17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Загубена работа! Кой се губи в парк, при наличие на GPS във всеки малко по-нов телефон? И хайде да бяха само момичета, ама момче да се загуби!? Или са се "загубили" нарочно?

Ваня Костова има една такава песен ...

Първо Честит празник 24 МАЙ на всички! Ще направя следния коментар: да са ни живи и здрави децата, да имат дързостта да бъдат все по самостоятелни и оправни, да правят любов, да се губят и да бъдат намирани, и никога да не посягат към треви и химия, с която да заместват радостите от живота.

Добре казано! :)

Любима детска игра. Вече не са деца, а мама и тати.

Сефтето обикновено е само с флейта, ама знае ли се, по нощите в планината, може да е имало и продължение. Започва се все някога и някъде, пък после, както дойде....

То се знае какво са правили там.......... разхождат се сред природата!!!!!!

Хубаво място за сефте, те ли са подали сигнала на 112? Поне са ги намерили в добро състояние и широко ухилени.

Поне момчето огряло ли го е? Бира, презервативи?

Айдее, дървените философи, започвайте да комнтирате - кои са, какви са, защо са там, какво са правили, на кого са деца, от кой етнос са и т.н.!!!:))) Абе, защо всичко ви е ясно и всичко познавате от 2 думи, а пък живеете като скотове, бе?

Колко е хубаво че познаваш всички хора на планетата.

и аз се загубих на 15 с една съученичка! за нея не знам, ама аз голям пердах отнесох!!

Усамотили са се някъде да палуват, увлекли са се и след това са се заблудили... Да се пазят от щъркели в следващите 9 месеца!

Много ми е странно как се губят тия хора в Лозенската планина?! Миналата година някаква заблудена баба я търсиха под дърво и камък в този район, сега децата... Там най-популярният маршрут е до Лозенския манастир - вярно, има гъста горска раститеност, но ако си следваш пътеките (които са ясно трасирани и маркирани), вероятността да се загубиш е минимална. Пък и планината не е голяма - не е Рила или Пирин; ниска е, няма екстремни скалисти участъци. Въобще, да се загубиш там е равнозначно на това да се загубиш в Борисовата градина :) За да не четем такива новини, нека децата и хората с ниска планинарска култура и липса на ориентация да не ходят без опитни водачи в планините. Ще спестят доста главоболия на близките си и на службите!

Виж сега, там има сто и една пътеки и пътечки нашарени с маркиравка и водещи във всички посоки, а има и няколко ловни полета с дълбоки долове и урви...

Майка ми е опитен планинар и ако говориш за нея- ДА издирваха я миналото лято ТОЧНО заради липса на маркировка след манастира се бяха отправили с нейна приятелка ...към Габра, която е на около 20 км оттам. И въпреки, че беше лято температурати падат и ако са на разходка е проблем да изкараш нощтта под открито небе- без подходящи дрехи, храна, вода, фенер...