Социалните отнеха детето на измамник от разбитата група във Ветово

Задържаните са 10-има, при претърсванията са намерени и 400 грама тротил, с които могат да се срутят 2-3 къщи, оръжие, СИМ карти и телефони

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР прави акция да трие мнения просто защото не му харесва нещо или по-точно има заповед от ГОРЕ! Ако публикувате два или три пъти вашето мнение ви забраняват ИП адреса и ви правят безгласни. ДИР.бг е стартирала супер цензора. Ако четете внимателно по-стари коментари в която и да е статия те изчезват. За Фандъкова статиите са със забранен коментар. ДИР е цензор и ще придвижи България да е над 111 място по свобода на словото. Даже да ми забраните този ИП адрес има още хиляди. Ще пиша непрекъснато това съобщение за да е ясно, че цензорирате хората и така изкривявате коментарите и усещането към статиите! Виждам гнусни и обидни коментари които стоят. Виждам как изчезват интересни и не стандартни мнения, независимо дали ми харесват. Моля хора обяснявайте на ДИРа, че са цензори. Забележете колко по-малко коментари има под всяка една статия...

Да ги вземат и интегрират. Едни просещи циганета ги бях поразпитал, според тях бяха около 5-ти клас, не можеха да смятат елементарни неща от рода на 4 по 5, а 6 по 7 въобще ги прати в ступор. Учителите които ги пускат нагоре са също толкова виновни. Проблемът е в това, че ние ги мислим за хора, но според мен те са по-скоро с манталитет на хлебарки ... ровят там в боклука да намерят нещо за хапване, а като хапнат вземат па се размножат и толкова.

Тия от снимките бих ги обесил на първия клон - само като им видиш мутрите "красиви" и....

Т'ва с детето нИ ми стана светло, бате?!? Що го 'зеха!?!

Защото според тебе то може ли да расте и да се възпитава в тази среда, а и майката е пребита.

И все пак деца се вземат, другари!!! Майката не може ли да си го гледа това дете или целта на отнемането е друга! Нищо не разбрах от тази дописка.

Норвежците са виновни!

Излиза, че със 300-400% намаление на ало-измамите, измамниците връщат пари на хората?!

Значи все пак наистина взимат децата на циганите, кво лъже Бойко, че няма стратегия?! Има! И главен стратег е Гешев!

сега е РЕДНО да ПУБЛИКУ ВАТ ежемесечна информация за МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО и СЪСТОЯНИЕТО НА ОТНЕТОТО ДЕТЕ.../Впрочем, такава следва да е практиката и за други отнемани деца/ И тогава няма да има паника и фалшиви новини...Въпреки,че-докато се разбере има ли приемни родители-педофили...не ми се мисли...Дано се грижат добре за детето...

А майката, какво е виновна че ѝ отнемат детето, което ще расте без майка, ще сменя приемни семейства, скъсването на кръвната връзка ще го направи агресивно, без детство.

За да й го отнемат детето явно и самата тя не е достатъчно благонадежден родител като бащата.

Аз съм много против да се публикува подобна информация особено адрес! Всеки луд може да иде да търси това дете и да го лъже, че ще го заведе при мама и тати. сещате се за какво говоря

Този е математически гений!!! Жалко , че няма Нобелова награда за математика! Не знаех, че намалението може да е над 100%.

Думата 'процент' означава част от 100. Очевидно като кажем някакъв процент над 100% е пълна безсмислица. Статистиката показвала, че този вид престъпления намалели 300-400 процента . Някой от пишещите или изказващите се не е ходил ма училище.

не крадете дацата на хоратаа аааа изроди... айде , почвайте да виете!

лелите които протестират срещу стратегия за защита на детето сигурно и те са закоравели мафиози че се притесмняват токова от тая защита

Те се притесяват от услугите, които ще им бъдат наложени без да има нужда и без те да ги искат.Не се защитава право на деца като отнемаш правата на родителите.

Че имаш дете за да ти е безразлично как и каква ще бъде съдбата му. Детето принадлежи на боилогичното семейство.Ако се случи нещастие за него могат да се грижат лели,баби или някой от фамилията.Как са се грижели до сега самотните майки.Ами то да те е страх да създадеш семейно гнездо,ако половинката се окаже ,че е идиот(след брака ще си покаже рогата)неможеш да го оставиш че ще ти отнемат детето.Ако стоиш да те пребие от бой пак си без дете.И какво е това?

Ако не ти е безразлично ще искаш държавата да ги пази от родители побойници а не да оставят родителите да правят каквото си щат. някои цигански кланове и режат палците на ръцете за да станат подобри джебчии

Всички платени (предполагам ,че на са малко за да се действа светкавично)за отнемане на деца,доброволно да си дадат собствените на чакащите приемни родители и няма да има нужда да се отнемат други.Родителите най после ще се успокоят

само са цигани чета от няколко дена

То други нема вече ти какви искаш ?

мчи ти къв си е?

Що за идиотизъм?! вместо тоя да го вкарат за 10 - 20 години зад решетките и да му отнемат всички палати и сметки и да върна детето на пребитата майка, те го отнели

Гешефт сега ще каже, че протестите срещу назначението му са платени от ало-измамниците, но точно тия от снимката идваха с автобусите да плашат протестиращите срещу него. Те държаха плакатите "Гешев е расист" и пееха "И преди и сега Гешев значи свобода".

# Джок Полфриймън - трите прасенца подпалиха държавата, западната преса гърми , новините от срещата с посланика са лъжа , ще ни поцепят

Айде сега патреотете с байраците да ходят на протест пред норвежкото посолство, щото толкова им е акъла!

И какво общо има случая с притестите ? Хората си пазят децата от чиновническите злоупотреби.Ти като искаш си стой спокойно.

Оставихте ги да се плодят безобразно и започваме да берем "плодовете" на това плодене, по-страшно ще става. Спешни мерки трябват и забрана да имат повече от 2 деца!!!

Баня ден, без новини за цигани.

Интересно защо не са върнали детето на майката, която не стига, че е пребита, ами и вземат и детето. Държава на ужасите.

То това дете не е от тази майка, а от бабата...

И други пребити майки няма да подават жалби срещу мъжете си кретени, защото тъпите чиновници ще им вземат децата.

Като си нямат истанбулска конвенция да ги пази....

Caмо детето ли? А няма ли да му отнемат cкъпите лимузини, златата, пачките c крадени пари? Няма ли незаконно поcтроеният му палат да бъде cъборен и изравнен cъc земята веднага?? Няма ли да cе разcледва как роми, които нямат и ден трудов cтаж имат милиони?? Няма ли да отиде в затвора за 10-15 години по бързата процедура??

Абе хубаво, че гешев е там, но по-добре би било там да бъде и баш началника му бай хой! Нали всички хубави работи той ги движи?!?!?!?

Тоест отнели са детето от майката, защото бащата е пребил майката?

Отнели са циганчето от циганката .... и какво ще го правят сега никой не знае.

Най-мразя да ми говорят "едно към гьотере".... да се срутят 3-4 къщи, 19-20 измами, 300 - 400 процента. Такива изказвания, ми казват единствено, че говорещият ми приказва каквото му дойде на езика, колкото да клати гората.

Защо започнаха да прибират мангалите измамници след толкова години?....спряха да продават гласове?

Стимулират ги да си продатат гласовете правилно

Гешеф значи свобода !

За деянията му да го прибират! Но да отнемат детето при положение, че има майка, не го разбирам. Ми да отнемат децата на всички крадливи политици!

ДЪРЖАВАТА НЕ ОТНЕМА ДЕЦА! ВЕРВАЙТЕ НИ!

ПИПО

Да ти кажа и аз не го схванах. Пребил жена си и социалните взели детето. Тъмно зеленият ало измамник хич няма какво да го коментирам, но ми е интересна тезата за детето каква им е.

Значи майката хем набита, хем вече и без дете.Помощ отвсякъде.

Дончев -соросоида ,нарича това слухове,,,,слухове са че ГЕРБ не се опръвлява от Сорос и отровното обществпо

Защо са му взели детето? Като е пребил жена си, да вземат нея, защо са му отнели детето?

е кой ще гледа чавето? Майката пребита, бащата в пандиза....

Социалните са му отнели детето! Ха сега, опровергайте "химическите следи", пръсканите от самолети химикали, за да може ХААРП да функционира по-ефективно и да ни облъчва, да контролират репродуктивността ни, работоспособността ни и съзнанието ни, да ни манипулират какво да купуваме, за кого да гласуваме! Току-що забелязах военни самолети, които разпръскват химикали, и това не са следите от реактивната струя на двигателите, химикали - ъпдейтват ни за изборите!

на теб главата изглежда някой здраво е хааарпнал.

НАЛИ ЗНАЕШ КАКВО ЗНАЧИ SIC НА АНГЛИЙСКИ? БОЛЕН ДА, ТИ СИ БОЛЕН ОТ ПРОСТОТИЯ И СЛУГИНСКИ МАНТАЛИТЕТ! ЗА ТЕБЕ ОБЛЪЧВАНЕТО НЕ Е СТРАШНО, НЯМА ДА ПРОМЕНИ НИЩО!

Отнемане на гражданството и вън от България! Многократно осъждани... Окрадоха хиляди хора вече. От пенсионери, възползвайки се от старините им. Това са измизерствани пари, за да могат тия м...ли да се забавляват и живеят охолно! Тези дори не заслужават да им плащаме и затвора.

крайно време ама найстина овладейте я тая ромска престьпност сьщо и джебчийките от левски и игнатиево а поселата е страшно докога

как е,или там кметицата не дава и дума да се издума за електората

Престъпността не е ромска (каквото и да означава това) престъпността е ЦИГАНСКА

Пожарникаря , Първанов , Яни .... Каква е тази гербераско-бесепарска дружинка !?

Циркаджии! 20 години им беше трудно и невъзможно, сега за два месеца хванаха няколко групи. Някой не иска да си плати "данъка" към колегите в униформи? "Колегите в униформи" искат да си разширят обхвата? Или се засрамиха от румънската полиция, коят оза две седмици разпердуши цялата телефонна мафия, изнесла се в Румъния?

Единсвеният начин циганите да спасят децата си от отнемане е да избягат от България и да не се върнат. Пуснете им тази муха във Фейсбук, та дано Господ ни отръве от този тумор

Добра идея, ама циганин да може да чете, че и профил в сураттефтера...

До скоро получаваха помощи за децата от чужбина, без децата физически да са там, в същото време получаваха детски и от България. През последните години западните държави затегнаха този режим и сега те си ги вземат с тях, за да могат да получават детски от там. Така че нещата вече са тръгнали в тази посока, поне докато не орежат помощите за новодошлите и никога неработили. Това също се очертава в Германия.

Колко осъдителни присъди е постигнал единствения Гешеф? Така и никой не разбра. Но на всяка ПиАр акция първи се снима.... И тия така ще ги обвинят, че след 10 дни ще са си по къщите и пак ще си вършат "бизнеса". Сега ще се отчетат и ще имат едни хубави обвинения със споразумения....

В материалът има продуктово позициониране.

събаряйте им палатите и да живеят в катуна!

Еййй, ето ми го, бе - таман се бях затъжила за него и воала!;) Хероят мой, който ще опандизи де що престъпник шава по тази територия!;) Нищо, че тези от Ветово си шетат от поне 10-15 години и нищо, че тези палати не са израсли с последния дъжд, но пък главните прокурори се избират/назначават на всеки 7 години - та нема се плашувате алоизмамници - кампанийно е! Стискайте зъби и гледайте примера на братята ви от Игнатиево - и там люти закани, арести, заплахи за конфискации на палати и возила и накрая - нъцки!;)

"Статистиката показва, че така този вид обаждания са намалели с над 300-400 процента" - От 1000% предполагам са намалели, кой ги пише тези щуротии??? Явно някой е отсъствал от часовете по математика.

Да продължат със село Богданци край Тутракан. Там има от онея измамници, които завличат загорели чужденци като ги карат да пращат пари за булки.

Айде пак предизборно!

Колко и на колко са осъдените? главния говорител да каже

Ало шефе, когато ги вкараш в затвора поне за 20 г. и им вземеш къщите ТОГАВА ще ти повярваме, а сега само мирише на парфюмирани умозанималки !!

От съдийската мафия зависи

Баш от прикриватурата и гештапо си зависи. Дори си има спец прикриватура и спец гештапо за силно наши хора или врагове. Прокуратурата пере най-добре! Само тя може да повдига или да не повдига обвинения, както и за какво точно да ги повдига. Тя пише обвинителния акт. Съда отсъжда според обвинението и събраните доказателства. Усещаш ли къде е хватката и ключа от палатката? В кой е ножа и хляба?

Не можаха тия софиянци / не всички, тия с шопския произход/, да научат имото на този град ВЯТОВО, а не Ветово!!! Това е все едно на град Елин Пелин да казваме Илин Пилин...........