17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангустите си "падат" по кобри

Браво само така!

не така с лошо другари това ни е електората. Ако не престанете веднага юе се обадя на румч0 потника пак да си вдигне заканително юмручето.

Пак убиваат малкия бизнес у Факултета. Ша почваме да крадем отново.

Иван Гешев да се поразходи до Плевен, Левски и Никопол. Да види как циганите правят бизнес и какви къщи имат без една секунда трудов стаж. Всичко е с кражби, наркотици проституция. Плевен е обсебен от мангалите, пред всеки голям магазин има циганета които просят и на 10 метра от тях са тарторите които им прибират просията. Къде е полицията, къде е прокуратурата, както и за проститутките по пътя около плевен. ЦИГАНИТЕ ЗАДУШАВАТ ГРАДА НИ.

Никой няма да закача мангалите, нали са гласоподаватели и струват евтино.

Това е добре да се махат паразитите. А тоя дето е засадил 100 декара марихуана да сами Cофия, не го закачайте, той е от парламента. тая нмарихуана дето сте я намерили е от нивата на боката.

Кобри за Столипиново хартисаха ли или сами да се оправяме?

Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно...

Защо предупреждават за тази акция? И ми се струва, че полицаите ще ядат бой. Според демокрацията, нямат право да стрелят или бият, а само да умоляват и да бъдат бити.

Трудно ще ядът бой ако имаш представа какво е отряд кобра приятелю

се учи там? Защитава ли се дипломна работа накрая? Все пак е факултет, но не се знае на какво. И накрая, да полеем завършването с по една менте ракия на бай цар кире, а?

Докато по света превъртат оборотомера на наложения акциз за медицинска и "recreational" марихуана, нашите въшливи БОП-аджии хвърлят прах в очите на хората. Помяри подкупни, сега предизборно ли ви спуснаха да направите спец акция? Ченгелите от трето РПУ от 1998-ма знаят, че циганите от батловата махала на бул "Константин Величков" разпространяват хероин и амфетамини, когато монтираха снимачна техника на покрива на сградата "Нипроруда". Сега сме 2020та и там все още се продава дрога. Крайно време бе да ги изринат, заедно с всички подкупни БОП-аджии и ченгета, циганите имат протекция. Само че с парите от дрогата няколко от дилърчетата си ностроиха къщи, платиха си на Ванката (кмета) да ги узакони и сега ходи ги разкарай. Седят върху килограми злато, с нито един работен ден, с по 100 чавета, бъдещи проститутки или крадци и дилъри. А на улица д-р Калинков се върти търговия за петцифрени суми на ден. Защо има спец акции само предизборно, като всички знаем, че там няма нито един легитимно изкарващ хляба си, освен някой от чистота, евентуално?

що бе, има и бакшиши (дето носят и дрожка при нужда)

За де не акцията на расистка основа, сега да я повторят в Бояна.

Много мангали пускат тикток видеа как тичат след полицаите и се хилят като пачи. Защото отново се харчат пари за тази пълна комедия. Срещу престъпността не се действа с акции, кампанийно, действа се системно, последователно, с умни хора и технически средства

А в Бояна кога да очакваме?

Ами така е. Като не са си внесли Такса Спокойствие в Чекмеджето.

Циркаджии. Кого заблуждавате? Та нали това са ви избирателите.

Добра новина!А ОНЯ с чекмеджето ,кога!?

Веднага след ушатия превратаджия продаващ страната срещу рубли !

Що си биете електората, бе?

Мангасарките пак са отсвирили Бочко, неебавайки да му плащат %. Не за първи път се....ебават с него.

Да поразчисто малко изметта

Изпуснали са думичката "предизборно" в заглавието. Ха ха ха.

Вероятно зъболекарката с бялата тойота е искала да мине през факултета и е прегазила малко чавета защото има право на слободно предвиждане :)

Вероятно нещо е минало през главата ти , и е прегазило всички мозъчни клетки

Мицева ти ли си

Тия с качулките борят ли копрупцията в София? Или се чака политическа воля за това?

Тия с качулките не борят а бият

кобра? Марихуана? Верно? Това е шега, нали?

В половината свят узакониха тоя плевел и с него се занимават данъчните У нас обаче ченгесарите няма да допуснат такова нещо и до последно ще се борят.

за да избутат до заплатка, допълнително материално симулиране и ранна пенсия, трябва да има лесни мишени, приммерно някой нещастник-младеж дето отглеждал канабис на балкона си в град силистра...... или веднъж на 4 години спец акция при знайните по-крупни "дилъри"

I kak puk e tolkova "spetz" tazi aktzija che DIR-a suobshtava za neija vednaga? ...

Киро Японеца - Трактора - Позитано ! Светата Троица на Факултето !

И ГОРДИЯТ ПЕДАЛ В ДОБАВКА.

Арлин Антонов чете тази новина и плаче от смях.

tonk11

Що пак сте недоволни бе кретени? И това ли не ви харесва? Има ли нещо дето да зарадва кирливите ви душичики? Освен злоба и завист нещо останало ли е в тях?

Капут,това и е работа на полицията да ги мачка всеки ден,а не на 10-20 години един път.

Млъквай бе, трол(ей)! Целувай мангалските задници и не се обаждай. Ако останете на власт скорто и свирки на цветнокожите ще правите за да има какво да сложите в устата от глад.

Ти гледай ако ДБ дойдат на власт , как всички ще целуваме цигански задници

На герберастите освен тъпотия и злоба нещо друго останало ли ви е? Щото Боко вече ви заряза, ако още не сте загрели. Ха ха ха.

Отново фишеци и стрелба във въздуха. Да видим , освен марихуана дали няма и каркаде?

Дрогата се внася от мутрите , сега си пребират пласьорите! Акцията не е на точното място и е точното време...... Отличат вниманието, ама ние не сме прости

А те поне циганите немат мутри , Киро Японеца и Сако кви са бе пич ?

Яко Пунта Мара! Тиквоний му треперят гащите и се чуди какви театрални постановки да пуска на плебеите, за да не го свалят от власт. 10 години къде бяха. Всеки знае, че циганите складират оръжие, наркотици и крият престъпници по гетата. Няма да се изненадам, ако има и разни ислямисти из циганските кочини.

Ако не заключат Японеца кьорфишек е

Не е смешно хич, Каскет.

Мафията удари Факултето.

Пак някакви пиарски тъпи акции за замазване на очите

Щом са цигани сигурно заслужават и по-лошо

Запазена тяхна мярка е да мачкат неудобните.

Целуваш ли цигански задници

Мачкай, Кобрааа!