Спират тока планово в части от София утре (списък с районите)

Целта е да се извършат дейности за развитие на електроразпределителната мрежа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В студа и дъжда.

Тестват новата система за превключване по време на режима на тока. Нали ще ставаме зелени.

Странна работа е това. Като изключим режима на тока, такива масови прекъсвания не помня да е имало. Говорят за някакви подобрения, ама нещо няма конкретика. Отделно, не е ясно защо не могат да планират по-точно кога и къде ще спира тока. От 9 до 17, си е целия работен ден. Т.е. цяла София ще е в очакване и никой няма да може да си организира нормално работно време. Тия работи не трябва ли да ги одобряват разни регулатори!?

то комай у тоя списък нема само съдебната палата.... и това не било цяла софия... вярно , липсват неколко паланки в покрайнините... а от 9 до 5 е съвсем кратковременно... само за оперативно превключване та да си опазат служителите.... иначе мое ги фане ток

МАЙ ИСКАТ ДА НАСТРОЯТ НЯКАКВИ СЪМНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ, ЗА ДА НИ НАТОВАРВАТ СЪС СМЕТКИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА, ТЕЗИ ПОДЛИ ШМЕКЕРИ!! И ДРУГ ПЪТ СА ГО ВРЪТВАЛИ ТОЗИ НОМЕР ПРЕДИ СЕЗОНА!

С един кабел за малка София,сега половин България се грее ... трябва друга жица

Айде стига сте се жалвали и плюли. Само чакате повод. Поне веднъж приемете нещата цивилизовано.

Няма ток,няма банкомати,няма метро,няма тролеи,няма отворени магазини,няма интернет. Ще има кланета за храна. Ковид 19 е измама,но хаоса който идва е истински.

Не само. Освен в столицата, са планирани и прекъсвания в още 27 града и десетки села към тях. Май става дума за нещо друго...

Честит ви режим на тока столичанка,другия път пак гладувайте за фъндъчето

Само че този път ще и казваме Радевата....

аз няма да мръзна тая зима ама вие с копейките от тролене дето изкарвате не знам как ще живеете.

Викаш захлеби достатъчно покрай Бойко...

Аз такива режими в други държави не съм виждал. Това ми прилича на някакъв проблем с доставката, може би не са купили достатъчно заради високата цена и ограничават крайните потребители. Няма логика изведнъж посред зима да сменят кабели по маса квартали.

Ама иначе си мълчат като пОтки, че след така нареченото преброяване, целокупната БГ-рая се оказа 5 600 000.. Казано с думи прости - след последното преброяване от 2011г. сме намалели с 1 500 000 - 1 600 000 човека. Благодарим ти, Тикво Банкянска!Сега щафетата се поема от Шпаклата Славяновска! Честито и до нови срещи през 2031 година, когато ще сме 1-2 милиона!

плащате най много на американските централи и си патите от спирането на аец и Не построяването на 2ра Атомна.

Трябваше освен втора да има и трета атомна, за да ни е съвсем евтино, да не кажа безплатно :)) Язък! :)

Почна се. Ще спират поетапно тока в цялата страна, за да може да го изнасят на много по голяма цена. След изборите се гответе да масиран локдаун и задължително ваксиниране, защото политиците са се ангажирали с това, но чакат да ги изберем, тогава да ни разкажат КОВИД играта. После идва ред на повишаване лихвите, за да изземат повечето имоти на българите за непогасени кредити.

Еййй, много як сценарий сте замислил! Дано всичко, което сте описал да се случи :)))

Ми що не. Вече всяка година през най-голямата зима спира парното и после тока в цял Младост за дни въпреки "плановите ремонти" през лятото, така че вече сме свикнали на фандъшките номера. Сега пък имало "дисбаланс" в Топлофикация, та Фандъчката ще се чуди как да оправдае ограбеното. Да видим дали изобщо ще има парно тази зима.

Преди няколко дни нямаше парно и топла вода, днес пак, утре заради спирането на тока, отнво няма да има парно. Това нарочно ли е?

Данчето ви подсеща да гласувате за Бойко и Пеевски. Иначе да му мислят софиянци.

По-скоро подсеща чичовците с бели престилки да отскочат до твое село и да те приберат по спешност :)

Не. По-скоро си тъп като галош и правиш жалки опити да лъжеш като типичен гербераст.

Утре спама във форумите ще намалее значително.

Надявай се! С 2-3 прекъсвания на захранването за по 10-20 минути и по различно време в различните райони няма да се усети. Почивките за кафенце, цигарка и т.н. така или иначе ги има, просто ще бъдат съчетани. Плюс това вече сума офиси имат UPS-и и резервни генератори.

не нямат генератори защото са свидливи.

3евзек

Стара ти е информацията. За това удобство плаща клиентът, не собственикът на сградата. Всички офис сгради от клас А имат генератори, иначе няма да бъдат клас А. Такива са моловете и прилежащите им офис площи, такива са сградите в бизнес парка - някои генератори стоят отвън, други са под земята..., такава е дори една почти невзрачна офис сграда, близо до Пирогов, в която работех преди 15 години. Дори супер/хипермаркетите имат, поне колкото за касите и 1/3 от осветлението.

Кога взеха властта комундетата - кога почна пак режима на тока!?

Комундетата кога успяха да вземат властта в София? Или ти за учителката по руски говориш?

За комундетата от Дондуков 2 и комунистическото служебно правителство говори човека другарю !

3евзек

Комундетата последния път взеха властта в държавата след сметките за тока в края на 2012 и началото на 2013. А сега по време на преврата ще оставят радиото и телевизията без ток, както в доброто старо време.

Комундетата от Дондуков и служебното правителство кога почнаха да управляват София на мястото на комундетата Боко и Фандъчката? Тя доброволно ли е сдала поста? Иначе вярно, че на по-предния мандат Боко го изритаха след масови протести за прекалено високи сметки за ток.

Властта в София е и вас бе бунак

Комунистическия фатмак и старшинките му за няколко месеца ни върнаха в 90те ... Тежка зима идва!

Върнахте се сами с постоянните опити да плюете по най-подкрепяния Президент за всичките бокови осирания. Продължавайте така, да се дозакопаете окончателно!

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗИЯТА НА ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА КОМПАНИЯ?

3 часа има, 2 часа няма! Що е то?

Комунисти на власт?

Е, по времето на бай Тошо, в Габрово режимът беше следният: 2 часа няма ток, след това 2 часа няма вода и така всеки ден. Сега е направо голям късмет, само няма ток, но ако дойдат пак Партийците от БСП,БКП или там както се наричат, дървото ще е отново голямо, кораво и за дълго.

Всичко виртуално е докато спре токът.

Да спре тока га сме в асансьора язе и комшийката

То и днес цял ден е като дискотека , има , има ток па спре за две три минути ! Странно защо не я направиха преди месец тая "профилактика" когато беше топло ами чакаха първият относително студен и дъждовен ден та да се ебават на хората с климатиците ?

Защото се смени собственика преди месец ;-)

Не успяхме да интегрираме братчедите при нас, обаче ние успяхме да се интегрираме при тях. Ура!

Герберски предизборни номера за създаване на напрежение

Кви гербери па те онождат па тебе бе ? Нали още от пролетта единственият боК Слънце е рубленчо и комунистическото служебно правителство ?

защо го не спряха кога не беше студена

Българина получи това, което си избра.

Ша има ли

Хахахахаха. Европейска столица. В средата на XXI-ви Век.

СтриктноПроцедурно : В Всяка ПонеНормална Държава : А. Планирана поддръжка на елмрежа НЕ се прави в Активната част на деня ! - камо ли за Цялата Светла част на деня ! Б. При Планирана и ПредварителноОбявена поддръжка С прекъсване на елзахранването - Съответната компания Б.1. Стриктно спазва Предварително обявеният период без елзахранване ! Б.2. Всяка Развалена стока (храна и/или уред) в Този период на Всяко домакинство - Се заплаща Изцяло от Съответната компания !

ти си мечтател-утопист

Не спират тока на гласуващите в червено райони /т.е. гласуващи за Румен Радев/.

Скоро и режим на токааааа. Уж нямаше на къде повече, но Държавата ни затъва с бясна скорост с всеки изминал ден, откак я пое президентското управление.

Фандъка, вие сте си виновни ОВЦЕ!!! Вижте в какъв град живеете-ГЕТО. Само може да завиждате на Бангладеш, в сравнение със София е лукс!!!

Дискотеката от тошово време се връща подготвят ни!!! Другарите олигарси , ще продават тока за валута , народа да умира от студ

Е за бесене Тази накадърна крава

Нищо не пише по въпроса на сайта на ЧЕЗ. Да не би да е фалшива новина....

Лъжеш! Кликни на линка от статията- това е линк на ЧЕЗ!!

как сте Ганьовци отново първобитния ви начин на живот си пролича! И не ми дъвчете опорката пак за миене на чинии, защото вашите ридители мият чении и чисття подове в Панелистан за да вържат двата края!!! Сметка не си давата в каква дупка живеете, защото се биете в гърдите от злоба!!! Гласувайте си за едни и същи за, които работите цял живот, но кълта пред улуците ви стой, в болниците ви чакат с касова бележка и тн. Гнусно племе!

Научи се на правопис, а после обиждай....

пиша от телефон, който смених преди два дни!! Смени аргомента. Всичко, което написах е самата истина!!!

Аха, значи новият ти телефон, пише "аргОмента", а не ти! Ей, така съвсем случайно той обърка У с О, а не с А, Ъ, Е или И? Или пък с някоя съгласна от бързането....

Боклук такъв,стои и почини там където си,неграмотник.

Браво Данче! Твойта мамаааааааа

Бъркаш Данчето с ЧЕЗ. Нали държавата е лош стопанин, та затова продадохме ЧЕЗ на държавна чешка фирма и да няма никога повече спирания на тока.

3евзек

Българските ЧЕЗ преди няколко месеца ги купи един голям български холдинг. Чешкото е само в името им, което с прилична вероятност ще се смени в близките няколко години.

Цяло лято спаха и сега когато застудя!

Ужас.

Тия вече са за въжето ! На оръжие,братя!

Но по долу ича статия за общински жилища в Русе със сгрешена още първа дума “примат”.. Не бързате толкова си можете.. Пародия на сайт

Почна се с режима на тока. После да чакаме купоните да хляб.