17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма спасение!Скоро всичко свършва!

Наистина се очаква ... да свърши.

Герберските кретени ни съсипаха...

Какъв е този кмет , който не е разбрал как се прави регистрация на животни. Защо е станал кмет, след като не знае основни неща.

Ами ей такъв каквито ги направиха властващите, молещи се началниците от общината да се сетят че има такъв кмет и селище въпреки многобройните преписки да отпуснат елементарни средства за подръжка на селото... Рибата се вмирисва от към главата ама винаги опашката обвиняват главатарите..

Унищожителите в действие защото си виждат сами края на властването ама не пропускат като за последно да намажат.. Няма как да задължавате да се колят прасетата защото били в някаква си зона ама иначе са си здрави защото е престъпление към хората и животните.. Сутринта гледах един ветеринар дето им оборваше приказките та се замислих след като на него му приказват глупостите си как няма да приказват по големи на хора не толкова запознати с ветеринарните закони...Какво значи да можеш да регистрираш прасето си само ако му имаш родословното дърво едва ли не...И как приказвате че не вреди на хората а в същото време приказвате да не се замразява????ами да се попарва????ама ония стотици хиляди дето заровихте в земята не били никаква заплаха барабар с отровите върху тях дето изливате..

Казват ти и то съвсем резонно, че да го замразиш вируса остава. Ще го размразиш, ще си го сготвиш, нищо няма да ти има а ... вируса ще е в опаковката, в хладилника, във водата дето ще изтече. От там къде и как ще отиде и дали няма да се лепне на новото прасенце току що закупено за отглеждане следваща година? Така има огромен риск да се продължи заразата и следващата година. Но ... нали всичко знаете... Щом това неможахте да схванете от две думи то какво ли говорим за хигиена в свинарниците? А тия загробените всиччки се надаваме, че там специалисти са пипали. Надяваме се де. Щото нали всички много знаят, та не е ясно дали някой няма много точно да обясни какво да се направи пък друг да си прави каквото си знае... щот много знае... Лошо.

Какво е бъдещето на България ? Ученици бият учители, цигани бият полицаи редовно, цигани убиват българи редовно, хора се самозапалват от безизходица, изклаха селскостопанските животни в Странджа-Сакар без доказана следа от чума. Взеха се 16 млд + 9 млд заеми... никакви вести за КТБ фалира Олимпик Суджук-гейт Своге = УЖАСЕН гейт Боршош- НДК гейт сестрите Белнейски/ Нови Искър = кървав неразкрит/потулен гейт къде потънаха €2 млд от Програмата Саниране Съда каза за Делян Добрев, че е незаконно в Парламента, Борисов им каза да си гледат работата за Европредседателството се изхарчиха около 500 млн лв. ЕС и САЩ излезнаха с доклади, че сме най-болни, най-бедни и НАЙ-КОРУМПИРАНИ. * Дадоха се близо 3 млд за Ф-16 модел 1972 год. Наскоро германски концерн се отказа да строи голям завод у нас, защото нямало достатъчно квалифицирана ръка. Какво става ... Гинка си купи ЧЕЗ, Ветко не внесъл 100 млн данъци, Търговският Регистър беше хакнат ... Виктория Маринова от Русе ЖЕСТОКО изнасилена, гаврена и убита от циганин. Валери Симеонов обиди майките с увредени деца, че те са "уж болни". Газ, ток се вдига с шокови 30% от Окт 2018, здравна такса с 12 лв. Парното и тока се вдигат с 9% ...... Инвестициите намаляли с 70%. Обаче Борисов съобщи, че има пари да си вдигнат заплатите с 10% на администрацията. ГЕРБ решиха да наказват насилието в къщи с 5 год затвор, а на циганите за убийство над българин дават условна. Ами ако жената насили и убие мъжа си ? Нямат край скандалите - сега и арестите в Държавната Агенция за Българите в Чужбина ... Къде е Брендо, братя Галеви ... Трактора беше оправдан напълно. Кой уби младият компютърен специалист разследващ "цецомобила, а патоанатома, а Мишо Бирата и Ваньо .... Гръмна най-големият скандал "апартамент-гейт". Маса мастити гербери начело с Цветанов са закупили луксозни жилища на невероятно ниски цени. Дори зам-председателя на Комисията за Борба срещу корупцията е разследван, за корупция. Новият път-елипса във Варна се срути 2 часа след като Борисов го откри. 110 млн лева пропиляни. 2019 Юли, НАП хакнат и 5,1 млн граждански файлове станаха публично достояние. Единствената държава в света с цялото и население хакнато. Галя Димитрова, Шеф на НАП се изказа от морето, че е направила "особено трудно решение" да не си прекрати отпуската. След това нагло отказа да си подаде оставката. 2019 Август Въпреки че ЕС предупреди правителството преди 2 год. за Свинската чума и отпусна €2 млн за това, България в момента е под официална опасност от епидемия на свинска чума. Изколва се всичко дори и да няма зараза. Така искал Бизнеса. Очаквайте следващият скандал или показно изнасилване/убийство след 3-4 дена. Та какво е бъдещето на България ...

Тя отдавна се е простила с някакво бъдеще:(((((((

Сега никой не си спомня вече за Ф-16 и 3 млд прахосани.

Вече е на път към България товари със свинско месо от Еуропара и ЮЕС. Това беше и идеята, де.

Защо няма свинска чума в Сърбия и Македония? Там животните се отглеждат при по примитивни условия от тези в България. Сърбия има обща граница с Румъния, Македония с България. Има и диви прасета, които преминават през границите. Може би няма проверяващи, които да я разнасят?

И в Македония ще има чума. Борисов сега е там.

Защо Борисов непрекъснато е зад граница, когато има сътресения в страната ?

Дано не плъзне човешка чума в БГ, че кат гледам как се оправя ''държавата'' със свинската чума, ме побиват тръпки за евентуалните мерки при човешката....

Ми ония хубосници от 4, 5, 6, и т.н. лапи що не пискат бе? Или само за безполезни кучета и котки ревем? Ъ?

уважаеми автори и редактори, какво ви пречи да поправите грешката в заглавието на статията? може би вашето късогледство, интелектуален дефицит или нетрадиционна сексуална ориентация? или може би и трите причини в комбинация?

Добре де, нали свинската чума не е опасна за хората или други животни, само за свинете. Е що тогава да се колят свинете? Да се оставят да си измрат тези, които са се заразили, които оцелеят - явно имат имунитет и ще родят имунизирани и така скоро чума няма да има (ако изобщо я е имало). А не покрай сухото да мре и мокрото и после да се чудим откъде да купуваме свинско и по колко. Ще ни направят зорлем вегетарианци, ей....

Ама Бизнеса иска другояче. Бизнеса иска да няма конкуренция.

- Защо в Сърбия и Македония нема "Африканска чума" , "Син език" , "Луда крава" и "Птичи грип"?! - Нема, защото не са в ЕС...

Така е. Ние нямаме повече суверинитет. Роби сме на Европорта и америката.

аз не чух за едно болно прасе от задния двор, все за от предния говорят. Пък дай да избием тия от задния.

Сега вече е ясна причината: да се избият животните поминък на народа. Ще останат свинефирмите които ще бъдат обезщетени от държавата. В бъдеше който иска свинско - на цена от свиневъдите. Че и на 500% по-висока. Чиста печалба!

Луда крава, птички грип, свинска чума... Всяка година по един вид животно. Цел - да се унищожи българското село и поминъка на хората за да може да си купуват всички боклуци само от магазините на ненормални цени. В нито една държава на балканите няма информация за чума по свинете. Откъде се взе?! Да не сте объркали "случайно" препарата за пръскане срещу комари с нещо друго?! Защо преди т.нар. демокрация, когато се гледаха в пъти повече животни нямаше такива вируси?! Откъде дойдоха? От фармацевтичните компании?

А къде се потопи оня свински нерез от Банкя? Защо не отиде да успокои хората, които са длъжни да убият здравите си животни?

По никулден да чакаме ли ангина по шараните?

В цялата работа има нещо много гнило. В македония и Сърбия отглеждат животните при много по-свободни и примитивни условия и няма заболявания. Сигурно защото не са в ЕС... И няма как да им се нареди да изкупят свинското месо от ЕС, което е в излишък... И затова прасетата им са живи и здрави... Да евтаназираш болно прасе - добре. Да вземеш мерки за санитарна зона - добре. Да ликвидираш дивите свине - добре. Но да трепеш наляво и надясно здрави прасета няколко мвеса преди пика на консумация на свинско месо без оглед на нищо друго...

Лятна Коледа по време на пости! Ей това докараха и реализираха неверните чифутски мекерета от ПП гРОБ! Това даже комунистите не са го правили когато Партията беше "Ръководна сила"... Тези наистина са ГРОБАРИ! Гробари на собствения си народ. Еничарите не са избивали така хайванчетата на раята, както тези ГРОБАРИ!

Ама как така изтича, те тъкмо биха последния звънец за тази сесия и се разбягаха в отпуска, къде сега ще ги гоним с ножа по разни плажове и кафенете???

Интересно, откакто Русия наложи контрасанкции на ЕС, и западноевропейските животновъди не могат да си продават продукцията там, всяка година при нас и румънците има някаква масова епидемия при животните - по миналата година беше някакъв птичи грип, миналата година беше някаква болест по овцете и козите, тази година е афрканска "чума" по свинете, и всеки път "решението" е едно и също - тотално унищожение на всички такива животни в "заразената" зона! Любопитно ми е защо тези болести не се разпространяват из Западна Европа, особено като се има предвид, че там има доста повече африканци, отколкото тук?! Също, при социализма в страната ни се отглеждаха доста повече животни и в ТКЗС-та, и в личните стопанства, отколкото сега, защо тогава нямаше такива болести?! Между другото, доста от "новите западноевропейци" не ядат свинско, така че предвид и санкциите на Русия сигурно в Западна Европа са натрупали големи резерви от такова месо, а тамошните политици не смеят да орежат субсидиите на местните фермери, тъй като това би предизвикало значителни социални вълнения там, и може да ги свали от власт!

... Боко, понеже целия народ те счита за СВИНЯ, май и теб трябва да те ..... , а или ще се скатаваш под полата на Тръмп?

боко и тръмп ? чуваш ли се? боко е под полата на баба си - меркелана

Убиваха кози и овце. Сега трепят прасета. Това правителство се специализира в трепане на домашни животни. И в строителство на скъпи оградки, които падат от кацнал гълъб.

На мен все повече ми се вижда приложението на един закон на диалектиката за количествените натрупвания и качествените изменения, както и какво се случва когато управлявашите не могат да управляват, а масите не искат да живеят по старому.

... БОКО, свинете ни ще избиеш, овцете и птиците също, но хилядолетната омраза на наода към теб няма да можеш, НИКОГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мисля си как ли ще справят смотаните и некомпетентни служби ако се появи пандемия по хората.Всичко до сега говори за неспособност ,липса на организация и най вече липса на държавност.

Как стои въпроса с прасетата домашни любимци!?!

Има друг въпрос ! След като разбраха , че има чума в Румъния нашите убавци какво направиха - НИЩО ! Както обикновено чакаме и се надяваме да ни пропусне и не взимаме маерки ! Ако бяха взели мерки сега нямаше да се колят прасета ! Да заколят този който не си е свършил работата , а не горките прасета !

И какви мерки освен оградата която построиха мажеха да се вземат ?

Можеха да предупредят хората близо до границата или в определен район ,тази година да не закупуват и гледат прасета.

Ами какво по-голямо предупреждение от строежа на самата ограда и шума около нея ?

Какво става? Ще ги вадят ли от "А" група?

Чумав край, чумави хора...

Ами ДИР са пуснали тематичен виц: - Защо в Сърбия и Македония нема "Африканска чума" , "Син език" , "Луда крава" и "Птичи грип"?! - Нема, защото не са в ЕС... Какво има повече да коментираме?

Тая зима.....ще ни топли само осемте самолета Ф-16...

няма да е тази зима, а след 3-4 зими :)

Защо борисоф промени тактиката си и се крие като "глуха свиня в боб"До скоро колко бързо се разпореждаше ,а сега от щастие прелива /нали се подмаза на господаря си тръмп/и заряза България напълно.Явно е ,че ще има 4 мандат ,ако ще и гласувалите да са 10%общо.

Аз имам 5 кокошки и един Петел . Кога ще има Птичи Грип ?

Някой писа по-долу, че Боко израстнал до прасе и с филия с мас. А па децата на съвременна България ще растат на асфалта до Ф-16.

Ликвидират животинкитве като в някакъв амок.

В цялата история на животновъдството, хората никога не са прибягвали до тази ефективна мярка - масова евтаназия на добитъка! Не че не е имало епидемии, пандемии, зарази и пр. Не! Главно са две причини да не са прилагали тази най-ефективна и резултатна мярка: Първо, нямали са понятие от евтаназия или по-скоро липсвало е разбиране за приложение на евтаназирането при отсъствие на душевно страдание, понеже физическите страдания и болки някак си са им изглеждали естествени и неразривни от другата част на живота. Втората причина, която е едновременно и причина за Глобалното затопляне и фините прахови частици, това е отоплението на твърдо гориво чрез изгаряне на битови отпадъци, главно стара, боядисана дограма, текстил, парцали, дрехи в печка тип "кюмбе", в помещения тип"заден двор", в стара, схлупена, селска къща, тип"кирпичена", без асансьор, тераса, барбекю и поднебесна енергийна мантра за защита!

Правя уточнение, относно втората причина: Да се разбира отсъствието, липсата! Показателен пример е Саудитска Арабия или ОАЕ, където не се отопляват през техния отоплителен сезон по посочения начин и днес те не са засегнати от АЧС, както и не се налага да вземат подобни превантивни мерки!

И АКО СЪМ СИ РЕГИСТРИРАЛ ПРАСЕТО, КВО? ЩЯХТЕ ЛИ ДА СЕ СПРАВИТЕ С ЧУМАТА, НЕКАДЪРНИЦИ?

Делянеееееее

Бойко Борисов се хвали,че при социализма гледал прасе и ял филии с мас.Комунистите не ти пречеха да имаш прасе.Ти защо на нас пречиш да имаме прасета?И при комунизма имаше епидемии,но не ти убиха прасето.

Аз пак да попитам за един приятел. Отиваш в някоя къща на село където стопаните отглеждат 2-3 прасенца и от там ти казват че няма да ги заколят. Кво правят после ? Ще се сбият ли ?

Срока и на 60 годишния банкянски глиган изтича.

Дано Бог да ни пази, да не налази и българите някаква болест, че мутро-тиквите като едно нищо ще ни избият!

Държавата ни угнетява, законите са против нас, богатите днес управляват, беднякът няма равен глас. Но стига толкова търпение, ний старий свят ще разрушим. Във нас е нашето спасение, с борба ще се освободим!

С борба, само с духовна борба против дебелизма ще можем да се освободим!

Май цялата работа е да се забрани гледането на домашни прасета. Всички помним когато Бойко хвърли оставка как дойдоха едни камиони пред парламента с надпис " Бойко кръстник на свиневъдите " Май някой разиграва постановки и се опитва да спечели дивиденти от бедните хора.

То накрая може и така да излезе

Спасение няма за домашните животни и за хората. Сретен Йосич нищо не направи. Сега ще избият здравите прасета, ще ги заровят леко, и ще разпространят още болести. Зараза има там, където животните са концентрирани: в големите свинекомплекси и частните ловни стопанства и от там се разпространява.

Ами да! Оборотите на веригите паднаха и сега Вождът предприема мерки, защото са се оплакали на фрау Меркел! Какви са "мола Ве" тези прасета по дворове и обори? Това да не ти е Китай? Да купуват месо от нашите, европейски прасета! На българския пазар, няма място за български стоки! Всичко трябва да е внос! Той колко да е българския пазар, ама не трябва да се изпуска нито пфениг, пардон, евроцент!

Колко сте твърди в решенията си прест.ници.де да бяхте така твърди в борбата с корупцията при вас.Ама тук закони има само за народа,вие сте извън всякакви закони.Дано Бог ви накаже според делата ви ,че ни писна от вас вече.

РЕГИСТАРЦИЯ!?!?!?!?!?! XAXAXAXAXAA