СОС иска от държавата терени в "Младост" за развитието на града

Една от целите е да реши казуса казуса с бетонирането на градинките в района

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ограбването продължава с пълна сила. До последния сантиметър земя. Дано да ви преседне. Дано се задавите и пукнете.

От нагли и алчни за пари ГЕРБ-аджии, няма ли най-после да се озаптят! Няма ли Държавен орган, който да каже: СТИГА НА ЗАСТРОЯВАНЕТО? Хълмовете, на които е построен "Младост" - СЛАГАТ под тежестта на прекомерно многото блокове! То не бяха: Ст. Софиянски, Ант. Николов, фамилия Блъскови и др. - то не бе чудо?

Явно са решили , че след повече от три десетилетия увъртане , е време да обезщетят собствениците на земята върху която са построени панелните блокове .

Ако може първо да се прокара закон забраняващ уплътняването на съществуващата застройка. Ако е възможно в национален мащаб. Един закон, че всяка сграда, дето почва да се строи да е на разстояние от другите, колкото е висока би бил много добро дешение. Просто с това уплътняване - най-хубавият район на София - "Лозенец" се превърна от квартал с къщи и тук таме триетажни блокове и много малко по-високо стропителство, но много зеленина в нещо през което в момента трудно се минава даже и пеша, защото на место, където беше една къща поникна блок с 12 - 20 апартамента. Квартали като "Стрелбище" и "Иван Вазов", които бяха като парк из който има блокове, станаха на гета. Второ - интересно ми е тази зона между Младост 3 и 4 и Горубляне - от къде предвидат да я свържат транспортно с града. По "Цариградското задръстване" не става. Вече булеварда едвам носи движението в пиковите часове. А место за друг булевард не оставиха. Абе ГЕРБ-аджийски мечти.

Що забравяш за Редута? Там на мястото на почти всички еднофамилни къщи изникнаха сгради с по 30 апартамента. И продължават с бетона и със събарянето, на малкото останало несъборено.

държавата да дари, за да може после общината да дари на определени бизнесмени. няма паркове, няма детски градини. има само молове и офис сгради. тия гербери и тая Фандъкова не се наядоха

към Ихтиман. Кър голем .....

Ще ги имат! Сега,като извадят списъка на иванчева и заместничката й за задигнатите общински земи от наши мутри без наем бая народ трябва да ходи по килиите.

Е що пък точно в Къро, а не в Люлин и Обеля - там място бол? Ама пък там цената е ниска, нема да стане далаверата като хората, демек, нема да има мющюрии да купуват некачественото строителство на тройни цени....

Ще бъде държан с пранги часове наред на центъра за назидание.

"Една от целите е да реши казуса казуса с бетонирането на градинките в района".... Решавате го из основи. Бетонирате всичко.

за да може да ги продадете на мутрите да строят още комплекси?

тук все още друго няма освен мутри и мутречиталчни за имоти.

Ядосан, а обърна ли внимание на щението: "...Това решение ще даде начало на процедура по безвъзмездно предоставяне на имоти от държавата към общината, които ще послужат за задоволяване на нуждите на града и ще създадат възможност за ... бла-бла-бла-бла" На второ раздаване може да си сигурен, че и безвъзмедното, като совите, няма да е това, което е.