Срив в системата блокира границите ни

Има облекчен режим на пропускане, като не се допускат камиони, граждани на трети страни и лица под 18 години

Обратно в новината

Коментари - Срив в системата блокира границите ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли ? Всичко електрическо в страната се срива под мъдрото управление, защото няма електронно. Всчики системи са уязвими повтарят управляващите и особено тези дето ги не пазят, а само се усвояват милиони...

комуноидни хакерчета. И на тази система посегнахте. Какви ли още пъклени планове имате за ръчното управление на държавата на великия ББ, да се свети името и компа му !

Ти или си поредният болен мозък или слънцето ти идва в повече. Ако е второто,просто стой на сянка бе,ако обаче е първото...тогава знай че няма как да ти се помогне,медицината е безсилна за индивиди като теб,вие сте патологичен и нелечим проблем!

кой ме настъпи по куйручето...:))

В тази държава има ли някоя система без срив??? Безхаберни, некадърници с власт, способни само да крадат... Бог да пази България, че българите я разсипаха и продадоха ...

ЗА КАКВО, ОТ КАКВО И ЗАЩО СТЕ НЕДОВОЛНИ? С ЕДНОКНИЖЕН ТАРТОР НА ЧЕЛО КАКВО ИСКАТЕ?

ако начело имахме квичаща свиня,нали?!

Много си прост баце!?? Само свинята ли е алтернатива?

Да викнат "хакера-вълшебник". Той ще им рестартира пасиансите. Няма проблем.

Пълен хаос цари в държавата! Некадърник до некадърник се опитват да управляват страната. Гаф след гаф, проблем след проблем -почти ежедневно! Но народът е казал: рибата мирише откъм главата!!!

точно щях да питам коя е системата, но се сетих... нокой не пита лоя е кралицата. Системата! това е една единствена систрма. тя брше хакната миналата седмицс, сега блокирала... оправете си системата бе!

Ще ни спрат микровълновите печки като влезе 5 G

Ето поради всичките тези изисквания за документи нс деца под 18 г., пътуващи само с единия родител, няма да направя бълг. паспорт на моето дете. Ама че тъпотия! Може в България това да има някакъв смисъл, но за нас няма.

Некой 20 годишен ги е хакнал пак

Как е нямало срив по време на раждането ви?!!! С дебили напред по дебилния път към дебилен финиш.

Не се притеснявайте. Всичко е наред. Компютрите са си взели неделен отпуск. Просто искат да са солидарни с повечето държавни служители и да не работят. В понеделник няма да има проблеми, мъхмурлиите ще поемат служебните си задължения.

Къде ли няма вече срив.Той се дирижира от правителството.То вече не е новина. Във всички свери-хаос.Накацали калинки.

ЗАСТРАХОВАТЕЛите в Европа да въведът Задължителна застраховка риск от Български хаос по приумица на просяци митничари рекетьори комбина с върховете Застрахователите да изискват от България минимум 100Евро.ден и ще прекъснат изнудвачите хубавци

забравих ....оная мара гърбиелка от гоце делчевската махала кат купи супер кампутара и ша станем велика сила ....вече и самалюти имаме , станахме страшилището за Русия .

Маде ин БГ ....някой учудва ли се ...........нема такава държава ....нема и да има друга като БГ .

Абе що просто не хванем и всичко да стане по старата система на хартия?

И сега ли ония Крис е виновен? Харчат милиарди за всякакви системи и компютри и всяка седмица все нещо ще се срине..

Поредната "система" в "държавната" администрация, поредният "проблем", поредният пирон в ковчега на "електронното правителство" - цялата управляваща шайка са сбирщина от некадърници - така че това не е новина. Новина ще бъде ако изобщо нещо работи в тая държава!

Проблемът е в корумпирания и некадърен директор на ИТ дирекцията в МВР. Заради него избягаха най-добрите специалисти, той си бута фирмите, с които играе като Телелинк и всичко се съсипва. А и Герб го подкрепя, защото обслужва и техните фирми като СиЕнСис и т. н.

Защо така, къде са специалистите? Само калинки

Компютрите са виновни! Да минаваме на пишещи машини и глинени плочки!

Тоя 20 годишния вълшебник разсипа държавата еййййй

Габриел знае ли? Цифровизацията на Европейския съюз не може да има такива издънки. Той е за уволнение.

Остана ли сървър, който не се е сринал? Къде са тия велики български IT-специалисти?

В частните ИТ фирми са. Ти къде очакваш да ги намериш?

В чужбина са .

За 1200 лева заплата в публичната администрация ИТ специалист не си отваря и едното око, камоли да свършат работа.

Ежедневие в българия с некомпетентни индивиди ! Каква новина само поднасяте ! Само глупости пишете, за които ви се плаща. Засрамете се, ако изобщо имате срам сеирджии на тъпи новини !

Увеличения трафик се дължи на ниските цени на бензина и високите доходи на българина! Ако се направи реална статистика, сме едни от най-заможните хора в Европа!!!

И Борисов го каза - много добре се развиваме, богати сме, пътуваме много.

Б.Б. каза, че всичко в БГ е супер, че сме отличници на ЕС и скоро ще ни приемат в Шенген и Еврозоната

То за това хората му викат - боко тъпото.

Гответе се за 01. Октомври. Купете си хляб, вода, заредете колата. Щото като блокира другия велик сървер на НАП ще спрат всички касови апарати в държавата и вързания с тях софтуер. Днешните проблеми са като грип на фона на чумата.

Какво искате бе комунисти. Ще трайте десет двайсет години. Ще ви дигитализирам. Успокойте се,на ръка най-лесно се броят бюлетините. Които са гласували за БСП им драскаме с химикал отстрани и бюлетината е невалидна. Ако ви вкарам машини за гласуване само гербаджиите членове ще гласуват.

А ЧЛЕНКИТЕ НА ГЕРП КЪДЕ ШЪ ГЛАСУВЪТ

Хакери свалят Герб и Бойко Борисов. Заради некадърниците в министерствата ще имаме проблеми с Турция, Гърция, Румъния и Сърбия. Ердоган ще се намеси и ще прати един полк войници да освободят турските тираджии.

Сривът им е в мозъците на корумпираните тъпанари, които управляват България!

Сривът в системата която блокира границите ни не се ли дължи на нова хакерска атака каквато се случи с НАП ?

Сривът в системата която блокира границите ни не се ли дължи на нова хакерска отока каквато се случи с НАП ?

Шефката по сигурността е в отпуск! Чакайте малко, че и Горанов и Борисов не знаят вече какви глупости да обясняват! А и Цацаров я чака, че и той да свърши някаква "работа" !

Блестящо обслужване по границите ни.Браво тикваджии.

Дали Ц.Ц. не прецаква сега Горанов, - че Б.Б. да иска да го върна БЯЛ КОН???

Ей, този Кристиан се оказа наистина вълшебник - срив след срив, теч след теч! С едно мигване само и без да отваря латопа, ха сега де!

Срив след срив в система след система. Какво стана с великите успехи на комисаря Габриел и приноса и за дегитализацията и цифровизацията на България? Срам и позор и тя е от простите и супер некомпетентните, а отново я предлагат за комисарски пост. Браво гьонсурати!

Мълчанието на Гаргамел!

те не могат да осигурят правилно подреждане на едни улични плочки, вие искате компютърни мрежи да бачкат без проблеми...

Систвмите на митницата, на ГДГП или на тола се изпортиха, това да си журналист не значи, че трябва да пишеш как да е!!!???

Как е българи, гледате ли новини на ТУРСКИ по НАЦИОНАЛНАТА си телевизия? Наргилета смучете ли? Гюбеци мятате ли? Чалга слушате ли? А ЕТНИЧЕСКИ "партии" в "българския" парламент имате ли?? И свинско месо, скоро само на хартия ще виждате. НАП хакнаха ли го? НАДЯВАЙТЕ ЧАЛМИТЕ!!! Хахахахахаха Мууааахахахах

гадни руски хакери

За какво машинно гласуване искате да навиете ГЕРБ, чиито електорат мучи от възторг при крилатия поздрав "Аз съм прост и вие сте прости"! Компютри, електронно правителство, дигитализация- това са вълшебства от приказките за тях, вдъхвайки табу и страхопочитания. В пещерата на Флингстун и Барни нещата са опростени, файловете са наобратно.

Каква външна намеса бе? Намесата е само вътрешна и то от тези, които ни управляват. Докога ще ги търпим?!

E то Северна и Южна корея имат такъв режим. Пускат само възрастни пред умиране да се срещне раодата, братя и сестри на по 80-90 години. Дето са били разделени преди 30-40 години.

Май пак ви го навряха отзад !

Абе, не знам! Микровълновите печки ли ще изклчвате или ще гасите компютрите, ама аз отивам да бия братовчедите, защото гледам през прозореца нещо са ми налазили зайчарника!

Вместо тия глупости четете биографията на Вожда в Wikipedia. Не е дълга, но е пъстра и шокираща.

Фейк Нюз да се отвлече вниманието на народа и да не мисли за потресаващата сделка с Ф-16.