Коментари - Срути се покривът на спортен комплекс в Санкт Петербург (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

майната му на покрива на спортния комплекс в ленинград! то целия ссср се срути, и никой не го помни, вие за един покрив сте се запънали!

Снимат от самата строителна фирма. А онзи дето резна не изкара късмет да се хване за коша на крана. Със сигурност има пропуск в безопасност, трябваше да е вързан за коша, както и инженерна грешка, не е предвиден резултата. Гадна работа, където и да се случи

Така е в Мордор.

така е навсякъде когато има човешки грешки

тъй де, ама то там хора няма! ето, и ти самият лани по това време каза -*-махамсе, взимам си жената и децата и отивам в россия, пък гледам още си тук! женати ли те заряза, или децата не рачиха да дойдат в раша да т в комуналка?

индивида бил с инициали ВВП

Какво пък толкова? За два часа покривът е вдигнат наново, а на мястото на загиналия е назначен нов работник.

Видеото е заснето от случайно прелитащ натовски разузнавателен дрон.

Един човек е загинал, защото е пренебрегнал инструкциите по безопасността, излязъл е без страховка от предпазен кош на крана

Поредната трагедия в кочината, това не учудва никой с изключение на съветските помаци у нас. Но, в така поднесената новина има друго любопитно нещо: покривът можел да достигне определена площ?! Тоест, преди рухването му, никой не е знаел размерите на тоя покрив? Другари, хайде да преписвате от чужди източници само с помощта на квалифицирани специалисти по съответния език, а?

"площта на рухналия покрив може да достигне 25-28 000 квадратни метра" - това нормално изречение на възрастен човек ли е? В смисъл, на вменяем възрастен?

3евзек

Имало някакво видео, което по някаква причина не мога да изгледам. Което Бих допуснал, че е рухнал не съвсем докрай и точната рухнала площ се зане само приблизително.

Трагедия. Дано няма жертви! Корупцията в Русия е в невиждани размери! Кой знае колко е прибрал кмета и лично Путин от строежа и подръжката на това “съоръжение”...

Това съоръжение е построено през 1980 година, сега го разрушават, за да построят чисто ново съоръжение. Такива простотии, каквито ти драскаш тука, може да създаде само ограничена мижитурка, която всички съди от своя скапана камбанарийка.

Така е в Русия се краде и то много. Но както се казва истината се познава в сравнение. Русия с бюджет на порядък по малък от щатският държи паритет на цяло НАТО. А познай сега къде се краде на порядък повече. Точно така познахте, при нас и още повече при нашите учители.

Ето така ще рухне, като кула от карти и империята на Путин....

Като са го демонтирали какво толкова неочаквано има че се е срутил?????? Ами викнете някоя гадателка да ви кае има ли или няма човек под него....

Сигурен съм,че строителството се изпълнява от турски компании!

Забелязахте ли работника, който реже с оксижен, как се спаси, а това не е кино. Този Суперчеловек не е и чувал за инструкции за безопасност. Това си е направо Руска рулетка!

... не можа да се спаси... Лека му пръст!

Ако гледаш малко по- внимателно ще забележиш, че в люлката на крана има друг работник, а режещия на косъм не успята да се хване. Гадна работа.

Преди петнадесетина години се срути в Москва аквапарк с подобна конструкция от същият архитект. Още тогава бяха инспектирани всички подобни сгради и тази и още една в Москва бяха обявени за опасни поради неспазени предписания по подръжката и внесени изменения в дренажната система на покрива. Пака,че сградата е разрушена планово, но някой не си е догледал работата и е загинал работник. Случва се в цял свят, а у нас дори не е за приказване какво става. Така,че профисеоналните плювалници да намалят темпото.

PEYTSCH

Руска работа.

Добро контролирано взривяване!!! А ти Евгени, Евгени се насра в мавзолея!!! Наде, много развинтена фантазия имаш душо, щура ще си под юргана!!!

а ма това сие контролиран взрив

Нещо не съм запознат може би.Санкт Петербург да не са отделна република в Руската федерация,че имат правителство?

Ами Русия е федерация, а Санкт Петербург е град с федерално значение. Та относно правителството - да имат

Голям град и много гладни чиновници и разбойници. За да има много лапачка от държавата се раздува местната власт... Иначе това “правителство” изпълнява едноличните капризи и далавери на вожда в Кремъл, сиреч Фюрер Путин.

Споко пичове, това е било контролирано разрушаване, както двете кули в Ню Йорк. Спете спокойно.

а аз си мислех, че правителството е в москва! току що научих, че петербург си има друго правителство!

Руските рухнали покриви са най-големите и най-рухналите покриви в света!

НЕ САМО КОЧИНА А КОЧИНАТА НА КОЧИНИТЕ

Заглавието май е неправилно. Не е паднало а изглежда да го разрушават. Станало малко по-бързо от очакваното и поне един човек е дал фира. Ако се вгледате внимателно в самото начало има искра от електрожен или пламък от горелка пред работника който коленичи пред връзката. В по далечен план всичките връзки са отрязани вече. И това прави цялата конструкция нестабилна и се струтва. Работника тича да се качи на коша но не стига. Колкото са му платили на тоя човек е било малко защото вероятно той е дал живота си в замяна. Лошо планирано демонтиране на покрива. И защо работника не се е вързал за коша. Аз никога не бих се съгласил да рботя така не зависимо от парите.

Кочина!

За нато ли става дума?

да отива,да разчиства...

То като режеш клона на който седиш и не си взел елементарни предпазни мерки...

дреме ми на фара. Дано земята под града пропадне, та да се затрият.

Това ми изглежда на контролирано разрушаване, което просто излиза от планираното действие. Навсякъде може да се случи, както и се е случвало.

Какъв покрив?Аз като гледам всичко се срути.

Не е всичко, но не е само покрива! На директното предаване в новините изглежда като колизеума :)

От видеото се вижда ясно как част от връзките на покрива се късат (или са били срязани заради демонтажа) в резултат на което горния опорен пръстен вече не е натоварен равномерно със сили през определено разстояние и се разрушава. Както монтажа, така и демонтажа трябва да се извършват задължително по одобрен проект съгласуван с конструктора на съоръжението. "Линиите на влияние" не прощават грешките.

Това може да е саботаж. Вижте как в България се нападат хора които са за по-тесни отношения с Русия. Явно Западът и САЩ са изнервени от растящото величие на Русия и почнаха с ударите под кръста.

Ама разбира се, че е саботаж. Как така, ще е некадърност. Там некадърници няма. Най вероятно, ще е някой украинец бандеровец, нали така...

Е ти не видя ли как от ЦРУ го спуснаха с хеликоптер чавека да реже кабелите ,даже и там си го заминаха да не казва на никои какво е направил.

Саботаж и американски рептили, нали така. Едни такива гущероподобни същества скрити в човешко тяло, мдаааа страшна работа.

Тези са страхотни специалисти само за събарянето! Сега да повикат група от Китай да им свършат работата за няколко дни!

Китайците вече са приели офертата и местят екипа от Уахан,дето направиха две болници за два дни.

Ами реже ли се клона на който седиш?

Като на филм. Дано се окаже с щастлив край и го открият жив под отломките. Малко не му стигна на горкия човек да се хване за вишката.

Абе тия да не сме им пратили ние работници от тези с по-силен тен. След като въжетата държат покрива, какво са очаквали да стане като ги срежат! Че даже и без обезопасителни въжета са ги рязали. Пък и не е понеделник, да кажеш че ги държи от съботата и неделята още ;))

Няма нещо което СССР да не е построила и Русия да не го е разрушила.

коментари,нима кака Сийка е права за разните цензури в нашите медии

Е на това му се вика тоталка! Плаче си за тотален ремонт.Хаххахахахаха

Важното е, че сме най-напред във въоръжаването.

и нямаме 80 милиона негри и латиноси на социалки

Нищо. Върховния жрец на восточната орда в Кремъл ще направи жертвите герои.

Всичко руско се срива - СССР, КПСС, покриви, театри, блокове.......и Рашка е почти под сриване.....засега на е изкуствено дишане, но това е докогато реши чичо Сам. После ще и ядем житото !!!

Нали си имаме пожизнен Върховен Лидер!

за боклук се сриват,а от новите в люлин не може да се яде и някои индивиди пищят на гладно като препикан аватар от улично псе

Поне не се избиват ежедневно в училища, театри, църкви и на концерти! Нали така!

На видеото се вижда как работник е извън коша на крана и при падането отчаяно се мъчи да го достигне! Не успява.... Върховна глупост и неоправдан риск!

Предател! Да не си посмял отново да кажеш че другарите вършат върховна глупост! Ще ти спрем копейките ако пак ни изложиш!