Станишев: Европа с нов икономически план за възстановяване с акцент върху социалните мерки

За спешни мерки в здравеопазването и защита на работниците, МСП и бизнеса се обявиха европейските социалисти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевналиев и двамата служат на дъртата крастава еврейска жаба-Сорос

Дрогарю социалист капиталист,гладът ще изкара хората на улицата,да се сеща и за това наш Бибитко Джипков !

Абе тези същите не ревяха ли да махаме границте ? Същите онези граници които сега са затворени за да ограничат разпорстранението на вируса.

Тоя след като успешно стабилизира бълг. икономика сега е хвърлил око и на европейската. Ама и удачен момент е избрал - тя май сама е готова да рухне.

но по добре лошо за да не си мисли че българите са забравили пакостите които направи на България

приел плоския данък

кой те е излъгал, че станишев е социалист!? или курнелия? те са изключително социални самона будзлуджа!

върна БСП в детската градина, баща му и двойния агент Луканов бяха пепелянките на Горбачов които беше пуснал да следят Живков .

Тука има отработен сценарий! Пускат"неизвестен' вирус, сплашватхората, че се мре страшно - сигурно е така! - и няма лекарства, нито ваксини, връзват хората в къщите и почват да ги следят, разпускат парламента!! , оставят държавата на самотек и хората в ръцете Божии! Ако банката отпусне кредит - ще има нов живот, ако не......

другарю станишев, ако беше задълбочил познанията си по пагоните и униформите, то поне садо-мазо-фетишистите щяха да четат произведениqта ти с надървен интерес. а сега, никой не се интересува от тебе поредният лузър... :-)))

Точно кой се загрижил за икономиката! Да беше направил едно дарение за някоя болница! И без това си милионер без да имаш един работен ден в живота си.

другаряm станишев пак не е в час, а пак си блее ниско над тревата... :-)))

Брятя по кръв и идеология,целта им е да изтрият от лицето на земята националната държава ,за да могат братята им от големите корпорации по лесно да смучат кръвта им

тоя рапон като се сетя как оправи България преди време .... мани, мани.... сега започнал Европа.

Стани шеф дали може ли да си изпържи 2 яйца ,много се съмнявам.

Не го знам тоя дали може да си изпържи яйца, но баща му участваше активно в изпържването на българския народ.

Пълни глупости. В европейските "социалисти" има твърде много популизъм и твърде малко социализъм. Производството спре ли, никакви фискални мерки не могат да помогнат. Света се промени, на евтин внос от Китай вече не може да се разчита. Всяка държава ще е сама за себе си. И да, рано или късно ще се опре до национализация - без значение дали ще се наричате социалисти, фашисти, монархисти или марсианци.

Програми ,планове,...и Нищо както винаги. Социалистите в Европа,начело на Станишев се превърнаха в червени Десни които само пишат ...планове. Десните пък в Европа са до болка пробити от корупция и компрометирани ...не стават. ЕСССР се саморазпада пред очите ни .

но се тика със зъби и нокти да е между началниците. Срина БСП в началото на века, замина безцеремонно за Брюксел, след като се клеше, че няма да замине, сега пречи вСЯЧЕСКИ на Нинова, защото усеща, че тя ги превъзхожда. СРАМ ме е от този човек, че се брои наш представител. И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО не може да измисли и НИКОГА не е измислял, камо ли осъществил.

Отделно - еднократен данък от 3% върху имуществото над 250.000 лева (за семейство 500.000 + 100.000 за всяко дете). Като се има предвид, че 2% от българите притежават около 50% от активите, това ще генерира допълнителен еднократен бюджетен приход от около 5-6 млрд. лева, който ще се използва за защита на социално слабите и за компенсация на бизнеса - при условие, че запази работните места!!!

Аз лично бих въвел следните мерки: 1) Повишаване на ДДС на 25% 2) Повишаване на данък общ фоход и отмяна на плоския данък: -- месечен доход до 500 лева - необлагаем -- между 500 и 1.500 - 20% -- над 1.500 - 40% 3) Отмяна на "тавана" за осигуровките (със запазване на тавана при изчислението на пенсиите - просто това над "тавана" ще бъде нещо като "данък солидарност" - така е в западноевропейските ("белите") дърцави) Това ще позволи да се балансира бюджета и да се подпомогнат социално слабите, включително да се увеличат пенсиите!

Само заради тези идеи БСП няма да види властта и отново ще спечелят ГЕРБ и Борисов!

за да спечели ГЕРБ и Борисов - това е видно отвсякъде. Двамата се разбраха на тема джендъри и още нещо. СТАНИШЕВ не е БСП, колкото и да си плаща да го наминират в нея. Отломката от старата номенклатура на БКП, без един работен ден, некадърен и властолюбив не може да е друг.

Станишев може да е всякакъв, но той въведи плоския дънък много смело и при огромна съпротива, за което съм му благодарен. И мислете когато пишете минуси за плоския данък. Бъдете здрави!

Ала, бала, дъра, бъра, питайте го този... евротъртей, колко пари е отделил от... "скромната" си заплатка за борба с коронката, всичко друго е чесане на езичето му:)))!!!

Горко и на Европата, ако опре до този мухльо.

Само нашите и македонците със знамена на заден фон, а на всички останали в цивилизацията хич не им пука.

Стига сте ни показвали това недоразумение.

Така! Много правилно! След кризата ще има "рестарт на системата" и равен старт! Кой какво печелил досега, кой какво спестил - да го забрави! Спестяванията и имуществото на богатите и на тези от средната класа ще бъдат използвани за неутрализиране на последствията от "коронавируса" и за оцеляването на бедните! Да му мислят разните му там ИТ-та, свърши се със заплати от по 5-6.000 лева и с 10% данък общ доход...

Що му дават думата на Станишев като неговата партия когато е на власт в България все фалират държавата и всеки човек по отделно?!?!?

Така е Щерев. Социалиттите винаги идват и опоскват каквото има ис ис отиват. След това се намира някойа дясна или десно-центристка партия с по консервативни хора да оправят икономиката ... и да си кажем истина , много от социалистите са поугладнели напоследък затова са и по крайни в методите ис изказванията си

червена воня отново омърси ефира

Те ще могат ли да участвуват в социалния план ?

Веднъж да свърши епидемията трябва да се направи голямо разчистване на всички явни и добре скрити паразити-боклуци.

Ама откъде Гърция, дето е затънала в дългове, извади 10 милиарда евро...?

Какво нещо са хлебарките?! Изпълзяват като свърши войната! Та и това недоразумение също. А бе малоумник, нека свърши това с коронацията първо! Ама ти и идея си нямаш как да стане, ама като свършело, имаш идеи как да кльопаш отново! Ей за туй не ни трябват разните му там педалски съюзи и прочие! Видя се, всеки да се спасява по единично,когато е криза и да се краде до безумие, когато всичко е розово... Ай сиктир

Само Ти не се беше появявал след Костов, Царя и Петър Стоянов. АМАН ОТ ВАС !

не е ли пенсионер ?