17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяко чудо за 3 дни

Не спирайте до тук!

ноо смотан тоя главнак прокърор те престъпниците ги знаят и децата па той цел град блокирва и пак не ги хваща, немой да заредим с хляб и лимоната селата на юг от Бургас хората искат да работят ей Гешефтар циркаджия селски с тея актьорски акции точки ли ше трупаш знаем ги тея номера

голяма Едеотщина едни дребни бандити са хванали кой без пожарогасутел и аптечка излишно са запънали трафика за няколко часа и стресирват/впечатляват населението , баш престъпниците са ясни и си почиват - чакат новите избори а другата част от престъпниците отчитат приходи на Бочко .

РОДНА РЕЧ, омайна, сладка... Тая статия да не е писана от третокласник, първи срок?

Е как хи ловят тези бандити, с въдици ли, на червей ли?

Цялата глупост е за да не се ходи на протести в София

Значи нещо не разбрах.Намерени са крадени вещи в колите ли?Значи да разбираме,че престъпниците са ги откраднали преди време и ги разнасят в колите си.Егати тъпотията.Поредната показна акция на Гешев.

Много ми е чудно как се бори точно битовата престъпност като се спират коли за проверка? Ако нямате аптечка и пожарогасител в колата и ще бъдете обявен за заловен битов престъпник? А небитовата престъпност как я борят и кога ще започват и нея?

БРАВО!!! Сега остава и СЪДЪТ да си свърши работата!!!

Я съм си у Сф

И сега бандитите като прочетат новината и хукват към изходите на Бургас..

Да ги задържат за 24 часа и после пак да ги пуснат НЕ е работа нито пък новина когато се разбера че от 100 задържани 95 вече са с ефективни присъди от 5 години нагоре тогава вече ще е работи и новина заслужаваща похвала за момента само си чешем езиците и се праим че работим