17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роми?

За тоя минингит нали има ваксина или нещо бъркам, защото и двете ми деца са с ваксина против минингит. Май беше по желание ако не се лъжа.

Менингит е заболяването - възпаление на мозъчната обвивка. Ваксините са СРЕЩУ причинителя. Менингит може да се предизвика от вируси, бактерии, паразити, гъбички или автоимунно (без външен причинител). Ваксини има за НЯКОИ бактерии (не за всичките им щамове). За вирусните менингити ваксини НЯМА ваксини. За паразитните и гъбични инфекции причиняващи НЯМА ваксини. (Скоба - има от тази година препоръчана от СЗО ваксина срещу маларийния плазмодий, който е паразит. Само срещу един от 5-6 вида, който предизвикват заболяването). По принцип (масово), причинителите на менингити са контролират достатъчно добре от собствената имунна система на индивидите. И, ако изобщо предизвикват възпаления, то те са в носогърления апарат, рядко в белия дроб и изключително рядко в стави, сухожилия или централната нервна система.

Отворете градината, бре! Оставете децата да развият естествен имунитет!

Няма-ПРОРОДНА НЕИЗБЕЖНОСТ,КОЯТО САТАНИСТИТЕ,ДА НЕ МОГАТ ДА ЯХНАТ(ОСРЕБРЯТ)!

Защо прокуратурата не е започнала проверка по случая? Кога ще погнат докторите, които се разпореждат с живота на хора като с килограм картофи? Кога ще натикат в затвора поне десетина доктори за мръсотиите, които творят?

С такова отношение, най-много всички доктори да станат частни и да трябва да дадеш 10 000лв да ти погледнат детето, когато е тежко болно. Не всички доктори са ковид продажни. Има и други болести, сериозни дето не са политически създадени.

Тук не става за ковид въобще. От личен опит- връщали са ме с 3 годишното ми дете преди години. В Александровска отказаха дори да го прегледат. 9тият д-р чак след 10 дни висока температура, във Втора Градска, му обърна внимание и откри вирусна пневмония. Миналата година заради вирусна пневмония 3 годишно, пак в София, не извади късмет като нас. И него го бяха разкарвали през 3 болници с отказ за прием. Детенцето си отиде. Та докато не ги наказват тия изроди, които пренебрегват здравето на децата ни, така ше е. Много са малко свестните, които са взели присърце професията Доктор.