”Сова Харис”: Цачева и Радев с изравнени сили на балотажа

При евентуален балотаж на президентските избори се изравняват силите между фаворитите Цецка Цачева и Румен Радев. 9 от 10 избиратели ще участват и в референдума

Обратно в новината

Коментари - ”Сова Харис”: Цачева и Радев с изравнени сили на балотажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фактите- Общо БКП има 600хил гласа от тях БСП има 400хил. гласа при 4000хил. избиратели това са 10% На балотажа за победа са нужни над 1800гласа при 3600хил избиратели Максимума на БСП е 800хил гласа и или това са 21% на балотаж Кого и защо лъжат ?!

Обърнете внимание на отговорите на въпрос 1. От допитаните лица сумарно 34.9% /5.0+11.1+18.8/ не са абсолютно сигурни дали ще или не ще гласуват.

Какво се промени след управлението на ГЕРБ! Нищо,просто се строи инфраструктура и се крадат пари от еврофондовете!!! Нищо друго не се промени! няма нито един осъден политик за корупция и разграбването на България,няма нито един осъден олигарх!!!! Борисов обеща,че ще промени Съдебната система и ще вкара в затвора всичкино не вкара никого!!!!Той, ако си спомняте първо ни обещаваше, че ще вкара Станишев в затвора, но после се извини със закона за амнистията, приет от Станишевото правителство, но той амнистира само престъпления по непредпазливост. Не вярвам някой от вас да смята, че Р.Овч. по непредпазливост е подписал високите цени на Мариците и газовите договори. Мълчи се и за наказателната процедура срещу България на ЕС за 2 МИЛИАРДА, заради заменките на земи и гори от Станишевото правителство. После Борисов вкарваше в затвора "Писанчев, Йовчев и Орешарски пръв". Помните нали? Днес Писанчев е назначен от Борисовото правителтво за консул в Солун, Йовчев преподава в Алма матер на ДАНС-Библиотекарския, а Орешарски ни е кандидат за президент.Обаче ако сте забелязали, Борисов не ни е обещавал да вкара Пеевски в затвора, макар Пеевски да го обеща на Борисов и Цветанов от трибуната на НС. Къде се провали Борисов? Не се еманципира от кукловодите си. Не успя да се противопостави на Гоце за съдебната реформа и конституционните промени. Не овладя корупцията и остави Пеевски и сие, ведно и с Борисови хора, както твърди Цветан Василев да разграбят активите на КТБ/вчера Пеевски си купи и печатница на безценица от КТБ/. Излъга и вложителите на КТБ както и целия български народ, че няма да остави КТБ да фалира.

Ако в подобни проучвания има и грам истина, това означава само едно. Българина е тъп добитък, който не мисли и не може да избира. Знае си само това, което каже партията и точка. На тоя фон всякакви приказки за мажоритарни избори са много меко казано смехотворни.

България трябва да има президент, който да отстоява българските интереси, независимо пред кого.А това може да стане само с промяна. Трябва да има един български Орбан. Не виждам друг такъв, освен ген. Радев!!Всеки разумен българин тгрябва да го прецени и да гласува по разум. Не ни трябват марионетки. Те ни докараха до този кошмар в държавата.

Още повече руски марионетки.

еле па натовски и соросиански

Радев е пенсионер бивш ген. шеф на няколко летеца, ограничен- ниво среден техник . Сам казва, че Няма опит, а без опит става катастрофа!? Р. дори не става и за военнен съветник не е бил в Щаба на армия- та , не признава з-на за отбрана лобира срещу натовдса Полша., обявен е за Лъжец от министъра, Радев е Срам за всички военни...

Да,ГЕРБ строи магистрали,инфраструктура,инвестиции има в заводи,почти няма безработица,вдигна се и средната заплата най вече в големите градове... до тук добре,но кражбите не спряха,няма осъдени политици за грабежа на България,приемат се бежанци,като ни се натяква,че ще ги заселват,което е най големият минус на ГЕБР!!!!! Бежанците ще подлеят вода на ГЕРБ!!!!!! България не иска бежанци,никой не иска тези да бъдат заселвани тук,но Бъчварова точно за това говори!!!! А това е най големият минус на това правителство и затова няма да бъде избран техния кандидат! Продължават да се допускат бежанци през границата въпреки огради,полицай,военни,явно не е достатъчно това да се спрат бежанците!!! А Македония може да ги спре,Сърбия може,Унгария може,но България не??!?!? Нещо не се връзва!!!! Другият голям минус за ГЕРБ е подписването на договорите ТПТИ и СЕТА! Народа не иска нито визи от САЩ,нито визи от Канада , но и не искаме тези заробващи договори да се подписват,да,но ГЕРБ тихомълком са готови да подпишат без да се допитат до народа!!! Ами тогава на изборите от народа ще видите един голям среден пръст!!!!! Радев също не заслужава да е президент,защото той е кукла на конци,като Олигарски и просто на България и стига управление от 15 години на БСП и милиарди в офшорки....

Трайчо Трайков, който не за първи път се шегува с (почти) каменно изражение по адрес на простоватия ни премиер, реагира, че се радва, когато Борисов слуша него, а не Цецка Цачева. Защо премиерът се осмели след две години на власт да отстрани уж големите си политпротивници с дългогодишни управленски позиции от котилото на БСП, лица на московската енергийно-икономическа пета колона у нас Румен Овчаров, Петър Димитров и Асен Гагаузов? Един от логичните отговори, който може да чуете, е, че Борисов, както винаги, действа според обстановката, т.е. политически целесъобразно. Сделката му с БСП за тримата другари на този етап му пречи да се прави на десен. И той я разваля. Критичната ситуация с неизбираемата Цецка Цачева, изисква от него антикомунистическо втвър(в)дяване.

Ген. Радев не е от настоящето статукво. Той не е и от БСП, просто използва изискванията на закона. Той е мъжага и съм убеден, че ще отстоява собствените си позиции. Всички останали сме ги слушали и наблюдавали действията им. Разбира се, има и други кандидати с достойнство, но те просто нямат никакъв шанс. За това ген. Радев президент. Това е разумния ход.

Тъпи гробарски тролове, стига сте го лансирали този гробарски кандидат, издигнат от партньора ви в седморната коалиция! Никой няма да ви се хване!

Цецка Цачева е най-трудно избираемият кандидат на ГЕРБ, но повечето хора ще гласуват за ГЕРБ, защото виждат промените и положителните тенденции! Средната заплата е вече над 1.000 лева, а в София - около 1.500. Безработицата пада, строят се пътища, заводи, започнаха се и инвестиции в ЖП транспорта! София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе се превръщат в красиви европейски градове! Троловете и хейтърите са недоволни, разбира се, но това е тяхната природа!

СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В сЛИВЕН е 300 лева 400

Тая средна заплата къде я сънуваш? А положителните тенденции? Абе с какво ви дрогират по събранията?

Средната заплата в Бургас е около 600лв,толкова е в Стара ЗАгора и Пловдив,за малки градове като Сливен Ямбол е в най добрия случай 500лв.,северна БЪлгария не я броми там средната и изобщо заплатата е минималната.В София средната е между 1000-1500лв. ама София не е България.Стоят се пътища дето се ремонтират на другата година,ЖП тронсржт?!Ти качвал ли си се на влак от БДЖ скоро?!Мизерия и скорост на охлюв....врмето ви изтича....дано да не си от много явните гербери,че да ти се рзмине линча.

Вие сериозно ли?! Е, то бива-бива лъжи и демагогия, ама вашето наистина минава всякакви граници. Извадете си главите от... пясъка.

Ех народе,пак ще избираш между по голямото и по малкото зло!!!! А има още няколко кандидати за президент,но ти прости ми народе тичаш да избираш 27 години едни и същи боклуци!!!!! И сега даже си готов да върнеш на власт стария бардак от червени к*рви и после да се чудиш,защо никога българия няма да се оправи!!!!?? Ами няма да се оправи,защото ти народе не го искаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

General Radev? Kradev? И от 2 самолета да не остане ни един? По негово генералстване останааааааме без самолети, нали? Крадев е от същото гробарско соросоидно котило. Събудете се. Крадев и Соросилияна са гробари и соросоиди истигнати от БКП, Трайчо гробар комунде внук на Георги Трайков издигнат от соросоидите РБ, Дончева, Георгиева, Калфин мултаци с Рашидката... А ГРОБарите са издигнали партиен секретар. Кръговрата в природата може да се разцепи само като бъдат отвяти ВСИЧКИТЕ от посочените по-горе! Държавата ще се оправи когато на балотаж отидат Пламен Пасков и Красимир Каракачанов с Явор Нотев. Иначе забравете и не ми губете времето, че сума ленински съботници ще трябва да копая гробовете народни...вместо гробовете мафиотски. Вие си изберете бъднините и беднините, скъпи мафиоти. Да го духат бедните и тъпите.

Гласувайте за модела БАЙ Х.Й и рупайте зелена тревица.

Много пък сте сигурни, че изобщо ще има балотаж

Цецка ще е големия провал на Бащицата. Той, бащицата след последните избори я подкара кат на селу. Тоест, през къра. Поверва си демек. Със селски номера. Ей тъй по роднински. Само че кат гледам. На малко по-грамотната част от останалата в страната електорална маса май и писна. Мама Цецка ке се провали, пък после ке видим.

Queen - "Show must go on (Шоуто трябва да продължи)". Споко, Queen, бг-шоуто go on нон стоп!

На Първо място - Бесепето с 65% На второ място АБВ с 29% На трето - 21- с 6%. Така казаха от Кремъл и така го сънуваме. Да живеят всички бекапета по земните кълбета. Всички други резултати са долна манипулация и ако това от горе не стане фащаме пушките и отиваме в гората.

Мамин сладък,комундетата са у ГЕРБ-о ,не сакаха да си метата билето от БКП-то,сигур и сега го пазят завит в носна кърпа у нейкой шкаф.Тетка ти Цецка секретар от БКП-то,с диплома писона неясно къде и какава....точно като профкомитетска работа....та ако сакаш партиниот секретар да ти онада булката пусни гласа си за ГЕРБО и бъди рахат....айде,че пена чака да я онадя ази....да не и мине меракот...

Това си е длона манипулация. Аз ще гласувам за Пищова и Шишарката- те са по-читави и от бесепето и от абевето и от Дв.21

Aз не мога да разбера. Нашият народ има ли изобщо и капка акъл?! Ако тези статистики са верни де.

Манипулират ни, както винаги до сега!

Цецка изгоре. Кво да говориме повече

Само Дончева става. Като се има в предвид , че офцата е Нинова, а вълкът е Гоцето - с техните протежета Радев и Калфин е ясно , че само Дончева може да бъде кандидат от ляво.

Дончева викаш,а?ТАзи същатата дето беше юристконсулт на Мултигруп,нали така?Ми той и РАшидов беше мултак на мултаците ,т.е все мафия брато...Трябва да се гласува аз охра извън етзи дето ни ги навират....например Пламен Пасков,Велизар Енчев....ей такива....

ХАХАХХАХА ИЗБЕРЕТЕ ПАК ЦАЧЕВИЦА ЗА ДА МОЖЕ ДА ВИ ПОКАЧИ ВЕДНАГА ОТ 2017 ОСИГУРОВКИТЕ ЗА ПЕНСИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДАНЪЦИ!! АМА СЛОЖЕТЕ СИ ВАЗЕЛИН ПРЕДИ ТОВА!

Искам да видя един човек който ще гласува за дясната кандидатка - партиен секретар на БКП Цачева

За нея никой няма да гласува. Все още мажоритарност не означава нищо за нас. Ще гласуват за избраника на герб, ако ще и магаре и да е, защото... ами защото са щастливи и доволни как живеем днес, къде живеем, как се справяме. Доволни като прасета в кал.

Това нов Анегдот от Слави Трифонов ли е ? Кой ще я избере тая , само самообиец или Мазохист ! Бегайте с тези чехли !

Тъй и тъй ще се фалшифицира всичко, предлагам вместо бялото квадрадче да се гласува за митьото пищова. Така ще се проведе наказателен вот.

Пищова е изключен от кандидатите?! Не трябва да се допуска"разсейване" на гласове! Той е болен, неадекватно посмешище- не може "сланините" си да управлява, а ти излизаш с безсмислено и тъпо предложение ... Я по дяволите...

"Електоралният потенциал на ГЕРБ и изградената изборна машина предопределят този резултат". Някакви въпроси? Някакви размисли?

ЧЕРВЕН КОЛЬО ТИ ПРАВИ "ПРОУЧВАНЕ"?!?!?!? И БСП не е напред с едни 7-8-10%. МНОГО СТАНА СЪМНИТЕЛНО....

Кой идиот или наркоман ще гласува за този Крокодил ЦеЦе ?

Гласувай за някоя убавица с голема цца. Да може да се опитва да пее и да се показва по телевизията по бански. Това иска народа - чалка и парцуца. Всичко друго е ала-бала.

Има два ЕДИНСТВЕНИ варианта! 1-ви: Цецка бие на 1-ви тур, съотношение 55%-60% от всички гласували. 2-ри: Балотаж: Цецка-Радев. Класната бие с категорична преднина ( това е категоричният момент за БСП ...моментът на безвъзвратното падение на БСП като политическа партия). За 1-ви път в Историята на България, ще имаме жена-Президент! Живи и Здрави!!!

Чекай! Не варкай...

ЧЕкам...среща след изборите, мястото тук в Дир-а!

Ех мечти.....стига с тези анфетки,ей че розовите слончета ще ви онадят брутално....

След изборите, ще видим кой от кого е "оноден". Да не забравиш?!! Нали знаеш приказката за "онодения" и за бития...никога не си признават. Живи и здрави!

Целокупното ГРОБарско котило е изпаднало във някаква паралелна виртуална реалност! В мокрите им сънища освен залповете на Аврора, еуфорията от наближаващия за тях светъл празник на Октомврийската революция, СЕ ВЪРТЯТ И НЯКАКВИ МИРАЖИ ЗА НОВ МАНДАТ НА ДОНДУКОВ-2! Само че, за разлика от миражите реалностите са потресаващи! За тази куца и кьорава кобила от с. Драгана ще гласуват само купени мангали, лумпени и клошари! Генерал Радев мачка ГРОБарите като гниди!

Социолози, винаги бъркате. Цачева ще отвее всеки който се опита. Само Герб.

цецко не цецка ще отвее всякаква конкуренция! На този не трябва дори да му показват как изглежда актуалната бюлетина !

с народа, затова нека им го върнем като изберем пищова и шишарката. Гавра за гавра! Никой не е по-голям от народа, а вечните ни политици се оляха тотално!

Който не гласува за Митьо Пищова е ЧЕРВЕН !

Като Боко с увисналия пищов ли?

Левите, ако са наистина леви , а не червени мазохисти- трябва да бягат от натрапените Радев и Дончева. Само Калфин!

хората искат майстори, а вие все с калфи се задоволявате!

но ще направи добро, ако на втори тур прехвърли гласове на Радев, или на Велизар Енчев, ако някой от двамата е на "ръба" на успеха !

Spirit

Като имам предвид качеството на матриала у нас и аз се все повече се убеждавам, че единственият възможен балотаж е между леля Цеца и фатмака Радев. Но с един нюанс...На първия тур от ГЕРП ще разберат колко нелицеприятна е Цецка като видят колко малко избиратели са я подкрепили, а на втория тур БСП ще разберат колко много хората мразят комунистите. Това е, за съжаление Цеца ще ни бъде президент!

взе ми го от устата....

Невероятно сполучлив коментар! Най-добрият! Поздравления!

Е Цецка е член на БКП - значи е комунист и ти десният как ще я избереш за президент не знам

Ако хората наистина мразят комунистите, няма да изберат бившия партиен секретар Цеца.

И накрая на балотажа ще са Цачева и Трайков. Има си причина, социолозите да не познават и тя е, че отдавна са на хранилка на една или друга партия и се използват не за отразяване, а в кампания за формиране на общественото мнение.

Spirit

И аз харесвам Трайков, това е най-подходящият и подготвен кандидат, но трябва да приемем реалностите. А това е, че на ПЕТ КИЛОМЕТРА от София започва друга България. Там с малки изключения цари мрак и духовна нищета. Трайчо ще бъде трети/преди Каракачанов/ и това на този етап е предела на възможностите на българското дясно. За съжаление е така и трябва да го приемем този факт. Но да бъдем оптимисти, времената се променят....Може би следващият път..

Няма как българите да гласуват за тази сбирщина, която фалира държавата и нацвъка гниди, като Овч. Пешо Димитров,Серж, Таско,Виденов,Нинова..Естествено, ромите и соц. чугуните не ги броя за българи.

Боко, Цецка, Цецо и цялата гербаджийска помия!

Народе очаква се голямото Фалшифициране на изборите за Президент ! Така ще стоим и ще гледаме как ни лъжат и маниполират тази ОПГ ГЕРБ , трябва да се направи нещо за да се отървем от тях !

Това държава ли е, където нито една обществена поръчка не се печели от други, освен от приближени на ГЕРБ. Това не ви ли дразни?? Не ви ли обижда, не ви ли бърка в джоба . Не ви ли се присмиват, че сте страхотни будали???Промяна, това е истината.

Това е характерно за държавата България като цяло. Всяко ново управление сменя политическите назначения със свои и корумпира системата така, че да се облагодетелстват свои хора и фирми. Нима БСП не правеше така? Нима СДС не правеше същото? За царя какво да кажем... Кое ви кара да мислите, че като сменим ГЕРБ, нещата ще се променят? Нов баpдак знаете с какви kypви се прави. Проблемът е, че няма от къде да се вземат новите. За да се появят нови, трябва да сменим май целия народ. Лош матриял не беше лицеприятно, но пък съвсем точно изказване.

Какъв Радев , каква фуражка. Калфин е на светлинни години пред него. Ерудиран е , интелегентен и толерантен. Радев няма никакъв опит, нахален и елементарен. Това, че бесепето го лансират, може да му помогне да се бори за 3-4 място.

ако някой яярбва да се оцени с "най зле" от всички кандидати, това е точно калфата! Него сме го виждала какви ги твори , така, че не ни говори!

Spirit

На тези избори прогнозите на социолозите ще са като на метеоролозите за предстоящата зима- напълно опровергаващи се една на друга, като времето е точно обратно на това, което са казали метеоролозите. През септември обещаваха октомври да е лято, а сега зъзнем от студ. Миналата седмица казваха, че тази година ще минем без циганско лято, а тази предричат тамън две цигански лета. Та и с прогнозите на социолозите ще е така. Ще има доста неприятни изненади за политиците, които са си ги поръчали тези прогнози. като по правило втората прогноза няма да има нищо общо с първата.

ЧЕСТИТА ПОБЕДА ГЕРБ! ХВАЛА ДА ВИ Е ВЛАСТА И ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ В НЕЯ!

Народът иска неполитик - Марешки

неполитикът Марешки... да се справи на политическа позиция?!

Изборите са отново предварително обречени,много "талант" има Цветанов,след като отново въпреки плюенето и недолюбването относно кандидатурата на ГЕРБ пак соц.проучванията се гласят ,а вероятно и самото преброявне в полза на ГЕРБ...е нема такава държава, нема такъв манипулиран народ....спасявайте се кораба наистина потъва,не е метафора ,а факт.

До тези, които ще участват в изборните комисии, желаещи ЧЕСТНИ ИЗБОРИ: Дами и господа, Подписвайте протоколите с ПЪЛНИТЕ СИ ИМЕНА РЪКОПИСНО - Малко трудно ще бъдат фалшифицирани и подписа и имената ви (изписани РЪКОПИСНО)

Мазни идиоти са Сова , Бухал ,Меки задници от Харисаните ! Вие на идиоти ли ни правите че искарахте Цецка победител ! Писна ми от такива агенции които маниполират Българския Вот и изкарват лъжата и глупостта на първо място , както изкарвахте криСталинка най висок процент ! Ей Харис Бухали вземете си парите от Тиквата и се махайте ! Аз не искам да живея като последния бедняк в тази ограбвана от Мутри Държава , ще ви съдим за помощ на ОПГ и манипулация на общественото мнение !

Изравнени, ама НА КУКОВ ДЕН! Само за секунда отворете блиц-анкетата под самата публикация! Генерал Радев води убедително пред Цура РабФака с 15%! Бочко&со усещат връхлитащата ги катастрофа на 6-ти ноември и единствените им аргументи са кофите с помия, наливане на тлъсти пачки в поръчкови социологически агенции и незаконно въвличане на държавни институции в битката им за оцеляване! Техната кандидат-прецедентка Цура Метлата не може да напълни и едно селско читалищно салонче, омерзени хората я плюят и псуват повсеместно! Въпреки демагогията и гьон-суратлъка на ГРОБарите!

Който не гласува за Митьо Пищова е национален предател и продажник.

По-смело другари стъкмисти, по-смело..На предишните избори направо обещавахте на бесепету, че ще спечелят...Ама не се получи баш така