Спор за дрога е основната версия за стрелбата в София

Оръжието, с което е стреляно по младите мъже, е с калибър 7.65 мм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрогата е рожба на демокрацията, факт. Стига бръщолевене.

Като не ги вкарвате в затвора, такива с тлъсто креминално минало, сами ще се чистят.

Извършителите ще бъдат намерени и наказани с цялата строгост на закона, грижата за пострадалите на високо равнище - директорът на софийската полиция, директорът на Пирогов, на всички стана ясно каква е работата..

Че какво толкова? Станахме нормална държава. Нали това искахме. А това, че някой страничен може да отнесе някой куршум в суматохата са подробности. Кой го интересува!Мутрите си живеят живота, а останалите.........супата!

Аз си помислих, че са се стреляли заради книги на промоция. А иначе - защо след като имат такива богати досиета са все още на свобода?

Само да попитам - тия двамцата какви доходи имат, какви здравни осигуровки са платили досега в живота си и колко струва лечението им?

Да, защото това, което е установила полицията, всички го знаем, без да сме служители. Защо държавните служители в съответните ведомства не вземат да свършат нещо смислено, срещу заплатите, които получават на гърба на нещастния народ.

а защо ги спасявате

колко си килограма дрога,бе? Как така може да има дилъри? Дрога няма,а дилари има!!

Е, какъв е този полицейски калибър от около Втората световна?! Наследство от нечий дядо явно са прежалили. Макаров с 9Х8 да бяха ползвали, много по-ефективно щеше да е. Но можеше и по-зле, де - примерно 6.35. Явно вече и от пистолети икономисват. Да беше някой 9Х19, този с рамото можеше да отнесе и пневмоторакс, а другият да е поне в кома. Скоро да очакваме ли и с въздушни пистолети да се започнат? Мизерна история...

Оставка на МВР София, били познати на полицията? Нещо кото приятели явно щом още си тровят децата и крадът от работещия човек досущ като държавата!

Е,така де.Едва ли са се гърмяли за дискове с музика на Вивалди.

Хаха, подходящо име за квартала - Стрелбище :)

Само не ми е ясно с какво са толкова важни тези престъпници, та всички медии ни занимават с тях? Изпозастреляли са се един-друг, жалко че доброто дело не е довършено до края. Надявам се на по-добър резултат следващия път.

Само не ми е ясно с какво са толкова важни тези престъпници, та всички медии ни занимават с тях? Изпозастреляли са се един-друг, жалко че доброто дело не е довършено до кhttps://profile.dir.bg/login?redirect_url=https://dnes.dir.bg/comments/spor-za-droga-e-osnovnata-versiya-za-strelbata-v-sofiyaрая. Ндявам се на по-добър резултат следващия път.

Стрелбище е меката на наркотиците защото 4-то РПУ София е най-корумпираното. Фитнеса и ветрило са щаб квартира за дилърите и техните шефове , десетки кортежи спират пред тях всеки ден !

Я снимай некой кортеж и го постни

Ами стрелбище, какво очаквате...

Убийцоте не са национално отговорни! Натовариха ненужно здравната ни система с лечението на тези двамата.

Егати и некадърния стрелец. Тоя сега трябва сам да се гръмне, ама сигурно няма да уцели. Предполагам, на фона на останалата некадърност в държавата, няколко дебила в повече или по-малко едва ли ще променят нещо.

Сигурно е бил дрогиран, затова ...

МВР е новия сайт за,запознанства ли? Те само се запознават и си ги пускат после.

Нас - масовите зрители не ни интересува, какви са версиите на полицията! Нас ни интересува, когато престъпниците пукнат, да се порадваме чистосърдечно! Тъй, че бъдете добри - информирайте ни, само когато има добри новини от реанимацията, а не за версии, и предстоящи операции на застреляни и прочее!

Имаш да вземаш....ТТ е 7,62....С такъв служих навремето....

Кога бе, те като махнаха казармата ти не си бил пълнолетен бе. Не си чак толкова анонимен колкото си мислиш.

123-пъти....ХА-ХА-ХА.....

PEYTSCH

Познати на полицията? Това не мога да го разбера...С толкова престъпления се шматкат по заведенията свободни и...опасни ?

Убиването на Българските деца не е шматкане!

А, че има ли дрога в София?! Нали бяха преборили престъпността или както се изрази цвъцко - "били прекършили престъпността" или нещо подобно :):):)

"Прекършили й гръбнака", но явно още е жива и действа. ;)

вероятно е пистолет. знае се калибъра, има докматрял,, обаче хайлилайкли?

Значи ако напишеш 7.65 калибър и ти излизат около 100 различни пистолета. Има и картечни пистилети с този калибър. Та в случая... Може и да е пистолет.

са написали в статията - вариантите са пистолет или револвер, а най-добре - лично късо нарезно оръжие :) любимата дума "вероятно", рийш. щом знаят калибъра, все да са в час дали е пистолет или револвер. карай да е весело.

Да не е за парко/нарко/място ?!

Само да попитам , просто ей така...Двамата ранени дали случайно са здравно осигурени???? Щото просто най- вероятно НЕ са и сега ще ги спасяваме с нашите пари. А и да не се забравя, че същите тези БолУи тровят децата Ви !!! Спасявайте ги, спасявайте ги...бизнеса трябва да продължи!!!

Но мола, ве! Дрога при ГЕРБ в България няма. Спор за паркомясто е било.

Айде бе аз си мислех, че е за паркомясто. Тези видни граждани милите, паркирали лощо... Язък че са живи.

Спешно трябва да се построят подземни гаражи, те хората се изпотрепаха за паркоместа, говоря за подземните хора, де, нали те се трепят за паркоместа :):):)

Za 7.62 мм , това е автомат калашников , какви ти пистолети ?

7.65 е калибър на пистолет. ТТ например. Да си знаеш.

Вземи това ТТ, в 7.6*5, и се гръмни с него!