Сръбският премиер: Трибуналът в Хага ни отдалечи от помирението

Нетолерантността между нациите е по-лоша отколкото по време на конфликтите преди 26 г., коментира Ана Бърнабич присъдата на Радко Младич

Обратно в новината

Коментари - Сръбският премиер: Трибуналът в Хага ни отдалечи от помирението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Гладам отвреме на време предаването Чирилица на сръбската телевизия Pink. Коментаторите там са в недоумение, как така същите неща които са правили сърбите в първата половина на 20-ти век в Македония , Косово и другаде не са имали реакция от техните западни съюзници. Пък сега същото направено във втората половина на 20-ти век е осъждано и те са малтретирани за това. Та те били защитници на християнството срещу тези малоценните мюсулмански народи албанци и бошнаци.

През юли 1995 година висшият граждански представител на ООН в тази област, американецът Филип Корвин, неколкократно заявява до смъртта си през 2010 година, че по това време в Сребреница са били убити „около 700“ босненски мюсюлмани и че разликата между това число и числото 8000, което постоянно се пропагандира е „политическа“. Сребреница е явно политизирана, за да може сръбският народ да бъде неоснователно обвиняван и постоянно да се кара със съседите си“

публикува на времето експертиза на Сребреница, извършена от 7 немски криминолози Заключението....74 % от телата са сръбски Само американските мръсници са в основата на Сребреница и албанските фундаменталисти

Как са разбрали че са сръбски, като антроположки сърбите и бошнаците не се различават? Имали са татуиран двуглав орел на задниците?

Бошняците са рязани помаци

Знам че мюсулманите са обрязани, само се шегувам. Односно бройките и етноса на убитите е добре да се позоваваме на официални доклади на ООН по въпроса. Официалната позиция на Република Сърбия признава факта на убиствата на военнопленниците, но не приема квалификацията за геноцид. Един вестник еди каде си бил написал еди какво си. И вземаме този факт за абсолютна истина защото така ни се иска. Па този вестник може ли например да е платен от някой заинтересован?

Ма, разбира се, за да има хармония и помирение, на Р.Младич трябваше да му дадат Нобелова награда за мир. Сръбката логика направо кърти!

Сърбия,белорус и путия трябва да бъдат изтрити от картата на Европа .

Ще ви отдалечи я, толкова мизерии сте направили.

Сърбия отказва, да посочи масовите гробове на албанци,бошняци и хървати, които сръбските войници избиха през тази война. Както и да признае геноцида в Сребреница. За какво помирение става въпрос?

Какво означава политически съд, някой който е правил геноцид трябва да го пуснат ли...........лично познавам една вече порастнала жена, тогава дете която е загубила татко си докато са пътували в трамвая...........

Още не мога да повярвам че сърбите си избраха тоя женски педераст, честно.

избраха им го

Избраха Бърнабич, да се натегнат пред ЕС/САЩ, като толерантна страна," една крачка, пред другите". Освен това, тя/той, е от известен род "прави сърби".

За един престъпник и многократен убиец, видите ли присъдата била пресилена.. а България се налага да доказва защо историята си е наша.. Ето това са сръбските демагози, работещи винаги в ущърб на България.. Радвам се, че Господ им го връща десетократно..