Сръбски министър към Европа: Няма да станем част от антируската истерия и не ще признаем Косово

ЕП прие днес резолюция, в която се изразява подкрепа за членството на страната в ЕС, но тя е призована спешно да въведе санкциите срещу Москва, каквито евросъюзът наложи заради руската инвазия в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казало магарето на петела ,глава. От тия ,по големи лицемери едва ли е виждал светът. Обаче говорят за другите ,че са лицемери . Щом като не признават Косово ,да го духат...

Браво на сърбите! Нашите политици долни твари, а на фона на сърбите... няма толкова гнусна гад, с която да ги сравня

ОК, стойте си в третия свят в Евразия. Но парите и достъп до европейските пазари ще ви бъдат спрени. Крайно време е , Брюксел да престане да дава милиарди на Сърбия, а тя да плюе по ЕС.

Докато бяхме с руснаците имахме... Ние не сме спирали да сме с КГБ и затова демокрацията при нас е олигархия. 33 години руски партии - БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, Атака, НФСБ, ВМРО, Възраждане и Костов с приватизацията... Кой е бил русофил - Левски, Ботев, Раковски, Стамболов? Учете си историята и мислете или си пийте хапчетата.

От къде го измисли че герб дпс са руски партий незнам... мустафато не слезна от джипката .. мн бързо забравяте

ГЕРБ са българска партия, нито руска, нито американска. Мустафа не се вози в джипката на Борисов, но ПП често бяха при нея на Козяк. БСП е руска партия и открито работи доза руските интереси.

ЕС и не мисли да приеме Сърбия близките 20 годи и.Целта на тая резолюция е да всее раздор в Сърбия, да намали привържениците на Русия, да задълбае пропастта между сърби и албанци. Същото важи и за Македония. И те няма да бъдат приети в ЕС, Европа отлично знае това. Но за момента е добре Македония да е разделена, да се задълбаят противоречията с Русия. Това е целта на тия уж резолюции за Сърбия, Македония и дори Украйна.Не се заблуждавайте, че Европа ще приеме Сърбия, Македония и Украйна.

Браво на сръбския министър...Косово е сръбско. Антируската истерия е меко казано вредна...Боклуците от продължаваме пропадането, герб бсп, дпс , дб гласуваха за премахване ветото на македония и затриха хилядолетна история на България...Гнус ме е от вас курви на концесия, всичко да се връща на децата ви...

Много ясно, че няма да признаят Косово. Няма такава държава, това е етнос. Все едно Кърджали да се отцепи и Бг да ги признае. Въпреки че с нашите продажни политици като нищо и това ще се случи.

Така е народ който е бил откъснат от истинската си история и религията си 45 години, сега дращи глупости и възвхвалява враговете на Родината си руснаци и сърби. Но който е изучавал удобната на СССРето история това е резултата.

Браво,ето това е смело изказване на политик,който не се страхува да защити народа си и страната си! Кога български политик ще реагира така на безцеремонното налагане на самоубийствената политика на ЕС,зад която стоят единствено интересите на САЩ?В моментът всички безгръбначни евроатлантици са налазили снагата на България и само може да завиждаме на сърбите,които показват какво е чест и отговорност!

Веднъж вече ги предадоха (По времето на Сталин). Колко му е да повторят :)

Е, учете се от тях страхливци!

Хора с достойнство и чест! Жалко, че не съм сърбин! Хайде почвайте с минусите!

Най-големия срам, да си сърбин. Руснаците навсякъде сочат за добър пример отделянето на Косово, като решение за Крим и така не само легитимират Косово, но и го пропагандирст, а сръбските дебили им се радват. Ония им серат в устите , тия ги отваря още по -широко.

Лесно е. Минаваш границата, хвърляш си българският паспорт и кандидатстваш за Србски. Ма не ти стика, нали. Само драскане по форумите от тъпанари, които се прехласват по чуждите държави и се надървят като видят война. Но всъщност са мекипишковци и нищо друго не могат да направят. С една дума - дрисльовци.

След десетина години сърби и макета ще се освестят . Тогава ще им се наложи да преговарят за влизане в ЕС със страните членки Албания и Косово.

До тогава ЕС може и да не съществува, а и кой е казал,че членството е задължително! Браво на сърбите

държави членки на ЕС не признават независимостта на Косово, Косово не е член и на ООН, тези страни никога няма да ратифицират приемането на Косово в ЕС!

След десетина години ЕС може и да го няма.

Държава със чест. Малко останаха такива.

Същите са като руснаците - непрекъснати стремежи към териториално разширение за сметка на съседните си държави. Не заради ресурси или пренаселеност, а от обикновена алчност.

Сърбите както винаги са пълни помияри. Изключителни просто племе.

А ти си жалкарски мангал, марш на магистралата...

Признаването на Косово е същото както и признаването на Лутанск и Донецката държава.. Преди НАТО нахлу в Сърбия ликвидира 35000мирни граждани . Уж за въвегдане на демокрация ама такова няяма .

Не знам какво е Лутанск....и не виждам никакъв паралел...дращиш

Кой колко народ ликвидира. Нещо бъркаш. Ако не бяхме спрели сърбите сега и макетата щяха да са в този кюп. Нали го знаеш.

Сега, нашите патриоти, ще сложат и сърбите преди българите. Подредбата става: Руснаци, сърби, българи (ама само някои). :)

За съжаление сърботе се надбягват кой повече да изостане исторически. Няма лошо, сърби са няма да им пречим!

Срамувам се, че моите събратя и сестри българи, избират предатели на власт! Срамувам се от отвратителни те ЕС и НАТО! България не заслужава подобна участ!

Браво на Сръбският НАРОД, че винаги избират правилните политици Патриоти! Поклон! Скоро и в България!

"Гаранция Франция" = гаранция за фалшификации, насилие, смърт, войни, кръвни вражди!!! "Европейска Гаранция " = гаранция за фалшификации, насилие, смърт, войни, кръвни вражди!!!

Желев побърза първи и благо да признае нашето "Косово" , та сега му сърбаме попарата...Дали ако беше жив, щеше да напише поне още една нова глава към прочутата си книга "Фашизмът"? Че вече денонощно ни споменават като бетер-фашисти покрай палежите, псувните и къртенето на паметниците там......Значи снимките на тате като са влизали с конете под арките с цветя и надписи "Добре дошли, братя българи!" още тогава са били фалш?

Косово поиска независимост 11 години (2008) след като Желев престана да е президент (1990-1997). Пишеш тотални глупости ...

Сръбското племе е дъното на Европа, май ще си остане последното извън ЕС, последното , което не проумява вечната мръсната двойна игра на Москва . Руснаците уж им се пишат приятели и уж ги подкрепят за Косово , а всъщност правят точно обратното , навсякъде тръбят , че решението за отделянето на Косово е справедливо и се позовават на него , за да обосноват агресията си в Крим.Не само не подкрепят сърбите, ами се възползват от отцепването на Косово за опора на собствената си политика. Това е позната руска стратегия ,уж подкрепяш някого , създаваш му фалшиви илюзии , а всъщност го забиваш още повече и правиш зависим , , правено е много пъти с българите. Така Сърбия , хем ще си остане без Косово, хем без европейска перспектива, все по-забита и все по-зависима от Москва. В Белград още им се връзват глупаците.

То и ние им бяхме слуги, а после умерени подлизурковци, но ни спряха газа... Тоест, малко ако "кривнеш" от позицията на усмихнат слуга, не можеш да очакваш руската сволач да си спазва договорите. Така стана и с договора от 90-те с гаранцията на териториалната цялост на Украйна, която Русия трябваше да гарантира срещу отказа от ядрено оръжие от страна на Украйна... Жалко, ако пак станем руски подлоги.

ще е за теб. За народа ще е добре. Докато бяхме с руснаците имахме и селско стопанство и промишленост. Как да искаме руски газ без да може Русия да си получи парите.

На сърбите

Добре че са сърбите та да ми подържат самочувствието. Един народ има по-прост от нас и това е сръбския. Гордея се че съм българин с класа пред тъпите сърби.

ти си соросоид, а не българин. Сорос няма нищо общо с България, нито с национално достойнство и гордост...

Не си българин, а овца.

Българските родоотстъпници хвалещи Русия. Възхваляват Сърбия-единствената държава нападнала България при съединението. Държавата провеждала геноцид сред българите в тая измислена държава Македония. Държавата която мрази България-никоя друга държава по света включително и Македония Не мрази България толкова колкото сърбите. Обаче за родоотстъпниците това е много достойна държава защото слугува на Русия така, както България слугуваше 45 години. Сърбите като не искат в Европейския съюз да си седят извън Европейския съюз. Няма да липсват на никого А още по-малко на истинските българи.

Не ме интересува много кой ще победи, но заради лицемерието на Запада по-скоро симпатизирам на Русия. Исках неутралитет, спокойствие и евтина газ и нефт. Какъв е проблема?

Проблемът е, че, за да получиш евтини ресурси, трябва да седиш "наведен" и да казваш на черното - бяло. На войната и геноцида - да казваш "операция"... Да възхваляваш сриването на градовете, въпреки поетия договорен ангажимент от Русия за запазване на териториалната цялост на Украйна и т.н.! Понимаеш?!

ще кажеш за Унгария. Получава си руски нефт и газ с умерена политика. А нашите управници са по-американци от САЩ. Унгария и даже САЩ не изгониха толкова руски депутати.

Хей гостенино то и за скъпата газ уж договорена със сащ-исаните управляващите курви са силно наведени...Руска газ получават всички западнало европейски държави, които се разплащат в рубли...

Ха, ха, то излиза, че всички източни страни са приети в нато и ЕС само за да са против Русия, а не за тяхното добро. Затова натискат за Македония, за Молдова и Албания, че и Е крайната, само за да са против Русия. И глупаците се натискат, а после ще реват, като им разрушат и икономика и отбрана. Ще плащат самолети и ще чакат от умрял писмо като нас.

Продал си се за дребни стотинки да пишеш някакви простотии. Хем със сигурност не искаш руски порядки или руски стандарт на живот. А иначе Русия та Русия.

Руснаците се гаврят с тези глупаци . Московците най-активно пропагандират пред света правилността на отцепването на Косово като модел за Крим, дори европейците имат разни съмнения и угризения за независимостта на Косово, докато Русия му е най- големия фен , с него обосновават политиката си. Тъпите сърби им се радват. Рядко жалки и прости хора , само пред такива малоумници може да минава руската двойнствена политика Това е втората гавра със сърбите. Ние смятаме македонците за българи, но но да не забравяме , че Македония беше част от сърбия, нейна провинция по всички международни закони до края на втората световна. Въпреки , че бяха срещу Хитлер и с Москва , точно Москва им отне Македония след войната , и и даде статут на отделна република във федерацията , , което направи отцепването и напълно легитимно след разпада на Югославия. Дето са вига ти го плюеш, то мисли , че дъжд вали. Между другото дори Хитлер беше по-благосклонен към Белград, беше им беше признсл Македония и им обеща Солун, нещо , което дори на България не даде по-късно , това беше записано в споразумение с Белград, но след преврат сърбите сами се отметнаха от това щедро предложение. Това напомняне на българските фашистчета, , често пропускат факта, че Хитлер никога не е обещаеал Македония на София ниевлезнахме в съюз с него при анагажимент от негова страна Македония, че , че и Солун ще са сръбски, , едва когато сърбите се отказаха от него и Германия ги окупира , ние получихме право да икупираме Македония без Солун. .

Това не го знаех! Сигурен ли си?

Горе-долу е така. Единственото което е обещал Хитлер на България е връщането на Южна Добруджа и Беломорска Тракия. Тънкия момент с Македония през ВСВ е че знаейки за нашите сантименти Хитлер ни е хлъзнал да я управялваме по време на войната, пък след нея сме щели да се договаряме. А причината е прозаична - на Хитлер са му трябвали войски за другите места, на които води битки в този момент.

jingiby

Супер! Вървете на майната си, ако щете...

На чистата война ,казват инвазия.Тоя агресор навлиза в суверна държава,убива ,разрушава и прогони хората от домовете им,а и също убива клетите русначета .Сурбите са лош народ още в миналото,дори и макетата ще страдат заради тях.

Браво на сърбите! Истински както винаги, а не помияри като нашите политици!

И когато нападнаха България бяха истински. И когато избиваха българи също бяха истински. Но пък откога ли на предателите като тебе им пука за живота на българите.

Братя и сестри сърби,а какво Ви е отношението към Македония? Че Косово е сръбско го доказах с действие,което Ви защити на световно ниво. Вие обаче какво направихте за Българска Македония? Казахте ли поне веднъж истината? Или затова ,когато потърсих убежище в Сърбия на основание такова,че в България има американска,еврейска,гръцка и турска диктатура,ме набутахте в Боговаджа при ислямистите ,бидейки Вие в дознание ,че съм първият човек в Европа,който осъществи законен протест срещу ислямската педофилия? Защо на негрите и на арабите в Боговаджа им давахте веднага карти на бежанци,с мен ме карахте да страдам като идиот? Защо бе,задници такива. ако ме подложихте на мобинг ,при все,че направих за страната Ви повече,отколкото сърбин е правил? Мерзавци! Неблагодарно племе ! АЗ ОРОСИХ В БЕЛГРАД И НИКОЙ НЕ МИ ПРОТЕГНА РЪКА! ПРОСИХ! НЯКОГА СЪРБИН ДА Е ПРОСИЛ В СОФИЯ,ВАШТА МАМКА ИЛИРИЙСКА! ХЕЙ,ТАМ,В КМЕТСТВОТО НА БОГОВАДЖА И КОНКРЕТНО В ПОЛИТИЧЕСКИТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА СРЪБСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ РАЗПОЛАГАТ С ФИТОКОПИЕ НА ЛИЧНАТА МИ КАРТА,НА ИМЕТО НА ВЕСЕЛИН РАДОСЛАВОВ ДИМИТРОВ. ОРОВЕРЕТЕ СИ ПАДЕНИЕТО,СЪРБИ . В СОЦИАЛНИТЕ ВИ СЛУЖБИ МЕ ИЗХВЪРЛИХА,А БЯХ ПРЕГЛАДНЯЛ И БЕЗ СИЛИ ОТ ЛИПСА НА СЪН. КРЕЩЯХА МИ,ДА СИ ХОДЯ ВКЪЩИ НА МЕН,КОЙТО ВИ ЗАЩИТИХ ТАКА,ЧЕ АКО ЧЕНГЕТАТА РАЗБЕРАТ МЕ ЧАКАТ ПОНЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР. ЯСНО ЛИ ВИ Е ,МЪРШИ СРЪБСКИ!

Да сте чули за комунде от БГ емиграло в раССия или Србия! НЯМА и ДА ЧУЕТЕ! ХИ ХИ ХИ На всички копейкаджийски ПрОДАЖНИ БЕЗРОДНИЦИ децата им на Запад само емигрират! При "еврогеЮвете" и "Сорос"! ХИ ХИ ХИ

Те саботират на място (отвътре) "омразния режим"... Перспективни агенти ("спящи клетки")...

.....Абе дядовците ни от ПСВ са го казали...." всички сърбе на върбе".....и в Добрудж, славната българска конница на генерал Колев е скъсявала блядовете гадове с една глава!

На сърбите!!!!! Eu no!!!!!!

признаха еднополовите бракове, гласуваха за изхвърлянето на Русия от Съвета за сигурност на ООН, приеха Истанбулската конвенция, ваксинираните в Сърбия срещу ковид са двойно повече от България - така че ние много повече се опъваме на ЕС от Сърбия

Косово винаги е бил албански и там 99% от населението е албанско. Историческа грешка е, че изобщо съществува сърбия. Сърбите за извършили най-големият геноцид срещу българите и са наши врагове.

В началото е било протобългарско, но за останалото си прав. Албанците имат и български ген.

Сърбите може да са ни врагове, но са ни роднини и като такива винаги трябва да сме на тяхна страна срещу албанците. Всичко друго е малоумие.

Кви роднини, всички анти-български постулати в Македония са сръбски такива. От над 150 години искат да ни затрият и завладеят - причината е проста - искат излаз на море и обща граница с Русия.

Браво на сърбите, така се отстоява суверенитет и независимост. Вън от парламента на всички алчни политически подлоги.

абе сърбе, тука има едни русофилски боклуци като вас защо не ги вземете да живеят при вас..ха.ха

Сърбите са стомана и при соца и днес винаги са с достойнство .Те никога не слагат наколенки пред т.н.,,велики сили” в зависимост от коноктюрата ,както измислените от нас БГ политици. Не сме народ ,а мърша както написал поета.

...винаги са били галени от "великите" сили, обикновено - за сметка на България. Но, иде ВИДОВДЕН.

tonk11

Всъщност се задава виденовден. Прочете ли новината за газа? 32% нагоре. А сега познай? Тока и парното още 20-30% нагоре, всички стоки и най-вече храните и те нагоре.

Ха, ха , не стомана, а ръждясало старо желязо , дето много скърца , но за нищо не става. Воюваха срещу Хитлер, бяха на сраната на победителите. руснаците им отделиха Македония от тяхната територия в отделна република, сега държава , а сърбите още им лижат зафниците. . На война с цялата югоармия зад себе си ги биха опълченците на хървати, словенци , бошняци и косовари . Остана им славата на изнадилвачи и убийци на на жени и старци.

Разбира се че е истерия, то да убиваш и изнасилваш деца и невинни за сърби и руснаци си е нормално всекидневие.

Все едно макетата слушам!!

Вулвин щом смята ЕС за лицемери, защо се натиска при тях? Гнусотия! Да си ходи в Евразия и руслямците! Никой не го иска - ни Сърбия искаме, ни Руслямистан!

И твоите другарчета по анален избор в окопите на Сорос не сте фактор. Просто работите за окупантите на България. И това ще е до време.

Тъп си като галош. Имам образование, работя и правя пари. А ти или тролиш за копейки, или си селянин прост с промит мозък от руската пропаганда. И двете не са за хвалба. Дори един аргумент против мен нямаш капацитет да сътвориш, само опорки, чути/спуснати.

работи и прави пари за американското посолство.

Много точна преценка за европейските марионетки - лицемери криещи се сред общата си безодговорност

Защо тогава се натискате при марионетките, да им слугувате? Защо не сте в Руслямистан при Путлер?

Лято е но идва зима и европа друга песен ще запее. Спряха ни газа следва и рафинерията да спре а след година две и аеца. ще се топлим със стари гуми и американска любов. Глупави европейци не виждат че америка ги прави икономически роби. .

Руслямците добре знаят, че спрат ли газа, няма пари и ще мрат още повече от глад. Срамота е в 21 век да имаш толкова находища, а населението ти да е гладно и да живее в дървени къщи без канализация.

Браво . Пращиш от ум. Голяма работа си. Запартък !

Там още живеят българи, които бяха ЗАБРАВЕНИ от България по нареждане на Кремъл. Първите сърби влизат в Косово чак през 11-ти век и падането на Самуилова България.

Сърбежите да отиват с макетата в евраАзийския съюз, да ги шибат азиатците!!! Никога да не ги допуснем в ЕС тези свинье, жалко дето подкрепихме сърбите в мАкедонско за НАТО.

Значи и тези тъпунгери трябва да са с ВЕТО за допускане в ЕС за поне 200 години, както и сърбоманите в българската провинция Македония!!! Да извадят Албания от групата на идЕотите сърбомани и да бъде допусната, а за сърбежите и техните роби в БЮРМ да има ВЕТО!!!!

Сърбите са народ, който притежава уникалното качество да обяснява на други народи, че не са от националността, която са.

А българите притежават уникалното качество да въртят гъза, да се предават един друг и да си правят мръсотии... Затуй сме и на тоя хал...

Тия говеда са като ташаци от порно филм...удрят се във задника тъмън да влезнат ..ама остават все отвън..

Всъщност не знаят точно какво е под ботуша на Кремъл. В Югославия на времето си беше почти като на запад. Рано или късно ще разберат, че някои приятели са по-лоши и от най-лошите врагове. И няма да се оправят, докато не се сетят, че случката с Косово, нямаше да им се случи, ако не бяха се сбили с повечето си съседи и не бяха се захванали с геноцид. На Русия тепърва ще се случват разни неща, неприятни и за дълго по същите причини.

Какъв геноцид ви гони.... Разделяй и владей.... Нещо да ви говори?

да прочетеш малко. Пиши в Гугъл Югославски войни и чети преди да пишеш. Не прави като чукчата.

Гледам подкрепата за членство у съюзо ако беше човек можеше да я наречем леко момиче (има и други термини но са за цензура) която се продава за 5 антируски копейки.