Сръбският премиер за 20 г. от бомбардировките: Грешката беше на други, но ние трябва да простим

Бивш говорител на НАТО заяви, че съжалява за "страничните щети", но твърди, че операцията все пак е била оправдана

Обратно в новината

Коментари - Сръбският премиер за 20 г. от бомбардировките: Грешката беше на други, но ние трябва да простим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАМАРА

СМАЧКАНА РУСИЯ ТОГАВА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ ОТ БОМБАРДИРАНИТЕ СЬРБИ А ТОВА КАК ДА СЕ СДОБИЯТ С НЕВИДИМИЯ АМЕРИКАНСКИ БОМБАРДИРОВАЧ...ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО НА БОЛШЕВИКИТЕ. ОЛИГАРСИ.

Получениет отпадъчен обеднен уран трябва а се съхранява, Което е разходи, по обработка, хранилища. Много разправии. Но ако го сложиш в бомби и го разпръснеш над чужда територия, тия ти грижи отпадат. Като в Сърбия. А и в България си има бум на ракови и мозъчни заболявания. По първите места в света сме. Да кажем едно сърдечно БЛАГОДАРЯ на САЩ, на американци и на евреите, които ги управляват. Искрено се надявам, да дойдат малко по-тъмни дни, за да имаме възможност тази наша благодарност да се материализира в нещо по-материално.

при теб мозъчното заболяване видно е генетично...

Една от бомбите на краварите падна и в София в горна баня. Късмет е че дефектното нещо не се взриви и се размина с порутен покрив, стресирани хора и едно туппппп разтресло прозорците на хората в радиус от 2км.... ..... Изсипаха си келевите бомби, по евтино от колкото да ги бракуват и нарежат, хората от пограничните райони и децата не са прости

Да си българин и да защитаваш сърби и руснаци е свещена тъпота!

Антикоме, иди се нареди за фес пред нов български университет

Че ти не си българин, къде се буташ сред нас. Оди си в израел.

За неуките и проспалите часовете по физика в 10-ти клас,и знаещите,но продали се за жълти стотинки:радиоактивният разпад на бедния уран води до ракови заболявания.Колкото до Чернобил има статистика,може да се води кога е настъпил БУМ на раковите заболявания.

А колко българи от Западна България измряха от рак заради обеднения уран и диоксините на приятелските американски бомби? Няма по-големи военнопрестъпници от американците!

се разболяха от рак заради радиоактивния дъжд, който валя над цяла България след експлозията в Чернобил? Че и на манифестация на 1-ви май ни бяха изкарали, а на другарите от ЦК и Политбюро им караха храна и минерална вода от Франция.

да рупаме плод и зеленчук с почви с обеднен уран, за който няма граници. Шей да си вземе плъх за домашен любимец и да ппътува с неговите "извинения" - толкова народ изпотрепаха. каква прошка бе?

"Но Сърбия трябва да се опита да прости, защото единственият път да реализираме целия си потенциал, а вярвам, че имаме много потенциал, е да се обърнем към бъдещето, партньорството и сътрудничеството", каза премиерът." Боже, назначили са си рядко тъп премиер. Лезбата ако говори убедено, значи малоумна. Та след като България е под носа им, не видяха ли какво направи ЕС с Украйна? За какъв потенциал бълнуваш, мари патицо. Та на запада твоя потенциал му е съвсем ненужен. Той им пречи. Те са колониалисти. Ще дойдат, ще унищожат потенциала, за да си продават своите стоки и свои услуги. Ще ви унищожат банките и ще сложат свои. Да ви направят гости у дома си. Еничари сърби има достатъчно за да извършват всичко това. Както ние в България, и сърбите ще почнат да ядат европейски боклуци. Нас ни прекараха, колониалистите и ни унищожиха селското стопанство, икономика. Не разбирам какъв е тоя сръбски стремеж да им се случат всичките тези гадости и на тях. Бах ти и неориентираните комшии.

В друг сайт четох, че Вучич плаши с „подпалване“ на Балканите заради Косово. Сигурно затова Русия въоръжава Сърбия. Ще „освобождават“ Балканите, или поне ще опитат. Явно сърбите се готвят да настъпят същата мотика като навремето Милошевич. Този път обаче прошка няма да има и няма да минат по тънката лайсна.

Глупавичък си, моето момче, не ти се отдава мисленето.

Та този идиот не мисли, пише каквото са му пуснали шефчетата. Стандартен трол. И то от тъповатата селекция.

Малко им е, сърбите винаги са ни нападали в гръб.

Трябва като ББ да говори за това какви голями апартаменти са имали тези от БСП, карали са Мерцедеси и сега трябва да им позволим на наглите гербаджии да ни ограбват безнаказано. А тя говори да простим. Ако простя на кадливите боклуци, трябва да простя и на сърбите

Ти да видиш, значи на червените боклуци им е простено това, което са откраднали а? А банките, които обраха? С тях може да се купят не апартаменти, ами цели квартали и малки градове.

Освен през 1885 , КОГА??? През 1913 ли? Кой тъпак започва на 16.06.1913, а? През 1915 ли?Кой се включва в първата световна на страната на своя поробител??? През 1941ли? Кой дава терен на Хитлер за нападението срещу Югославия? Българите не сме толкова прости,помним.

Вато, от српски или от россиянски учебник си учил история на България? Марш от тук изродсърбороссофилски!

Не мога да кажа твърдо, дали бомбардировките са билиправилен ход. Факт е, че преди тях на територията на бивша СФРЮ се водеха всякакви войни, а след тях всичко приключи. Дали е съвпадение...

Не е съвпадение и НАТО трябваше да фрасне Милошевич още докато нападаше Хърватска. Така щеше да бъде предотвратена войната в Босна и многобройните жертви.

Какво се сърдят сърбетата, това беше война, която самите те запалиха. Гражданска война с геноцид над хървати, босненци и други. Война бе, дето умират хора и има бомбардировки. Те загубиха войната и трябваше да си понесат последствията... Точно както и нас ни бомбардираха 1943-44 г., загубихме войната и си понесохме последствията - загуба на Македония, Беломорието, 45 години комунизъм, репарации и т.н. Ние не мрънкаме, сърбите какво са се размрънкали?

много навири гребена, откакто стана баща.

Ситуацията със Сърбия от 90те е същата както с Русия след 2104. В Сърбия хората махнаха Милошевич след несправедливите бомбандировки. В Русия най-вече руснаците са тези, които могат да се отърват от путин. Така или иначе имаше клане в Босна и беше подготвено и за Косово. А Югославия можеше да се раздели както Чехия и Словакия, но Милошевич и Воислав Шешел избраха насилието. Техните симпатизанти убиха Зоран Джинджич, който представляваше нормално мислещите Сърби. За много от сърбите бяха непонятни действята на НАТО срещу тях, но много добре знаеха, че то е отговор на насилието на сърби срещу тези с които живееха в обща държава и с които не намериха начин да се разделят нормално и да останат пак заедно. Сега ще трябва много време за да се изстрада общата болка

вие се оправете с вашия Порошенко, преди да давате акъл на другите

Какво общо има тука Порошенко, руски троле?

2104? да не си Ванга?

Глупак!

Международният съд в Хага защо мълчи ,тях няма ли да ги съдят ...

Милошевич, Ратко Младич, Радован Караджич...

Не може да има прошка за хора убиващи невинни, директно и индиректно(горкият "бедничък"уран=рак).

Проверете какво са вършили „добрите“ сърби в Косово, Хърватска, Босна и Херцеговина. Масови убийства и кланета на хървати, косовари, босненци. Десетки хиляди избити жени, деца и старци, разрушени градове и села. Така ще разберете защо „лошото“ НАТО бомбардира СЪРБИЯ. Не Югославия, както казва тази патка, а Сърбия. Сърбия. Пък и за прошка ми говори наглата. Не вярвайте на комунистическо-фашистката пропаганда.

Точно така колега много вярно! Аз много добре помня и пограничните инциденти със стрелба с “братята” сърби.Понеже много се обичаме с тях си разгърнахме батальон КУБ около АЕЦ-а.Помня че изтече инфо ,че НАТО иска да ни ползва за плацдарм за сухопътна операция в която да участваме с 20000 корпус .Имам приятел парашутист, който тогава заедно с частта си тренираха десанти с натовците до Атина в Гърция. Жалко , че не стана.Щяхме да ги разпорим от тук До Сараево. Така, че да се радват че минаха толко евтинко.

Съжалявам, че не се стигна до сухопътна операция и сърбите се предадоха. Ако беше се стигнала до сухопътна операция, нашите танков щяха да нявлазат в западните покрайнини след танковете на НАТО, и да вземем тази изконно българска земя. Сърбия е най-големия враг на България. Заради предателството на Сърбия губим беломорието, македония, северна добруджа и западните покрайнини. Мисля, че сърбите получиха малко за всичките си грехове. През войните в бивша Югославия са убит 600000 души. Тези убийства спряха НАТО. Колко са убитите от бомбардировките - 20 , 30, 50?

Загиналите се смята , че са около 2000, като една сериозна част са хора, които окупират сгради , които НАТО е обявило предварително, че ще удари .Да им се чуди човек, война е а те смятат, че това ще спре удсрите...За обеднения уран , мисля че беше прекалено, но като наказание за всичко, което са сторили през 20 век сърбетата го приемам.

Обеднен уран. Звучи вкусно...

Не може с лека ръка да се прощава на агресора. Той трябва да понесе последствията. Защо мълчи и нашето правителство, та нали натовски ракети паднаха в центъра на София. Явно двойният аршин е на всякъде.

Къде били паднали ракети, в центъра на София, я пак? И колко ракети паднаха в център на София? Стига лъга, бе.

Именно защото не може с лека ръка да се прощава на агресора, НАТО бомбардира Сърбия. Понял товарищ?

явно си гошо тъпото и живееш кой знае в кое забутано село но си с промит мозък(ако изобщо имаш) та не храчи тъпизми,че софиянци знаят по-добре от теб

Значи, някви негр и латиноси ще дойдат да мятат бомби по софийските болници, мостове и гари, ще избият старци, деца и майки. А аз после ще е ДОБРЕ да простя! Евреите защо още не са простили на Германия за "страничните щети", а си получават лептата всяка година?

взе ли копейките ?

Карам на йени и кувейтски динари. А комшийката с бутнатия от НАТО-вска ракета покрив си остана с болните нерви цял живот.

ако щеш на динари... малко ви е било явно...

Нещо ББ вече не го долюбват от Свободна европа.

Великия германски народ още се срамува от това което стори на света под опиума на фашизма! Сърбите правят плаха крачка в тая посока, а русофилските копой май никога не ще се приближат даже и до ниво на примат камо ли на човекоподобно!

А кога американските военнопрестъпници ще се извинят за милионите невинни, избити от тях в десетките вероломни нападения над суверенни държави?

а с рублите явно си палиш печката на село помияр тъп

Какъв мижав коментар - грешка на други, онези... тези... на майка ти детеродния орган се казва! Джендър скопен! Какъв Премиер си, като не можеш открито да порицаеш наглите кравароси, които разбомбиха Европа без абсолютно никаква причина?! Такива като трябва да свършват в екарисажа, не като пенсионери бивши Премиери...

Спокойно, чадо! Преглътни че и от пяна можеш да се задавиш! На Събрия бомбенето тогава беше най-малкото което заслужаваше да се случи! Понятно е защо се пенявиш, но и самите сърби са издули платната на запад! А ти с русофилската си пача в кухината на черепа ще гледаш на изток докато си жив!

В твоя като има сперма по-добре ли ти е? :)))))))))))))

Според наглите "операцията все пак е била оправдана". и въпреки това някой смята че сърбите трябва да простят?

Твоито србе трябва да поискат прошка от всичките си съседи, включително и от нас! Техните йезуитщини по коминтерновски мурафет са ни нанесли такива рани - духовни, културни и чисто физически, че може би трябва векове да минат, та да зараснат. На Балканите няма по-лицемерно племе от тях.

комундери съвсем изтрещяха... поне да бяхте построили един град нали... лежите на български лаври и руски подаяния...

Наглец!Това, дето години го крадете,кой го построи?Малоум....