Пробация за Сидеров и Чуколов за случаите в НАТФИЗ и Батак

Съдът одобри споразуменията между Волен Сидеров и Десислав Чуколов и прокуратурата за инцидентите в НАТФИЗ и Батак и ги осъди на пробация. Отхвърли обаче трето.

Обратно в новината

Коментари - Пробация за Сидеров и Чуколов за случаите в НАТФИЗ и Батак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...вОЛЕН е гЕРОЙ -чУКОЛОВ и тОЙ........., ама малко наакани...

КРАЯТ НА АТАКА

...и не е само Сидеров.Много такива келеши депутяати има в парламента,които си вадят картите на сервитьори и касиери пред тоалетните.Пред други нямат смелост.

Такива хора управляват нашата любима Б.Г. !!!!

Съдийката, ако нещо си се наострила да раздаваш правосъдие, ние можем много по-големи престъпници от Сидеров да препоръчаме от властта.

Заради такива трябва да се върне смъртното наказание.Шпионаж,слугинаж на чужда държава,самолетен тероризъм,магистрален тероризъм,нахлуване в БНТ и Президентството което си е заплаха за националната сигурност, влизане в НС събрание с оръжие и подкрепящите го мутри защо няма обвинения?

И какво ТОЛКОВА е "престъплението" на Сидеров - дръпнал микрофона, пернал някой през ръцете, изключил някакво озвучаване?? Леле, какви опасни престъпления. За смях си подкупна "съдийке". Ти правосъдие ли раздаваш или политически поръчки изпълняваш??

Той тоз си търси кой да го "проба".

За всичките му изцепки, хулигански, гаменски и мутренски прояви ТРЯБВАШЕ ефективно да влезе в затвора, да проучи живота от тази му страна и да натрупа поне малко мозък в болния си провинциален мозък!! Късмет има, че нашето скапано правосъдие снабдено със законодателство, предвидливо замислено да НЕ се акумулират присъдите (не се знае утре дали ние, "законотворците" няма да се озовем в положението на клиенти на затворите) ни лишава от възможността този политически изрод, тази парламентарна отрепка и подлога на ПУТЛЕР да го търпим още в публичното пространство!!!

ТИЯ ПОСЛЕДНИТЕ КОМЕНТАРИ, ДЕТО СИ ГИ НАЦЪКАЛ ЕДИН СЛЕД ДРУГ, КАКТО МУХАТА ГИ ЦЪКА ПО БЯЛА ПОКРИВКА, СМЯТАШ ЛИ ЧЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ НЯКОГО. ВОЛЕН НЕ Е БЕЗГРЕШЕН И МОЖЕ ДА БЪДЕ КРИТИКУВАН ЗА ДРУГИ ПО СЪЩЕСТВЕНИ НЕЩА ИМАЩИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКАТА МУ ДЕЙНОСТ. САМО ЧЕ ТИ НЕ ГИ РАЗБИРАШ И ВИЖДАШ ТИЯ НЕЩА И ЗА ТОВА СЕ ЛОВИШ ЗА МАХЛЕНСКИ КЛЮКИ. ВОЛЕН АКО Е БИЛ ПРАВИЛ НЯКАКВО ИСТИНСКО ПРЕСТЪПЛНИЕ, ОТДАВНА ДА Е ОСЪДЕН, ЗАЩОТО Е МРАЗЕН ОТ МНОГО ХОРА. А ЗАЩО Е МРАЗЕН, ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ-ЗАЩОТО ЧУВСТВАТ КОЛКО МНОГО ГИ ПРЕВЪЗХОЖДА, А ТОВА НЕ СЕ ПРОЩАВА ЛЕСНО.

Е защо тогава сключва споразумение с Прокуратурата и сам се призна за хулиган?Ами да мине през съд и да докаже че е "невинен"!

Пробацията означава, че Вождът Бялата Малоумна Златка вече няма да може да вилнее по Варадеро, Париж и Рим... Ще спести някой лев, но пък на Деничка и отрочето трябва да се строи къща, така че паричките, вашите, лумпени, и за съжаление, моите, пак няма да пропаднат! Ще отидат за наследника на ямболския малоумник...

Аз пък си мислех, че само ще подреждаме обувките и ще лъскаме оръжието на колониалните власти.

Айде нека да е на хаирлия... Сега - пробация, а за другите 2 престъпления - ЕФЕКТИВНО!!!

трябваше да го осъдят - причини бол. Я виж как се кротна - неузнаваем. Ама всяко чудо за три дни.

А колко други престъпници ТРЯБВАШЕ да осъдят?? А вместо това тези престъпници са на власт Дърпането на микрофон, на телефон, удар през ръцете, и т.н. - това ли са големите "престъпления" на Волен?? Леле опасен престъпник се оказва

Е като не иска да си признае, че е луд, ще го съдят за щуротиите.

Е, няма такова пародийно нещо като българския съд, не мислите ли?

тОВА е един от малкото случаи, в които съдът е на място, а ти викаш пародия, а? Атакистки малоумен лумпен ли си, що си???

а кога ще върнат държавните субсидии? ами щетите нанесени на битите и заплашвани граждани?

България има един син, обаятелен и несломим, мъж решителен и смел, с ясен поглед на орел! С Апостола сравним е той, изправил ръст, незнаещ покой, да буни българина клет, притиснат от соросоиден гнет! Присъствието му е магнетично, излъчването му-харизматично, Волен Сидеров е този мъж, доказал силата си неведнъж, да вдигне глас в защита на народа и с него да е в днешната несгода, да изрича истини нелицеприятни, но за властниците те са непонятни, защото те живеят на друга планета, гдето не срещат хорската несрета и папкат от хранилката държавна и не разчитат на касата здравна! Тези пиявици си имат, съвършено друг социален климат, поддържан от източник незнаен и няма ги тегобите на прехода безкраен! Че Западът объркал е конците, е ясно даже на слепците, лошото е ,че ще повлече и нас, в дупката,що зинала е черна паст! Но вече крайно време е настало, Атака да постави начало, на промени срочни,неотложни, за бъднините ни тревожни! Атака е единствената сила, която би ни спасила, от колапса необратим, що ЕС ни готви невъзмутим Под силата на аргумента, руши се даже и цимента, дори бетонът е лабилен, под натиска на аргумента силен!

Волен е герой Чуколов и той!

Да

и за това Путин ще им спре денгите.

Вече!...

На КЛОАКА...

langlima

"Страаааахотно" стихотворение! От него лъха някакво...комсомолско настроение! Сега остава да накарате Веселин Маринов да го изпее и химнът на А_така ще е готов...да пребъде през вековете!...леле,леле!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

И все пак не е справедливо. Обединиха му няколко наказания и той ще изтърпи само най-дългото от тях. Не трябваше "ИЛИ", а трябваше "И". И първото, и второто, и третото! Сега и другите рецидивисти ще започнат да правят по няколко за да изтърпят едно.

Точно затова трябва да му се повдигнат още обвинения за още от неговите престъпления! Този извърши и национално предателство в условията на рецидив за чужда държава, но с този главен прокурор трудно се защитава истински националния интерес. Но има много други престъпления на този, и гражданите трябва да се активизират, този мръсник изигра много по-гадна антибългарска роля, отколкото много хора все още разбират!

Нека да го съдят за "антибългарската роля", а не за гаменски прояви.

Точно сега е моментът да се заведат срещу Болен (и човекоподобните около него, като онзи Чук ли бе, пън ли,,,) още един куп дела! Всички знаем за много престъпления на този - и за този и такива корумпирани лумпени, предатели и рецидивисти (този подкрепи със "златния си пръст и марионетното правителство на Олигарски) не трябва да има прошка, точно както мафията и марионетките й като този лумпен няма прошка към българските граждани! Например президентът Плевенлиев трябва да заведе дело срещу него за много хули и обиди от този мошеник и престъпник - ТОЗИ МНООГ ПЪТИ ГО ОБВИНИ В НЕПРАВОМЕРНИ ДОХОДИ, а и в други неща, които са очевидни лъжи! Между другого същото се отнася и за Цацаров - всички, срещу които този хвърли псетата от шпицкомандата си трябва да заведат дела срещу него - например журналистът Борис Митов от ?Медиапул", онези тримата българи, които този арестува и обвини за убийството на Пеевски, ... , дори и Цветан Василев, че е откраднал с чували от КТБ 206 милиона лева, което самата прокуратура призна, че е лъжа, но и Цацаров, и Иван Искров РАЗПРОСТРАНЯВАХА ТАЗИ ОПАШАТА ЛЪЖА КОГАТО ЦАЦАРОВ АТАКУВА БАНКАТА ПОСРЕД БЯЛ ДЕН!

Чакай те малко нали по Коституция тези не могат да са дупедати!!!!

Безинтересно е тук. Един единствен воленофил дращи. Я да видим как е при новината за Путлер.

Добре, че го манаха тоя белия. Сега нема кой да ми подбива цените.

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Волен Сидеров. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик и си го гледам и си го слушам по сто пъти на ден. Желая му успех! Моля, пишете по-често за Волен Сидеров! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!

.Мълчи народа ! Глухо и страшно гърмят окови Кръв се лее над камък гробен ; Кръст е забит във живо тяло, Ръжда разяжда глозгани кости, Смок е засмукал живот народен, Смучат го наши и чужди гости !

Докато 25 години САЩ и слугите им в Източна Европа -НПО ,Политици... ни Промиваха Мозъците чрез Милиарди вложени от САЩ в Медии , Подкупи,Изнудване .... ...Страните ни Бяха Ограбвани , Обезлюдявани,Населението ни трагично Намаляваше ,Обедняхме безпределно,Икономическата Имиграция има Старшни размери, Обществата ни се Обезсилиха-изгубихме чувството за Оцеляване !! Промиваха ни колко сме били зле с Русия за Партньори , и колко ще сме добре със САЩ+ЕС !? Резултатът -Измамиха ни ,Ограбиха ни,Губим се бързо !

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

Крейзи баба Ташева е единствената ви надеждица:))))))

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Най-много белата маса да цепнеш, или пък писоара на Врабча!

Хе-хе! Кво стана бе сайдерасчета? Къде е великият ви полу-фюрер? Нещо май се сниши на нивото на прорасналата тревица? Кво прайме сега, а? Ново фюрерче ли ще си търсите?

Наркопласьорите по Раковска и техните талантливи клиенти могат да си отдъхнат.

Го444ей, калцоньето ли ше го спират, ба?

МНОГО СИ Е ДОБРО МОМЧЕТО , НО НЯМАХ ЖЕЛАНИЕ ДА СПОНСОРИРАМ НЕЗАВИСИМИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД.

Недъгаво и болно човече жалко за тези които гласуват за него! На техен гръб си живее като цар по хотели и плажове..

Други пък в работно време ритат мачлета и разхождат със самолет брантиите до Евксиноград... И това на гърба на всички гласували и негласували.

Щом е осъден,няма право да е депутат , да го уволнят........

Сидеров е невинен! Той бие само хора без имунитет!

Въпросът е: Може ли престъпник-рецидивист (с 2 присъди) да е депутат и да управлява почтените неосъждани граждани?

Бялата златка е един прост хулиган в еуфория! Точка!

Ако, все още няма законово тълкуване на този казус, питам Ви : Морално ли е, ОСЪДЕНИ за хулиганство "народни представители" да продължават да злепоставят с присъствието си Народното събрание ? Не се ли подриват и без това, ниската популярност и доверие, в Парламента ?

Морално-битовата среда в наш'те парламенти е такава, че самопризналият си хулиган-рецидивист се чуства в нея кат' бацил в блато. Лошото е, че мнозинството от българите гласуват механично и не гледат имената в избирателните списъци и бюлетините.

ОТНОВО ПОЗДРАВЛЯВАМ РЕДАКТОРА ЗА ПРЕКРАСНАТА СНИМКА КЪМ СТАТИЯТА. ТЯ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО. АЗ БИХ Я НЯРЕКЪЛ "РИЦАРЯТ НА ПЕЧАЛНИЯТ ОБРАЗ". НЕ ВЕДНАЖ СЪМ ОПРЕДЕЛЯЛ СИДЕРОВ КАТО БЪЛГАРСКИЯТ ДОН КИХОТ, ТРЪГНАЛ ДА СЕ БОРИ С ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ НА ПРЕДАТЕЛСТВОТО И НЕПРАВДАТА. ВПРОЧЕМ, ИЗПОЛЗВАМ СЛУЧАЯ ДА НАПОМНЯ НА МАЛОГРАМОТНИТЕ ТРОЛОВЕ, ЧЕ РОМАНА ДОН КИХОТ Е ПРИЗНАТ ЗА НАЙ ДОБЪР РОМАН НА ВСИЧКИ ВРЕМАНА. НАМИРАМ ЗА ПОДХОДЯЩО ДА НАПОМНЯ И ЗА ЕДИН ДРУГ БЪЛГАРСКИ ДОН КИХОТ ОТ МИНАЛОТО-НАЦИОНАЛНАТА СВЕТИНЯ ХРИСТО БОТЕВ. КОГАТО ОВЧАРЯТ МУ ПОИСКАЛ ПАРИ ЗА АГНЕТАТА, ТОЙ КАЗАЛ РАЗОЧАРОВАН ДУМИТЕ: "И АЗ НАРОД СЪВ ТРЪГНАЛ ДА ОСВОБОЖДАВАМ". АНАЛОГИЯТА С ВОЛЕН ДНЕС Е АБСОЛЮТНО ЕДНАКВА. ИНТЕРЕСНО МИ Е ВСЕ ПАК, ЗАЩО ДРУГИТЕ НЕ Я РАЗБИРАТ.

На турски е : Бабаит кахър сурат .

Ботев е тръгнал САМ да освобождава България, а Волен е готов да продаде България за няколко рубли в повече и някой тиквен медал!

Ако след това не спре и продължи да е главен герой в извънредните новини, после следват условна присъда и затвор.

Do morskivalk73:Ti si idiot