”Биовет” дарява спортна площадка

„Биовет“ АД ще изгради и дари на Община Пещера многофункционалната спортна площадка в двора на ОУ“П.Р.Славейков“.

Обратно в новината

Коментари - ”Биовет” дарява спортна площадка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи мизерници населяват Страната ни ей, ГОЛЕМИ! Нищо не ги задоволява, ами да не прави никой нищо, нито бизнес, нито спорт , ..бах ти нацията сме! Ама има 20% надежда от 5 един все пак не е нищо.

От този Биовет половината град ес рак на гърлото. Разсипа всички земеделски земи в които се отглеждаха прекрасни ябълкови градини.

Все пак да попитам кои са собствениците на Биовет?

ясно е че гелосания е поставено лице, заради бмф се скараха агента гоце и станишев

И Ленчето Костова топи пръста в бадема с мед. А за Биовет. Извън градът има площи и халета и даже ЖП МОСТ, предвидени още от времето на Живков, ама не.Изоставиха всичко и разширяват завода в средата на града. Тази площадка ще е компенсация , че обгазяват ПЕЩЕРЦИ петък , събота и неделя и не може да се диша!

НО НЕКА ШЕФОВЕТЕ НА БИОВЕТ ЗНАЯТ, ЧЕ СПОРТ ПРИ ЗАМЪРСЕН ОТ ТЯХ ВЪЗДУХ НЕ СЕ ПРАВИ.ПРИ СПОРТУВАНЕ ЧОВЕК ПОЕМА ПО ЧЕСТО ВЪЗДУХ И ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ ПОЕМИ И ПО ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ОТ МРЪСНИЯТ ВЪЗДУХ И ЩЕ СИ ОТИДЕ ПО БЪРЗО ОТ ТОЗИ СВЯТ.И ПОНЕЖЕ ОБЩИНАТА ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА КОЛКО МИРИШЕ В ГРАДА ОСТАВА ГРАЖДАНИТЕ НА ПЕЩЕРА ДА СЕ БОРЯТ ЗА ЧИСТИЯТ СИ ВЪЗДУХ.

То и Пабло Ескобар беше голям меценат - бая пари беше раздал, след като окраде и съсипа живота на хиляди хора. Така ли пък за 30 г. не разбрахте каква е схемата и защо го правят? Така ли не се намери поне 1 честен журналист, който да опише цялата схема на крадене, корупция и индулгенция ?

Редно е преди заглавието да пише "Платена публикация" както по телевизията.

Браво, Биовет!