Спряха запорите на банкови сметки на физически лица по време на извънредно положение

Опозицията отново обвини управляващите в хаос, БСП иска субсидии, опрощаване на корпоративен данък и на ДДС, държавни гаранции за заеми, конкретна подкрепа за домакинствата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спярли запора на банковите сметки на мутри,мафиоти и олигарси ИЗРОООООДИИИИИ КОЛКО УДОБНО Е ЗАД КУЛИСИТЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА СЪЗДАВАМЕ ПРАВИЛА УГАЖДАЩИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ УУУУУУ ГАДОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ БЕЗ ПРАВО НА ПРОШКА ВИНСТЕ ПО ГАДНИ ОТ КОРОНАВИРУС УБИЙЦИ НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД УНИЩОЖИХТЕ ДЪРЖАВНОСТА СНУШИХТЕ СЕ СЪС МАФИЯТА ВАЩА СЕМКА ПРОКЛЕТА КОРУМПИРАНА

Някой може ли да тълкува закона,и по точно забраната за налагане на запор? Важи за нови или текущи запори?

Браво на управляващите

Наистина добра новина.

Вече сме на минус с 3.5 милиарда

Тъкмо европейския съд разреши запор на сметките на Цветан Василев и хоп... спираме запорите.. Ама работят в синхрон с мафията.

Дръпнаха, ръчната спирачка на световната икономика и ще видите каква Финансова ТОЯГА са ни подготвели !! Този път няма да е КРИЗА а КАТАСТРОФА ....че има грип има , НО ..използват ситуацията с Корона вируса за друг Пъклен план ...Скоро ще го разберем!!!;))

Значи и сметките на Баневи, Арабаджиеви, Божкови и прочие не са заприрани?!

много точно казано и на място.

Защо на снимката депутатите са на по-малко от един метър разстояние един от друг и не носят маски, с малки изключения? Как останалите хора да спазват разпоредбите за това?

Ако ,някой им пусни мухата, че между тях има заразен знаеш ли как ще се разбягат като мишоци и ще квичат до бога за помощ и разбира се за ПОВЕЧЕ ПАРИ????;))

е за народа не за народните изедници

Отговорете точно и ясно господа министри! - от такива депутати нямаме нужда! - тези закони ще трябва да важат 2 месеца след вдигане на извънредното положение! БЛАГОДАРИМ НА - БОРИСОВ, МУТАФЧИЙЙСКИ, ГЕШЕВ-ТОВА СА ЛИДЕРИТЕ И СА РОДЕНИ ЛИДЕРИ-ЗАЩОТО НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ЛИДЕР НЕ СЕ ПРАВИ - ТОЙ СЕ РАЖДА!

Искам да споделя за ПОРЕДНАТА ГАВРА на НАП и обслужващата банка с българския гражданин. Днес за да внеса 5ст. за здравно осигуряване на БЕЗРАБОТНО ЛИЦЕ /не за мен/ ми поискаха 2,50лв.такса.

А колко да ти вземат Нали толкова е таксата

Тъй ами да вземат поне по 50лв.Наглост!!

Така е от години, просто ти сега го разбра.

Той Домуса нали обеща лекарство, ама друг път

за наложени запори важи ли или само нови танива не могат да се налагат

Явно не важи за наложени,днес ми спряха до минималната

Значи Цветан Василев, Божков и подобни, могат да си изтеглят парите. ;)

А това означава ли, че на БОжков сметките ще бъдат разблокирани? Вие сте изроди!!!! Готови сте на всичко, дори на война, за да изпълните поръченията на мафията!!!

Малките фирми, които са 99 процента от "бизнеса" се задъхват. До месец ще има вълна от фалити. Маса хора са висят с кредити,сметките валят...

Малките фирми (като магазини) си работят. Не работят само ресторанти и кафенета.

"карантини" да правите по "дългове", няма ли ОПИСВАНЕ НА НЕВЪЗВРАЩАЕМИТЕ ЗАЕМИ - НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ И НИКАКЪВ "РЕСТАРТ" НА НИКАКВА ИКОНОМИКА, НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ... и даже битият кон няма да ви помогне да преформатирате т.е. икономика!

БьеСиПьету както винаги силно драматизират и преиграват.

Освен допълнителни забрани и нищо за бизнеса аз не прочетох в закона на шайката.. Нали трябваше данъчните да се обсъждат а се оказа че само забрани вкарват. Как да плащат заемите си фирмите дето ги затвориха по принуда ама не влизат в списъка на шайките защото не са физически лица или лечебни заведения????

Добре, че комуноидната сволач е под карантина.

Още по добре, че малоумници като теб са малко!

С това правителство само лоши неща!

Ако някой е в час,приеха ли обезщетението от 60%от заплата за 3 месеца,или?

Да приеха го, но в Германия и то 75 %, а в България ако стане ще е с 10 условия!?!

С тоя законопроект се гърми сватбарската: Камара безсмислени мерки, а единиците смислени, нямат връзка помужду си и ще създадат условия за пладнешки грабеж. И фалити на данъкоплатци. Тотална простотия! Да бяха преписали от Ердоган, или от Гърция, от Сърбия, от Румъния... По-смислено щеше да бъде.

Бойко тоя път настъпа котето много яко. Какъвто и да е изходът от тази ситуация той ще е губещия няма полезен ход!

Спрете вноските по кредитите за 1-2 месеца, намалете цените на горивата. Цената на газта също падна значително... Мийте улиците редовно и подсигурете доставките на храни, препарати, лекарства и защитни пособия.

ама...никога не дават!

щото Герб, много дават! Само крадат.

Още за съжаление някои Ганьовци не са разбрали какво ни чака ....., или какво идва. С години говорихме за 3св. война въз основа на 1914-1918.....1939-1945......Минали.....Загуби за милиарди. Сега сме 25% в някаква св. гадост и всеки, ама всеки ще изгуби нещичко....приемете го и .....това е....

Ще го израстат и то само след седмица!

goose

"С този закон ще затворите и храмовете. Ограниченията да не са за сметка на религиозните чувства и вярвания, не може храмовете в България да се сравняват с хранителни магазини, противопостави се Десислав Чуколов от "Атака"." Ей, доживях да съм съгласен с някой от Атака ... Как ще ги сравняваш, то си е ясно, магазините са необходимост ... :)

И на Божков ли?!

Тръмп спря изземването на жилища за дългове до второ нареждане и даде по 1000$ на всеки американец. Мерките са драстични и обхващат над трилион долара. Наите дупетати вземат половинчати подобни мерки само зашото всички други страни го направиха. Уговорката е една - това не е опрощаване а отлагане на задълженията. Не се отпускайте. Стъпвайте си на краката и бачкайте.

"Винаги може да разчитате на бсп когато иде реч за популизъм!" - рече курни и отиде да пита Митето нали ще продължават да взимат нискокачествен петрол от раша на 30+долара, вместо висококачествен такъв от Саудитска Арабия на 17 долара барел та да има за червена пропаганда!

Аа ако търсите популизъм то при ГРОБ е в излишък!

Хюй за банките! Или греша?

Грешиш. Отлагането не е опрощаване. Принципно в нормалните страни банките отлагат и ти дават глътка въздух дори бези звънредно положение. Целта им е да не си убият овчицата, която стрижат. 30 дни отлагане на задължения - бълха ги ухапала. След това ще си ги приберат без да им мигне окото. Така или ианче, мярката е правилна. Сам одето не е досатъчна. Можешпе да спрат вземания за лихви поне до края на годината, както е в другите страни.

E да, банкерското лоби в Парламента има грижата...

Грешиш, пич ! За банките винаги ще има, но за теб, се съмнявам ! Оня ден т.н. гуверньор на БНБ беше при президента и съобщи, че са подготвили едни 9,0 млрд лева за подкрепа на банковия сектор, разбираш ли ??

Ако все още не сте разбрали ИДВА КРАЯТ НА ИГРАТА! След няколко месеца, КОЙТО ОЖИВЕЕ, ЩЕ ВИДИ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД! ХАУ!

Дарт Вейдър - Премиер! ахахахахаххахахах

СЛЕд НСХ (нов световен хаос) винаги идва НСР... НЕ е за сефте. НЯкои НСР продължават векове, други по малко от 20 години.

Да идва най сетне.

Какъв Нов Световен Ред, бе пич ! Ние винаги ще останем в смрадливия заден двор, където сме и сега !!Виж къде са САЩ, Канада, Франция, Испания, Германия и други, даже "българите" в Македония !!

в Испания дрънкат с тенджери в 21 часа! Искат техният "цар" да върне парите. А нашият "цар-премиер"....?

Ти го написа сам - в Испания !!

Един призрак броди из Европа ....

Току що обявиха в Байерн от тази нощ ,забрана да се излиза от домовете освен на работа. Забрана за всякакви партита и жестоки глоби...

И защо само това цитирате а не мерките които я съпровождат за бизнеса, хората????