Спецчасти атакуваха похитител в банков клон в центъра на Москва

Най-малко петима заложници и заплаха за взрив - престъпникът не оказал съпротива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако Путин не изплати на всеки руснак минимални пари, както моят президент г-н Тръмп ми прати чек за $1200.00, то руснаците ще почнат да грабят от БЕЗИЗХОДИЦА. "Алфа банк" е на дважды героя СССР космонавта Алексея Леонова. Или поне той е шефа на борда като лице на БРАТВАТА.

този господинчо е имал неизплатени кредити за почти два милиона - да му имам безизходицата, профукал е парите. ами навални да му ги изплати бе. или ти, сиромахомилеца.

днес са $25000. Това пари ли са за Великая Россия, ве миндил?

2 млн рубли са парите дълг на един човек, не на велика Русия. Ти разбираш ли написаното?

Джак изкормвача.....чист руснак . БАхте ви идота бандити има на всякъде но най веч е при капитализма

По времето на комунягите у кас имаше един сериен убиез...жоро павето... в алкашия са хиляди...престъпен народ !,,,идиоти някакви!

Там може да се види че още по времето на се се СЕРВ е имало нападения над банки и изобщо криминални престъпления за които у нас не сме щували. А бе изобщо гледайте руска телевизия ще научите за алкашия повечко и ще имате нормално отношение към алкашите.....отриАтелно,

ще кажеш ,че обирите на банки са измислени от руснаци..тъп си та вдлъбнат

че само на ватенка-дурак ще му трябва да обира банка в която има рубли..ха.ха

кръгъл

ПохЕтителя е поискал 1 тир натоварен с рублей - около 200$ за да си плати сметките за тока! БУХАХАХАХАХА

циганската сперма от джуките си бе джурул

Руската милиция първо избива заложниците, често с артилерия - като в Беслан, или с газ - като в театъра в москва ... така че е трудно да се повярва ... че няма жертви, очевидно е путлерска постановка за малоумни алкохолизирани зрители.

нищо не разбораш. Американците учат в учебниците руските акции още от 1979 г. та до ден днешен. Техните тюлени нямат нито една успешна акция от както са създадени, а никога не им се е налагало да се справят с такива количества терористи, както руснаците.

или полиция въоръжена с армейско оръжие! А артилерията е доста по сериозно нещо от грантомета дето Бойко използва срещу един единствен човек и осъдиха държавата заради това.

Бе тая АЛФА да не е финансирала Сайдеров? После спрели кинтите и нашият тъпи АТАКУВА??? Алфа-Малфа-бла-бла.

Спомням си тези некадърници - руснаците, как избиха стотици деца в училището в Беслан и отровиха много хора в театъра при атаки на терорости. И това на руска територия. И от другата страна израелците, които отидоха от Израел в Уганда с пет товарни самолета и освободиха своите хора отвлечени от терористи със самолет без нито една жертва сред похитените. И това при положение, че онзи канибал подкрепян от руснаците, президента на Уганда Иди Амин, беше взел под защита терористите. Направете разликите как действат едните и как другите. Имаше и филм за израелската акция - Ентебе се казва.

Просот кажи Сделано в раССия и не го коментирай повече! Цялата им работа такава на алкашите!

Израелците там си загубиха командира... щото се оказа че един от угандийците не знаел за договорката между Израел и Амин, представям си какво щеше да стане ако и другите угандийци не знаеха.

децата ги избоха такивакато тебе, които се кефят на чечнските боклуци финансирани и поддържани от запада и арабите.

правиш ли разликата вколичестават терористи и залочници във вспкаот акциит екоитоспоменаваш. 90% от спец частите в света с енасират когато с аповеч еот 2 заложниците и ... а в Беслан бпха над 1200 заложници и една рота терористи въоръжени до зъби. Освен това там не чакат Алфа и Вимпел, а родители със слаби нерви и кухи полицаи започват на своя глава да дразнят терористите. Когато Алфа и Вимпел пристигат, вече са избити много децаи няма контрол на ситуацията.

дето ги огелпиха при опита да влязат във Венецуела - направо супер воине.

Kenn1111

Тя Алфа банк не фалира ли?

Жалък опит за реклама На всякъде така се прави

Извадил е късмет ся у некоя психиатрия,хубаво че не е влезнал влезнал във Вимпел-Банк иначе сега щяха да го събират парче по парче и да му стържат карантиите от дувара(може и да е учение или проба предподготовка за по сериозно мероприятие и как реагират съответните служби,кой знае,па може и да е некой задлъжнял по кредити и пердето да му е паднало от тормоза на събирачите на кредити????)

че Cappy!

Хеле пък във Вагнер Банк да беше влязъл - там нинджите направо си променят агрегатното състояние и се оттеглят в насипна форма. Алфа-малфа, вимпел-мимпел - големи бабаити са ватниците ама само в пропагандните показухи и по колхозните дискотеки. В 2 чеченски войни такъв пердах ядоха че продължават чинно и боязливо да си плащат солената 'такса спокойствие'.

почти 2 млн. рубли. набор 1986 г.

актьорско майсторство :)) Помпат рейтинг ... ПомнимБеслан,Норд-Ост споко

А Уейко?

Да те помпат анадолските актьори лошо изотзадзе за рейтинг.

Те анадолците точно твоите помпат сега в Либия, мажоретке ватна. Ама като не си там да им повдигаш духа..

подговяли терористични актове. защото са открили огън, вместо да се предадат. така се прави - според случая.

Спец частите на Русия действат бързо и не преговарят с похитители /само когато нямат избор-преговарят/.Цал свят треперят от терористите, а терористите като видят спец.части на Русия се наакват, защото знаят какво ги чака..

3-ти клас ли си ?

Престани с тоя трети клас явно от 10 години повтаряш в трети клас зациклил си,мозъко е дефектирал,релето е прегорело,така е навсякъде "смелите" терористи се насират от страх когато срещу тях има сериозно подготвени професионалисти за това традиционна практика на подобни утрепки е да са надрусани до козирка за кураж в 98% от случаите,каптагон,амфета,а на самоубийците ръгат яко успокоителни.

Най-малко петима заложници и заплаха за взрив - престъпникът не оказал съпротива ---- ВСИЧКО НЕ Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ? НЕ Е ОКАЗАЛ СЪПРОТИВА, НЯМАЛО Е ДЕФАКТО НИКАКВО УСТРОЙСТВО ЗА ВЗРИВ ... СЕГА "СЛУЧКАТА" ЩЕ БЪДЕ ДОБЪР ПОВОД ЗА ЗАТЯГАНЕ НА ОЩЕ ГАЙКИ ... НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО , КАТО СХЕМА , САМО СРЕДСТВАТА ЛЕКО СЕ МЕНЯТ...

иди на психолог нали така правят в кравария и му куппи къща за да ти каже че си тъп

НЕ СЪМ ИМАЛ КОМПЛЕКСИТЕ ДА ПРЕТЕНДИРАМ, ЧЕ СЪМ МНОГО УМЕН ... БИ БИЛО ТВЪРДЕ САМОНАДЕЯНО ...

полицаите не са ясновидци, постъпило е инфо за заплаха - и са реагирали напълно в реда на нещата. или е трябвало да го оставят да си развява коня? аман от конспиролози. при тези случаи практиката е рутинна - и е правилно да се "затягат гайките" спрямо разни изтрещели.

Telegram съобщи ----- НА КГБ /ФСБ , ПАВЕЛ ДУРОВ - ДЪЛБОКОТО ЧЕНГЕ "ПОД ПРИКРИТИЕ" НА ФСБ! НИКОГА НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ТЕЛЕГРАМАТА, КАКТО И СКАЙПА ЕСТЕСТВЕНО ...

няма да умреш умен нали бе сороския гьон

ДА СЧИТАМ, ЧЕ СЪМ УМЕН ? БИ БИЛО ТВЪРДЕ САМОНАДЕЯНО ... И ТЕБ НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ ...

а ако беше във кравария щеше да има най малко 20 убити невинни от похитителя и после полицията щеше да даде 3 жертви и да се героизира случката,яд ме е само за редактора на дира стефанов понеже е як соросоид и сега ще пусне никовете русия е нигерия със сняг,факти,червени боклуци и т н заради това че е пуснал нормална новина за русия

Какво означава "кравария"? Обяснете моля, защото не Ви рсзбирам?

възможности позволявща на няколко пастири със пистолети да прекарват крави от точка а до точка б и да трепят индианци и да им заграбват собствената земя със правителствен декрет от някой президент който самите те краварите са утрепали