Спасиха 58-годишен мъж, изпаднал в безсъзнание в Стара планина

В екипа на ПСС е имало и лекари, които са участвали в спасителната акция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО! Ето това са истински мъже достойни за уважение. РЕСПЕКТ! Вие сте много по достойни за уважение отколкото някои фалшиви фукльовци които правят лицеви опори. впрочем и а ги мога тези лицеви опори....

Ако легнеш отдолу, аз ще направя 150 за 1 мин.

Президентът направи 50 лицеви опори и токът поевтиня с 23%, гербо-депесарчета. При Боко токът никога не е поевтинявал, хи хи хи!

Фен на Мунчо

Ма как звучи само - "След обиколка из софийските болници..." Човека бере душа, а те го разкарват с линейка като чувал с картофи. Ей затова мрат хората в болниците, а останалите ни затварят... Т.н. министър на здравеопазването трябва сериозно да преосмисли професионалната си ориентация когато (надявам се в най-скоро време) приключи с изключително некомпетентната си дейност. В тази връзка отговорност трябва да се търси на всички здравни министри в последните 20 години.

Какво ти е виновен мин. на здр. че българите са по-тарикат от Папата и не щат да се ваксинират, а се тъпчат по болниците с двойна пневмония и задух...? Да не говорим за начина на живот, храненто, пушене, пиьене и тн

Наясно ли сте колко сте тъп/тъпа? Вероятно не. Няма и да се оправите.

Така става при 12 години разсипия на здравната система.

Az vinagi pove4e mie haresval Rila i. dori Rodopite ot kolkuto Stara Planina. Ne e tolkoz 4utovna i misti4na. A i samata rastitelnos e samo hrasti i galagonki.

Къде се бута плешивия дъртак ! Колко хора ангажира с тъпотията си !