Коментари - Спасиха училището на два века в Поликраище, но с условие да привлече ученици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпозатвориха училища с по100 - 150 деца по селата. Никой не чу, не протестора. Сега като спасиха това, другите ще ги отворят ли?

1911г. тогава е построено това двувековно училище!

Грешни пари. От селата хора няма да излязат. Само мучащи получовеци. Не им трябва училище, отсега да си взимат по един ръждясал голф и да ходят в близкия град да направят сефтето, че без голфа ще си стоят девствени - нямат мозък.

Баща ти така ли те е направил..

Повечето граждани са от село ;)

Ами то не е рентабилно ... ъъъъ ... като повечето болници извън София ... ъъъъ ...

Искрени поздравления! Моите баба и дядо са учителствали в същото училище през първата половина на миналия век! Тази светиня на българското просвещение трябва непременно дс се запази!!!

Като е светиня, къде са хората, които са живеели там. Избяхали са от светинята. Значи милеят за нещо друго, другаде. Аре, чао.

Как да увеличат учениците, като от 30 години хората са принудени да търсят препитание в други държави. Тук са подложени на жестока експлоатация и живеят при отчайваща несигурност.

Какво препитание, глупако? Нивите ви пустеят! Хващайте мотиката, търтеи!

Даскалите пред некоя маала с по една тугла у ръцете, коя мангуста мине туглата у тила и да го прават ученик. След 10 години докато се усвести и е завършил. СУ например, от доста години така успешно записва студенти.

33 деца значи?! в слети паралелди? по колко деца има в една паралелка, по шест или по седем?? ми те всичките 33 неса достатъчни за една паралелка, бе другаре!

циганите са само 6

това са грешни пари от моите данъци

ти не плащашш данъци така че млъкни

Аз плащам и нямам намерение да поддържам празен хамбар. Пък бил той и светиня.

25 персонал вземат заплата за 33 циганчета. Всички бели са на школо в търново и горна. Нема да се оправим....

викаш ша са упрайм кат затворим всичко и избегаме у чужбина на малините. Евала, гуем си

Точно обратното е малък. Избегали сте първо и следва затваряне.

вика, че тия даскали по добре да ходят по селата да учат децата, вместо десет рейса да карат по две деца сутрнин обед и вечер!

каква е тая крива снимка бе, какви са тези фотографи?!? от мотор в движение държейки телефона си с лявата ръка ли я е правил?

Това сега е на мода. Те и видеата така ги правят - такова клатене на камерата, земя-небе, та чак да ти се завие свят. Динамика да имало