Станишев: Разгърна се измислена истерия за еврото, БСП не формира политики

Надпреварваме се кой какви грехове има, заяви председателят на ПЕС, Весела Лечева обаче счита, че кампанията върви конструктивно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев, гнус ме е от тебе! Ти си интригантът! Ти ни води бодро от загуба към загуба повече от 10 избора! Не ти щем нито псевдо мъдростите, нито колаборацията с власт имащите! Взимай си гейско-джендърският кръжец и изчезвайте! Място за наследствени червени аристократи, мумифицирани псевдо лидери, дето си кротко чакат пенсия от НС или червени олигарси няма в БСП! То ако бе поне нормален мъж, Елена нямаше да те замени! Изчезвай гадино! Само за плоският данък, трябва да ти се откъсне главата! "Ляв", пък провеждаше най-дясните политики до дето бе начело на тройната КО!

Това е човекът, който трябва да е на позицията на К. Нинова, европейски лидер!

Някой да пита народа дали искаме да сменим лева с еврото,или още по просто да го кажа,някой питал ли ни е дали искаме да обеднеем повече?

Смотан гейзер и биволица от Крушовица - безценно! За всички останали има терминал 1/2.

Спори е за нещо неосъществимо! Едно от неотменимите условия за влизане в Евро зоната е доходите на българското население да са минумум 50% от средният доход на населението в Евро зоната! За сега под управлението на ГЕРБ България ежегодно увеличава тази разлика и не се вижда как ГЕРБ със своята айдушка политика, може да обърне този тренд, та дори и да стигне 50%! Най-веоятно, умните хора се бунят, защото единствената далавера за ГЕРБ ще е покрай тази дандания да обезценят лева и организирано да спечелят определени прислойки на ГЕРБ от това. Иначе България ръководена от ГЕРБ не може да достигне половината от доходите натези от Еврозоната! Т.е. никога не можем да влезем в нея! ГЕРБ не си поставя в програмите вдигане на доходите до този предел и срок за това!

Тея швейцарци са много по-тъпи от нас!Бегат от еврото като дявол от тамян.

Съсльо изпълзя!

Г-н Станишев аз съм бедна българска гражданка, вие говорите защото сте женен за Моника Йосифова, а пък аз не съм жена на Йосифов обраха хората а вие сега харчите парите ни. Ние не искаме да сме в ЕС. Но вие да , защото сте едни некадърници които с Бойко Борисов тиквата унищожихте българския народ.

гледам загрижения модератор е минал с прахосмукачката

Гнусен гуз комунизтически

БСП не формира и не може да формира политики. Единственото, което може да формира е хаос!

Стига с това Евро, ако беше толко хубаво Чехите и един куп други народи шяха да го искат!

Напр. USA

Ще трябва да направим бежански лагери, за да се справим с наплива от руски туземци

стига с тез мокри сънища, к'ва Русия все те гони на сън и на яве? В делириум ли си?

Аз бих разгърнал истерия как ще се похарчи държавния валутен резерв като падне валутния борд, дрОгарю. Вие ги умеете тия работи 1996-та всички помним. И на тато ученика Бочко не е по-назад от вас също, само кризи произвежда!

Хич не е измислена. Копелета се опитаха да обезценят лева още преди да влезем в чакалнята. Предатели.

Кога са се опитали да обезценят лева и кога сме влезли в чакалнята?

Като му разрещат на боко да влезнем в чакалнята ще стане ама понеже нещо и дружките му се дърпат манипулатора пак заяви че видите ли ''заради разяснението на хората'' вместо от април ще да стане през Юли....ама юруш на манипулациите набързо си приеха и някакви закони в парламата и въпреки това не им се отвори парашута...

Че дружбата с Русия ни била необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество Приемем ли еврото, ще им пикаем на руската дружба

Затова мръсниците драпат със зъби и нокти да не го приемем. И лъжат простия народ на поразия.

Тази измет пак се изходи.

Станишев, не трябва ли да млъкнеш! След толково провали, нямаш никакви права. Не разбрали , че само провалелете се БСП лидери те подкретят Не се честен и си голям егист

долен човек си е. такъв му е гена.

И завинаги да забравим за руските изнудвачи и дружбага с братска Русия

Руските братя ще пеят марсилезата на границата Ако искат да ги пуснем да влязат

Щом като в една опозиционна партия, която не разпределя фондове и обществени поръчки пада такава жестока борба за власт, то си представям какви битки падат при управляващите.

Рублата по днешния курс е 35.5593 за лев. Не ми се смята, като въведем еврото какъв ще е курса.

Ти идиот ли си или само се правиш на такъв? "като въведем еврото" курсът на рулбата ще точно какъвто ще е курсът на еврото.

Що обиждаш, нещо чувствително ли засегнах? Дето смятам за рублите ли?

ощи си съмнява къде искаме да бъдем?! БСП? кои са пък тия?! Миришете на пръст с " идеите" си! Нямате такива, нищоправци самовлюбени! и раздават щедро мозак дето го нямат, кой ли ви го иска?! .. малцинствата освен..!

БСП е единствената партия която ще размаже ГЕРБ! Запомни го!

Тази партия е наследница на БКП. Мога много да ти разказвам какви ги мажеше тя. Но няма да пиша тук. Защото в България има закон, че комунистическото управление на държавата е било престъпно.

Искам евро ако работя за 20000лв на месец, а не за 947. Може да сме в еврозоната, когато заплатите и пенсиите се доближат до три в Германия, са не да се задълбочава разликата. У нас храната и елементарната издръжка на живот е най-висока, в сравнение със средната заплата, която е надценена. НАП да на правят справка колко процента от населението се осигурява на МРЗ. Цифрите ще са жестоки, стига да не ги манипулират

"Сме ли в такава икономическа, геополитическа кондиция, че да бъдем в периферията.'' - Сме!

PEYTSCH

Много вожд - малко индианец...

"Въпросът за еврото, е въпрос за избор на България дали не искаме да бъдем в ядрото на ЕС или в периферията", подчерта Станишев. Така си е. Ама най-европейската Българска партия БСП не ще да чуе отговора - Българите не искат ЕС. Въобще.

Руските тролове тръбят тук, че българите не искат ЕС. Не е вярно! Българите са в ЕС и НАТО , желаят да са там и ще останем там за голямо неудобство на Русия.

Най-обичам, когато някой келеш се изявява за говорител на всички българи...

Randall_Zwinge

"обичам" е глагол. Не може да се степенува. Има си чалъм как да го напишеш, ама еврастите сте тъпи като щайги и не ви пука за грамотността, особено пък за Българската.

Рандалчо, много добре знам, че в Атланта бият негрите. И, че си нещастен руски трол.

Значи левчето си е отишло!

Още с борда и фиксинга към еврото. Така че лев или евро в условията на валутен борд - все тая. Разлика във външния вид на парите

Randall_Zwinge

Не е все тая. Фиксингът може да се разфиксира. Еврото не може да се обезеври.

А по стандарт на живота кога ще сме в ядрото ... ?

Когато почнеш да правиш нещо полезно, а не само да мрънкаш...

Абе герберче недорасло, аз правя и то много - произвеждам селскостопанска продукция! Но имам 800 000 държавни паразити, 1 000 000 комари и 250 вампира да смучат от това, което правя и накрая за мен остават трохи! А ти ми кажи - какво правиш ти?

в ядрото на ЕС -или по скоро ЕС в ядрото ни