Софийският университет влезе в поредна престижна класация

Заема 601-о място в социалните науки сред 1512 университета в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха...вече на 800 мвсто се радваме...

В СУ обичат да казват че са най-доброто място в Бъглария за каквото там преподават. В действителност, уж провинциални университети, имат по-добра база и по-мотивирани преподаватели от техните. В какво въобще са добри?!

601 во място в света е много престижно. Задмина университетите от Зимбабве, Уганда, Руанда, Бангладеш и Папуа Нова Гвинея. Честито!

Неграмотник.

Благодарение на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ българското образование е в непрестанен възход!

Това е трагична класация. Трябва да умрем от срам, а не да се хвалим. Университетът в Анкара е около 50-то място, Московския университет Ломоносов е в челните места, а ние подскачаме от радост, че сме на 800-1000 място. Идиотизъм.

Как, Школата в Симеоново не е ли влязла в първата стотица? Министър-председател и главен прокурор, които цял свят гледа и иска да общува с тях и да получава мъдри съвети, а папите се редят само и само да ги потупат по гърба...

Поредната измислена класация ................

"801-1000 във физическите науки" Не знаем на кое място е? Не смеем да го кажем? Абе я кажете направо 1-1000 място по физически науки, така ще изглежда престижно

Не се плашете, ще го свалят от тази класация. На запад и това е бизнес.

По последни данни, трябва да излезе от всички класации, люпилня на тъпаци с дипломи! Е, ако го сравняваме с ЮЗУ, си е направо Харвард!

Като го завършиш и вземеш дипломата от СУ, тогава си давай мнението!

ФМИ Софтуерно инженерство (най-престижната специалност за факултета), завършх го 2018-та (ако желаеш може и снимка на дипломата), каквото съм научил, го научих на работа и сега си изкарвам 5к на месец. Доволен?

@ок - демек сам си призна че си "тъпак с диплома", е честито да ти е.