Спецакция на ГДБОП и масови арести в Бургас

Седем души са задържани до момента, сред тях шеф на охранителна фирма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хващаме ли бас че завода на Фолкцваген ще бъде в Вългария? Кой сега е номер едно?

Междувременно днес Европейския Съвет официално одобри Лаура Кодрута Кьовеши за Главен Европейски Прокурор. Но тази новина няма да я прочетете в свинските медии.

Предизборни пиар акции. след изборите ги проверете къде ще са "задържаните". Ако има шарани - да кълват. Абе, къде е Митьо Очите?

каква е разликата между изнудване и рекет и все няма кой да ми отговори. Този път питам редактора. Не, че това е най-важното, обаче ми писна да чета за криминални престъпления, цивилни граждани прочие безумни словосъчетания.

има и граждански кодекс освен наказателния , по него делата не са криминални. Им аи граждани ,които са униформени ,като полиция , военни и др.

Преди да даваш оценки, отвори някой речник. "Криминален" означава "престъпен", "цивилен" означава "граждански" и т.н.

Мешана скара, айде на предизборните кебапчетаааааа

н ахорицата... им аги такива след нпколко акции , след као с абили клиенти н акомисия Кушлев и на спец съда и цял свят знае кво вършат....вместо н атопло се возщт с новия модел на AMG и никой не ги пит саот къде парите за него ,като нищо не работи .

Предизборни PR акции! А осъдени, кога?

предизборен театър от тиквун за тиквениците

Клеветите срещу министър-председателя са гнусно кощунство и национално предателство и заслужават най-строги наказания! Д-р Борисов е най-великият и най-успешният държавник в цялата история на България, с неговите заслуги е съизмерим единствено подвигът на Васил Левски!

Левки магистрала не е правил, тък както прави другарят в днешно време. Просто го виждам как всеки ден, неуморно 15 години прави магистрала с под на челото - щом казва че ги прави, значи е вярно.

Бургас, остана някак си така настрани, и Слънчев курник е наблизо, но никой не проявява интерес- вече 30 години, дори и ТИМ. И по тази причина е удобен. Спомням си 1998, паркирам колата пред хотела , и питам- "Ще я намеря ли утре?"- платил съм, разбира се. Отговора- "зависи какво се търси днес". И руснаците са едни лайнари/Лукойл/- не създадоха ред в този град

Разпръсната престъпност в Бургаско, тип 1991- 1996...Все си мислех, че "пристанището" е Варна, а то къде било- удобно, не ли?

А МИТКО КАРАТИСТА КОГА И ДРУГО ЛОЙКО БОРИСОВ НИТО Е ЛЕКАР НИТО Е ДОКТОР

а ти си неграмотник. Има един бутон "Caps Lock" , натисни го и после пиши.

Позорно е един българин да не познава елементарни факти от биографията на своя министър-председател! Бойко Борисов е доктор на физкултурните науки, защитил е дисертация на тема "Психофизическа подготовка на оперативния състав на Противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар"!

десертация от един съветски учебник по пожарно дело

правилно. ред си трябва.

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата с организираната престъпност, корупцията и контрабандата по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!

Кога ги пускат и кога ще им плащаме след дело в Европа?

От доста време не беше имало новини за "кюфтета". Дано не се връщаме назад към прехода.

789

А сега Кюфтето в тигана

Поредната тупурдия...Задържани? А ще има ли осъдени и вкарани в затвора за излежаване на присъди? Едва ли.

Е, ти пък сега присъди...Избори идват, требва матряла се заблуждава, не ли?

Не осъдени, то ще бъде празник поне да им повдигнат обвинения.

прибираме контингента преди изборите за инструктаж