Специалистите: Няма пробив при ваксините, починалите имунизирани са с много заболявания

От март до септември у нас жертвите на коронавируса са над 10 000, от тях под 1% са били ваксинирани

Обратно в новината

Коментари - Специалистите: Няма пробив при ваксините, починалите имунизирани са с много заболявания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а колко от тия ваксинирани са с фалшив сертификат? Дали някой ще си напвари труда да провери къде са им поставени ваксините?

Има данни, че сертификата ненпази. Трябвало да те боцнат с нещо.......

това са възрастни хора с много придружаващи заболявания, при които изграждането на имунитет след ваксиниране е по-затруднено Аха, сега вече стана ясно да еба мама ви ваксърска да еба: Значи, ако имам диабет, рак в напреднал стадий, 5 прекарани инфаркта и взема, че умра неваксиниран - съм умрял от ковид. Ако обаче съм ваксиниран - съм умрял от "придружаващо" заболяване???? Да еба говедата ви да еба....

Какво друго да кажат хората :)

Те и неимунузираните умрели са с много заболявания.

Е като са с други заболявания,не ги обобщавайте,че са починали от ковид,само защото сте решили ,че така ще вдигнете бройката и да се гаврите с населението

Много удобно е изказването. А щото неваксинираните са били напълно здрави без никакви заболявания?!?

А когато някой възрастен почине с положителен тест, то той е задължително броен за пожинал от Кромид....Егати и специалистите продажни....

ббраво, много умна опорка! Ваксинираните са с много заболявания, а не ваксинираните не са с много заболявания. Тези вече съвсем ни взеха за мезе! кажете си, че ваксините не са ефикасни и ще ви олекне. Иначе всеки ден нова лъжа. Платени измамници, това са агитаторите на ваксините.

99% от починалите са с поне по 3-4 че и повече "придружаващи" заболявания. Ама какво е някакъв си рак в напреднал стадий, или някакъв си инсулт, инфаркт, някакво безобидно неврологично заболяване? От тези неща никога не се е умирало. Умира се само и единствено от ковид.

Тоя престъпник защо не е в затвора??? По долен и мазен мършляк от кунчо няма

Ами не. Когато нямаш добра имунна система, трудно изграждаш имунитет. По-логично няма как да стане.

Много ясно, че са платени. Да не би да мислиш, че ДИРниците пишат всички тези пропагандни статии просто така - безплатно? Но... те тези пари ще ги харчат за такова, от каквото са ги изкарали - по доктори, за свещи и за попове. Има карма. След като са се продали - ще страдат.

И сега какво правим? Разни чиновници се обаждат в големите фирми, да съветват 60 и 70% ваксинирани а в същото време когато човек отиде да се ваксинира му връчват да подпише, че е на негова отговорност. Поне чиновниците да поемат своята отговорност и ако са отнели свободата на граждани с цел да ги натират на ваксини, да поемат отговорност за страничните ефекти! Пределно ясно е че модела е сгрешен и който форсира хората да се ваксинират и в даден момент направо си ги задължава, направо да си носи отговорност за последствията!

Аре бе! От година и половина няма други заболявания освен ковид и главно се мре само то това!

Хората умират от Ковид. Ваксините подсилват твоите собствени сили за борба с имфекцията. Ако нямаш такава, няма какво да се подсили. Капиш?

А починалите неваксинирани нямат ли други заболявания бе изроди долни?

ще дойда, обаче първо си еби майката

Нещо се бъркам. На едни познати бабата на 96 почина от инсулт - казват, както си говорехме и се смеехма просто падна и умря. Естествено, не от инсулта, докторчетата казлаи - ковид. Инсулта бил предизвикан от ковид. Нищо, че е на 96, и инсулта и е трети в живота. Точно този, от който е умряла - е от ковид. Лишиха жената от достойно погребение - заровиха я като куче някакви маскирани малоумници. И са следили да не би някой случайно да опита да отвори ковчега.... Сега опорката е друга: Как така вече се мре от придружаващи заболявания???? Нещо не се вързва? Аз мислих, че само от ковид се мре вече?

Ама хомофобите фашисти от ДИР.БГ и дума не обелват за референдума в Швейцария. Що така бе другари? Нещо не съвпада с пропагандата Ви ли?

Разбира се, че няма как да умреш от друго. Не е по план.

"Звучи нелогично, но е точно така", подчерта доц. Кунчев. майка ти дейба, педераст нещастен.... от самото начало звучиш така ве, малоумен кретен!

Яж кур ковидар.

Демек като се ваксинираш умираш от заболяването, иначе мреш от ковид.

В един друг сайт Кунчев казва да се подготвяме за.... да, познахте: локдаун. А дали ще ги търпим? Вероятно да. Овце сме, и ще ни правят каквото си искат.

тези, които не са били ваксинирани са без заболявания, нали! Я, се гръмнете бе стъкмисти - още преди ковид на ден умираха по 250 души в Бг - такава беше статистиката и бяхме пъври по смърнтност в Европа и втори в света. Сега, за пари сте готови всеки втори неваксиниран да го изкарате починал от ковидиотизъм.

Явно тези хора ако не са били ваксинирани, щели са да живеят сега!

Тази ваксина действаше на алфа варианта - английския щам.Доказано е от лекарите във Великобритания и Израел.Когато се появи делта варианта,всичко отиде на кино - масово се заразяват и разболяват ваксинирани с две дози.Виж справките при най-ваксинираните държави.

Привет, при нас също в изминалата седмица имаше подобно влизане с бутонките от ръководството към служителите и казаха, че който не се ваксинирал щял да получи по-ниска годишна атестация...

Оплетоха се в пропагандните си изказвания като пате в калчища! Ваксинираните били имали много заболявания! А защо ваш'та леля, ми ги пускате като починали от КОВИД? И изведнъж ви падна стотинката, че сте се изказали по инерция, но резултатът е още по-голямо недоверие във ваксинирането!

Те и другите починали са с много заболявания, каква е разликата... Цървули и аз го изкарах в болница, системите пълни с въздух, не го източват от тръбата преди да ти я вържат на абоката, като й казвам че има въздух тя вика то от 20 кубика се умира чак... Та затова умират хората...

А с мен какво ще правите? 4-та доза от безполезно ваксиниране ли ще има? Да пълним касичките на световната фарма-мафия!

Така и не разбрах кои живеят повече - ваксинираните, или неваксинираните...

Доколкото знам, хора със тежки заболявания не се имунизират. Значи или това не са т.нар. "ваксини", или тежките заболявания са се явили вследствие на въпросните препарати, или някой лъже здравата... тоест не са никакви "ваксини", а Господ знае и стари баби какви бъркочи са.

че хората с много заболявания по-добре да не се ваксинират. А ни призоваваха, че точно тази категория хора трябва да се ваксинират! Посланията на привържениците за ваксинация се разминават. Първо брояха заболелите, за де се достигне 70 % заболеваемост. Сега говорят само за ваксинирани, а преболедувалите не ги включват.

Напротив ако си болен е по-добре да се ваксинираш. Ама може и да няма ефект ако е компроментирана имунната система т.е. може да не развиеш имунитет

...Точно както и неваксинираните...

Сам се лъжеш. Нали въпросният грип създава проблеми с имунната система, когато тя е силна бе.... и точно по тая причина говореха да не се пиели никакви имуноподсилващи препарати...поне така беше в началото....

Здравите.

аз като съм се боцнал два пати и неща трета доза антиваксър ли съм или ковидиод?

какво става и как става... Важното е да се васкаш, па после ще видим...

наполУвина!

обикновен боклук си

Искаш да ме убедиш, че ако имам бронхопневмония, рак, или нещо друго, при което изрично се знае да НЕ се бият ваксини, и ме инжектират с чудодейния еликсир на бездетието, дет ви го бутат за" ваксина", може да се оправя, ама може и да не се оправя? Усещаш ли как сам се лъжеш? Че това не е никаква ваксина е ясно.

Ваксините пречат на Естествения подбор.

то цялата медицина пречи на естественият подбор с исключение на естетичната хирургия.

“Всеки, който си направи трета доза, това ще се запази в неговото здравно досие. При поява на нов щам, новите ваксини, които ще получаваме, вероятно ще бъдат променени. Това, което сега се взима като решение, може да не е същото след година, ако всичко се промени", обясни още главният държавен здравен инспектор.” Специален поздрав за всички КовИдиоти и таралежите със по 200-300 игли ваксини!!!!

да си антиваксър, ако се боцнеш отзад!

защо е изобретен интернет. Възстановява естественият ход на нещата.

Но кой иска той или негови близки да станат жертва на естествения подбор?