17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да попитам само и социалния министър и горанов с 250лв пенсия за цял месец, как ще помогнете на възрастните хора. Та те трябва да си платят тока, водата, парното, данъците и лекарствата - Вие не можете да управлявате социална и финансова и икономическа сфера. Как ще ви се обади възрастен човек нали трябва да си е платил и телефона а за ХРАНАТА !!!!!

Ало вие нормални ли сте? Спрете да действате хората да ви работят безплатно и да ходите по лайсната с доброволците. Вече прекалявате. Държавните служители и депутатите защо не започнат да работят доброволчески? Най-вече депутатите. Даже предлагам мярката всички висши държавни чиновници да работят доброволно по време на цялата криза, а всички депутати да не получават никакво възнаграждение по време на цялата криза. Да им бъдат взети всички привилегии вкл. жилищата, в които живеят доста държавни служители на символичен наем. Иначе хората си плащат сами сметките и една голяма част се чудят как да свързват двата края със заплати от същите онези инвеститори, на които позволявате да плащат масово заплати по 1000 лв и им давате всякакви държавни помощи и преференции. Иначе мярката за психологическа помощ ми изглежда адекватна, но е важно приложението.

При липса на медикаменти, спирт, ръкавици, маски, защитни облекла, няма друго какво да се предостави, освен сладки приказки, обещания и успокоения...

идиоти, живейте вие с една психологическа подкрепа само! тези хора имат нужда от средства, подходящо лечение и достойни старини!

ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОДКРЕПА ИМАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, А ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА - ФИНАНСОВА ...

Дуся сутринта изприказва една камара глупости по телевизията и отиде да плющи манджа в парламента.

Ти акъл не ми давай, пари ми дай.

Стига симулирахте дейност и търсихте работа на ненужни специалности които произведоха ВУЗ-овете без да знаят защо. Старите хора са по на център от много други и им трябва друг вид помощ. Знае се каква.

еднъж директорът на затвора извикал при себе си палача и му направил строга забележка да не се отнася толкова грубо с осъдените на смърт. Вярно, че хората са обречени, но все пак до последния момент и те имат право на човешко отношение. На следващия ден водят един осъден на смърт. Посрещнал го палачът пред бесилката, протегнал ръка, погалил го под брадичката и се ухилил: - Гъди, гъди, гъди! Кого ще бесим днес, а?

Не дразнеше хората с епидемия от глупости!

не викнат Кашпировски да им изнесе една беседа в Армеец, след това проблеми няма да има, при няколко заразени в залата.