"Спасете децата" бие тревога за насилие по границите на ЕС

Най-големият брой насилствени връщания е на границата между България и Турция, отбелязва правозащитната организация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная дали й е известно на тази псевдозащитна организация, но България защитава българските деца (изненада?) и не е колонизирала и експлоатирала други държави и континенти (пак изненада?).

Няма как и да бъде иначе. Европа наивно отвори вратите си за "свежа" кръв, надявайки се да осигури евтина работна ръка за индустрията си и свежи постъпления в осигурителните си системи. Номерът определено не мина. По неофициални статистики едва 20% от "новодошлите" имат мотивацията достойно да заемат мястото си зад лопатата в германската фабрика. А какво правят останалите 80%? Можем само да гадаем по откъслечната информация, някак си просмукала се през политически коректната цензура. И след като не могат нито да ги бият, нито да ги върнат, нито да се справят с проблемите им, западните правителства услужливо преместиха боя не по техните улици, а по нашите граници. И ако преди беше голяма шумотевица, ако някой снима мил имигрант със свински опашки, то сега всички разбраха, че е далеч по-добре един бит имигрант на българската граница, отколкото същия такъв в германската община. Но никой не може да го заяви публично. Именно заради вечено вресливите криворазбрали либерали. Затова и проблема се решава там където може да се реши - още на границата на ЕС. Разбира се, винаги ще се намери някой "сресан", който да кодкудяка по някоя медия, но нека не му обръщаме внимание.

обратно в африка на църните необразивани мангусти, радикалните ислямисти и сичкото джагал - обратно по домовете европа е бяла и християнска и такава ще остане независимо от жалките опити на соросоидните лайна и жидовските слуги честита КОЛЕДА - Зраве и щастие на белите християни

"Сейв дъ чилдрън" dgd

Основно се отнася до "деца" по разбирането на СЗО, т.е. 16-17-годишни пръчове, част от които са женени и може би имат деца. Те именно са повечето от тия, които посягат на бели момичета, нямат нито образование, нито професия, а още по-малко задръжки. Промитите мозъци на заспалата европа ги дондуркат като дечица в детска градина и после се чудят защо изнасилват и избиват дъщерите им.

ЕС, Спасете децата на България от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - 1988 г., Истанбулската конвенция - 2011 г., ПАКТЪТ ЗА МИГРАНТИТЕ на ООН от тази година, от ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ за храните и лекарствата...

Защо разни идиоти постоянно ни обясняват как уж сме имали право да си пазин границите, ама да не пречим на никога да си минава когато си поиска?

А когато ИДИЛ избиваше жени и деца защо мълчахте бе кретени?

Чудесна новина ! Върна вярата ми в гранична полиция . Браво , момчета , живи и здрави са сте ! Честита Коледа ;)

А, нас, коренното население на Европа и нашите граници, кое НПО ще защити ? Никое, защото рептилът Сорос плаща само да ни пълнят с нашественици. И стига са се оплаквали. Има си ред да влезеш в една чужда държава. И аз искам да ида в Австралия, но знам, че никога няма да стане, защото не отговарям на хилядите им условия и унизителни проверки, а в същото време приемат и там паплач. Ясно е, че се изпълнява планът на либераста Сорос, който е една марионетка, за унифициране и обезличаване на населението, за липса на идентичност и пълен контрол. Дано горят в ада всички болни мозъци и техните проклети съучастници и платени подлоги- НПО-та ! Като са толкоз загрижени да ходят по родните им кочини и там да ги обгрижват, ако не им отрежат празните кратуни.

Ха,били се уплашили в тъмното...Някой да ги е канил да пресичат Българската граница.?Има кпп-та.Ай сиктир. .Браво на граничарите.Добре е да се разчуе ,че от тук не се минава.

Наистина, браво на граничарите ни ! Така се пазят границите ! Останалото са неолиберални брътвежи на болни мозъци !

Браво!/ако е истина/Поздравявам българските граничари!

А те какво искат? С хляб и сол ли да ги посрещаме? Който минава границата незаконно е престъпник! Престъпниците в България ги посрещаме с шутове!

Ало, дир! Не ми трийте коментара! LONG LIVE THE BULGARIAN FRONTIER GUARD!

Да ходят !И там да бият тревоги,в Израел!

В страните откъдето идват с шутове!

Значи, взех си паспорта, качих се на самолета и стигнах в новата страна, в която се заселих. И никой не ме е бил, обирал и гонил. Извода е ясен. Освен това на тази географска ширина се яде свинско, жените имат права и не си блъскаме челата по 5 пъти на ден в земята! Ако не им харесва...... да си седят вкъщи!

В България си имаме достатъчно малолетни мургави паразити които не признават огради, не признават врати, минават си когато и както пожелаят, нахлуват в домовете на беззащитни старци, бият изнасилват, колят ... за жълти стотинки.Не желаем "безмитен внос" на още от тази сган!

Поредната сороска фалшива новина.

1500000000000000000000000000000000+

Добър ден и на вас да ви е.. …...а. Идете кажете на Тръпм че не може да спира мигранти и тогава елате тук

Дир, гнусни сте с този материал, а още повече с цензурата си! Разбирам, че ви плащат за това, но няма как да ни накарате да заобичаме тия талибани!

1989г. населението на Афганистан е било 11,7млн., а днес е 36,3млн. Еми то излиза, че там условията за живот са по-добри, отколкото в България. От какво аджеба бягат тия афганистанци?

Когато някой иска да влезе незаконно с взлом у нас в къщи какво трябва да се прави според тези джендъри. Да ги пуснем араби и всякакви там зверове да си правят каквото искат. Ние от такива сме страдали. 500 год. под турско-мюсулманско робство. До скоро се учеше колко толерантни са, а може да се види в Батак, Панагюрище, Пещера и много други. Това са техни внуци, на палачите дето идват сега. Така че, око за око зъб за зъб, а те на нас много са извадили. Да си ги карат на Меркел в Германия директно, няма за какво да мивават през толкова държави.

Спасете ни от нагли лъжливи НПО-та!!!

Малките мангалчета са добре обучени какво да говорят, клишетата са налице - "Българите бият мигрантите". А това, че техните родители ги мъкнат с тях, без да им пука за живота им (кой ще помъкне бебе в надуваема лодка през бурното море) - това удобно се пропуска.

Не ми се вярва, че който и да е граничар ще бие децата. Може и да има насилие срещу нелегалните, но срещу децата едва ли.

Тия да заминават всичките за Африка и Азия и там да се грижат за "децата". Чакат ги поне два милиарда от тях.

И що, бе дирници скапани ми изтрихте коментара? Ето го пак: СПАСЕТЕ ДЕЦАТА! Така ще осигурите терористи и за бъдещето на своите деца!

Какви са тези доклади на някакви си кретени.Все на тънката жица свирят-жени, деца, насилие,Истанбулски конвенции и.т.н.Никой не казва от къде идват тези,защо избират Европа, Защо идват със всичките си претенции за да спазваме техните нрави и обичаи в собствените ни домве.Защо ООН не организира сваляне на режимите в тези държави ами натирват някакви си нещастници и то все тъмни и друговерци.За мен всичко е ясно.Спокойно ще го кажа на нашия най-светъл празник-Рождество Христово.Това е организирано нашесвие с цел унищожение на християнството.Защо тези не бягат в Израел, Алжир, Египет, Йордания или богатите Емирства.Всичко е ясно-Европа има нужда от нови.....мустачки, които да въведат ред и да защитят християнството.Независимо от всички измислени постановки-от Сексуалната революция, хипарство, пънкове наркотици и педерастия, права на човека и Истанбулски конвенции и се стигне до наглото нашествие на мюсюлмански и черни маймуни Европа ще се осъзнае и ще даде урок на всички дръзнали да унищожат равата вяра и люлката на цивилизацията.ВЯРВАМ В ТЕБЕ, БОЖЕ НАШ.ТИ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЕШ КАК ДА СПАСИШ ВЯРАТА. На всички вярващи християни-много вяра, любов и здраве.АМИН.

Браво на граничарите - само бой по нашествениците!!!

Има и друго: Защо в доклада на това НПО(а и на другите) не е отразена ситуацията на американо-мексиканската граница. Световните агенции изнесоха много информация по ситуацията, и там имаше и има широкомащабно насилие. Защо така угодно забравят тези факти, а нас ни сочат с пръст и обвиняват с недоказани и измислени истории?

защо европейските леви не организираха помощ за децата на бегълците от източна европа? защо оставяха цели семейства да бъдат интернирани, тормозени, затваряни, разделяни...? къде беше тяхната милост и жалост тогава? къде бяха, когато след разпада на комунизма източноевропейците тръгнаха да стават черноработници по света? децата им бяха разделяни от мама и татко- къде бяха НПО и ХК тогава? защо им е мъчно само за децата от другите етноси и раси? защо не защитиха и не защитават нас? ЗАЩО?

защото на европейските леви стани-шефа им Станишефф е зает да става шеф, не го интересуват някакви си гаврошофци по границите, комунистическия интернационал е най-голямото нпо на което в България от над 50год им е съвсем писнало, дори вече хората ги мързи да стават антикомунисти, предпочитат далаверата в новите европрограми и новите соц. председатели от поредната номенклатура

Изобщо не им пука за ничии деца (дори за тези, за които говорят). Задачата е не да се спасяват деца, а да се съсипе Европа отвътре с внедряване на радикален ислям и неговите претенции за ред, с издръжка на човекоподобни, които не са в състояние да се изхранват дори в собствените си страни, поради липса на каквото и да било образование. Ако искаха да спасяват ислямската раса, щяха да изпратят тези деца в СА. Хем богати, хем малко на брой. Нали Аллах е велик, защо не прибере децата си, а иска да ги натресе християни да ги гледат. Може, ако си сменят вярата! Ние за тази вяра кръв сме проливали, а сега искат да я предадем доброволно.

Помните ли с какви мазни усмивки гадовете от посолствата биеха черни печати и отказваха визи ? Известни са ми редица случаи, когато проститутки и сводници получаваха визи веднага - подкупът е голяма работа !

Помним как българи, бели европейци, спяха пред въздесъщите им посолства за визи, как ни унижаваха, разпитваха като престъпници и ни отказваха визи, без обяснение дори. И изведнъж същите тези мазни западнаЛИ лицемери са решили да спасяват цяла Африка и Близкият Изток, като ни ги разселят в Европа. И не им търсят никакви документи за самоличност, при все, че идват тука и ни изнасилват и избиват, докато лежат като търтеи, а ние сме длъжни да ги грантутим и развъждаме за мулти-култи разнообразие и обогатяване. Нямам думи да изразя възмущението си и се надявам да доживея да видя да висят по дърветата виновните за съсипването на прекрасната стара Европа. Дано си получат заслуженото, дано има поне Божие възмездие за това престъпление против човечеството. Боже, на какво сме живи свидетели !

Защото не им пука за ничие деца, а са алчни задници, които са толкова тъпи и алчни, че не си дават сметка как ще си харчат мръсните пари. В една клоака, арабска кочина, опасно място за живеене, в каквото превърнаха Европа.

Всички НПО-та, да се разпускат

Фалшиви организации финансирани със съмнителни пари се опитват да учат държавите как да си пазят границите. А че са били тези двамата на бълг-турската граница, това е чудесно, БГ граничарите са си свършили добре работата.

tonk11

Ами 17 годишно момче в Авганистан едва ли е момче. Направо си го водят мъж. Що там се води мъж готов да битки а тук е момче? Това момче в колко битки е участвало? И изобщо ми е чудно от къде се навъдиха толкоз защитни организации бе? Има ли нещо дето не се защитава от някаква организация? Май само за нормалните хора няма!

не сме ви виновни че сте дежурни днес и публикувате такива новини,ако нещо сте нервни,идете да ви дадът парички от тая организация,ние не сме ви виновни че клекате налево и на десно

Конфискуват им децата, другите обратно. Децата в сащ.

И нашите да свършат някаква работа. Да не чакат само на Динко.

Каквото и да са приели в Мароко, миграцията не е право, а лично желание. 100 млн. негри и 50 млн. афганистанци и пакистанци ще са ни в повече. И в момента в големите европейски градове не можеш да се разминеш с такива мигранти, а още 150-200 млн. вече става страшно.

"На границата с България граничарите ни биха, преследваха ни с кучета и ни изблъскваха обратно в Гърция" “GOOD JOB”!!!

Организациите на ЦРУ пак заскимтяха, но вече няма кой да им се върже.

Горките "деца" - на по 20-25+ години...., напират да изнасилват, крадат и убиват... Всички те под крилото на "прекрасния филантроп" - комуниста-глобалист Сорос. Та така де - тази организация, която "сигнализира" за такова "насилие срещу децата мигранти", смърди на соросоидизъм от хиляди километри.

Т.н. правозащитници са в основата на трагедията на децата. Ролята им е синхронизирана с тази на Макси-Меркел.

Такива публикации, само ме радват. Щях да бъда притеснен, ако тези разяждащи държавите и със съмнителни източници на доходи организации ни хвалеха.

(НЕ)уважаеми сътрудници на ДИР.бг, умишленото разпространение на подобни фалшиви новини накърняват доброто име на България и най-вече на другаря Сергей Станишев, АКО да е украинец!!! Безподобното злобно ви изтриване на коментарите говори, че много се обсебени за си спечелите обещаната премийка от Козяк!!! За лошо ще си харчите парите!!!

Турция прие 3 милиона бежанци.Кой прие толкова. САЩ, ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ избиха десетки хиляди либийци,египтяни,сирийци. Сега Африка и Близък Изток ще дойдат и ще изядат европейците. Сами сте си виновни.

Твоите мечти няма да се сбъднат. Лигавите европейски правителства ще бъдат първите избити. После навлеците.

османската империя е ислямска держава и затова сънародниците им от другата ислямска держава се чувстват добре, не знайно защо искат да избягат от султана и данъците му и да ходят при лошите англичани и германци да ги обгрижват по християнски..

При лошия соц, преди 1989 година, нямахме подобни проблеми с безнаказано преминаване на НЕПРИКОСНОВЕНАТА ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА.За задържан жив нарушител на граничната бразда - една седмица домашен отпуск за граничаря.За застрелян нарушител - две седмици домашен отпуск и едан нашивка на пагона.А немските овчарки с нетърпение очакваха да се появи поредният глупак, който си мисли че ще се промъкне през раницата - голяма "игра" си оиграеха овчарките с него. Днес, при добрата демокрация, всеки мургав празит, всеки бандит, разбойник и т.н. "без грам лични документи" има нахалството и наглостта да претендира че съм длъжен да го посрещна едва ли не с духова музика, с топла погача с мед и да му предоставя бащината къща, в едно с жената и дъщерите си ... ужас, не - идиотизъм без граници! Няма как да стане , НЕуважаеми соросоиди и тем подобни навлеци!Вземайте си ги у вас и си ги дондуркайте както си искате!

Шаро дърто беззъбо куче , само че нарушителите бяха българи ... тръгнали да бягат от социалистическия рай . Анадъм ма ?

Нарутелят е нарушител - точка.Има си КПП - представяш документите на граниният пункт, ако са редовни - моля ,заповядайте.Ако имаш проблеми с документите - пристигат съответните служби и ти решават ПРОБЛЕМА по адекватен начин.Осталото е подробности от пейзажа.

или поне така почнаха да твърдят когато се оказа че, освен горяните, няма други българи които да са загинали на граничната бразда;)

Не, не така, това са крокодилски сълзи. В Турция война няма,така че от там бежанци не идват. С други думи никой няма право да ни щурмува границата. Като са толкова загрижени за децата, за които разказват, нека тази организация да се погрижи за тях като им направи документи и да финансира тяхната издръжка( в САЩ например). Това тяхното поведение е лицемерие.

молим,всичкото деца и родата на гости при членовете на тази организация. Няма не искам,не мога. У дома взимате 17 годишните "деца" като толкова сте загрижени. На границата е така-кютек и шута в задника,и айде друм кой откъде е. Циганора е достатъчно количество в страната. Ай сиктир,разни недоклатени женки ще казват кой спасяваме и кой не.

Ние нашите цигани не можем вече да изхраним, за какво ни са още паразити? Да имат оправдание за вдигането на данъците ли?