Лекарство против рак дава надежди за борбата с вируса ХИВ

Френски лекари откриха първото доказателство, че лекарство против рак на белия дроб, бъбреците и кожата може да премахне заразените с ХИВ клетки при хората.

Обратно в новината

Коментари - Лекарство против рак дава надежди за борбата с вируса ХИВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В западна Европа и С. Америка хората си живеят със вируса дълги години и умират от съвсем други заболявания в края на живота си. Вече изкараха това заболяване от смъртоносните дори и стана хронично като при диабетиците. Караш си на лекарства докато се гътнеш от старост. Пример е Меджик Джонсън - Още 1991ва беше обявил че има спин. Вече е на 58 години и нищо му няма Друга е ситуацията в Африка и Азия. Пример - Русия: "Миналата година Русия регистрира един милион ХИВ-позитивни, но през януари властите обявиха, че броят на заразените е повече от милион и половина. " "В Екатерининбург пред мобилна лаборатория се изви дълга опашка, след като беше оповестена тревожната статистика на Министерството на здравеопазването. 27 000 жители на града, или един на всеки 50, е заразен със СПИН."

Разболял се от Рак ,ама се излекувал от Спин !

Има лекарства и за ХИВ, и за рак, но се крият от широката общественост.

Глупости, митове и легенди ... доста изтъркана теза ...

Добре, де умира човек, душата се отделя. Това не е материя, не я виждаме, не я усещаме. Значи е енергия. Само че няма енергия, която да не се разсейва с времето, енергията не стои скупчена на едно място. Значи милиарди души се размиват една в друга, как се събират после, за да се преродят? Броят на хората расте главоломно, откъде идват новите души? Къде отиват душите на животните? Заради такива въпроси религията и науката не се спогаждат

Днес е 1 декември, а не 1 април. Има много време докато едно лекарство се приеме, че помага при някакво заболяване. Може да се приеме, че публикуването на данни е с цел екипа да получи пари за експериментиране.

Оле това е мн. скъпо лекарство, ако лекува СПИН сме фалирали ....

жалка работа, обитаваме тези тела около 70-80 години, после отново се раждаме и така докато не усъвършенстваме душата си и не станем по-добри, а за болестите те идват от отрицателната енергия на всичко хора по Земята, лек за тези болести е в самата природа, огледайте в огледалото, когато сте сами ... какво виждате, едно тяло, някой питал ли ви е дали точно това тяло сте искали, този живот, тези близки ...не, просто трябва да поживеете малко с това тяло и така, смъртта е начало на друго нещо, затова никой починал не е върнал ...защо ли!

Идеята за преражданията, Рая и Ада е измислица на църквите по света, за да се контролират по-лесно тълпите. Проповядва се каквото им е удобно на господарите. Вариациите по темата "Блажени са низшите, защото е тяхно Царството Небесно..." - да се чете " Не се хаби да риташ за повече пари и власт, на другия свят ще ги имаш. Нещо като "тати ще ми купи колело, ама друг път".

не става въпрос за църкви, аз не съм религиозен, изобщо, нито съм сектант всичко е видимо и ще ни избоде очите, вгледайте се в себе си, в това, което уж виждате за първи път, а ви се струва познато, изобщо не говоря за религия, религиите са глупост, пълна при това

Лазар се е върнал и някои други :-) Благодарна съм на Бог за ВСИЧКО, което ми е дал и взел, но и всяко мое дихание е за него :-)

ChatGPT

Често тайната за лечението на един резистентен вирус се крие в друг резистентен вирус. Въпроса е как да се атакува първия без да се даде "поле за изява" на втория