Спецпрокурор №1: Не за първи път се работи по сигнали срещу Иван Гешев

Проверката по данните, подадени от вътрешния министър Бойко Рашков, може да продължи от 1 до 4 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми те данните са публични,какво ще им проверяват 4 месеца?

Това се нарича ефективност на спец съдилищата...

Време е безродният гербаджийски Каскет...да ходи в панделата...прикрива престъпленията на шайката и се прави на умрела катерица..при Бай Ставри Плешив Боклук от ГРОБ...а на хунтата конфискация на откраднатото и и запор на банковите сметки..Другарят Сталин за вас смръдлива и крадлива сган от национални предатели...В затвора....

мисирки....закупили дипломи от магнаурската,благоевградската,търновска,варненска,бургаска,пловдивска и ...др. школи...

ясно не разбрахте, че целият шум и напън да бъде отстранен ИГ идва от РР, защото явно го е страх, че след 20.01.2022 ще му падне имунитета и ще стане клиент на прокуратурата и с неистови напъни и помощ от един изпечен комунистически следовател, който е свикнал да набеди някого и всички да му вярват, а доказателства какво са нали той го казва. Но в България най-много вярваме на такива лъжи от устата на "добрия комунист"!

Ако аз подам сигнал срещу Рашков и прокуратурата не намери основание за образуване на производство, това какво означава?? Че сигналът ми не струва и пет пари? Или че.корумпираната прокуратура обслужва Рашков???

А да си чувал з а понятието "липса на правен интерес"?

Браво Сашко, супер си! :)

Значи, не за първи път се работи по сигнали срещу Гешев, но не разбрах те основателни ли са били или не ? И ако са били основателни, какви са били последиците ? Може би бой по авторите на сигналите ?

И аз мога да пусна сигнал срещу тебе, Рашков , президента и папата. Това означава ли че сигналите са основателни? Щото нали има сигнали???

А може и да почетеш малко като за начало. Не боли, само образова и мерак иска. "Когато цъфнат теменугите" е не лошо четиво в тази насока. Особено финалът...

Като трън в гъзъ на комунетата е Гешев.

Още малко ще кажеш, че боцко си го избра този трън. Стига с тези внушения.

Само малоумна и безмозъчна тиква и мутра би могла да защитава Гешев. Жалко за нормалните бъргари.

Дедо Пеци!

Но наближава Божия Съд Претеглят се везните според делата на всеки

Никой от големите престъпници никога не е бил осъден и няма да бъде. Костов си гледа кефа, Боко ще си е още по-добре сега, та и този като тях.