В Колумбия властта и ФАРК подписаха мирното споразумение

В колумбийския град Картахена бе подписано постигнатото това лято споразумение между властта и Революционните въоръжени сили на Колумбия (ФАРК), предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Колумбия властта и ФАРК подписаха мирното споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"И сега кой остана да рекетира мирните селскостопански производители на кока в Колумбия?Май само държавата.

И В БЪЛГАРИЯ САМО ВЪОРЪЖЕНАТА БОРБА МОЖЕ ДА СПАСИ НАРОДА ОТ БЕЙОВЕТЕ И МУТРИТЕ :)) .... НАРОДНИТЕ ХАЙДУТИ 5 ВЕКА СА ПАЗЕЛИ НАРОДА ОТ ЗВЕРСТВАТА НА БЕЙОВЕ И ЧОРБАДЖИИ :))

Само с "ВЪОРЪЖЕНАТА БОРБА" неа стане. Требе и акъл.

Дори колумбийците се оказват по-умни от нашите пишман политици, които макар произхождайки всички до един от БКП, търсят днес политическия си успех в разделението на нацията и слугуването на чужди интереси.

КАК ОПИСВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРИСТРАСТИЯ НА КОМЕНДАНТЕ ТИМОШЕНКО ? - РЕВОЛЮЦИОННАТА НАРОДНА АРМИЯ НА КОЛУМБИАRevolutionary Armed Forces of Colombia - МАРКСИСТ - ЛЕНИНИСТ MarxismLeninism - БОЛИВАРИСТ - АНТИ АМЕРИКАНИСТ Bolivarianism - РЕВОЛЮЦИОНЕН СОЦИАЛИСТ Revolutionary socialism - ЛЕВИЧАР НАЦИОНАЛИСТ Left-wing Nationalism

По добре късно, отколкото никога да не ти дойде акъла !

Липсва само команданте долен варадеро с боен прякор сидоренко!

Е това е добре....Дай боже повече мир в света..... Стига лудите крави пак да не се намесят в нещата...И да осерат свински всичко, както направиха в Сирия, Ирак, Украйна, Афганистан, Йемен, Египет, Либия, Сомалия, и т.н

Май само Супер Питин го няма. Провалиха му поредният опит за дестабилизиране на Света.

Момче, пий си хапчетата...Въпреки, че в твоя случай...може и да не помогнат:)

Щом джон кери е там мира няма май да продължи дълго.

Тимошенко. Кой ли е бащата на този ляв терорист?

"Леви" "десни","комунисти" "демократи", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И леви, и десни.

Бай Ганю, ти ли си? "Всички са маскари", а? И какво да правим? Не е така. Всички знаем коя е империята на злото.