Стана ясно кое е загиналото семейство с 2 деца край Омуртаг

Николай и Лидия Николови са от Смядово, но наскоро си купили къща във Варна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

често ходя пеша на работа-живея в малък град ,трафикът е натоварен и за пореден път съм шокирана -млада дама- кара си колата ,говори си по телефона и пуши в същото време.какво може да направиш ,след като липсва съзнанието,

Дайте и другото име.. Това на джипаджията

Защо усилено се пази името на шофьора причинил катастрофата!

е "наш човек"...

Двойка съседи жената кара като бясна крещи и на децата...

А джипаджията стои мирен на пътя и гледа стреснат, чакайки заколението...

Смядово град ли е?

не е това въпроса

Да, от 1974 година, ако не се лъжа.

Отатък плюене по ромите. Тук очаквам плюене по възрастните - на сапун, в газови камери, под-човеци и други такива.

Това се позволява и толерира от домакините макар че не е редно разбира се.

За вас цветя и рози! Гейовете сте цвета на нацията! На вас разчитаме да преодолеете демографския срив...

БОГ ДА ИМ ПРОСТИ!

R.I.P. !! Много отдавна писах по повод на такива жестоки фалове по пътищата - НУЖНИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВЪВЕЖДАНЕ НА ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИТЕ ПО ПЪТИЩАТА !! Това трябва да се направи от ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ, които ако са по-умни ще въведат и бонуси в застраховането на МПС-та с такива видеорегистратори !! Не съм руснак - българин съм, но в Русия това е въведено вече, гледали сте в You tube филми с такива страхотни ситуации, в които най-добрия свидетел са камерите в автомобилите !! Щом полицията използва СРС-та, защо не въведат и закон за видеорегистраторите на МПС-тата ?!

Без да е задължително си монтирах такъв. Препоръчвам го на всеки!

Разбрахме кой е бил зад единия волан, а зад другия - на убиеца - КОЙ!!!!!! И въобще не мисля, че е здравословен проблем, от 1961 година съм в кола и съм се нагледала на : бърникане по таблото, човъркане на носа, зяпане като за световно, въртене настрани и дори назад, говорене по телефон и зяпане в него, всякакви маймунджулуци и това при скорост, когато за 1 секунда си извън траекторията, която би следвало да поддържаш. За болшинството карането на кола е нещо, което си става самО, ей тъй, детска играчка - нарича се несериозно отношение към живота.

Така е! И пиая да си -пазиш предния. ..Гледаш пътя напред и държиш здраво кормилото! .... а то сегаа - на завой приказва по телефоня, превклюва скоростите, и ти показва и среден прэст...

има навлизане в насрещното движение. точка. причините се ограничават до четири: самоубийство ама с удар в друга кола, здравословен проблем (припадък, инфаркт, инсулт), заспиване и недопустимо разсейване. дали потърпевшите могат да реагират? всяка ситуация е различна. може да може, може и да не може... а реакцията може да те спаси, може да стане и още по-зле...

Дайте да погледнем нещата и от още един ъгъл. Караме стари коли. Защо ли? Всички знаем. Вярно, при челен удар и с най-добрата кола нещата са зле, но все пак. До колкото си спомням Ситроен Ксара не се произвежда от около 15 години. А Каджара не е толкова голяма и много мощна кола, както го изкарват някои. Нормален SUV в голфовия клас, но е нова кола. За да не предпази шофьора сумарната скорост трябва да е била много висока.

НЕ Е ТОВА ПРИЧИНАТА, А ТОВА, ЧЕ НЯМА КОНТРОЛ, РЕСПЕКТ ПО ВСИЧКИ НИВА....

Не са проблем пътищата ИСТИНСКИЯТ проблем е , че в България е останал много кофти материал. Прости хохора е мизерните.... Всичко читава се изнесе в на Запад а кофти материала остана... сори не ставате за нищо. По бързо да изчезване за да ви вземем територията преди да сте ликвидирали горите и моретата ....

Като ти гледам правописа... направо си се изнесъл. Там поне имаш оправдание, че си неграмотен.

Всички ние ежедневно сме свидетели как по пътищата комплексирани идиоти разказват играта на нищо неподозиращи културно движещи се шофьори! Даже за жалост понякога тези идиоти сме и ние! Навсякъде, тотално не се спазват правилата за движение по пътищата - кара се с превишена скорост, от платно за "на ляво" се завива "на дясно" и обратно, не се спазва предимство, млади шофьори карат като изтребители и си мислят че са безсмъртни, пият и карат, вземат наркотици, избиват пешеходците по пешеходните пътеки... мога до утре да изброявам! За тези нарушения най-голямото наказание е малка глоба и хайде пак на пътя... Никой няма да дойде да ни затрие! Ние сами ще си се избием! Само ни трябва малко лошо време - дъжд, мъгла и сняг, имаме си лоши пътища и стар автопарк и ако не дай си Боже някой обучаващ вземе рушветче за издаване на няколко книжки на незнаещи и бъкел български език лица и ето ти условията за катастрофа с вероятен фатален край...! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - ТОВА ЛИ ИСКАМЕ ЗА ДЕЦАТА СИ! АЗ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ!

Какво сте се разревали, че нямало закони? Кой закон щеше да го спре този да се вреже в семейството ? Нима нямаме действащи закони ? Истината е, че българина е калпав и не му пука за живота на ближния. В случая може да е станало всичко, може 60 годишния мъж да е получил здравен проблем, може да е било всичко? какво говорите наизуст по форуми и паланки. Гади ми се...

Посочете ми ден, в който да няма загинал в пътно произшествие...

Доколкото рабирам не става дума за шофиране с несъобразена скорост. Може би телефон, но кой знае. Понякога, елементарни грешки на пътя, водят до изключително трагични последствия. Въпросът - 'Кой е виновен?', в случая според мен е безсмислен. Никакви нови ограничения, не могат да изключат такива елементарни, малки грешки. Бог да ги прости жертвите и да даде сили на роднините им ...

Каква трагедия. Лека пръст на всичките загинали.

И ванката от лс как му се иска с негър дае

а кой е другия?, който ги блъска стана ли ясно или само семейството разкрихте?

И при 6 те жертви и сега пак питам,ако имаше по-строги наказания аджеба кого ще съдите в случая

Наказание ако караш в насрещното има. Лошото е, че докато те хванат и накажат, ти вече си утрепал някого, че и себе си.

Joe69

Ужас направо! Но само със статистика не става! Закони трябват - еднакви за всички!!!

Закони има но те трябва да се спазват! И най важното да се следи за спазването им!! И глоби глоби глоби.....Като ни бръкнат яко в джоба ще видите как ще спазваме всички закони и правила!!

Говедото иска да му бъркат в джоба,тогава да спазвал закона ! А,бе говедо,ти не знаеш ли,че трябва да караш внимателно,за да не стават катастрофи ?!!

Ние сме сбирщина от комплексирани боклуци! За такъв малък отрязък от време по пътищата загинаха толкова много невинни хора! Ето сега тук има и две деца! Ужасен съм - и в двата случая това става на прави участъци! Това не е просто некомпетентност. Това е самоубийство! Сега всичко което има този изрод от реното трябва да го дадат на наследниците на това загинало семейство!

Joe69

Загинаха, защото няма действащи закони и всеки си прави каквото си иска!!!

Ми те и наследниците позагинали в мелето......

Да сте видяли жив катаджия по пътищата?

Защо са премахнати коментарите от "нлеинста" за изнасиленото момиче (дете) от афганистански бежанци. Вие дир. що за медия сте?да пишете за новия ва.гинален хиалурон на Ни Ло, а за теми като изнасилвани деца от бежанци да се отставят бе възможност обществото да си излее яда. Нещастници

Абсолютно същото и аз исках да попитам още преди час ,когато видях ,че посещенията под новината са близо 15 000 ,а коментарите..."затворени" . Но се сдъпжах да поставя въпроса в тази трагична новина. Но причината е ясна и за двете "премълчавания" ... Практика на ДИР-а-явно зависими от някъде ...МАНИПУЛАТИВНИ и ...НЕОБЕКТИВНИ ! А иначе дай им да трият и блокират ,когато ги критикуваш или изразяваш противоположно мнение на ЗАДАДЕНОТО ИМ,ПРЕДПЛАТЕНО И РАЗПОРЕДЕНО от някъде ,за да го разпространяват в новините си .

Не е вярно, че не може да се коментира. Имаше преди малко поне 90 коментара под нея статия.

Класика в жанра-неделя след обяд,съпругът пийнал 1-2 ракийчета,натоварили багажа,кората с яйца под задното стъкло,децата и давай жено,карай да си 'одим!И съпругата кара в най-големия трафик с 50-60 км/ч,слага спирачки на всяко надолнище и завойче да не се утрепе и стой ,та гледай колоната след нея!В тази катастрофа каката нещо се е гипсирала и са се уцелили с рогата с другата кола.Не обчинявайте 60-годишния мъж напразно,да изчакаме все пак експертизите.Щото онази неделя пред мен изскочи от второстепенна улица със СТОП една такава 35-годишна и спря чак в центъра на кръстовището,а аз се изправих на спирачката,защото

Ти си идиот. Обикновен идиот.

Сценарият ти е един от възможните, и не е задължително да е верен. Щото аз познавам жени, шофиращи много прилично, и мъже, при които не бих седнал да се возя. Впрочем, имам приятелска семейство, в което кола кара само жената (и то редовно). Мъжът няма книжка - проблем с очите.

Ей тъпан я прочети кой е влязъл в насрещното

Почти всички от по-младите и на средна възраст шофьори си цъкат по смартфоните, докато шофират. Това е пълно безумие, но никой не ги санкционира за това. Неслучайно зачестиха челните удари. Необходими са спешни и ефективни мерки в тази посока.

Мир на душата на загиналите.И сили на всички , които ги обичат.Няма по-тежка трагедия...страшно е...и мен ме е страх всеки път когато тръгнем на път.Незнаеш какво и откъде те очаква. Дано бъдем по-отговорни на пътя спрямо нас и тези срещу нас.

И тукли вездесъщата несъобразена скорост е виновна ? А БМВ - то ?

Намирисва ми на самоубийство от срана на възвратния шофьор - камикадзе. Само следствието е експертизата ще покажат.

Стига с това село Антоново, вижте справка в картата на България....мноооого отдавна Антоново е ГРАД !!!

Ето защо аз не позволявам на жена ми да кара колата, здравето на децата е по- важно.

Жена ти, не ти ли е забранила да имаш деца?

Ще трябва да отида на зъболекар след малко....

Мир на праха им. Не пишете повече за тях, а се напънете да "стане ясно" кой е 60-годишния софиянец и дали е починал от сърдечен пристъп. Щото ако са бело или бърбън... нали се сещате?

ако е бело и бърбан, близките ще трябва да плащат, а сега застрахователя ще се помотка с "прилошало" и ще мине евтино.

Жените са по предпазливи шофьори, но разсейват се лесно, блеят и в критична ситуация изпадат в паника. Не им давайте да шофират, ако не е наложително.

Сложете камери за скорост пред 5 километра да видим дали ще карат със 120 на път с ограничение 90.........

С 90 не може ли да стане катастрофа с убити ?

До колкото разбрах майката е военна и била във флота. Ама така или иначе 4 (поредните) млади живота си заминаха.

Циганизирахте се българите. Аз затова ви отбягвам вече.

Старецът си е мислил за секс с млада мистрия и е станала белята. Това е причината.

"Ото" ...от кварталната кръчма пишеш или още те държи от снощи ?

Жените със самочувствие зад волана са много опасни за околните.

За да навслезе в другото платно на прав участък, шофьор със стаж най-вероятно или е заспал или е имал здравословен проблем в този момент (инфаркт, инсулт). Разбира се дота са просто догадки а трагедията е налице. Но хора спокойно. Всяко чудо е за три дни в нашата страна. Днес цъкаме с език, а след 3 дена максимум всички вече ще сме забравили. И ще сме забравили не за друго, а защото ще има в новините нова катастрофа, пак страшна, пак със загинали, пак с отнети детски животи. И пак разбира се за три дни. Просто трябва морал. Морал, който вече го няма в голяма част от населението. Хора безотговорни, без елементарна ценностна система. В България сме свикнали вече на база 30 годишния "преход" да се чувстваме ненаказуеми. Знаем че законите не работят, и знаем, че каквото и да направим, ще ни се размине. Самите полицаи от това да седят в шубраците, започнаха да залагат камери в шубраците, но реална дейност по превенцията няма. Автомобилите ни пушат като печки, ръждясали и ненадеждни. Шофьорите не знаят половината знаци какво означават, а това, че десностоящия на нерегулирано кръстовище е с предимство е останало единствено и само на въпрос в листовките. Ние никога няма да станем като западна държава. Колкото и да се гордеем с някакви имена постигнали нещо в историята, то целокупно винаги ще си останем бай Ганьовци.

По-скоро май само това с дясно стоящия го знаят. Един ден намалявам и спирам за да пропусна един "Жип" по път с предимство. "Жип" в същия момент набива спирачки и нахаканата шофьорка ми крещи - "какво спраш, нали седиш отдясно! (И мърмори) Големи шофьори сте това мъжете...". А пред физиономията и знакът за предимство, ама явно тя не знае за какво е тази жълта табела...

Така, както го обясняваш, имаш само знака за път с предимство, защото ако няма бялата указателна табелка кой е пътя с предимство, правилно са те увикали.

Всичко става ясно - катастрофата, имената на жертвите само никога не става ясно причината!

тоя в джипа е гредал в терефона си или радиото трябвада ся заб.анят всички джаджи вътре

Това е страшна трагедия, но политиците се правят пак на луди! Сигурно 80% от катастрофите стават с навлизане в насрещното движение. А 90% от катастрофите стават от опитни водачи! От друга страна постоянно се говорене срещу младите водачи и основно се взимат ограничителни мерки срещу тях. Видно е, че това е с цел уж, че се прави нещо, докато умишлено проблемът не се решава! Какво стана като намаиха точките им? Да не би да спряха катастрофите? А, да има отнета книжка на водач с опит за някое нарушение? Като гледам май трябва да се сложат мантинели посредата на платната за да не се навлиза в насрещното платно. Така искаш не искаш няма да влизаш в насрещното. А ако караш умишлено в насрещното отнемане на книжката и минимум 5 години ЕФЕКТИВНИ затвор. А за шофиране в аварйната лента отнемане на книжката!

Каква е тази перверзна наслада от това да пишете имената, адресите на ЖЕРТВИТЕ, а да пазите в тайна УБИЙЦИТЕ! Що за идиотия, грубост и наглост е това?

...Изпълняват...що да правят ...Явно тоя с Жипа е гербав човек ...

Жертвите не могат нищо да направят, умряла работа. Ама я виж подсъдим, може да ги съди или да си плати на някой, че да го пуснат, я може да е ОТ наще...

Жалко за семейството! И пак да напомня - мъже, давайте на жените си да шофират САМО в краен случай - когато сте консумирали алкохол, или когато сте наистина МНОГО уморени. Жените НЯМАТ необходимите рефлекси ,а във всяка непредвидена ситуация на пътя ги завладява ПАНИКА! НЕ поверявайте живота на децата си в ръцете на жените си зад волана. Те НЕ стават за шофьори!!!

Този с реното жена ли е бил, мухльо? Теб мъж да не те е раждал и отгледал, че пишеш такива глупости? И на края, в кой век живееш?

Мухльо/ла можеш да викаш на този/тази срещу теб, сутрин докато си бръснеш мустаКите

Изказването ти е не на място! Колко мога да отреагират като им навлезнат неочаквано в платното?

Ако си с внимание зад волана.можеш да реагираш.Аз съм шпфъор и два три пъти ме е спасявал този факт.Ръцете и вниманнието на пътя.Веднъж един камион ми излезна в моето платно.Всичко става за секунда.При жените наистина този рефлекс е крайно ограничен.Те се чудят - ама защо сега този излиза насреща.Ама как така.Вместо просто да навие волана и да избегне удара.

Е, аз не можах да отреагирам! Аз с около 40 ,КОЛЕЖКАТА С ОКОЛО 80 /КАЗА!/... На 20 метра разстояние в мъглата /и тя БЕЗ ФАРОВЕ/ ! :-((( кАЛПАЗАНИН СЪМ СИ ! Щом не съм успял да скоча с прицепа в канавката... Детенцето им извади късмет! И то ГОЛЯМ!!!

Пали свещи, просто си имал голям късмет! Не винаги може да навиеш волана. От момента на навлизането, виждането и реакцията, резултатът е на късмет.

Не е до реакции а до мислене..Гледаш напреде и анализираш обстановката.Винаги трябва да мислиш 4-5 коли напреде и да меташ един поглед назаде за много бързо приближаващи се фарове.Но най вече да си концентриран върху пътя.А не в главата ти да са социални мрежи и какво ли не.Не казвам че е лесно ама в живота нема лесно.Трябва да се пазиш.

Това с гледаш напред и мисленето добре. Ама вече стана навик на остър завой, както си завиваш и изведнъж в твоето платно насрещна кола. А това е така, защото кара бързо и не може да вземе завоя затова за по-удобно го взима в насрещното.? След 10км при такова шофиране трябва да ходя на рехабилитация!

Ти си пълен мухлясал педал! Айде почвай да блееш тука сега, че да те видим що за олигофрен си! Тя и майка ти не става за нищо ама те е изтресла нали?!?

И ти не ставаш за нищо ама ей те на...появил си се. Явно си поредния скъсан кондом

Гонзо, ако съдиш за рефлексите на жените, по тези на собствената ти жена, проблемът, че си си взел флегма, е единствено и само твой! Хубав ден и не давай на флегмата да кара!

Прав си Гонзо, но не знам как може да се обясни това на полу-идиоти... "Жена-шофьор и негър-скиор" не е празна приказка! Все едно да забраним на черните да играят баскетбол или да бягат на спринта от 100-200 метра. Има си физиологически и психилогически особености, с които трябва да се съобразяваме, без да ни обвиняват в расизъм, сексизъм, либерастизъм, ...

Е има си психологически особености и те са проучени и описани. Вземи да поочетеш, за да не пишеш глупости.

Дъртия пендел дето е карал с доста превишена скорост сега радва ли се, като е стигнал закъдето е тръгнал - надявам се в ада!

Пародията е пълна. Огранчиават мощните автомобили за младите шофьори. Но нищо не пречи 60 годишен водач, който сигурно е карал цял живот кола, която едвам вдига 100, се качва на нова мощна и бърза кола. Съответно е еквивалентен на млад водач, но нищо не му пречи да лети, защото за него няма ограничение!

Всчики писали ми минуси си мислят - кой бе аз ли не мога да карам по-мощна кола? Глей го пък тоя к'ви ги приказва!. Да, ама резултатът е на лице!