Румен Петков към колега в НС: Като ти стига, вдигай си гащите и …

Цинични думи и нападки си размениха депутатите при дебата около годишния доклад на подкомисията към Комисията по правни въпроси за контрол на СРС.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков към колега в НС: Като ти стига, вдигай си гащите и … | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо чудно няма в това. Какво може да се очаква от един пияница, който пикае в шадраваните?

Р.Петков е най-големият боклук в БГ

Тоя пияница открай време няма цедка на устата.. Нито пък морал, че такива неща не се говорят в парламента.. Такива ПРОСТАЦИ ли са ни нужни в управлението на Държавата?- уважаеми комунисти? Пияници и простаци ли ще ни водят успешно? Плюя на тоя боклук... и на всеки като него, дето няма заслуги да минава на 100 метра от Парламента, а не да е в него.. Ей, Петков, ПЛЮЯ НА ПИЯНАТА ТИ МУТРА!

ти си негръмутен

не съм му фен, но човека е много силен и може да казва каквото си иска, и според мен казва доста истини, които никой не смее да каже в парламента

Не си му фен, но явно сте от едн апартия- партията на ПИЯНДУРНИЦИТЕ! Иде ми да ви смачкам муцуните.. Силен бил...

Този Румен Петков е абсолютен простак и мръсник.

Това е един от първите престъпници, който отдавна би трябвало да е на топло. Между другото, изключително му подхожда подобна реплика!

Третият брат на Галеви е нервен... А за пикаенето в шадраванчето е оправдано - не можеш да пиеш аванта на поразия и да си го носиш у дома... Неудобно е някак си!

Ами така де, пикаеш във фонтана, вдигаш гащите и си заминаваш :)

Преди време, при едно изказване на Сидеров от трибуната на Народното събрание, когато Р.Пътков бе вътр. министър. той го обвини, че е отговорен за не по-малко от 25 убийства!Станали в политико-мафиотския свят на държавата!Пътков замълча и не даде никакво опровержение!?Дали не е разчитал тогава на принципа, че "матриалите" помнят за нещо казано, не повече от пет минути!?

И БСП иска да се яви на иборите пак с такива муцуни като Р.Петков, РлОвч. и Станишев ? И си вярват в успеха ? Ужасно глупаво.

Простотията не само, че взе връх дори в парламента, но вече ни залива всеки ден! Руменчо Петков да си седне на д-то и да престане да се изявява. Време му е да се "кротне"

При масово обедняване е нормално партиите със социална насоченост, каквато би трябвало да е БСП, да спечелят нови гласове. Но ръководството й, а и най-активните й членове са рядко антипатични на повечето хора, които иначе биха им дали гласа си. Не го ли разберат навреме, не променят ли качеството на "материала "си, ще се върнат по родните паланки и ще гледат овце и говеда, което най им подхожда. Ама къде го юнакът сред стадото мижитурки, криещо си гърбовете в кълбото от преплетени интереси...Шушумига, до шушумига...Не ражда тази земя истински мъже, еййййййй

От "сърп и чук" са останали само ...саповете. Поизгнили, но...автентични. Прескачам Иван Костов защото е бил афектиран от провокацията на Р.Петков. Но БСП явно гласи "червен терор" на опозицията ако ...дойде въобще на власт. Прескачам и "проучванията" на разни агенции, които търсят по-добро заплащане. Пазарна икономика и...мизерия. Криза.

Той им казва колко неефективна е системата им .Те му дрънкат глупости,за да не се говори по същество.

Уникални простаци има Българския парламент! Възпитанието им е, колкото на варненски рапър!

Защо на варненски бе, колега - изобщо на рапър!

Тенев, ми те много там са такива бе. Как се вирее между потомствени плевели:-)

Румен Петков винаги си е бил непоправин вулгарен и циничен простак и такъв ще си остане.Странно как не им увряха главите на лидерите партията,която го използва за мръсни поръчки,и още не го е освободила "по здравословни причини".Не разбират ли,че такова лице,издигнато до върховете и,не е най-добрата и реклама!

Агент Тенев, аз ги държа в ръце заради далаверите им и ме търпят! Нямат избор!

Толкова му е акъла на пикаещия по централни паркове алкохолик и бивш министър на вътрешните работи. И все още 17% от гласовете на нашите съотечественици отиват "за" това той пак да е министър... Не знам що за държава сме, но трябва мобилизация и висок процент гласуване, иначе е тая изтривалка ще се грижи да ни опази от престъпност и ще ни представя по цял свят. П.П. Абе, Румпа, що не ти дават виза за САЩ? Хаха

И от кога визата за САЩ стана критерий за нещо. Когато дипломатите на САЩ пишат нещо за някого е лъжа, като не дават виза е проблем... ;)

Коментираш само П.П., разбирам, че си съгласен с другото. Аз проблем със САЩ нямам, миналата година ми дадоха 10годишна (туристическа, каквато иска и той), просто намеквам, че в държава с ред и закони такива като него явно не им трябват, дори и на гости. Министър е бил все пак не орач (без да обиждам някой), би трябвало да има някакъв авторитет, очевидно само тук

Това ли е българският елит?

Задаваш отговори.

Dobromir Dimitrow

Баси елита?

Според Петков голямата тревога е, че 1з 000 СРС и доклад на чуждестранна институция, че пазарният дял на контрабандните цигари в България отива на ч5%. 200ш-2007 г. този контрабанден дял е бил свит на 1з%, сега е ч5%, посочи депутатът. някоъ разбра ли нещо???

Това представлява комунистическата партия,пикаят и серат върху държавата от началото на прехода,но на следващите избори шута в задника ще е още по-голям!

Костов не е продарил МК "Кремиковци", той го е продал за 1 долар, а останалите по личната сметка.

12 млн.лв. са дали мутрите за очерняне на Костов, и ето ити си се вързал.,и те още ще дават щото ,ако дойде той пак ще "ги свие " включително и агентчетата Ментата и Бисеров от ДПС.

Иван Костов и Румен Петков са в Народното събрание само заради имунитета. Това са живите доказателства, че не сме нормална държава - ако бяхме, то и двамата трябваше да са в затвора за мноооооого дълги години!

Много ти подхожда името, Мунчо!

Костов е свестен .Тези на баба ти

НЕ Е ПИКАЛ В ШАДРАВАНА. АКАЛ Е...

Жалки джудженца надупени за парички, на тоя свят вересии няма, да им е честито мястото в парламента на всички печеливши!!!!

Чудя се, дали сте повече жалки, отколкото смешни или обратно. И в двата случая обаче е ясно едно - бити карти сте и двамата.

Хубаво е, че Румбата не си го е извадил и не е припикал катедрата на Народното събрание.

Докато такива като Петков 23 г са в политиката ,Българите на нищо няма да вярват.

само Костов е свестен

Тоя не ги ли говореше същите неща на учителите по време на 7-седмичната им стачка?

боже ква долна измет са тия.. .

Пикал , пикал в шадравана - колко да е пикал ...

Колкото да засмърди!

Абе казвам ви аз-сиромахът, Хора -- ха да им спираме парсата !