Спецпрокуратурата се похвали с благодарствени писма от чужди спецслужби

"Международни организации дават високи оценки на магистратите за работата им по противодействие на престъпността", се казва в официалното съобщение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По почина на боко и тези решиха да се самохвалят не проумявайки че такива писма могат в много томове да се намерят и по други спец служби ама за повечето ще да са реални докато за нашите са като погалване за свършване на някоя поръчка...

Специализирана прокуратура (СП), която депутатите обсъждаха дали да не закрият, излезе със специално съобщение, с което се хвали с благодарствени писма от чужди спецслужби по случаи, в които е участвала. Идиоти, благодарствените писма са официална кореспондениция без значение. Истинската оценка за работата на всяка спецпрокуратура са ОСЪДИТЕЛНИТЕ ПРИСЪДИ НА ВИСШИ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ!!!! А там имат ЗЕРО успеваемост. КРЪГЛА НУЛА!!!! За 10 години НИЩОПРАВЕНЕ и големи заплати можеха поне двама - трима депутати и министри ДА ОСЪДЯТ. Така, за очи, дето се казва. А благодарствените писма да си ги заврат в четирибуквието. Или да си ги овкусят и да ги изядат, че ЛАПАНЕТО ИМ СЕКВА!!!!

Комуноидите гине страх от СП, че доста техни олигарси вече са я в чужнина, я в арестите и кранчетонза Бсп секна.

От беззъбо куче се плашат само страхливците и параноиците. А ако искаш да ги обобщя с една дума - гербаджиите!

Истината че в годините с леки но пшостепенни методи, лобито на юристите си създаде прекалено добри условия. Важното е да имаме работа и да взимаме заплати. Оставям на страна адвокатите и искането им преди година всяка жалба или документ от съда да се заверява от юрист. Имаме обаче създадени куп други институциии структури за хрантутене. Колко вида съдилища колко прокуратури Нотариуси Частни съдебни изпълнители Публични съебни изпълнители Юристконсулти Цялата държавна администрация е поставена в сложна бюрокрация и законови недоразумения изискващи задължителното ползване на някой от по горе изброените "стълбове' на юридическата дейност. И не се и няма да се допусне лесно от тези хора, които са вътре да се направят промени, които могат да бъдат в полз на обществото но в тяхна вреда (разбирай липса на заплащане за нищо) Премахването на спец прокуратурата е само една малка капка в морето сочешо към оптимизиране на този абсурд и като гледаме каква е яростната съпротива за подобно изменение, може само да си представим, ако следва да сложим всичко в ред сигурно ще има ритуални самоубийства на магистрати пред парламента.

"Специални" по-здрави от мен и Народа за: - Случая "КТБ" - (лично към КАСКЕТА!!!!) - Цлучая "БУЛГАРТАБАК" - Случая "ПИБ" - Случая "ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА" - Случая "НОЩНО ШКАФЧЕ" - Случая "МАТА ХАРИ" мога да продължавам със "специалните" по-здрави до ВСИЧКИТЕ СИЙКИ с КАСКЕТИ до утре.... ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ! ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ! ВЕДНАГА! ВЕДНАГА!

"Специални" поьвали от мен и Народа за: - Случая "КТБ" - (лично към КАСКЕТА!!!!) - Цлучая "БУЛГАРТАБАК" - Случая "ПИБ" - Случая "ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА" - Случая "НОЩНО ШКАФЧЕ" - Случая "МАТА ХАРИ" мога да продължавам със "специалните" поздрави до ВСИЧКИТЕ СИЙКИ с КАСКЕТИ до утре.... ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ! ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ! ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ! ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ! ВЕДНАГА! ВЕДНАГА! ВЕДНАГА! ВЕДНАГА!

Хммм... писмата ясно, ама делата къде са?;))

Те писмата ги пращат за добре свършена работа.

Е! Преди да сваря да ти отговоря кои дела ме интересуват, човекът с поста над моя ги е изброил;)) А делата, описани в благодарствените писма, са от чужди служби - нашите са им СЪДЕЙСТВАЛИ по водени от тях дела! ТУК обаче дела нъцки!!! Насреща, за 10 г. вече съществуване на специализираните съд и прокуратура, нямаш едно завършено дело!!! Имаш само разходи - за заплати, привилегии, бонуси и т.н. и разходи за осъдителни присъди от ЕСПЧ!

Разбрах къде ви е болката. Нещата не са станали така както вие искате. Нормално-като се стигне до съд, не става само с приказки,клипчета и публикации в интернет сайтове със съмнителна репутация. Апропо-за КТБ има доклад-при това от международна агенция специализирана в банкови измами. Ама не ви е изгодно това, което пише в него.

Платено съобщение?

Специални благодарствени писма получили от Афганистан, Северна Корея и Беларус...

"Върховна касационна прокуратура и Специализирана прокуратура, участвали в разследването на международна организирана престъпна група, извършваща измами в различни страни от ЕС чрез фиктивна търговия с финансови инструменти,"... Излиза че си имаме две прокуратури с дублирани функции... ерго, едната може да се съкрати, а от цитираният от специализираната прокуратура пример ясно се вижда че Европрокуратурата е права като казва че нашите кандидати за европрокурори не могат една пледоария да измислят като хората, дори от това да зависи работното им място;)

"Благодарствените писма" са за работата на прокуратурата по принцип. И да нямаше "специализирана" прокуратура, работата пак щеше да бъде свършена. Това е така, защото в нормалните държави, като се съберат доказателствата, прокуратурата подготвя компетентно обвинението и съдът излиза бързо със справедлива присъда. Ние нямаме проблем с милиционерската работа (събери документи, арестувай някого). а с това, че идиотите на Гешев или поради вродена некадърност (при обикновени дела), или целенасочено (когато трябва да изпълнят поръчка и да ударят някого) осират делата далеч преди дори да се стигне до съд. Така че не алушайте глупостите на Каскета, закривайте тая специализирана кочина и настоявайте нормалната прокуратура да си върши работата качествено!

От спешъл сървисис ОАЕ няма ли похвала?

Интересно как така получаваме от чуждестранните спецслужби и магистрати високи оценки за нашите служби след като според всеки доклад на ЕП се твърди че не полагаме достатъчно мерки?! И даже това е водещата им критика към България.

А с милионите за обещетения кога ще се похвалят ?