"Сова Харис": Шест партии в бъдещия парламент, последна влиза "Левицата!" с 4,1%

От респондентите 42,4% заявяват, че със сигурност ще гласуват на предстоящите на 2 април парламентарни избори

Обратно в новината

Коментари - "Сова Харис": Шест партии в бъдещия парламент, последна влиза "Левицата!" с 4,1% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква па е тая "левица"? Тия простотии не приключиха ли с Лупи навремето?

хартията ще се вдигне активността, иначе щеше да е 25-30%, сега ще е около 40% с гласовете на братята, това обаче е добре, защото после на референдума ще е поне 50% и ще бъде счетен за валиден, защото гласувалите ще са много повече отколкото на 2 април

Овцете пак ще избират Бойко и Кирил!!!! Ебати простия народ!!!!!

"Спекула" има при социалистическата икономика. При капитализма и свободната пазарна икономика няма спекула, цената зависи от търсенето и предлагането!

Само като видя Възложителя на проучването и вече са ми ясни резултатите.

Не е вярно ! Ще управляваме с мнозинство !

Когато и да умрете, все ще е късно.

Само две агенции в България горе-долу правят нормална социология - Галъп и Алфа Рисърч. Тия от Сова са пълен смях и доста поръчкова агенция. ПП-ДБ ще бъде преди ГЕРБ и никаква Левица няма да мине 4%

А, не така, ние ще управляваме с мнозинство !

Долу горе такива ще са резултати. С изключение на Български Възход които ще са много по малко от 3,9

Нов бардак със стари к*рви, и те така вече 33 години. Мерси нема да гласувам повече никога!!!

Глупости. На първо място ще са Изхождане с 82,3%, а на второ с остатъка от процентите - аркадашларите на дръндарския хидролог-стратег. След туй ще излезем от всякакви съюзи и ще настане вечно благоденствие из земите български.

Ами Копейката е по-нова ку*ва.

Питахме 1000 - обобщихме за 2 милиона. Ако тези пари се даваха за анализ на системи, агенции, министерства, да се напипат проблемите, източниците и начини за справяне, а не за празнодумства щеше да е къде по-добре

Браво че итн отпадат пропиляха ни гласовете у пак се надяват но не Тошко опропасти всичко и на скоро по телевизията пак се пъчи като шекерен петел

Е силно завишен.

Изроди+БСП+Леваци = 24%! Основното на всички тези партии е антизападничество и руски/вагинален/ патриотизъм. И пак няма сериозен наплив от българи за руско гражданство и емиграция в тази посока /или друга източна такава/.

Затова отидете да гласувате, за да не може разни жалки опити на сталите мАцуни с нова абревиатура, но стар спонсор да влязат.

дето ще гласувам за нея

То хубаво това го мерят в България, но извън България ПП- ДБ ще попилее ГЕРБ, така че от там ще дойдат още поне 2-3%. В Австрия, например, ПП- ДБ в някои секции може да вържат и резултат 50%.

Не тъпако, процента е занижен за да ги наредят след ДПС. 2+2 можеш ли да сметнеш или не?

това е нормално - забелязвам същите тенденции на всички "патрЕотични" партии из Европа - и те, и подръжниците им са големи на думи, но даже не могат да отидат до урните да гласуват. Смех!

Центаджии, копейкаджии, курушаджии ... Някой учен да ми подскаже за кои да гласувам! Щото иначе излизам за гъби и една да намеря ще е по-полвезно, отколкото да си губя времето с тези негодници, които са се наредили за кокъла. Трагедия - другото име на България!!!

Копейката от България!

Толкова ли сте глупави да изберете партиите на войната и хаоса ?12 години не ви ли стигнаха на кражби и пълнене на чекмеджета на тъмни субекти ? Последната година хареса ли ви с цените в магазините ?Харесва ли ви да са насочени руските ракети към България ?Харесва ли ви инфлацията?

От проучване, поръчано от ПИК, какво може да се очаква? Всичко друго, но не и истината!!! Защо изобщо се публикува това в други медии?!

Не вярвам на платени измекяри...

Над 30%!

За нормалните хора партия единствено е БСП. ОСТАНАЛИТЕ СА ПРОЕКТИ НА ЗАДКУЛИСИЕТО И ЕТНИЧЕСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.

Като безпристрастен наблюдавам как има някакъв страх от възраждане. Явно наистина ще вземат много

Последните 12 години са най-хубавите за цялата история на България, въпреки управляващите.

Тези шест партии ще направят правителство когато цъфнат теменугите. Пак избори, пак юмручета на нещастното клепоухо човече, което ако било управлявало нямало да се краде... ама от други.

А Израждане върви яко надолу.

И сбирщината от комунистически ,,лидери'' ако прескочи бариерата,съвсем няма да има парламент.Той парламента ще е само от лидери

Независимо кой ще е на първо, кой на второ място, ако след 2-ри ПП-ДБ и Герб не седнат да направят заедно правителство (колкото и да не им се иска) ще потънем окончателно в 9-та кремълска глуха.

Най-после влязохте в час ,че ЛЕВИЦАТА влиза в НС!Гласувайте с №14.

...Изследването е по поръчка на "Пик Броудкастинг" АД... Който поръчва музиката, това свири оркестъра...

от тези умствени кастрати,бе?

Винаги има по едни такива, които да оберат гласовете на глупаците и после да се изгаврят с тях. Бялата Златка, Янето, Шкембето, Слафчу... да продължавам ли, или и сам можеш?

След вчерашното смехотворно интервю на Бойко Борисов за BG Voice, не знам кой човек с IQ над 75 може да гласува доверие на този питекантроп да го управлява. Съвсем се е смахнал и загубил представа за реалността.

Не си неутрален, а копейкин е известен с това, че е подлога и лъжец. Рева против герп на местните избори 2011, после въртя гюбеци с тях в гранда. На всеки от Варна е известно какъв продажник е.

Не знам откъде отново изпълзяха тези гниди, но силно се съмнявам че ще влезнат

За резултатите не знам, но лумпениадата из медиите върви бравурно. Дори се намира кой да им се върже.

Щом и Сова Харис дават само 4.1 на Левицата - явно Левицата няма да прескочи

Чакам с нетърпение феновете на ПП/ДБ как ще се обясняват колко национално отговорно е да се коалират с герп

тогава защо в Западните страни ако сложиш над определена надценка примерно над 15-20% идват и ти разгонват фамилията, а тук слагат 100% надценка, вече доказано от проверките, и казват че е пазарна икономика и нямало проблем ? С какво толкова се увеличи търсенето на яйцата, безалкохолните напитки, месото и т.н с това отпреди 1 година ? Спекула има, просто държавата не желае да се справи с нея, това е истината !

Други питенкантропи. Кой нормален изобщо гласува за тези крадливи, измамници?

Отово същите дегенрати, познати ни от предишните епизоди. всички ние знаем тази секта. Много дегенерати притежават необичайни качества, като например неутолимо желание да доминират, това е патологично желание да бъдат винаги на върха, ненаситна жажда за власт. Те (дегенератите) се чувстват “избрани”, “елит” (мания за величие), но едновременно с това се чувстват и “гонени” и “преследвани” (мания за преследване). Всичко това са азбучни истини от детската градина. Това е омагьосан кръг, от който аз лично не виждам как може да се измъкнем.

Ще гласуваме за КОНСТАНТИН от възраждането Харесваме и Слави Преди гласувахме за атака

Малко сте заблудените "десни" другари, които ще гласувате за марксистите. :-) Не се надявай.