17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този софтуер ще се управлява от управляващите, които ще преценяват от тяхна гледна точка кои новини са истински и кои фалшиви. С една дума цензурата ще се модернизира и внедри и в социалните мрежи .

Дебелия и яйцеглавия ядат суджуци В БарцИлона на гърба на собствения си народ. Айде да го хване софтуера това.

Този софтуер, който трябва да си инсталираме, за да пресява истинските от фалшивите новини от ЦРУ ли е създаден ? И как разпознава фалшивите новини ? Няма ги на сайта на управляващата партия ли ?

И когато сме на 111-то място по свобода на словото, нямаш интернет, а получаваш информация единствено по БНТ, бТВ и Нова, как да разбереш, че информацията им е достоверна ? Всеки Божи ден започва с изявления на Цветанов по една от тези телевизии, а понякога и по трите телевизии. Излиза, че той е източника на истинските телевизии.

Проблемът на западняците е все по- ясен- техните народи приемат всякакви лъжи безропотно, докато нашите народи имат вродено и усъвършенствано чувство за критичност по проблеми и факти.

Защо ли телевизорът ми обяснява как все по-добре живеем, а хладилникът не е съгласен? Най-големите източници на дезинформация са пред очите ни: политиците поддържани от медиите. И на запад CNN, BBC и други подобни са средства за масова ДЕЗинформация и пропаганда. Защо не им търсите сметка на тях, вместо да цензурирате несъгласните? Това ли е прехвалената демократична свобода на словота?

Като влезна във фейса единственото, което правя е да трия всичко.

Ама ти още ли одиш у Фейсбоклук?!

stankow

И като ги улови (което е проста работа и отдавна се прави), какво ще предприеме ? Ще блокира потребителя, ще го арестува ? Яко ги тресе демокрацията западняците !

Демокрацията като форма на управление на робовладелческото общество в древна Атина, бе извадена от гардероба, от западните феодали натрупали несметни богатства чрез убиване и обиране богатствата на туземците в Новия свят. Така направиха парламент и разделиха властта със суверена. От старогръцки демокрация означава" Власт на свободния човек с роби". Т.н. свободно волеизявлене на народа е само фетиш. Подобно нещо няма. Гласовете се купуват с пари от партиите, които са вертикална мафиотска организация. Богаташът/робовладелецът/ купува партии и депутати. Те внасят закони които обслужват единствено и само него, но той не излиза напред, а стои скрит зад сцената. Ето това е и скапаната демокрация. Капиталиста е робовладелец, а служители и работници са роби. Имам само един въпрос към опонентите : Маже ли вие лично да предложите кандидатура и да гласувате за нея ??? Гласувате само за тези които мафията ви предлага, нали ?

Ти какво предлагаш? Видяхме комунизма докъде ни докара, станахме роби на робите.

нали в основата му е демократическия централизъм когато малцинството се подчинява на мнозинството... а накрая получаваме договор между Франция и Германия които демократично ще се окажат мнозинстовото на което ще се подчинява малцинството... просто нов вариант на същото-)

чети добре бе тлъст клавиатурен соросоид. Сега си роб. По-добре измекяр на държавата отколкото на бандити като твоите чорбаджии

Не виждам и опоненти. Проблема е, че няма сопи и вили вече, а само мишки и клавиатури. Не, че аз съм тръгнал де!

Мдаааа, за това в Инстаграм непрекъснато ми пускат разни реклами за програми на ЕС и ЕП, които веднага трия и докладвам, че не са ми подходящи :) А истерията от няколко дни да си постваш снимка от преди 10г и сега е защото им трябва за обучение на изкуствения интелект, и овцете масово си постват.

Като тук. Пуснеш аргументиран обоснован коментар. И сметне ли се за заплаха за политици, се изтрива. От най-подробните ми коментари с факти, не знам дали остават и 50%. Понякога триенето е толкова нелогично, че се чудиш дали се прави от хора. Примерно коментираш мач от световното, като в коментара просто няма нещо което да е смущаващо по никакъв начин. Понякога трият мигновенно, а друг път се изтриват след час. Сега следва новата цензура, представяне като борба с дезинформацията. Важното е да се контролира информацията, за да сме като овце.

Фалшива новина ли е когато управляващите ме облъчват с твърдения, че живея по-добре, а по джоба си виждам, че не е така? Как да се предпазя от предизборни лъжливи обещания?

ясно. Почва здраво следене и цензуриране в социалните мрежи.

Па, я си знам - сичко дето не го й рекъл Бате Бойко, мама Меркел, красавецът Макрон с още по-красивата му женка и горкият болен от ишияс Чичо Юнкер е дезинформация и цели утепването на демокрацията! Суфтер ми не требе на менека.

Софтуер ще спира едни фалшиви новини, и ще пуска други...

След победата на Тръмп, явно някой се е сетил, че не може току-така свободно да се обменя информация в интернет.

Погледни в ляво има ли крава с доярка ! Ние не сме , други са !

Тихо -в Русия съм !

тоя не е живял при развития социализъм, и ни мисли за неопитни

Софтуер ще зарибява дебили!!!

а таранки може ли да лови

Идеално, сега Запада ще може да гарантира, че само политически "правилните" мисли могат да се чуят!

ама на обещават че щели да видят сметката на политическия такъв;)

При сегашната псевдодемокрация, която се провежда чрез избори е ясно, че става въпрос за диктатура на мнозинството. И тъй като богатите си купуват това мнозинство, всичката тази помия се превръща в диктатура. Още в древна Гърция е имало спорове по този въпрос и при дебатите Платон е предложил да се избира с жребий. Много от сенаторите са били съгласни, но не са били мнозинство.

Няма такова нещо като демокрация! Който има пари, той печели изборите! Например шефа на света, Доналд Трумп!