Спряха наказателното преследване срещу гл. архитект на София

Мотивите - неизяснена фактическа обстановка и допуснати процесуални нарушения

Обратно в новината

Коментари - Спряха наказателното преследване срещу гл. архитект на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ясно, че ще го спрат. Затова Бг оре дъното от години, достиго нови низини. Затова който е кадърен и му се работи отива на Терминала. За мутрите незнам, но търтеите и паразитите определено си направиха доста сносна държава. Лошото е че бягат работните пчелички от нея.

Клетия, я бегом на село..

При него има " неизяснена фактическа обстановка", аджеба не се знае това решение на съда истинско ли е или не,но при онази от Младост всичко беше подкрепено още на другият ден с неопровержими доказателста.Що не вкарват делото в съда?Сигурно смятат да я държат заключена,като четник по турско заключен в Диарбекир.Направо са си решили да я държат заключена поне 2 години и казват- оплаквай се на когото искаш, файда няма!

bulgaristan e ko4ina.

Само не си мислете, че няма да има небостъргач в София. Ще има, на същото място, но ще го построи правилния човек. Нали трябва да компенсираме Вак.ин сега, каква хубава работа свърши човека... Както казват руснаците: Поживём увидим!

Съдебните решения трябва да се изпълняват от последния до първия човек в държавата! Стига с този популизъм и това недорасло селяндурче да отговаря за действията си.

София е едно презастроено гето,където лични,финансови,корпоративни и корупционни интереси са се слели в неразплетим гордиев възел.И всички са в кюпа-общинари със строителен ресор,кметове,архитекти,надзори,контроли...всякакви алчни люде от всички страни,са се съединили в едно цяло,като пролетарии./изкарващи стотици хиляди и милиони/.Покрай дебелото намазване от страна на инвеститорите,всичко може в София.Така и така-проверките са на хартия а Правосъдието най-често си бърка в носа.Резултатите са видни.

Един високопоставен държавен служител да си върши работата съвестно и идиотите да вземат да го преследват.Нема такава държава!

За кавото и да го осъдят да не изпълнява съдебното решение тогава...... Какви са тия простотии Какво като е главен архитект на София това безнаказан ли го прави или имунизиран от съдебно преследване

Отказва да изпълни незаконно решение на общински съвет.

Мафията си има държава !

Щом има овце да търпят, ще има и тарикати да ги стрижат.