Сотир Цацаров: Докладът на EK срутва опорните точки за ретроградност на прокуратурата

Убиецът на Виктория е направил признания и за осъщественото изнасилване, казва главният прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ояденият ти корумпиран търбух нема срутване, бате.

Кой пък вярва на измисления ЕК и техните лъжи ?! Ега ти оправданията ! Вижте реалността и ще разберете КОЙ прикрива и подкрепя истинската престъпност и корупция ! Това е ПРИКРИватурата и самият цацаров !

"ЧСИ-та незаконно и на гърба на народа са преразпредели над 25 млрд. евро. Това е най-голямата кражба в България, с която се унищожава бизнеса на хората, загиват малки и средни предприятия. Мълчи се за това, че ЕК продължава да разследва България за това, че 10 години българите са съдени в нарушение на европейското законодателство. Наказателната процедура е неминуема."

Май отиваме към намаляване на присъдата с 1/3 в делото което ще се води за убийството на Виктория.Убиецът си призна,съдейства на разследването.Това ли казваш Цаца?Не ни трябват никакви доклади за да знаем че не струвате ,работите поръчково и пазите престъпниците.

слугинчето на шиши е забравило да коментира за Брендо например

Цаце, ТИ го казваш!!!

Какви опорни точки, г-н Цацаров, Вие знаете ли какви са опорните точки на съда и прокуратурата в Лом? Води се дело за телефонна измама срещу мулето, фактите сочат за пряко участие в измамата, но не го съдят за измама, а за т. н. вещно укривателство, и понеже мулето било с чисто минало според закона (реабилитиран, лежал е 11 месеца за убийство) го осъждат на 6 месеца, но с изпитателен срок 3 години, през тези три години служител от ломската полиция щял да го превъзпитава, най-вероятно този, който си е поделил сумата с мулето. Присъдите за участие в тел. измами в страни от ЕС са над 10 години, а при нас се пускат на свобода, безнаказано. ЗАЩО?

Цацаров вече никой не ти вярва. Матряла колкото и да е калпав и той от време на време му стават видни безобразията, които правите. Дори спряхте да се прикривате последните 10тина години.

Seaseal

Бе аз се чудя, как тоз римлянин (да сме политкоректни, нали..), баш на тази хубава, ведра и явно кадърна млада жена налетя? Да не би в махалата да са свършили...?

не й е налитал, няма да се учудя да се окаже, че по това време е бил в Германия

Бахти наглостта!!! Опорните точки ще се срутят когато прокуратурата се задейства истински по следните казуси: - Незаконните заменки на гори и дюни. - Незаконната сеч и бракониерството - Заграбването на територии в националните паркове и незаконното строителство в тях - Незаконното строителство във вододайните зони - Когато разследва произхода на средствата за придобиване на ТЕЦ Варна от политик - Когато установи произхода на необяснимото богатство и влияние на някои известни дебели хора - .................. Списъкът може да се продължи много дълго. Преди прокуратурата да започне да дава отговори по горните въпроси, "опорните точки" са си валидни и легитимни

и накрая пише, че догодина ще ни назначават европейски прокурор, защото главпрок. очевидно нямаме

"Ти си го избра" се оказа кръгла нула....

ей това се казва наглост и безочие, браво цацаров, браво прокуратура и съд - вие достигате нови висини! На нас външни врагове не ни трябват, сами ще си загробим държавата...

Между другото спомняте ли си какво говореха публично тези същите при предни критични доклади от Европа? Да ви припомня - че те не ги интересували и били само са сведение! Че това било намеса отвън в суверенна държава! А имаше един шеф там, който бе такъв арогантен боклук, че директно заяви, че нямало да взима акъл от мисля шведски педофили... Това само за сведение... Щото някои помним малко повече от един ден...

Цацаров, как Доган се сдобива с активи за 30 милиона? Кон и как му “подарява” активи на подобна стойност, и то в отрасъл, имащ отношение и към националната сигурност? Какво става с аферата ЧЕЗ? Кои бяха сигурните финансиращи сделката, която също има отношение и към националната ни сигурност? Защо се крият над 50 оплаквания на адвокат Мондешки. например, и безбройните далавери и измами, в които е замесен? А измамите - и документални, на оторизирани лица и СИНДИЦИ в КТБ, кражбата на века!?!?

Шофьорката, причинила катастрофата, е на 27 години

Измамници!

И колкото и да се опитва Цацаров да представи безобразията на прокуратурата и в съдебната владт като личен конфликт с определени лица и кръгове (като с Панов например), по подобие на политици и управници, представящи безобразията си от 30 години като ... политика и политически сблъсъци между управляващи и опозиция, кате между з ГЕРБ и БСП, или между Борисов и Корнелия, вече на всички е ясно, че войната е между престъпници и граждани, между мафия и народ! И затова хората са на улиците, и ще продължават да са там! И затова рейтингут на прокурстурата и на властта е практически 0!

След пребиваването на такива като Цацаров, Филчев, Татарчев и Мръчков в прокуратурата като главни прокурори става все по-очевидна крвщяшата нужда от процедури и закон за възможност за разследване на очевадни престъпления, извършени от лицето, оглавяващо тази институция! Голямата власт върви с големи отговорности! Неизбежно, така е при истинската ддмокрация, а не фиктивната, имитацията. Едва ли има смисъл да изброяваме отново лъжите, безобразията и дори престъпленията на прокурори к на прокуратурата, да не говорим за очевидно несъответстващите на доходите им авоари, пари к начин на живот на редица прокурори и магистрати, особено такива, които са замесени в някои дела от голям публичен, финансов и политически интерес. Стига вече с лъжите, безобразията и престъпленията на Цацаров и хората му - как бяха наречени, шпиц команда, стига с гаври като с Иванчева, КТБ, Костинбродски афери и прочие!

Нищо не срутва докладът на ЕК, защото българинът вече са научи да вярва на очите си (и на джоба си), а на на доклади на измислени евробюрократи - нали си ги знаем нашите, като Бареков например. А и Катарзиса Пеевски се готвеше по едно време... Само един факт от многото - да вземат изготвилите този доклад (а ми се струва, че това ще се случи) да се запознаят от началото съвсем внимателно с цирка, наречен “случая Иванчева@, заради който със сигурност ше осъдят България заради безобразията на българската прокуратура. Или пък с кражбата на века КТБ! Или пък с това как хората на Цацаров отчитат грешки, арестували невинни хора без никакви доказателства (след СРС-Та, между другото такива има и по Иванчева и те ше докажат ... невинността й)за убийството на Катарзиса, жив и здрав и с огромна охрана на сметка на най-бедния в ЕС народ - българския! Или да се запознаят как Цацаров притичва на местопрестъпление с 5 трупа и лъже пред микрофоните, че били убити с по Еди изстрел, докато следователите преброявст по половин дузина куршуми на всеки труп.., Или да питат как така Иванчева и колежката й са ъч толкова опасни да не напуснат страната и да не избягат и ги видят навсякъде с Пранич ги, а Брендо, който е търгувал с кораби и яхти тонове кокаин се оказа на свобода, за да може да се скрие от вече произнесени тежки присъди например в ЗИталия - мисля 8 години затвор. Или ... да не продължавам повече, всичко д пределно ясно. Явно и Вче тази ЕК положението е като с властта в България - трябва да бъдат изметени от там. защото са безполезни и вредни с лъжливите си доклади и констатации! От България за последните 30 години са откраднати от всеки Българин по всевъзможни начини и схеми (и чрез държавно и общински имущество) по около 50,000 лева на човек (по 25-30,000 долара пари и активи). И то съвсем планомерно, организирано и постоянно във времето - в условията на рецидив, продължаващ и сега. А Борисов, който си избра Цацаров с образа си в огледалото Пеевски до вчера ни убеждаваше, че нямало корупция и ме престрелки на организирани престъпни групи на публични места били @местни махленски свади за паркоместа@.

Само да добавя Кражбите според мен са доста повече. Краде се от труда на хората което само по себе си е доста над 50 000 на човек. И за по конкретни щрихи 1. Кражби в размер на около 1 500 000 000 -2 500 000 000 евро от електродобива годишно 2. Кражба от акцизи на цигари най малко в размер на 1 000 000 годишно 3. ..... Хилади схеми и схемички които обират труда на хората които де факто създават благата на които се радват крадците. Сумите са доста повече от 50 000 на човек

за акциза + 0 става дума за милиард и то само доказани и изловени

Само да питам .. за един приятел де. Полиция, прокуратура, съдии общо повече като бройка на глава от населението и повече като разход от повечето развити страни по света . Ефективност ... е ще оставя на вас да прецените каква е ефективността на изброените.

Добре, че си вярва...

Цацааа, Цаца, ако ЕС не беше пробит кораб, ЕК щеше да те венецеслави, ама друг път.

Надявай се да те оставят на мира!Нали Вие Цацаров бяхте избран от Бойко Борисов , като негов защитник от Закона ?И сега си чиста невинна сълза!

Цацков се плъзга на най-елементарно ниво. Ако докладите трябва да бъдат критерий, то веднага се сещам за един - този на турската служба за борба с организираната престъпност и корупцията. Цацков, ти самосезира ли се най-накрая, или едно пиленце ти го открадна от бюрцето? Или пък и той е опорна точка?

Брюксел да почне да плащаа заплатите на българската прокуратура,защото българските данъкоплатци я намират за неефективана и роптаят.

Убийци, махайте се !

А бе Цацаров, хората от ЕК вдигнаха ръце от вас. Кой ще ви чака 12 години. Критерият е Шенген. Когато ни допуснат там, тогава ще приема, че съдебната система работи.

Прокуратурата напоследък работи добре,но осъдени няма,съда проклет оневинява повечето обвиняеми,особено,ако са политици или олигарси! Чакаме първите политици и олигарси да влязат в затвора и да им се отнеме имуществото в полза на държавата! Чакаме вече 30 години! Засега ефект няма,затова народа си мисли,че акциите са пиар за замазване на положението! Вкарайте политици и олигарси в затвора и тогава наистина опорните точки ще отпаднат! Почти всички политици и олигарси са забогатели по времето на управление на БСП-ДПС-НДСВ-СДС!!!

Или си поредното руско-делян-певско тролче или нямаш никаква представа какво трябва да свърши прокуратурата, за да има осъдени !

Хайде за модератора да го напишем автоцензурокоректно;) И така: Докладът на Брюксел може и да оборва "опорните точки" за ретроградност на прокуратурата! НО рейтингът на прокуратурата тук, в България, където си получават заплатите, ОБОРВА хубавите писания в доклада;) Така добре ли е?!;)

много сте умни и двете

Да бе, цацко, Докладът може и да срутва "опорните точки" в Брюксел, ама ТУК, цаца, РЕЙТИНГЪТ на цацаратурата и твоя личен копае дъното! Вервай си, лошо няма...

Корумпиран и безмозъчен.

Хайде тогава като всичко е супер и наистина сме добре да има и резултати. И още нещо като е толкова добър в работата си дали ще остане на поста или ще го сменят което не е логично на наближаващия избор за Главен прокурор. Според мен си е пътник.

Българските граждани знаят как работи прокуратурата.Цацаров да си чете доклада,да му вярва и да се умилява.

Цацаров , защо е това нечовешко отношение към кметицата и нейната заместничка от Младост ? Това което показаха , килия 40 см. на 3 м, за 2 жени/ мръсна кофичка в която е изсипана някаква гадост за закуска ,отворена смрадлива тоалетна , всеки път ги унижават и събличат голи за претърсване . Къде живеем , че това и при талибаните. К май не става . Какво са направили не ме интересум.ва нито човек , нито дете са убили , ЗАЩО СА ТЕЗИ ФАШИСТКИ МЕТОДИ КЪМ 2 ЖЕНИ ?????

Това, което ни демонстрираха с Иванчева не е само и толкова заради нея, а като послание за всички останали българи в България, какво ще стане с онези, които дръзнат да е изправят срещу нафията им! Като урок за наказание, какво да очакват онези, които наистина и на практика, последователно се изправят срещу мафията. Всяка диктатура има нужда от репресивни органи и репресии, и понеже се имитира демокрация те някак си трябва да бъдат облечени в що годе приемлива, тоест уж легална форма. И затова я сготвиха, пришиха и престъпление, включиха и дежурните си Коларовски свидетели като онзи боклук, на който му бяха написали какво да говори и когато съдията му взе листчето онзи съвсем се обърка с лъжите си - онзи, пишнан-бизнесмена, дето бил получил нов морал в чужбина и там бил спечелил парите си да инвестира, но иначе взел 50,000 евро за подкупа ... като заем от банка!?!?? К понеже явно вече настана голяма жега за тези, те спретнаха набързо и необмислено и цирка с Иванчева! За тях много по-важни от самите репресии е ТЕ ДА СЕ ЗНАЯТ, да се разчуят, тоест да вселят, култивират и поддържа РЧР СТРАХА от тях, и затова бяха тези отвратителни и долни демонстрации при задържането й, веригите, с които в показват, оковите за леглото, стъклената стена в съда,... Не само и просто престъпници, но и много долни и явно отчаяни същества, без дръг възможен изход и път за отстъпление, освен да ни демонстрират деградацията си докрай!

Е и, с какво ще промени този доклад положението в България? С нищо - към българските кучета, които лаят се присъединиха и европейски такива,които също лаят, но керванът на олигархията в България си върви и нищо не може да го спре, докато българският народ не измре.

Докладът на EK само доказва: че информацията, въз основа на която е изготвен или е събирана през пръсти или, че срещу обещани "облаги" и ЕК наблюдатели подменят данни или, че им е писнало от нас.

Германците са ни върнали мангала при условие че се грижим за него и го изпратим в болнично заведение да си лекува мозъка за наша сметка.