Според Заев е все още рано да се обсъжда служебния премиер

Той отбелязва още, че целта е икономически растеж от 4 процента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същите шарани сте като нас...

Изглежда едва сега разбра че е подал оставка, което не беше нужно но все тая.....

Явно е полслушал Боку да не подава оставка.

Ами какви да са? Българи.

Зайо-байо е бай-бай :)

Ну Заев , пагоди . Демек на Македонски Език - Нашата Държава ще продължи по европейския път ( като чели са от Африка ) .

Аман от тази измислена държавица ! Само главоболия с тях ! Оставете ги да се бълтавят в собствените си заблуди ! Ние като сме в ЕС цъфнахме , та вързахме ! Цените непрекъснато вървят ногоре , а заплати и пен сии символично чак през юли , кой доживее ! Нещо да спечелихме от този ЕС , освен , че ни звеха децата ,унищожиха стопанството ни , направиха ни пазар на техните трошки и некачествени храни , безплатна база на нато и милиарди за оръжията им ...Какво още ????

Ние станахме член на НАТО 2004 и на ЕС,преди това 15 г в безтегловност тези две организации не са виновни,ние сме си виновни,политиците да не би да идват от Марс,те са производна на дадена нация,след половин век под ботуш и без конкурентно производство как мислиш,че бихме просперирали,централноевропейските държави и прибалтийските не съм чул някой да реве за Съветския съюз,само тук такива като теб надуват,знам че на такива като теб им е кофти,чакайте...

Шебека да оди да се гръмне и да вземе и тия дето го излъгаха.

Ами то и без това си е много рано да се перчиш че си поискал някакви избори след като ще ги сколасвате половин година така че защо да е рано и за служебния да се говори или още не са ви казали кой да е???