17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко души отвориха статията само заради ботушките в дясно? Гласувайте с минусчета :-D

Така и не допрочетох поредната "новина", ама виж ако бяха пуснали малко инфо за мацето с ботушките вдясно... нямаше да е лошо!

Българския борец за свобода не вижда по далече от сополивия си нос и в комплект с уникалното празноглавие дават този резултат, който ще се влошава

Егоистичното поведение на мнозина прецаква всички. Вие си говорете как ковид-а е по-лек от настинка, как не ви трябват ваксини, не искате маски, срещате си се с този и онзи....а заразените прецакват всички планови операции/лечения, защото искате да сте "свободни". И да, намирам ви за асоциални, защото заради такива, като вас ми забавиха операцията на тумор. Лесно ви е, за сега сте здрави и живи. Другите да го духат...нали!

Не заразите а заповедта на министъра. В други страни отварят за месец полева болница и всичко е наред. Даже оцеляването е по-голямо ако се изнесе на чист въздух. Спокойно някои хотели могат да ги обърнат на болници.

За тези 2 години място Ковид терор, можеха да изградят десетина белодробни респираторни болници, с апаратура и всичко. Целта е да се унищожи бизнеса и отнемане на правата, отделно може и да има нещо гнило във ваксината, щом толкоз упорито налагат да ваксинират и децата ни. В крайна сметка Световния Икономически форум в Давос не е квартална кръчма, те движат и управляват запада. Големия ресет е факт и го изпълняват, всички депутати и правителства знаят че участват в геноцид.

Преди цяла Европа крещеше Зи Хайл, историята се повтаря, принудителни генетични лекарства, но този път за всички. Някак си отново направиха тази тоталитарна пирамида с партии, масончета, готови и майка си да продадат.

Ако може да направиш лекарство, което да не убива хора с определени гени, може да го приложи на всички и ще убие само някои. Е трябва да има генетичен материал... Опа, ми то май ваксините са именно такова нещо.

Има ковид, но има и ковид терор и ковид фашизъм. Тези две неща вървят заедно, източника на вируса е същият който пише правилата за ковид тирания и дава пари за справяне с кризата, срещу принудително ваксиниране, и еко терора. За нас това е Брюксел, въпреки че и Брюксел има свой господари.

Като се говореше, че ще се претовари и без това калпавата здравна система в България, кой да слуша? А сега какво? Кой ще лекува всезнайковците и техните близки? Колко жалко, че толкова хора ще умрат от липса на здрав разум и адекватни мерки.

като се дават пари само за една болест, как няма да се претовари. Докторско е да се искат повече пари.

А защо мислиш, че точно сега отведнъж стана "претоварване"? Когато няколко поредни правителства "заемаха" пари от здравната каса не бе проблем а? За поредните години няколко журналистически раследвания показаха как се точи здравна каса за милиони, като един от фрапиращите бе поставяне на сърдечните байпаси (или каквоот бе там) на здрави пациенти защото процедурата не е толкова сложна но пък парите по здравната каса - големи. Строиха се скъпи офиси, напълниха с ненужни номенклатурчици в нея и шефове на големи заплати почти на половина на лекарите работещи в здравната система и сега опааа.. Станало фал. Вместо тия шибани търговски дружества в които превърнаха болниците ако бяха оставили всичко да си е под опеката на МЗ и да бяха вкарали повече млади хора с мерак за работа , на които да им осигурят заплати сега щяхме да имаме адекватна помощ. Всеки един некадърник с диплома може да стане личен лекар и да взима в зависимост от "пациентите" си пари повече от един хирург и това е смешно. Все повече кадърни специалисти заминаха навън и не ги чакай да се върнат. Ако тия евро пари потъвали в инфраструктурни проекти и къщи за гости или помощ за нов бизнес които с милиарди отидоха в определени хора верни на властта бяха постъпили в болниците , сеха щяхме да имаме лични електронни досиета и електронни рецептури. Бониците щяха да са оборудвани и с персонал. Ама нямаме. Та не са тези чудещи се дали да се набодат с разни химически повърни виновните. До 2018 загубих няколко близки човека от немърливост, безхаберие и некадърност в родни лечебни заведения и насмалко да уморят майка ми с неадекватно лечение но добре че успях да намеря специалист който се оказа познат на познат.. Това ли ще ни е бъдещето бе пич? Да даваме рушвети и да търсим връзки за да оцелеем..? И на въпроса ти - аз се ваксинирах, но заради шибаният бизнес и пътувания с които се занимавам. И няма да настоявам или агитирам никой. Достатъчно внимателен съм и към приятели и чужди хора в срещите си защото и аз може да съм заразител, но пак да натъртя - ставащото не е в резултат на неваксинираните, а на години безхаберие и алчност. И ако това е "криза", то какво ще направим ако има природна стихия, или недай си боже земетресение? Така, че стига реване срещу или за анти или про ваксъри ами да станем и да изчистим един път за винаги тоя тумор наречен "политически елит" !

Ние сме изключително тъп, прост и лесен за яхане народец..

Иначе вече щеше да има линчувани. Това е геноцид - избиват тежко болните, дори страданието им да е лечимо. Ако си с остър корем, ще те лекуват само ако си с положителен пср, при това от ковид и като умреш от сепсис, ще си поредната жертва на вируса. През изминалата година, в болница са приети половин милион българи и това не е защото народът е по-здрав, а за да оставят на произвола тези, които наистина имат нужда от болнична помощ.

Е, да ама не искате ваксини, защото някой, някъде си искал да ви умори. Защо пък не се замислихте, че някой, някъде ви кара да вярвате в тези неща точно, за да не се ваксинирате и да измрете. Толкова едното е възможно, колкото другото.

Уж проф. Мутафчийски си правеше майтап, па то стана на голо! Пазете се да ни ве си налага да попадате в болница, особено след една седмица!

ama tova ti, jurnalistkata po televiziata, li si??????............moga li da imam edna burna nosht sas tebe???? Obeshtavam ti, sha ti razkaja igrata s tazi 37-santimetrova palamarka.

Пазя се. Здравната ни система е на такова ниво ,че с молитви имаме по-голям шанс. Може да не помагат но поне и не вредят

Най-често това са температура, главоболие, мускулни болки, повръщане, болка в ръката. ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ.

Тромбози, инфаркти, имсулти....

А поне наясно ли си какво представлява ваксината или материята е тежка!

Най-честия страничен ефект в Европа е налагане на QR фашизъм.

Излез и обясни как тая пандемия е измислена бе дългонос каун

Тоест 1 %????? Колко са раково болните???? ПЪЛНА Лудница! 1% и ето ти пандемия, светът се по бърка. Бил Гей ще дава съвети за въглеродни емисии, а пътува с яхта, колко харчи тази яхта питам аз, като го видя на круиз с простолюдието, тогава ще повярвам.

Ах недей! Недей да не вярваш, защото от тази работа Бил Гейтс може само да претърпи загуби!

На това с ботушките, всеки ще му осигури спешно легло ...... и още нещо! Не бъдете толкова крайни в оценките!

Ще мрете яко галоши прости, човекоподобни маймуни, един умен човек ви го каза още миналата година. Но какво могат да разберат едни безмозъчни същества?

Знач,и викаш като ни облъчват всеки ден с информация колко са умрелите, което странно как за годините преди 2018-а са с 4-5 000 само по-малко от сега , ще ни оправи нещо.. Отиде ли в някоя болница лично да видиш как хората са по стълби имазета? Защото аз бях в две и нямаше да се въргалят трупове на ляво и дясно.. Обаче, това което виждам е как от няколко месеца се говори за ЯКО, повтарям ЯКО увеличаване на цените! На всичко. Един педерунгел вече обяви че трябвало да се вдигат данъците. Ток, парно и газ отр нова година ще имат нов скок и ако щеш вярвай на доста вече мевста в западна европа цените са като нашите, а на тока по-ниски обаче заплатите по-големи. В момента със всички сили ви се хвърля прах в очите и тече поредния партиен театър а вие рипате ваксинирани срещу невеаксинирани... След поредните избори ще има не голяма а огромна криза драги, и ще ти се доиска да си се разболял от ковид!

МАЛЕ ТАЯ С БОТУШИТЕ И КЪСАТА ПОЛИЧКА...

Нали!!!

За всичко ставащо в България, си има своето логично обяснение.

В момента в болниците лекуват 4-ри дена. Приемат те ако не стигнеш до интензивно те изписват с две шепи лекарства за домашно лечение. Е никъде по света не са чували как се лекува двустранна пневмония за 4-ри дена в болница и остатъка в домашни условия. Здравеопазването за съжаление се разпадна напълно и вече го няма никакво.

Много ясно, ти какво искаш? Да те чипират с моноклонални антитела може би?

нали Кацарката го беше упраил?

Българите не искат ваксини и не искат мерки. Некои ше умрат, повечето ще оцелеят. Стига вече сте писали на тая тема.

Защо нима има проблем с болниците, та откога?

Девойката на токчетата вдясно може да дойде в моя спешен кабинет.

Е не бъди егосист де... айде да си я поделим..

Това е нещо съвсем нормално. Всички знаем че октомври и ноември са най рискови за редпирсторни заболявания. Сменят се сезоните, времето става много променлива, и е в реда на нещата болните да се увеличат. Също такова увеличение има във втората поливина на януари, и началото на февруари когато грипа започва да върлува. Не е нужно да се държим като ущипани госпожици, и да се пулим не разбиращо. Факт е, че здравната ни система не е подготвена, за това, което всички знаем, че ни очаква

А то според теб, е бум на респираторни заболявания... А до преди две години що го нямаше тоя проблем с леглата в интензивните в болниците?!

щото нямаше кой да плаща.... сега УРСУЛА каза не сте ФАКСАНИ няма ПАРИ...

А според теб какво е? нима този сарс, ковид или каквото и да е не е сезонно респираторно заболяване. Моля те не го бъркай с разтройство и гадене

Трябва локдаун, но ще го направят след 14.11. Знаете защо ;-)

От неграмотен зам.-министър (Димитър Петров) - толкова. Заболяемост :-)))))))))))))))))

Хора! Приятели! Моля ви, запазете човешкото си лице. Не е нужно да има такава агресия и противопоставяне. Ясно е, че има различни мнения. Нека в спора се намери най-доброто решение за обществото ни. Но спор градивен, не това по-долу....

Народът плюска по заведения като за последно, върти гюбеци и хвърля салфетки, а болните мрат и учениците дори не мога да идат до училище. Докога ще пазим бизнеса на тези бараджии, писна ми!

Като ме питате какво ми пречат хората неспазващи мерки и антиваксарите, ето с това ми пречите, че от една година трябва да мина на определения изследвания, но не мога да го направя и все отлагам...от страх да не попадна на някой заразен (ето не казвам болен)! И онзи ден при рутинните тестове мед.сестра положителна, тръгнала на работа. Добре, не и дреме за нейния живот, ясно е, ама отиваш при хора на които им дреме! Е прости сте и това си е! Отричайте до край...фактите говорят!

Нали не очакваш сестрата, която ще преболедува за 2-3 дни безсимптомно от нещо, което е безсимптомно за 98% от хората,заради теб да рискува да получи инфаркт. Не знам какво е страданието ти, със сигурност вероятността да умреш с или без него е висока и ако умреш, ще те пишат жертва на ковида, на за това се сърди на Борисов и Янев, а не на сестрата, чиято колежка реши да е социално отговорна според медиите и от 6 месеца е с миокардит и не може да се оправи.

Писна ми! Ваксини, ваксини, ваксини, ваксини та ваксини! Като държат на ваксините, да ги одобрят окончателно от ИАЛ и да ги включат в задължителния имунизационен календар. Така ще задължат всички хора да си сложат. Защо не го направят веднага след изборите? Ама знам, че няма да го направят, само не знам защо!

Мазникът Алинезнамкой е за подвеждане под съдебна отговорност за тъпите си деяния по време на пандемия. И съветникът му Бибитко - също.

СОФИЯМЕД НЕ Е БОЛНИЦА , А РЕЗЕРВАТ ЗАМУТРИ , БЕЙОВЕ И АЛЧНИ БАКШИШИ

Да затворят отделенията по асистирана репродукция и ето ти стотици места. Те ще ви стигнат само за утре . За в други ден обаче ще трябва може би и родилните отделения да закрият.

Не се ваксинирайте! Бъдете патриоти! Дайте му шанс!

Всъщност ковид ваксините ще пречистят нацията от овце, изпълняващи безропотно това, което им нареди властта!

Цяла западна Европа се ваксинира, ВСИЧКИ силно развити обшества. Само Бай Ганьо не ще, мре като куче по болниците и вика - "тия на запад са овце". Овце, ама живеят 100 пъти по-добре, средно с 15 години по-дълго, и обикалят света... кой е овцата се питам...

Наиграха се антиваксърите и великите конспиратори. Ще протестират за молове и кръчми неграмотниците и безмозъчни същества. Две седмици не могат да изкарат без рИкия и кючеци.

В края на Август когато все още имахме около 1000 болни на ден по официалната статистика- тука “големите анти-ваксирски капацитети”, които си изсказваха мнението говориха, че няма такъв вирус … С 20% ваксинирани и без да се знае колко с естествен имунитет имаме(който е до време) да си представим каква зима ви чака: локдаун до локдаун… знаете ли как е в Щатите? отворено навсякъде …. Честито на всички анти-ваксирски капаците, които осират на всички предстоящите седмици и месеци!!!!

Toва е тъжният край на другаря Радев и управляващата хунта. Рекордна смъртност, 20% ваксинирани, луда инфлация на храните и енергията, политически хаос...

И България 15 години назад и 6 в страни.

Докато лекувате ковид-а хората ще си заминат кой от инфаркт, кой- от инсулт, кой - от някое друго заболяване. Нищо, ще ги пишете към общата бройка за китайския вирус. Само на мен ли ми се струва, че здравната система би трябвало да помага на всички нуждаещи се? Ако си без ковид - е, приятел, късата клечка... Ако си с Ковид - що не си се ваксинирал бре, тъпак... Мри сега като ти е толкоз акъла. Ако си без ковид - няма места, всичките са ни за пандемията. Питай министъра и се оправяй. Ако си с ковид - ай ше ви у антиваксърите нйедни... Обаждай се на родата да поръчва ковчега. Изобщо здравната ни система е като всички други системи в държавата - некадърно сглобена, не в полза на хората, а в полза на точно определени хора. Тъп народ - тъпа държава, казваше един даскал навремето.

Каква я мислехме, каква стана тя. Ако още месец издържим без никакви истински мерки, всеки плоскоземец и антиваксър ще разбере какво е това Ковид и има ли той почва у нас.

Братя и сестри, да благодарим на другаря Радев за умните, адекватни и навременни действия на неговото Велико правителство. Слава, вечна слава на героя. П. П. Кой умрял, умтял.

Абе не забравяй, че Шиши му реди кабинета. В един цирк са

Честито,Българи-в USA започнаха да бият "детски" ковид ваксини на деца от 5 години!!! Скоро ще дойде и в Европа и в България!!! Нашия нов господар-ще ни боде и децата скоро. Радвайте се и викайте-USA,USA,USA...нали искахте СВОБОДИЯ И БАНАНИ?...НА ВИ USA сега!

Над 150 български деца са починали от Ковид19. Ма мицата ти тролска.

Браво! Дано скоро да дойде и у нас. Малко дете имам и ме е страх да излизам заради идиоти като теб.

Мислиш ли че някой в USA му пука за теб или е дошъл да ти вземе нещо? Помисли върху това и пак пиши...

за вакиниране става мазало, там е големия обмен и заразяване , а той е организиран повсеместно!

Лятото нямаше опашки.

1000 на 100 000 = 100 на 10 000. Грипна епидемия се обявява при 200 на 10 000. Нещо да ви прави впечатление?

че си проЗ кат шлосер?

Не обиждай шлосерите

Поредният антирекорд на мутрата Радев и хунтата...

Радев ще ни погуби.

че ще умират повече пациентите болни от други болести. Обаче иначе ще умират повече болни от ковид. Ама то не се разтяга. Като станат прекалено много едната група се отразява неизбежно на другата. Персонал и легла, както и всички ресурси са ограничени. От две години ви се казва, че не трябва да се допуска да се разболяват прекалено много хора, защо ще се получи такова нещо. И ще умират още повече хора. Нека всеки си помисли лично какво е направил като беше ясно какво има насреща.

Какви са тия 1000 болни на 100 000 и т.н? Това не е ли равно на 1% - просто и ясно.

И повечето от тези болни не са болни, а заразени, което означава, че така наречените PCR тестове били положителни, т.е, открили някакви вирусни частици, които може и да са от настинки от предишни години!

243Win

О, неразумний юроде, Поради що се срамиш да вярваш на учените, а вярваш на всякакви малоумници, които са си регнали акаунт във Фейса....?

страх!

нали зала Армеец щяха да оборудват с легла, какво стана

сега ще я оборудват с .... урни

къде е Мангъров?

в дупката му, като истниски плъх

Да не обиждаме животните. Шибания доцент, ако можеше да го провесим на кран пред НС щеше да служи за назидание поне 10 години.

Той активно помага на България да се прочисти от сухите съчки.

На спа

ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ДЕНА, БАХ ТОЯ ВИРУС КАК ГИ изненадА:))))))

Ех а какви времена бяха кога обещаваха, че за да има адекватно лечение за всички и от Ковид и от други болести няма да позволяват да има над 2500 човека в болница от Ковид и ако минем тази бройка ще имаа ограничения. А сега вече ако се напълнили всички легла ама те откривали още толкова а лекари че няма и ще те лекуват всякакви специалисти в други области е просто страшно. Ще ни оставят да си мрем като кучета.

ваксаните рядко влизат в болница.

Тъпак

щом си казал, ми ок. аз хвърлих топа четири пъти до сега.

Лично познавам 18 ваксинирани, с които общувам ежедневно или почти ежедневно. Аз самият съм ваксиниран от половин година. Никой от нас ни е хвърлил топа, ни е имал някакви нежелани реакции. Не е зле като ти е навряна главата в гъза, да не се опитваш да представяш каквото си чул-прочел по Фейсбук като някакви реални факти, на които лично си бил свидетел.

и сега той ще си избърше ръцете с тях хах