17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХА ХА ХА ХА умрях да се смея на изявите на МУШМОРОКА ,направо се кефя на дуелите ти .!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Обаче познах стила ти ,от БЕЗ ПАНИКА се превърна в МУШМОРОК няма лошо кефиш ме .

Ало, ?????, троле наш, Като че ли не позна. Май грешна памет са ти инсталирали. Иди да правиш рекламация, докато още си в гаранция.

Средната възраст на записаните, като починали с положителен тест обявени днес е 77.5 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години От шест, има двама починали, за които към момента няма информация за "придружаващи" заболявания или все още не са въвдени в системата. Всички останали имат сърдечно заболяване и други. Двама от тях са със "завършен" "ваксинационен" цикъл. 25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата" Те са: мъж на 87 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 84 г. със сърдечно заболяване; жена на 87 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 58 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 74 г. със сърдечно заболяване; мъж на 75 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване.

Ало, Кои са починалите, троле наш, Не разбра ли, че средна възраст на смър ти средна продължителност на живота са две различни неща? Не разбра ли, че поради демографските особености средната продължителност на живота в нашата държава е осезаемо по-ниска, отколкото средната възраст на смърт? Не разбра ли, че няма начин да измрат 60 000 души повече, в резултат на което средната продължителност на живота да се увеличи, защото болшинството от тези 60 000 са възрастни? Така се увеличава само средната възраст на смърт.

За пръв път чета за "средната възраст на смърт".

3евзек

Ало, интересно, троле прост, Онзи трол по-нагоре всеки ден точно това пресмята, а ти не си бил чул. Не те ли е срам бе? Същевременно пресмятането на средна продължителност на живота е друго нещо и не е чак толкова проста работа, колкото са ви казали. https://nsi.bg/bg/content/3008/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB Айде смятай да те видим каква средна възраст ще изкараш и дали ще е 73.6. Трол!

Как да няма връзка? Средната възраст на починалите (смърт е естествен край на всеки живот) обявени днес е по-голяма, отколкото можем да очакваме средно да е продължителността на живота в България.

3евзек

Ало, Интересно, троле прост неграмотен, Кога съм писал, че няма връзка? Има, но не е такава, каквато си я представяш. Може би средната възраст на починалите би била равна със средната продължителност на живота само ако възрастовото разпределение на населенето е равномерно. Това обаче е частен случай. Хора умират на всички възрасти. При преобладаващо младо население умират повече млади, които теглят средната възраст на починалите надолу. При застаряло население, каквото е в България, е обратното - теглят средната възраст на починалите нагоре. Това никак не означава, че в двата случая средната продължителност на живота е различна. С риск да се повторя - няма начин след като избихте 40 000 възрастни 70+, като резултат средната продължителност на живота да се увеличи. Просто няма такъв начин. Напротив даже, свалихте я с една година, при това общата средна за три години. Обаче като избихте 40 000 възрастни, средната възраст на починалите я увеличихте. И за теб няма проблем в това. Защото пак си трол!

Добро утро, дами и господа, Дойде време за сутрешните пожелания. Затова и днес пожелавам на всички тролове да им изсъхнат тестикулите, а специално за онези, които агитират за Възраждане - по още шест крака. На останалите, макар да са около 2-3 човека максимум, пожелавам здраве и приятен петък!

Дир, защо триете троловете, които всеки път изплуват с корема нагоре след всяко пожелание? Честта им ли браните, или какво?

Пазят те тебе......нали си на надница.

3евзек

Ало, ....., троле наш, Не съм на надница. А това трябваше да е някакво ооправдание защо ти изтриха тролското мнение ли? Как пък веднъж не се намери един, който да отвърне на пожеланието ми като човек?

Да се чуди човек , как все още има хора , които не са разбрали, че тия т.нар. ваксини не само , че не помагат , но и събарят имунитета ?

Ало, Иво, троле наш, Имунитата го събарят ваксините против ненужни тролове. Да се чуди трол как още не сте го разбрали.

Трол си ти. И ако си добре палтен, до някъде е ок, но ако го правиш само от глупост си за никъде.

3евзек

Ало, Иво, троле наш, Нито съм платен, нито го правя от глупост. Затова трол си ти!

Хората разбраха, останаха само овцете.

На 24 май 2022 – проф Frajese Giovanni Vanni направи уникална презентация в италианския парламент. В презентацията се разглежда реалната ефективност на "ваксините". (предупреждавам, че е шокиращо дори да имате представа) Видеото е най-долу на статията: https://onarealcase.blogspot.com/2022/07/blog-post29.html?fbclid=IwAR2kk5sk7iRIQKY4QLn9bcUpHDl9PhclNcBsknwfwSDgEXz5YQaXrSBf74 Кой е проф. Frajese - италиански лекар и понастоящем доцент по приложни медицински технически науки в Римския университет „Foro Italico“ с преподавателска и изследователска подготовка в областта на ендокринологията и изследването на рака .

3евзек

Мангърианци всякакви има.

Последното изречение показва колко са в България. Слава Богу, далеч са от 80 %, само 52 000 са. Не ми се вярва да надхвърлят 100 000, значи над 98 % от населението е нормално.

В момента нормалните са с около 1 бустер. Около 15%. Не ми се вярва да надхвърлят 20%.

издържали пълния "ваксинационен" курс.

България 30% ваксинирани вълната си заминава, а в Гермяния при 70% вакснати например има по над 60 000 заразени всеки ден и по трицифрено число починали

При това със задължително носене на маски :) Чакам Зевзека да каже нещо умно.......

В Германия % смъртност вследствие Ковид 0.18% средно. България 0.5%. Кой е глупакът, а?

Пич, и аз мога да масажирам статистиката.......ти използваш дата от самото начало. За последните 7 дена Германия по смъртност на милион е на 22 място а БГ на 35........айде кажи ми как не ги разбирам нещата.

3евзек

Ало, 56, троле прост, След 3 месеца бройката от началната дата пак ще е актуална и никого няма да го е еня за онази от седмица 32 на 2022. Избихте сума народ, като ги накарахте да преболедуват алфа и делта, а сега се радвате, че няколко седмици подред в други държави умират повече, понеже наваксват със заболеваемостта сс далеч по-безопасния Омикрон. С такива темпове германците ще ни стигнат след ще ни стигнат след 30-ина години, ако до тогава нищо не се промени. Радвай се, трол!

Зевзек, типично в култов стил започваш да обиждаш когато няма какво да кажеш. Тренда не е само за една седмица, това е от 3-4 месеца. Колкото по висок % на "ваксинация" по висока смъртност. Ако продължава така не само ще ни настигнат но и минат до нова година. Кои сме тия които "Избихте сума народ" не те ли е срам! Избиха ги докторите в болницата, В Плевен сърце и мозък кой влезе за ковид жив не излезе от там. И не знам защо си мислиш че се радвам.........мериш всеки по себе си предполагам.

3евзек

Ало, 56, троле наш, Тренда в държавите с висок процент е да наваксват заболеваемостта с Омикрон. Това се случи в Израел - имаха няколко седмици с по-висока смъртност, сега пак е по-ниска. Това се случи в Корея, където Омикрон е първа вълна - имаха месец или два с по-висока смъртност, сега пак е по-ниска. Ти обаче всеки път избираш актуалните към момента, където вълната е в пика си, и думичка не обелваш за онези, които са били актуални преди два или три месеца. Защо? Както виждаш, имам какво да кажа, а ти дори за това излъга. Защо? Може би е защото си трол.

" Това се случи в Израел - имаха няколко седмици с по-висока смъртност, сега пак е по-ниска" Сигорен ли си?! За последнате 7 дена Израел е на 25 място по смъртност на милион! https://www.worldometers.info/coronavirus/weekly-trends/#weekly_table

3евзек

Г-н 56, Виждам че се опитваш да ползваш информация, както би трябвало. Това е добре. Почти сигурен съм... В Израел обявяват жертви веднъж на 3-4 дни, без да съблюдават някакъв седмичен график, за разлика от повечето държави. Затова 7 дневната им статистика се колебае силно, а точно днешната реално обхваща период от 10 дни. Утре, когато 34-те от 5-и август отпаднат и отново не обявят нито един или само 2-5, ще пропаднат пак далеч под 25-о място. Дали са 6 на милион за седмица, дали са 8 или 9, общо взето едно и също е. С тези темпове да ги докарат до още 1000 на милион ще им трябват 2 години. Почти като грип. Да не говорим, че в тролските коментари напоследък силно отсъстват държави като Финландия, Ирландия, Канада, Швевйцария, Холандия, Кипър, Полша... все такива с висок процент ваксинирани и с много ниска смъртност. Защо ли е така?

Канада спря да дава информация от 18 юли........защо ли е така?

3евзек

Г-н 56, Грешен отговор. Според графиките Канада дава информация за всеки ден. С изключение на последните 2-3 дни. Може да бавят малко, но дават. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/canada/ Ами Финландия и Швейцария?

Явно са решили да продължат пЛандемията до 2025 г., както е предвидено в документа на Световната банка от 2020г. Там е написано - март 2025 първи етап.

Ваксинирана Гърция взе да обявява седмична статистика. Та значи, заболели 100421 с 314 починали. А сега ми кажете дали ваксината не е помощник? Четворно ваксиниран Израел вчера обяви 21 починали и т.н.......

Явно не искат да спират с ваксинирането и като има дебили дето се ваксинират, така ще е.

Ало, Аз, троле наш, Защо лъжеш бе? Израел вчера е обявил 13. 16 са за цялата седмица. И В Гърция са много по-мйлко. Д ане би да си препил вечра, че сега ти се вижда двойно и тройно?

Прави ми впечатление разликата на хорта с първа и втора подсилваща доза. ( защо им казват бустер, след като си имаме точен превод за думичката. Идиоти! ) Защо ли са се отказали почти всички от по-нататъшно боцкане с препаратите...

Хахахахахахахаха няма край манипулацията! Това са хора дали положителен резултат на съмнителен тест! Дори нямат диагноза!!!!! Измислихте нов вид наука и нова медицина! Видим резултат на съсипаното образование в България!

Всички починали са загубили живота си в болница. Има ли изненадани, че продължават да умират хора с лекарска помощ.

Благодаря на всички които си плащат данъците за да има безплатни ваксини за мен.

Даже бих ти платил, за да си нахакаш десетина дози. Пък да видим, дали ще ми благодариш след това

Айде скрийте се вече с тоя ковид. Верицата ви мръсна да еба

Едновременно с това около 49 души са починали от рак. Да ви светна мамка ви мръсна продажничесска

Ало, Зевзек, троле наш, Добре че пак събра всичките 50 вида рак накуп, барем успееш да си придадеш тежест. Само не стана ясно с какво 49 починали е над обичайното за 21-и век?

Съм ваксиниран с 3 дози, почвайте да ме плюете, да заработите дневната тарифа. Само да знаете, че рублите свършват, скоро ще ви плащат с китайски юани

Китай, Русия и запада играят заедно в Ковид пЛандемията.

4-та доза ще си сложиш ли? Между другото Аргирова каза, че към октомври щели да излязат ваксини за този щам сега. Така че ще трябва и 5-та доза.

Колко ухански прилепа си изял вече? Явно не са вкусни щом нямаш 4 доза.

А твоят ЧЕРЕН ГОСПОДАР комуниста Гебраесус няма нито една доза?

И как точно свършват рублите, след като западът вече плаща за руски петрол в рубли?

Знаех си, че сте рубладжии и от това захлебвате

Браво, несъмнено мерките дадоха резултат. Но още не е минала вълната, затова трябва да се издаде заповед за ненапускане на вкъщи. Да Може да се излиза само с смс с текст "tretibuster" за 4.80 с ддс. Може също така и да се настани полиция на плажа, както и вътре в самото море, за да следи за 1,5 метра дистанция. Не е лошо и с противогази да се движите. Само така ще стане!

Предлагам, по един полицай в спалнята на всяко едно семейство. Да спазват дистанцията

Обаче, понеже... знаеме ви репертоара!

Бойното поле е все още топло, след войната на Канада срещу неваксинираните. Заповедите са отпуснати и двете страни се препъват в нещо, което прилича на старото нормално - с изключение на това, че има прясна и настояща вреда, нанесена на хората, които се опитахме да пречупим. И никой не иска да говори за това. Само допреди седмици признаваната цел на собствените ни лидери беше да направят живота на неваксинираните непоносим. И като преставителен колектив ние насила умножихме тази болка, пренасяйки борбата в нашите семейства, приятелства и работни места. Днес се сблъскваме с тежката истина, че нищо от това не е било оправдано - и по този начин откриваме един ценен урок. Това беше бързо приплъзване от праведност към жестокост и колкото и да обвиняваме нашите лидери за тласъка, ние сме отговорни за това, че сме влезли в капана въпреки по-добрата си преценка. Знаехме, че отслабващият имунитет поставя огромния брой напълно ваксинирани наравно с намаляващото малцинство на неваксинираните, но въпреки това ги отбелязахме за специално преследване. Казвахме, че не са "постъпили правилно", като са предали телата си на държавни грижи - въпреки че знаехме, че принципното противопоставяне на подобно нещо е безценно при всички обстоятелства. И наистина си позволихме да повярваме, че изпадането в поредното неефективно блокиране ще бъде тяхна вина, а не вина на токсичната политика. И така, благодарение на умишленото непознаване на науката, гражданското общество и политиката притиснахме неваксинираните до степента, в която го направихме. Измислихме нова рубрика за добър гражданин и - тъй като сами не успяхме да бъдем такива - с удоволствие обвинявахме всеки, който не отговаряше на изискванията. След месеци на инженерно блокиране, да имаш кого да обвиниш и да изгориш, просто беше добре. Така че не можем да държим главите си високо, сякаш вярваме, че логиката, любовта или истината са на наша страна, докато жестоко желаем смъртта на неваксинираните. Най-доброто, което можем да направим, е да седим и да осъзнаваме бясната си безчовечност, че сме отхвърлили толкова много хора. Повечето от нас, които порицаваха неспазващите правилата, го правеха, защото изглеждаше, че победата е сигурна, че неваксинираните никога няма да се справят безпроблемно. Наистина, обещаното ново нормално положение изглеждаше непобедимо, така че ние застанахме на негова страна и направихме боксови круши от отказалите се. Но залагането срещу тях се превърна в язвителен срам за много от нас, които сега разбраха, че мандатите имаха само силата, която им дадохме. Не чрез тихо подчинение избегнахме безкрайното господство на фармацевтичните компании и медицинските контролни пунктове на всяка врата. Това се случи благодарение на хората, които се опитахме да смачкаме. Така че за тези от нас, които не са сред малцината безнадеждни, които се молят за връщането на мандатите, може би ще открием някаква вътрешна благодарност за неваксинираните. Хванахме се на въдицата, като ги намразихме, но тяхната упоритост ни спечели времето да разберем, че не сме били прави. Точно сега изглежда, че мандатите ще се върнат, но този път има надежда, че повече от нас ще ги видят такива, каквито са: надигащ се авторитаризъм, който не се интересува от нашето благополучие. Ако има враг, то това е играта на доверие в държавната власт и прозрачният опит да ни разкъсат. Вслушването в това изглежда като най-добрия ни шанс за изкупление. https://www.thegatewaypundit.com/2022/06/learned-hating-unvaccinated-must-read/ Written by Susan Dunham

А колко са починали от сърдечна или бъбречна недостатъчност вчера?

Всяка година

Кога ще спрете износа на дървесина? Кога? От цяла Европа само България и Финландия изнасят! Всички други държави я забраниха за износ! Лудост е да се изнася непреработена дървесина! Толкова ли много гори имаме? Може би и ние кати Финландия имаме 80% от територията гори???? Престъпници!

България да стане на пустиня, а семето на племето да изгние.

Че Копейкин се ваксинира! Набоде се!

За мен не е важно. Както не е важно, че ти си решил да си боднеш 4ти бустър. Важното е да не задължаваш мен.

страхливити курви си въобразяват, че светът се върти около тях? Без значение са. На никой не им пука за тях.

Не е задължително.Ама Копейката за всеки случай...Зер ,ми ако пукне ? ..,А пари има още от субсидията да харчи...И на нова субсидия се нада. Друг един неуметник от Вгъъзраждане се ваксал....той не искал раз'ираш,ли..ама дядо имал човека.

Копейкин цитат ":Само умствено изостанал може да бъде против ваксините" Край на цитата.

Охооооо, ей това е висша форма на манипулация, извадени думи извън контекста. Тези думи са преди много години и се отнасят за стандартните ваксини, които се бият на всички деца. Тези ваксини са минали всички изпитания и отговарят на условията да са "ваксини", не като експерименталните течности, на които им придадоха религиозен култ.

Важното е, че умишлено лъжеш, и го повтаряш като папагал :)

С Янсен.Призна при Дикифф.Има го и черно на бяло.

Напротив, отново лъжеш, дай линк с видеото и ще ти повярвам :)

Чакай да се сетя, видеото са го изтрили, по заповед на Митрофанова, нали? :)))

Копейкин е част от статуквото, кво ни занимаваш с него? И както се казва "пази се от антикомунисти станали такива след 10 ноември". Щото в "правилните" партии и организации е пълно с такива, ама само глупаците си мислят, че има разлика за кой се гласува.

В случая, не става въпрос за статуктво, а чакам линка, където си "признавал, че е ваксиниран", не се опитвай да се измъкнеш :)

Сигурно и оня тепкалник -анттивасър ,от Вгъзраждане дето се ваксинира нямал дядо

Казва се: "ама вие що биете негрите" :) или "то що пак си без шапка?"

Аз не съм "Важното е", а коментарът за Копейкин беше насочен към него.

OK :)