Спас Гърневски: Където стъпи г-жа Импексова, трева не никне

За пореден път БСП злоупотребява с общественото внимание, обявиха от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е Гърневски, че БСП е един от главните виновници за разграбването и унищожаването на България и народа и. Но не са само те. Всичко започва още през далечните 1984-1985 г. Икономиките в соц-държавите и СССР кретат, дефицитите са поголовни, разходите на социалните държави превишават с много приходите от икономиките им. България беше като огромна дискотека с режима на тока. Тогава вече на управляващите им е ясно, че такова чудо "социализъм от съветски тип", не може да съществува и започват да осъществяват план за трансформация и оцеляване на управляващите елити. По-късно в СССР такъв план ще стане известен като "Перестройката" на Горбачов, но у нас е малко по-различно. У нас управляващите избират верни млади хора и ги изпращат да учат икономически специалности у нас и в чужбина. Това е гръбнакът на новия икономически елит, от където дойдоха новите "банкери", "бизнесмени", "юпита" и т.н. През 1987г беше издаден прословутият Указ 56 с който се разрешаваше частната дейност, но той беше създаден така, че да позволява на определени кръгове и хора да концентрират големи държавни активи в ръцете си. По този начин, скоро след преврата през 1989г Мултигруп, например, вече притежаваше огромна част от икономиката на България, а частни банки започнаха да никнат като гъби. Как стана това знае единствено управляващата тогава БКП, чиято наследница е БСП. През 1989г започна и масовата емиграция - Голямата екскурзия към Турция и множество бягства към Канада и Австралия. Още през тази година повече от 700 000 души напуснаха България. Сдавайки властта БКП се разрои на няколко партии за да имитира плурализъм, а ядрото и се преименува на БСП. ДС си направиха тяхна партия - ДПС, която да е балансъор и капсуловаха електората и на етнически принцип, като го държат единен под непрекъснати заплахи от нов Възродителен процес. Този, който самите те извършиха. Истинската опозиция пък беше разбита и превзета отвътре с подставени лица, чрез дискредитиране, подкупване, манипулане и т.н. Така СДС се превърна от реална опозиция на бившите комунисти в техни съучастници в разграбването на държавата. През този период Парламента и управляващите, в които почти неизменно присъстваха БСП и ДПС приеха законите, които позволиха безконтролното източване на банките, пладнежкия грабеж на държавните предприятия и източването на милиарди от държавата под различни форми. И всичко това - безнаказано. Това е накратко историята на "прехода". "Героите" му са известни. По-хитрите се покриха след пъклените си дела, а най-наглите са все още в публичното пространство и дори си позволяват да дават акъл и напират пак да управляват. Честно казано у нас нямаше преход, а Перестройка, но не от съветски, а от български вид. И поради алчността и глупостта на извършващите я, България и народът са на изчезване. Но на тях не им пука, защото дечицата им са със западни дипломи, а откраднатото е изнесено отдавна зад граница, където ще осигури безметежно същестуване до десето коляно на техните наследници.

Великата телевизия на Мустака, беше чиста финансова шашма. Няма как в държава като България, да пуснеш 3-4 сериала едновременно плюс риалити и втори новинарски канал и да твърдиш, че печелиш. Това е просто невъзможно. Там едни хора усвояваха едни пари и ги превъртаха. Това е правила тази светица Ленчето и нейната дружка Иванчо от ДС. Сега като го няма мустакатия, ходят да бозаят при Славуца. Важното е, от прокуратурата да са събрали или да съберат качествени доказателства, не след 2-3 месеца пак да няма виновни. Все пак, за тая банка данъкоплатеца плати милиарди.

Моля,моля да опрели давате ГЕРБ със СДС,е много грешно ,вторите бяха доминирани от ДС,и провалиха демокрацията, първите са плода на ДС,заграбили това което сътвориха нашите родители продадоха го за скраб и т,н, а БСП в момента са другарите от администрацията ,които го играят чисти ,няма добри няма алтернатива всички сме такива неревете

Ех, Спасе октомвриец млад.Българският народ никога не забравя ,кое е стойностен човек , и кой е гьотверен.

Алоууу бивш червен, после син, сега насрано-кафяв боклуко! Ти при БКП де беше? Лиза ли яко? Лиза ами ... После беше ли син боклук, кой не скача е червен, ще забогатеете всички народе, ама друг път? Беше! Осрахте ли всичко? Осрахте го! Сега в ГЕРБ къф го дървиш? Ми нали си на власт бе! Нали я проверявате Нинова? Що не е в затвора? Даже всички проверки накрая ОК ... Иначе лаеш, ма то нищо ново... Аре, като Нинова е такава и онакава, повдигнете обвинения! Не само лаене по трибуните, колкото да симулирате дейност, уж не сте всички едни и същи миндили... Абсолютно всички, които по една или друга причина в България сте направили повече от милион, сте за въжето.

Що, що щото едно време когато са карали, са го правили хитро. Ти да не мислиш, че е толкова лесно или, че някой е оставил фактури.

"Той препоръча на червените да бъде "възнаграден народа, като го освободят от присъствието си на политическата сцена". Аз препоръчвам народът да се самовъзнагради на всички следващи избори! От наглостта и цинизма спасението е само "оперативна намеса"...

ГЕРБ се заредиха със седесарски боклуци като този и още няколко. То всъщност не е изненада, защото по същество ГЕРБ си е СДС само че, леко видоизменено. А на Гърневски трябва да напомним следното. Комунистите оставиха цветуща и подредена държава, но дойдоха сините талибани като нея и разрушиха всичко до основи. А наглостта му е безгранична, защото след всичко това, той и нему подобните трябваше да са в затвора, а не в парламента. Какво нямаше в България господин подскачащ полуидиот? Индустрия ли, селско стопанство ли, армия ли, или сигурност. Имаше ли подскачащи господине хора, които да ровят в контейнерите и магазини за дрехи втора употреба? Имаше ама утре! А що се отнася до изборите догодина, чакай малко! Не бързай! Ще гледаме дали няма да излетите от властта още до нова година! Хората ще ви изметат заради цените, заради убийствата и смачканите доходи! Ти какво си мислиш господинчо, че цяла България спонтанно ви подкрепя, така ли? Подкрепя, ама утре! Ще гледаме!

Деди, нали знаеш, че говориш лъжи и глупости? Странното е само, че сигурно си ги и мислиш... Вероятно си изпаднал в неприятно финансово положение и се надяваш на подаянията на Селската пръчка. И ако тя случайно поеме властта благодарение на инфантили като теб, ти отново ще "духаш супата", а Тя ще я сърба... Както е и в момента...

Спас Гъпневски поздравява партийния секретар др. Шопов: „Другарю Шопов, дните на Вашия празник съвпадат с навечерието на един РАЗЛИСТЕН исторически Април, в който социалистическата ни родина ще очертае магистралата на своето бъдеще от трибуната на конгресната зала…” Май въобще не си наясно кой е лаещият червен-син, а сега кафяв боклук...

Когато ти заговори такъв като тоя ибрекчия дето в герб са мнозинство освен да отидеш до поалетната друго не ти остава..

С. Г.: "Където стъпи г-жа Импексова, трева не никне" Спас Гъпневски поздравява партийния секретар др. Шопов: „Другарю Шопов, дните на Вашия празник съвпадат с навечерието на един РАЗЛИСТЕН исторически Април, в който социалистическата ни родина ще очертае магистралата на своето бъдеще от трибуната на конгресната зала…” :))) Рабфакаджията Гърневски, преминал през всички партии, кацнал в ПП "ГЕРБ", партията събрала всички ком. боклуци, громи ли-громи врага с партиен билет :) Патосът на Гърнето на всички партии е непресъхващ...

Герберчета, дедо ви спас пишеше оди на радостта за БКП!:))))) ...Като му пригласяте----и вие пишете оди на радостта за БКП!:)))))))))

КУРНЕЛА, не моем се зарадвам ..... ма нейсе....

Що плюене по Спасе, а за Импексовото недоразумение - ни дума, ни стон... Нещо на хибриди ми смърди цялата работа...

А колко са проверките на прокуратурата по въпросния "ИМПЕКС"? Е, и? Какъв е резултатът? Какви са констатациите за нарушения и злоупотреби? Никакви ли? Е, хайде тогава тичай на митинг! Да се друскаш!

Един неуспял комунистически писател,един неуспял седесарски кмет няма право на мнение

Както винаги - много добър и задълбочен анализ на г-н Спас Гърневски, който слага на място г-жа Лъжа! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Как няма да се гордеете като сте се увеличи с поредния дето плюе там където е ял и без угрезение пак ще си хаопне от там ако има аванта и интерес.... Да ви е сладко....

Е, сега и заради тебе ли Спасе да се срамувам?

В която партия е бил Гърневски-соцпоета ,тя се затрива. Гърнето беше в СДС.СДС се затри.Гърневски бе в Рефблока.рефблока се затри .Сега Гърневски е в Герб.Чакаме на бира. Дано Гърневски отиде в ДПС,нали е случайно от Пловдив,но ДПС се пази от политически мижитурки дебили. Извода е ,че вкоято партия стъпи соцпоета Гърневски,партията се затрива.

Ма то не е гърне, а черна дупка, бре;)

Политическата горила Гърневски да поиска Симеон Сакса да върне почетният ключ на град Пловдив който като кмет Гърневски го връчи!!!!!В този случай Борисоф придружаваше Симеон катотелоохранител!!!!!!!! Ако не се върне ключат Симион може да предяви имотни претенции към Пловдив барабар със жителите му!!!Това той го умее!!!!!!!!!!!!!!

за 10 години Борисов, 1 млн. българи изчезнаха. Това е безпрецедентен успех в борбата с безработицата! Скоро съвсем няма да има безработица, защото единствените останали в тая държава ще са пенсионерите и ромите

Гърневски ли се хвалеше, че е работил и като хамалин? Защото май му личи. Тази година 3 изказвания му публикуваха и редовно се сещам, че бил репресиран, зашото работил като хамалин.

Един от многото герберски помияри! Що не вземе да напише една ода във възхвала на любимото му БКП! Отвратителни боклуци!

И защо ви са такива хора в НС , нещо на цялата кочина барабар с кражби далавери и корупция тоя ви приповдигва настроението ли , кво !? Айде кажете ми тоя с нещо допринесъл ли е да се случи нещо добро в Пловдив ,а там не е имало кмет на БСП от 30 години.Всички мафиотски сделки с общински имоти са извършвани от "демократи"! А колко стихове е писал в прослава на Партията?

И за тези приказки този човек, дето са на ниво разговор на улицата, получава заплата..... ???

Спас Гърневски - отблъскващият политически хамелеон Има една такава статия , в която подробно е описано "житие и битие" на "грешника Гърневски- абсолютен човешки боклук

А под Магнолията Му каква трева расте само;)

Гърневски бил гърне и черен дявол, а никой не пише за фактите които изнася . Харесват ли си лидерката, харесват ли че е била дясна ръка на ИВАН КОСТОВ, че Станишев я уволнява от зам.министър в подозрение за корупция беше замесен и Деян Пеевски, че Костов назначава мъжът и за шеф митничар точно по време на ембаргото със Сърбия на сръбската граница, а сега работи в Лукоил - там са най-ниските заплати ха-ха, а синът и работи в банка на Рокфелер в Ню Йорк - та това социалистическо семейство не 6 апартамента, а цял град може да си купи.

А Гърневски какъв е бил, знаеш ли?;) След като Корнелия е крала по времето на Костов - щото му била дясна ръка, пита се в задачата дали и Гърневски не е правил същото, щото той пък му е бил кмет по същото време?;)

Зъзне Спасчо юначината зъбки тракат не разбрах зимата ли е причината или герберския крах. От ранна есен вият на глад герберските зверове. Няма прости зайци вече да им бачкат. Няма свинар да води стадо на заколение. Англия заряза евробюджета, а маса бедняци драпат за общата софра, която Меркел сама ще пълни в бъдеще. Що бе Спасе 30 години по-късно се опитваш да сринеш страната. Нинова може да е всякаква, може да не я харесваме, може у форума да се псуваме, да си викаме комуняги и гробаряги, но в парламента на държава, която не харесва 13 вековната си възраст и се опитва постоянно да си лепне още някой век отгоре, защо ли пре тази дебилност - просто е недопустим режим на лични нападки. Недопустим. Всякакви може да са Нинова, Гечев и т.н. , но отидем ли до лични нападки в парламента и институциите значи сме загубили България. Днес е един добър ден за българската демокрация. Лъсна и акъла и гъза на една крадлива шайка.

Зъзне Спасчо юначината зъбки тракат не разбрах зимата ли е причината или герберския крах. От ранна есен вият на глад герберските зверове. Няма прости зайци вече да им бачкат. Няма свинар да води стадо на заколение. Англия заряза евробюджета, а маса бедняци драпат за общата софра, която Меркел сама ще пълни в бъдеще. Що бе Спасе 30 години по-късно се опитваш да сринеш страната. Нинова може да е всякаква, може да не я харесваме, може у форума да се псуваме, да си викаме комуняги и гробаряги, но в парламента на държава, която не харесва 13 вековната си възраст и се опитва постоянно да си лепне още някой век отгоре, защо ли пре тази дебилност - просто е недопустим режим на лични нападки. Недопустим. Всякакви може да са Нинова, Гечев и т.н. , но отидем ли до лични нападки в парламента и институциите значи сме загубили България. Днес е един добър ден за българската демокрация. Лъсна и акъла и гъза на една крадлива шайка.

Защо няма дрегери на входовете на на пленарната зала?

"Фискалният резерв е 11 млрд лв., 105 млрд лв. БВП, под 6 на сто безработица, инфлация под средната за еврозоната, очакваните приходи в хазната всяка година се увеличават поради по-добрата работа на приходните агенции и изсветляването на икономиката..." Фискалния резерв си е фискален резерв! Относно БВП и приходите в хазната! "Номиналният БВП (НБВП)- отразява стойността на произведените в една икономика крайни стоки и услуги по текущи цени, т.е. по цени на съответната година. Реален БВП (РБВП)- представлява стойността на създадените стоки и услуги по съпоставими (постоянни) цени, т.е. по цени на някоя година, която е избрана за база." Тоест при постоянното увеличение на цените стоките- индустриални и потребителски, се увеличава БВП по ценова стойност( парична), което води до " растеж на хартия" на БВП! При постоянното увеличение на цените на стоките от първа необходимост, масово потребявани- лекарства, храни, електричество, газ съответно ДДС-то нараства, нарастват приходите за бюджета!( ако се намали ДДС на лекарства на 7 %, като в повечето държави в ЕС и на храните, както е в повечето държави в ЕС, ще има бюджетен дефицит)! Под 6 % е безработицата защото над 3 млн. българи бяха изгонени от неефективните и непроизводителни депутати, като тези в статията, политици, бизнес елит! Българи, които се доказаха на най- конкурентния пазар на труда- западния, като ефективни и производителни кадри! Безработицата ще спада още, щото българите продължават да напускат неефективния и непроизводителен бизнес елит, заминават в чужбина, където уменията им се оценяват! Нито едно от трите БВП, безработица , увеличаване на приходите не е заслуга на икономическа политика на политици и бизнес елит, а точно обратното е следствие на непрекъснатото увеличение на цените, съответно на ДДС и на имигрантския поток!

през 2017 някоя фирма е произвела " 100 бр. нещо си" за 12 лв. цена- себестойност. Приноса към БВП за 2017 е 100х 12= 1200 лв. за 2018 същата фирма пак произвежда същите " 100 бр. нещо си" но вече на цена от 13, 20 лв. ( електричеството се е повишило с 7- 12 %, газа с 8- 16 %, " екотакси" и т.н.). Приноса към БВП за 2018 е 100х 13, 20 лв= 1320 лв. И по медиите се отчита увеличение на БВП с 10 % растеж на икономиката, а то е само записан " растеж на хартия"!

Затова нарастването на цените, засяга себестойността на производството, тоест българските бизнесмени не скачат на бизнесите, които оскъпяват продукцията им, а се опитват да прокарват закони за орязване на платен майчински отпуск, на ниска минимална заплата и т.н.! Навсякъде, където има растеж на БВП по света и заплатите скачат, просто това си е икономическа закономерност, по- голям обем на производство, следват икономии от мащаба, тоест за единица, намаляват производствените разходи, наемат се повече хора, а старите за да не напускат им се вдигат заплати с 10- 15 %, има търсене на кадри! А в България е точно обратното, правителството вдига заплатите, и тогава бизнеса! Това са косвените признаци, че липсва реален растеж на БВП, липсват кадри, защото заминават в чужбина, а растежа на БВП идва не от увеличен обем на производство и износ, а просто на увеличени цени при производството съответно износа( прайс интегрейшън при износа)!

Това недоразумение вече се изходи по въпроса. Чакаме Томето Биков, Деса Мисиркова, Цвъки от Жилфонда и другите герберастки глашатаи. А, забравих плазмодият Антон Тодоров. Дерзайте товарищи.

Абсолютно вярно. И не само Импексова - след мошениците и схемаджиите от т.нар. им партия не остава камък върху камък. Нито са партия, нито са социалистическа, а всъщност не са и българска. Мафиотска организация, управлявана от чужда държава.

точно гроб сте мафия на американски повод.

Майка ти снощи не ме наричаше така...

Дали ще удариш камък в гърне или гърне в камък, все ще се счупи гърнето.

Гърневски, напълни ми душата, човек! Браво!!!

Ох, този Гърни вече ми омръзна, като стара грамофонна плоча. Всеки път изказванията му са едни и същи, заучено стихотворение, безинтересен и смешен е.

20 ГОДНИ ЧЕРВЕНО СИНИТЕ ГАДОВЕ КЛАХА НАРОДА СИ КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е КЛАЛ И САМО НАРОДНИЯ ЗАКРИЛНИК БОЙКО БОРИСОВ НЕ ПРЕКЛОНИ ЙНАШКА ГЛАВА И ТРИ ПЪТИ НИ ОСВОБОДИ ОТ МУСАКЕСЕДЖИИТЕ НА НИНОВА И ГНОМА! БЪЛГАРИЯ Е ГЕРБ,ГЕРБ Е БЪЛГАРИЯ!

България е гроб, ако герб не бъде наритан.

Вярваш ли си на това, което си написал? Я се огледай, ослушай дали има други такива като теб, които да му вярват на тоя бб?

За съжаление, цоциалиста няма нито морал, нито чувство за дълг към род и родина, така че ефект едва ли ще има. Като гледам как руските и цоциалистически тролчета са по амбразурите, чак се забавлявам:-))

Режим на лични нападки не може да е добър - особено в парламент, институции, а бих казал и в официални медии. да се псуваме у форум бива, ама дотам. От там нагоре доубивате страната.

Режим на лични нападки не може да е добър - особено в парламент, институции, а бих казал и в официални медии. да се псуваме у форум бива, ама дотам. От там нагоре доубивате страната.

Режим на лични нападки не може да е добър - особено в парламент, институции, а бих казал и в официални медии. да се псуваме у форум бива, ама дотам. От там нагоре доубивате страната.

Режим на лични нападки не може да е добър - особено в парламент, институции, а бих казал и в официални медии. да се псуваме у форум бива, ама дотам. От там нагоре доубивате страната.

Не знам дали осъзнавате, но Корнелия Нинова днес е единственото спасение на България и народа ни. Не, че много я харесвам, но герб съсипа тотално всичко. Ама лапачката свърши и сега гробарите вият като гладни вълци за плячка, а Бой бесен - ето и Англия се оттегля, нови бедни членки идват на софрата, а келипир отде. За такова изказване на Гърнвевски, аз на мястото на Нинова като мъж веднага бих му скочил на бой за да се размине страната с гибел, защото европейското цивилизовано решение след лични нападки е отстраняване на Гърневски от парламента, а това гроб няма да сторят и идва най-лошото - напускане на парламента от БСП и всички считащи себе си за нормални. Това означава крах за страната. Крах до седмици вероятно..

точно така селски,да се разберат по мъжки както само тоя джендър си знае а не да лалосва по улици и паланки

Харесваш си я, не само си я харесва, ами и ти плащат да я харесваш по форумите. От ГЕРБ единственото по лошо е БСП. Ония недорасляци патрЕотите въобще не ги слагам в сметката, защото за тях е ясно, че единствените им въжделения са да са изтривалка на който и да е на власт.

място, където би трябвало да имаш мозък! Ако си в състояние, спешно вземай мерки!

цитира цялятя помия, която прасето гърневски излива върху Нинова, а не отразява реакцията на ответната страна. Това не е ли мръсна прогерберунгелска политика на ДИРА?

тя му е казала да излезе навън и да се разберат като мъже......джендърска им работа:)))))))))))

да бъде трибуна на г-жа Лъжа и простотиите и`?!?!?! Ти сега ли се появяваш на този свят?

Дир-а е на бивш депутат от БСП и колега на Нинова във ВС на БСП. Ще отразят, спокойно!

Ами то така си е...Където стъпи герб само трева никне. То затова и държавата ни се превърна в пущинак. А където е стъпила БКП имаше селско стопанство, хранително-вкусова промишленост, тежка промишленост и т.н... Сега студентчетата в Южна Корея ни изучават как от развита страна се стига до най-бедната в Европа територия (щото от 30 години вече не сме държава)...

Толкова хубаво беше... Още се чудя защо имаше телени огради и стреляха по границите, ако тръгнеш да бягаш! Ама сега се сещам - стреляли са да не дойдат германците и те на хубавото!

Ама то целта днес сигурно е всичко да избяга от България, за да освободим територията за братята кравари, ли ЛЬОЛЬО?!

Хората са го казали много преди нас-ВАРИ ГО,ПЕЧИ ГО НА ЦЪРВУЛ МИРИШЕ та е загуба на време да се спори със селска ватенка

За кой ли път настоящият български "КОМУНИСТ" /в кавички, защото те не са никакви комунисти според кодекса на комунизма/ доказва колко е нахален, арогантен и отвратителен! Тези, които разграбиха държавата, които системно ограбват спестяванията на хората, които освен за собственото си благоденствие не ги е еня за никой друг, а уж много се грижат за народа, в средите на които са милионерите-олигарси, ограбили изграденото с труда, парите и лишенията на целия български народ и станали първи мастити капиталисти, срещу които уж са се борили - те непрекъснато да стоварват техните безкрайни грехове на гърба на другите - е те това е българският комунист като другарката от снимката.

Точно пък тоя наглец проЗД.

Държавата няма полза от такива народни представители като Гърневски. Изчерпан, бе идеи, една покорно гласуваща ръка. Но всяка партия има полза от ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ като Гърневски. Излизат на трибуната да дразнят, заяждат и говорят глупости, но винаги верни с партийната линия. Защо ли пък дир. бг ни го пробутва. Има и други глупаци в НС като него. Ако реши дир. бг да ни ги цитира защо изобщо съществува този сайт.

се опитвайте да обясните нещо на левите,те следват принципа "едно си баба знае,едно си бае"!

Този политически ветропоказател Гърневски сега в коя партия е?

Да бе, Спасе, заслугите на БСП са големи! Ама защо не отчиташ и 10 годишните усилия на ГЕРБ да стигне, че даже и задмине усилията на БСП в разграбването?;) Впрочем, Спасе, нали не греша като те свързвам с една политическа сила, на която и от БСП, и от ГЕРБ дружно приписват същите заслуги?;) И май не беше лукова глава по онова време, а цял кмет, биля цял "цар на сините барикади" те титулуваха;)

хапчетата чорапче,редовно,че стават бели като ги забравиш

Вместо постоянно да викат "Дръжте крадеца" защо не вземат да свършат малко работа. От празни приказки полза няма, а всички избиратели знаят що за стока са в парламента - ПАСМИНА ДО ЕДИН.

БСП не са онова БСП! Сега са НОВО БСП. Много по-добро. Не са онези крадци и отпадъци! Румен Гечев е преживял катарзис. Като Пеевски. Затова заслужават доверие! Вече не са Сполука за България, а Визия за България! Нова, различна дума!

само Голямото Европейско Разграбване на България да спре най сетне. Каквото и да е гроб да не е.

не са си свършили работата още гробарите,като ви закопаят до един ще ги сменим а до тогава ще храчите тук за профилактика

...господинът да не се увлича много ,че става смешен и жалък ....

Аз като човек от народа искам да бъда освободена от присъстъвието на ГЕРБ на политическата сцена, от такива като Б. Борисов, Цв. Цветанов, Спас Гърневски и цялата пасамина около тях.

евтини закачки депутати дето нямат никакви проблеми!! Обикновеният човек да му мисли как ще си плаща новите данъци!! И нека Бат бойко да си купи още един гръцки остров!!1

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също искаме като обикновени граждани най-сетне да разкараме г-н Борисов от властта и на тяхно място да сложим истински експерти.

Гърневски ,депутата от ГЕРБ, да говори за промяна и нова визия е не само наглост и арогантност, защото той участва в разграбването на България. Искрено се надявам да бъде "възнаграден народа, като го освободят от присъствието на такива като Гърневски на политическата сцена !А платените 43 млн от сегашното правителство на ГЕРБ на Гергов ,как ще коментираш ?!?