17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след 45 дена булдозери на плажа общината се побира и щяла да проверява, уважаема община вие какво работите?

След като прекръстиха Македония на Северна, то България може вече официално да е Порнографска.

Къде е Тома Белев в този случай и защо сега не протестира, а спи? За пари ли? За много ли?

Една от най-мафиотските общини.

Отявлените и нагли боклуци наказват всеки,който иска природа,въздух и свобода!Някакви верижни трактори,булдозери, кранове разорават и унищожават не само моренцето скъпо ненагледно, но и по Витоша заличават всичко зелено и никой не знае чия собтвеност са. Тези идиоти ,когато и да ги заключат в ареста и оплюят всенародно все ще е късно.Чанете ни нас, но те убиха мисленето на българските деца! Защото трябвало да поддържат луксозното ниво на плесенясалите фолкщайги с отдавна разбити предници и задници на високи токчета." Жерминала" на Зола бледнее пред тази реалност.Обикновени мръсници.....

за палатка глоба 2 бона, за бетон на плажа с активния съпорт на общинските корумпета - "проверка"!

И какво и как по-точно проверяват тия "служители"?! Зад "Корал" ЦЯЛАТА ЗЕМЯ Е ЧАСТНА! Не се е родил още тоя мухльо дето ще дойде да ми напише акт, за това че съм паркирал в частната си собственост каравана или, че съм опънал палатка!?

В закона за черноморското крайбрежие пише друго! Благодати на валерката симеонов, той пробута между първо и второ четене тези мракобесни текстове за забрана на къмпингуването! Уж щяха да са само върху защитени дюни, а забраниха на 2 километра по цялата ивица.

Ехх, ако бяха толкова стриктни и с незаконното строителство...