Спрян за проверка шофьор блъсна патрулката и избяга

За няколко часа водачът - 29-годишен пловдивчанин - бил открит и задържан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще реагирате, ако се позвъни и на прага ви застане полицай? Знаете ли, че е стъпил на ваша идеална част и без прокурорска заповед и разрешение няма право да гъкне, камо ли да напира и нахлува? Поне филми гледайте да се ограмотите. А изродчета винаги ще има, и пияни, и дрогирани - Милен горе знае най-добре, горкият! Вече не става с имитация на едните и тотална разпасаност на другите. Мен лично ме интересува колко фучащи мотористи са спрени и задържани и как така камерите ловят нас, а били бавни за тях? Та на въпроса: промяна в наказателния закон - водач, причинил смърт или контузия на пешеходец на нерегламентирано за пресичане място, да се освобождава от отговорност. А водач, позволил си да седне зад чекръка в неадекватно състояние по ред причини, да влиза по бързата процедура с дежурен съдия за ефективни 20 г. със съответните отнемания и обезщетения! Трябва да си прочистим пътищата от изверги и наследници на мутри и мутреси! Като е толкщова богат, да ходи да надува из Монте Карло, да го видим, ха-ха-ха!

Ти ако от филмите се ограмотяваш...

спрян за проверка в 23 часа на основание ? така ми е кеф на ...

А защо е избягал?

а защо е спрян ?

Що е спрян? Щото е криоличел по платното, щото му е бил изгорял десния стоп, щото е гледал лошо, щото е тъпо копеле. А може би просто рутинна проверка. Какво значение има?

всичко има значение

Gugnelid

ььь, добре ще е да млъкнеш, излагаш се.

Автопатрул при местния полицейски участък спрял лек автомобил "Ауди" управляван от 29-годишен пловдивчанин. Не спазил инструкциите за провеждане на проверка и позволил проверяваният водач да избяга . Ако бяха чели процедурите нямаше да се случи

Наивник, как си е повярвал, че ще спаси кожата. Ако всичко е наред, за какво му е да бяга?! След този екшън вече си го е "набутал" до дъно.

Или пък е изсипал дрогата в реката? И сега ще мине с условна вместо 10г ефективна?

Gugnelid

10 г. какво?

Леки матерани щети е малко отнсително, но в един друг сайт се вижда точно снимла от щетите - задницата е станала на пестил. Тая шкода май е правена от станиол.

Блъсна и избяга.... А някой сеща ли се за онзи бивш милиционер, който основа асоциацията на пострадалите от птп, Владко.... който толкова много настояваше за по- строги наказания и незабавно спиране от движение и ако може разстрел с картечница? Струва ми се, че това ще бъдат последиците от подобно законодателно малоумие под влиянието на някои нпо-та.. И все по- често ще става. Куките просто си нямат представа какво им стовариха на главите някои умни главици.

тоя път не БМВ.

И да го вкарат в панделата за опит за убийство на полицаи. Отделно книжка, глоби и конфискация на оръжието на престъплението - Ауди. Със сигурно е бил надрусан, а най-вероятно и пиян. Иначе за какво да поема такъв риск, който пак се оказа неоправдан. Много филми май гледат някои и като са и "повлияни" стават опасни "екшън герои".

Сега пак някой шеф в КАТ ше му сбърка акта/фиша и от "неграмотно" обвинение съдите ще го пуснат, че и разходите му за адвокати ще трябва да плащаме с нашите данъци.

да не забравиш и кастрация

Пак Audi виновен.