Срещата на Г-20 в Китай /обновена/

Президентът на САЩ Барак Обама и редица други държавни лидери пристигнаха в китайския град Ханчжоу за участие в двудневната среща на високо равнище на Г-20.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видимо цензуриране на новините в българските средства за осведомяване. Преди G20 се състоя среща на президентите на страните членки на БРИКС. В момента тече среща на британският министър председател Тереза Мей с президента на Русия Владимир Путин. Още в началото се срещнаха Путин и Си Цзинпин. А преди един ден на Далекоизточния форум във Владивосток Южна Корея и Русия подписаха споразумение за търговия. Но директивата от посолствата на САЩ към българските аборигенни е спусната и там за Русия трябва да се пише или нищо или само лошо. Еврейски глупаци, "не се гаси туй що не гасне" беше казал народният поет.

Защо не се говори за Русия ли? Русия е държава на аборигени с ракети. Нищо не може да предложи освен проститутки и природни ресурси, които дори не са в състояние сами да добиват, а се налага да внасят чужди специалисти и технологии - типично по аборигенски.

Spiritus kretenus съвсем се е спиртосал.

Spiritus означава - дух, а не самогон, товарищ!

Аборигени с ракети, космически станции, ядрени технологии, износител номер две на военни технологии ... Но нямат чушкопеци, особено с 3 отделения тип "Мерцедес", а ние сме ги измислили. Диваци...

Подобно на САЩ и други имперски държави Русия произвежда най-вече оръжие и наука. За несвързаните брътвежи че нищо не "давала" Русия само да напомня за Менделеев, Ломоносов, Котелников, за това че 30% от класическата музика е от руски композитори. Русия произвежда космически кораби, ракети и двигатели (единствените работещи в момента), влакове и локомотиви, камиони (виж последните ралита Париж дакар!), спец. промишлена електроника, атомни централи, кораби, самолети, заводско оборудване. Вече е най-големия износител и производител на зърно. В същото време Русия е разположена на много богата на ресусрси, но много трудна за живеене територия. Защо в Канада напрактика има само рибари и дървари ? Ами защото територията е същата. А Канада не произвежда нищо от изброеното за Русия. ОСВЕН ТОВА ЗА РАЗЛИКА ОТ САЩ РУСИЯ НЕ ГРАБИ ЦЯЛ СВЯТ. ПРЕЗ 20ТИ ВЕК САЩ СА НАХЛУВАЛИ 106 ПЪТИ В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ С ВОЙСКИ. ФАЩ ПОТРЕБЯВАТ ЕЖЕГОДНО 45% ОТ РЕСУРСИТЕ НА ПЛАНЕТАТА ПРИ НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО Е 4% ОТ ТОВА НА ПЛАНЕТАТА !

Държави поробени от САЩ: 1. Тайван - икономическо чудо 2. Южна Корея - икономическо чудо 3. Япония - икономическо чудо Дърави поробени от Русия: 1. Украйна - икономически батак 2. България - икономически батак 3. Армения - икономически... няма такава дума...

Тайван - микроскопична територия заграбена от Китай и нарочно направена да изглежда като икономическо чудо, а в същност безмитно офшорно обрзование. На първо място в Света по самоубийства. Южна Корея - място където корейците са чужденци - над 90% от собствеността предриятия, недвижимост и капитал са американски! Япония - нещо като Германия -за тази стран ВСВ не е завършила. Няма право на пълноценна армия. Переодически и устройват събития подобни на Фукушима. Държана здраво, чрез икономическо-банкерско-военни хватки и мероприятия за да "не ги нападнат пак". Огромен уж стандарт на живот а в зъщност населението срещу 10000 дойлера месечна заплата получава 20кв.м. жилище, 800 куб.м. автомобил и един път в живота екскурзия до Европамили САЩ.

България - преди "комунизма" и "руснаците" - кал, мизерия, неграмотност ш0% и фашизъм. След 19ч5 г. вместо репарации на загубила войната държава се превъща в средно развита европейска държава. След "руснаците" и отявлено американско- соросоидно управление - вече 2ш год на последно място в Европа по всички добри и на първо по всички лоши показатели. От 10 г. всички министри са отявлени американофили и русофоби но се тръби че управлявал комуниста Боце от Банкя... Украйна - държава в която ФАЩ извършиха кървав държавен преврат. Преди таква държава не е съществувала. Има толкова украинци колкото и македонци. Грузия - държава в коятомФАЩ извършиха държавен преврат и цветна революция. Е Елцин и Сорос приключиха в Русия вследствие на което руснаците посртиха посраните соросоидни задницинв грузия.

Какво прави там комунистически Китай?Техните комунисти по ли са различни от останалите комунисти?Нали идеологията им е една и съща!

Китай си е на собствена територия - ако не си разбрал останалите държави са изпратили представителите си в Китай!

Китай са намесени в борбата за ресурси и подкрепят режими извършващи геноцид. Само че го правят конспиративно - по комунистически.

"По този начин британският премиер ще се опита да покаже, че страната все още....." е сред гл

Я, Путин не е посочен ! Сигурно още не е пристигнал, или пак е виновен за нещо !!!

Лежи кьор кютук пиян в Кремъл и не могат да го вдигнат а и не смеят че ГУЛАГ не е демонтиран

Една добра новина. Григор е вече четвъртфиналист на USA OPEN.

Вече е в ТОП 20. Невероятна работа. Браво.

Браво! Таз година в ТОП 20, догодина в ТОП 40.

Синъоре, дано си добър Оракул, че следващия му мач е с Мъри на Осмин-финала.

тия комунисти са напред с матриала

Путин ще раздава задачи!

на милиарди хора по Земното Кълбо пъти по-качествен, свободен и изпълнен с нови възможности. Освободи талантливите и трудолюбивите от терора на туземните последственичета и потомствените гаулайтерчета.

Пристигнал Обама и някакви там други. Такива едни, 19 президента, незначителни. Важно е, че Обама е пристигнал ! Щото ако не дойде и им наложи една изолация, ще видят те !

Сбирка на "Комсомолски секретари". Като прочетох, Даже Не Ми се Вярваше. А то, май ще да е Истина.

Глобален растеж - къде точно го видяхте в кредитите ли:) Британците сега се правят на сила ама без европа са гола вода а империята отдавна е минало Как точно ще се оправят с климата - с долари или с юани нема да стане а замурсяванет е и ще остане неконтролируемо , но затова пък доста пари ще потънат нейде там ... В облак:) Та играеме си на група , ама сме си безотговорна групичка, в каквато се е превърнало и оон... Ама карай:)

Ние жълтите мамуни владеем света.

простотия

Според посочените данни, Г-20 е нещо като "средната класа" на планетата. Това наистина ще е така, ако една съществена част от Г-20 членува и в Г-7 - планетарният елит. Впрочем, с нетърпение очаквам кацането на Борисов в Ханчжоу.

"...ако една съществена част от Г-20 НЕ членува..."

Лицемерието на САЩ и европейските им слугувници е безгранично, след като говорят за "спешни мерки за спирането на терористичната групировка "Ислямска държава". която не само създадоха, ами и продължават да финансират, обучават, въоръжават и подкрепят, а Ердо дори лекува ранените й главорези в турски болници! За да прикриват създадените от тях ислямски терористични групировки САЩ и натовци дори измислиха мита за "умерените" терористи, в което обаче само глупак може да вярва, след като дори американски сенатори (Ричард Блек) го разобличиха. А в ютюб може ясно да се чуе истината за Сирия и Либия, изречена от сенатора: Virginia Senator Richard Black tells the truth about Syria and Libya

Въоръжението на всички терористи, при всички "цветни революции", без изключение е 100% руско, но това е чисто и просто "досадно съвпадение" съобщава ТАСС!

то затова краварите ревът,щото рашките си пласират по-доброто оръжие

Така е, руско е, ама го плащат с долари от печатарката на чичо Сам!

Произведено и изнесено от България. Това е българският идиотизъм.

Страните от Г-20 държат над 80 процента от глобалното производство! Къде се бута Русия с нейния 1%? Мухахахахахаха!

а защо всички тичат за среща с путин бе вожде,а помисли малко с кратуната си шаманска

Кой тича бе, всички бягат от него! Изключение Зимбабве!

Мърши!!!!Хмммм Презедентът Обама пристигна в Китай за среща заедно с други!!!!Обама ли ви е най важен та започвате с него?????Стига подгъзуване на кенийското и краварското изчадие!!!!!

Обама, 20% по-важен от Путята с 1% от световната икономика! Форумът е именно икономически!

Е ти с пороизводството на каруци и цървуди къде си в тая класация?

Светът се променя, а ние не участваме в новия ред. Всичко отива на изток, а у нас все за запад говорят...

Това е чудесен повод джуджето да види хора, а хората - джудже.

и също чудесен повод да видят и рядък вид кенийска полумаймуна

Ние не участваме в Г20. Нашия главнокомандващ не е там.

Руският президент Владимир Путин ще бъде главен гост на срещата на Г-20 в китайския град Ханджоу през септември тази година. Това заяви пред журналисти директорът на Департамента по страните от Европа и Централна Азия на МВнР на Китай Гуй Цунюй. Президентът Путин ще бъде най-важният гост в Ханджоу, когато пристигне по покана на Си Дзинпин, отбеляза той.

Цитата е от "чайна.виц"!

K_BVP

Не че нещо, ама името на тоз град не се изписва така на български...

а бе обонго кво дири там бе,или е отишъл да си вземе сбогом със всичките и да си пътува за Кения,че горките му роднини изгниха от глад и чакане

а путн се ражождал под масата и не го видяли.

Е к"во стана сега ,срещата е в Ханчжоу,а опашката при Путин/за среща/ ще стигне до Шанхай!?

А кво е управлявал този опретен генерал на половин самолет . чистачките на летището и няколко безраборни механика. Рядко малоумен пич , да се вържеш да поемеш обратните гомна срещу хвърлените от комунистите и отговорността за поредните пизгубени избори и липсата на нормален кандидат. Вярно трябва да си голям парцал или пък е бил разконспириран като къртица и за да не лежи и изхвърчи си е потърсил нова закрила вместо под крилцето на мига в скута на майката партия.

Ама как обикалят Китай изродчетата с надежда да го хвърлят срещу Русия. Дори оня дърт фашистки лисунгер който замести Дилма Русеф, още на другия ден, когато САЩ го гуди на престола, хукна, с риск за старческото си здраве, да изпълнява поръчаната му мисия да разклаща отношенията на Китай с Русия, да дестабилизира отношенията им с цел разпадане на БРИГС. Гадна държава.

ЕЙ ТВА Е ПРОБЛЕМА ГУГЛЕТО БИБИСИ ЛОНДОН Amazon and Starbucks pay less tax than sausage stall, says Austria аМАЗОН И СТАРБЪКС ПЛАЩАТ ПО-МАЛКО ДАНЪЦИ В АВСТРИЯ ОТКОЛКОТО ПРОДАВАЧ НА ВИЕНСКИ НАДЕНИЧКИ ... КАЗВА ГО АВСТРИЙСКИЯ КАНЦЛЕР .... МУЛТИНАЦИОНАЛНИТЕ КОМПАНИИ ТАКА ОТНАСЯТ И НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСВО НА БЪЛГАРИЯ (КОЯТО НЕ Е В Г-20) ...:))

Корпоративният данък в Австрия е 25%, а в България - смешните 10% ! Много добре им е в България на австрийските фирми, много са доволни !

за среща с президента Путин в Китай разни еуронатогейци...Песков ехидно,под мустак изтърси,че така се взема ред пред изолирания човек,обамата закъснява ,графика се запълва и...ще Го гледа по телевизора.

Дир, давайте подробно инфо за срещите на Путин. Интересуват ни сериозни лидери,а не ментета като Меркел и Оланд

"Газовият хъб - пореден въздушен балон?". Прочетете го... На фона на обаждането на Новак от Владивосток - без тръба до България.. Става СУПЕР АКТУАЛНО.. Особено интересна и ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРО-ГРЪЦКАТА ТРЪБА, дет преди два-три месеца и делнахме лентичката..

ИСТИНА Е ИЗРЕЧЕНА - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГАЗОВ МОНОПОЛИСТ В БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВАТА!!!

на Путин е запълнена до дупка, но ако евентуално срещне някъде из кулоарите Обонго ще му отдели 5-6 минути. Просто да си вземе довиждане.

И да предаде на Тръмп като се нанесе в Белия дом да му звънне, веднага щял да му вдигне. Майтап Уили. Иначе е вярно - авторитетът на Русия наистина е висок.

Путин приключи срещата си с ПРЕЗИДЕНТА НА ЮЖНА КОРЕЯ Пак Кан Хе. Във Владивосток си тече икономицеския форум с делегации - от САЩ, Сингапур, Австралия, Индия, Китай, Виетнам, Южна Корея.. Ма тя таз Русия в пълна изолация била... Да не вярваш..

задаващите се президентски избори в САЩ - това е мноооого важно не могат да спят другите 19...хихи

Последните 100 години Рашата изпитва временни затдуднения ;-)

"Последните 100 години Рашата изпитва временни затруднения ;-)", защото хазари и амиши й създават проблеми. Примерно, Библиотеката към Руската академия на науките, започнала работа през 1918 година, изгоря на 30-31 януари 2015 година. Унищожени са документи от Общността на нациите, ЮНЕСКО, и парламентарните доклади от страни, включително САЩ, които датират от 1789. Най-важното е, изгорели са трите копия на договора "FR". Останалите три копия също изгарят в два последователни (през 2 часа) пожара в Ню Йоркски трезор, на следващия ден. През 2018 година, "временните затруднения" които Рашата изпитва, ще започнат да намаляват. Затова са се разбързали сега пиндосите, да вземат превес в NWO. БРИКС дали ще е същия, без Дилма Русеф?

Това е геополитическа среща и за "сверяване на часовника" по отношение на стратегии с десетилетен прицел. Ако ще "присъстваме" там, то ще е в контекста на вече заявеното: "Русия на работи по "Южен поток". Последното може би не е окончателно (в голямата политика взимането на "окончателно решение не е добро "решение" - справка Ванзейската конференция от януари 1942 г.), но е факт, че година след година оставаме в периферията на геополитическите икономически интереси и "на първата линия" на очерталото се и военно противопоставяне. Да не забравяме - истинската война е за ресурси, а те на са в "изтърбушената" от природни ресурси Европа или далечната "приятелска, безкористна и демократична" Америка!

Това е геополитическа среща и за "сверяване на часовника" по отношение на стратегии с десетилетен прицел. Ако ще "присъстваме" там, то ще е в контекста на вече заявеното: "Русия не работи по "Южен поток". Последното може би не е окончателно (в голямата политика взимането на "окончателно решение не е добро "решение" - справка Ванзейската конференция от януари 1942 г.), но е факт, че година след година оставаме в периферията на геополитическите икономически интереси и "на първата линия" на очерталото се и военно противопоставяне. Да не забравяме - истинската война е за ресурси, а те на са в "изтърбушената" от природни ресурси Европа или далечната "приятелска, безкористна и демократична" Америка!

А стига бе - безкористният ни, любещ ни приятел САЩ, вече трета година ни доставя, на нас - европейците, евтин, качествен втечнен газ - контейнер след контейнер, за да ни спаси от "руската енергийна зависимост", когато по "неизвестни" причини вкъщи пускахме и четирите радиатора и се разлагахме от топлина, а сега милите ни задоекански приятели ни каляват цяла зима на 16-17 градуса. И ние - все недоволни.

ресурса на европа са политиките и развития бизнес .. и най-вероятно и в бъдеще тези ресурси ще са по-ценни от водата и нефта ..

Искаш да кажеш много плямпане и нищо по същество ? Като в ЕС - много стандарти, хармонизиране, прави краставици.... а все голи, боси и гладни ... а жените оправяни от арабески мигранти и хамерикански войни...

САЩ какво правят там? Китайците нали са комунисти? Протестна мрежа веднага да фърля смртфоните и лаптопите, щото са произведени от комунисти и марш да протест в Пекин.

Сигурно са се самопоканили. И аз се чудя какво правят там. Те са самодостатъчни защото са изключителни.

Я разкажи с какво Протестна мрежа са ти бръкнали отзад, та кой каквото спомене, ти за тях се сещаш.

Току що по новините на ТВ-то МУ изцитираха Новак от Владивосток - Русия няма никакво намерение да пуска тръба до България... Хъбчето МУ "Балкан", пак е ръбче "БАЛКАНЧЕ!" Дори не мотопедчето, о онуй с пляс, пляс пИдалите..

Както е очевидно, най-важното е икономическото развитие и брой на населението. Ако искаме да изплуваме трябва да се развием икономически и да се увеличи броят на качественото българско население. Няма причина да не го направим. Трябва ни повече себеуважение, да не се противопоставяме един на друг, да се образоваме и да работим за страната си. Не сме по-лоши от другите и можем да го направим. Тогава и светът ще ни уважава повече.

като как ще да стане че не стоплих...

Как ще да стане, ли? Най-напред се поинтересувай какъв е тренда на "Вълнàта на Шуман" за стратосферата и Земята, ... и ще "стоплиш" едва тогава.

Разбира се нентрябва да бъдем окупирани и непрекъснато обирани и управляванк от Сорсос - иначе пълним кофа без дъно и терминалите на летищата!

Списъкът със срещите на Путин е попълнен от месец и е по-дълъг от официалната програма ... )))))) С обонго ще се видят в един коридор, чисто протоколна, много кратка среща - дори половин час не се намерил свободен в наситения график ... ))) - обясни Песков вчера. Правилно - икономическите връзки и договорите с другите държави са му много по-важни от прощалните въздухарски приказки на занесения дъвчащ, вече бивш ...

поднесената информация желае да внуши: съшествуват 1. англосаксонци 2. други

Статията кърти: Тереза Мей щяла да предупреди останалите лидери от Г-20 за опасността от Ислямска държава... Понеже останалите лидери досега са живели на Цефей и понятие си нямат за тази опасност

да признае, кат БЛЕЪР - ЗА ИРАК САЩ НИ ИЗЛЪГАХА... От първия и ден веднага към родителите на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА да са включи..

махни това БЪЛГ от името си.. Па си прочети - " МАЙКА БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА! ТАКОВА ОБЕЗЛИЧАВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА......" (викни внучето да ти го открие в гуглето).. Да си видиш как успешно се чертае картата на Бжежински с турските Пловдив, Бургас и т.н. и анклава в Делиормана. Полезно четиво ще ти е - докат си рупаш ГМО царевичака..

България никога не преживявала такова унижение и обезличаване, каквото при комунистическите уроди, които я направиха 16-та република

Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство. Пък сега сигурно вдига кръвно, че ГАЗПРОМ все още не е потвърдила идването си. За представяне на ръбчето му "Балканче" във Варна в петък. А в туй време Новак в Турция сколаса да отиде, тръбата ITGI да си завърже. И България да си заобиколи. Нъл туй е мечтата ти? Е сбъдва се..

На Путин едва ли ще му остане време за среща с Обама.

На Путин му умря един васал. И сега има и вътрешни проблеми

Това май ще да е последно участие на Великобритания при големите..

Как изглеждаше лицето ти преди да се родят твоите родители?

... Сред тях са терористичните атаки в Европа,... --- а кога ще се заемат с терористичните на европата? само в бг-то има: 2 милиона отвлечени 2 милиона осакатени * 2 милиона неродени... а?

Пропусна най важното. Има и два милиона тикви.

Сергей Лавров заяви, че Москва не предприема никакви стъпки за завръщане в G8 и няма намерение да ги прави !

от ГЕРМАНИЯ.. Тя иска те да са върнат.