Смъртността у нас бележи спад с 19.8% за последните 3 месеца спрямо същия период за 2021 г.

През юли, август и септември 2022 година броят на смъртните случаи в страната е общо 24 711

Обратно в новината

Коментари - Смъртността у нас бележи спад с 19.8% за последните 3 месеца спрямо същия период за 2021 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ли аз забелязвам обратната КУРолация между смъртността и инфлацията в България ?

Тези, които трябваше да умират сега, умряха миналата година заради "имунузацията".

След като здравната система изби слабите и болните е нормално. До следващия път...

Ами болниците не убиват така масово хората постъпили в тях, уж за да ги "излекуват" от ковид.

Намаля всяването на страх, както и мерките бяха премахнати от хората. Миналата година по това време беше страшно, как учениците заразявали, как децата убивали бабите и дядовците, трябваше да плюят за да влязат в училище, маски, страх, стрес, съсипване на макс. Тази година хората не го позволяват, искаха да върнат мерките незаконно, но хората отказаха да ги спазват и започнаха да подават жалби и да съдят налагащите ти. Това е разликата.

Парите за ковид намаляха.

Какво е за един антиваксър 20 процента повече умряли за тримесечие. Има -няма 5000 души живи по-малко. Важното е да накажем фармацевтите с 20 долара по-малко за ваксина.

Мда, дори днес се срещнах с една дама, убили са баща й, здрав и прав, ама го включили на кислород, на макс, та са му изгорили дробовете, майстори в занаята...

Миналата година по това време вършееше делта варианта, дето беше да си е*е майката и като заразност, и като тежест на изкарване. Ама антиваксъра това не го мори, той от графен оксида повече страда, и от 5жи-то.

В случая, който беше най-уязвим, вече почина и останаха хората, които са преболедували и не са толкова застрашени. Това е едстествен процес и щеше да се случи и без участието на така наречените ваксини.

Няма пък! Яко ще се мре!

Кога ще бъдат разследвани и съдене Кунчев и всички ковид плашила? Кога??? Международен наказателен съд трябва за тези същества, защото това не са човеци и нямат души. Всички ковид плашила ще си платят за лъжите и тези кървави пари, има Господ!

Интересно плоскоземците как ще коментират тези данни.

Нали ги виждаш.

Гарантирано от Радев

Ще ти кажат, че са умрели сухите съчки, тия дет "имало да става", нали.

Ех дебиле нарежи се и не се ваксинирай за тетанус. Чакай естествения подбор!

Хората са отчаяни. Вече и не им се умира. И погребенията поскъпнаха и народа отлага ли отлага...

Съд и разстрел за тия дето плашат със съд!...

Какво общо имат ваксините срещу тетанус, които се изпозлват от много, много години и са минали всички клинични изпитания, с тези така наречени ваксини! срещу ковид?!

спряя да лекуват хората от ковид и нещата се оправиха

това за последните три месеца, а за първите три когато имаше по 7 000 заразени и 200 починали на ден само от ковид, след протеста на Възраждане рязко намаляха и заразените и смъртността, а зеленият сертификат беше отменен

То не остана, кой да мре вече..

Защото хората в болниците намаляха, австралопитеко. Тъп си, та дрънкаш от простотия. Тия, като тебе преди да умрат им казваха, че е заради ковид и не вярваха. Умряха, но не признаха, че Ковид има и трябва да се пазим, и ваксинираме. С 3 дози ваксина съм, жив и здрав, и не разболял се от Ковид. Нали щяхме да мрем до 1 година всички ваксинирани? Тъпак смотан.

Владо, не че нещо, ама си по-тъп отколкото изглеждаш, айде удари си още един бустер и се успокой:) Аз също не съм боледувал и не съм си бил никакви експерименталки, какво ще кажеш по въпроса? При това всеки ден съм бил сред МНОГО хора, по работа, в транспорта, айде у лево, "тъпако"...

Имай търпение! Не е една година а две и половина.

Съдба, няма оправия, след като медиите им изгладиха мозъчните гънки, не само продължават да си носят маските навън и сами в колите, ами продължават да се бодат и да са агресивни срещу хората, които са предпочели да не стават експериментални мишки... Аз лично им желая дълъг и здрав живот, но от това което съм видял като инфо, от това, което съм срещнал сред познати хора, ми не съм оптимист за здравето и живота на тези хора. Но както и да е, има един там горе, който знае най-добре и на който му е съдено да се удави, едва ли ще умре от ваксина или вирус...

Антиваксърите са най-големите глупаци. Какви ли не теории ще измислят, без никаква връзка с фактите - само и само да продължат да вярват на глупостите си. Аз си мислех, че след като на основния им спонсор - кремълското джудже му се стъжни живота и не му е до тях, те ще спрат с квиченето си - но не! Явно за тях вече е въпрос на чест да продължават - даже и без копейки!

Тиквето си би камшиците

Защо не сравняват смъртността с доковидната 2019 г, а с 2021? Само да вметна ,че смъртността през 2021 г се е увеличила с близо 50% в сравнение с 2019.