Софиянец преби до смърт нает строител, опита да прикрие убийството

При аутопсията обаче станало ясно, че 59-годишната жертва е с множество фрактури и увреждания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изумена съм от ,,жалките коментаторчета", които оправдават подобно зверско деяние... Няма значение от къде е човека, какво работи..., нищо не може да бъде аргумент за това престъпление. За жалост все повече хора стават жертва на агресия, било то у дома, на работа, на път...никой не е застрахован на какъв неуравновесен и изперкал човек може да попадне. Тъжно е, че има доста коментари, че тази брутална смърт е заслужена... Внимавайте и вие какво мобе да заслужите, агресори и комплексари!!!

Кой каква вина има не е ясно. Какъвто и да е конфликта между тях, никой няма право да пребива друг човек до смърт. Убиецът да си понесе наказанието/ако не го освободят условно/.

Така ще е след като всички закони защитават работниците и няма един закон да защитава работодателите ще се стига до саморазправи.

Пожелавам на собственика на къща у Горна баня да УМРЕ!

Един некадърен строител преди 17 години заплашваше да ми сцепи главата с теслата, защото му показвах как е сгрешил кофража. И накрая се отвори кофража и при наливането на бетона. Та в случая недей да се обаждаш без да знаеш какви точно неща са се случили.

Шопите са най-големите селяни ... То си е било Село до преди 120 години, преди 1 в парламента да заспи и Велико Търново да загуба гласуването за столица с 1 гласо от точно В.Търново за София за столица.... "Градът" е цигански коптор, каруци, мръсотия, комунизъм. Управляван от учителка по руски и циганска графиня Йорданка Фандъкова със 100% за в циганските махали. Икономика 0 - държавни институции на хрантутници... Има 3 фирми на кръст Уолтопия,Хаос груп и Неметчек.... и още 10-20 чужди предприятия за робите.... Като "нема" съд има улично правосъдие, т'ва е , те така искаха , така го направиха И Герб и всички ДС като тях

и тоя като слави ангелов били го заради работата му!

Всичките са за бой

0

Само ти си и за бой, и за е_ане.

Повечето от т. нар. майстори са си за трепане /изключвам летален завършек/. Читавите - де що ги имаше - избягаха по чужбина, а в Сф, пък сигурно и по др. големи градове, плъзнаха най-обикновени дебили пенкилери. А за собственика - трябвало е да "профилактира по-нежно", така, че набедилият се за майстор да не повтаря изпълненията си.

Брей как всички скочихте в защита на строителя-Светец... И никой не си зададе въпроса до какво е бил докаран собственика и колко му е писнало от тоя, че се е решил на такава крайна стъпка каквато е убийството

Ами така сме. Забравихме как преди седмица строител намушка и уби клиента си насред центъра на селото понеже бил недоволен от работата му.

Насилието не е решение, особенно, пък ако то води и до смърт. В България думата "майстор" стана мръсна дума, заради такива самозванци във всеки един бранш - строители, автомонтьори, бояджии и т.н.

Когато липсва истинско цивилизовано правосъдие и държава. Се стига до подобни саморазправи и раздаване на лично правосъдие.

Когато мошенниците остават дълго време ненаказани/вече 75 години/ започват да се мислят за голямата работа и за недосегаеми. Това продължава докато не се сблъскат с истинско правосъдие ил докато на някой пострадал не му падне пердето и не раздаде собствено правосъдие.

На туземци като нас, корона вирус не ни трЕбва, ние и сами се изтепваме

Аз помислих че тоя го е закопал, ама полицаите са го хванали и тъкмо се кефех колко са добри, а тоя го бил докарал лично. И тук вече се надявам че падане може да се различи от побой.

Е къв Софиянец от Горна баня? Тоя си е жив селянин.

В интерес на истината Горна баня си е в София доста преди Младост, Дианабад, Банишора, Люлин, Надежда и доста други.

За Надежда не си прав, предполагам и за Банишора. Преди 1944 г., когато СССР слага на власт комунистите у нас, Надежда е бил работнически квартал на София. После комунитите са съборили старото работническо гето и са направили ново панелно гето.

Може да е от софиянци в повече. Нали нахлуха като хлебарки.

тоа па го домързяло да го закопа...

Виновните са в камарата на строителите!Иди в Англия да строиш без съответното разрешително!

Хайде стига бе... Ти сериозно ли? И какви разрешения за строители имат мнозинството българи, живеещи във Великобритания, които работят основно като "строители"? много от тях са се опитвали да лепят плочки в собствените си бани на село и вече се смятат за "майстори"... Да не говорим, че в Англия 25-30% от строителната работа в жилищата е в "сивия сектор", "на черно"...

Кой крив, кой прав в тая ситуация нямам представа, обаче е пълно с хора, рекламиращи се като майстори, а като почнат работа така опетлават всичко, че ти струва хиляди левове да оправяш щетите след тях. И много и малко да им плащаш, качеството все е лошо! Повечето са мърлячи и мизерници.

За това се сключват договори и се плащат неустойки. Ама като се гони тънкото, така става. Също така искам да отбележа, че за калпава работа от майстор, който ти сам си си наел, не се полага смъртна присъда... по тази логика и теб може някой да те претрепе, понеже не ти е харесал работата...

За целта трябва да има истинско правосъдие в държавата. Когато го няма хората си го раздават сами, ако имат физическата възможност, ако нямат пият една студена вода. Нашето българско правосъдие в повечето случи: 1. Може да попаднеш на корумпиран съдия и да не получиш правосъдие. 2. Може да не доживееш до приключването на делото, не защото си живял малко, а за защото делото се проточило над 10-15 години. 3. За да съдиш трябва да внесеш процент от сумата на иска и да платиш на адвокати и за делата. А накрая, ако случайно спечелиш, се оказва, че осъдения вече няма нищо на свое име и няма какво да му вземеш. Оказва се, че "бизнесмена" е клошар.

По принцип всички "майстори" са за яко пребиване, но не до смърт за да им държи влага за дълго!

Пич, утре и теб някой така ще пребиее!

Пич, утре ти може да попаднеш на подобен "майстор". И да не ти издържат нервите. Чак пък предумишлено убийство, по скоре е под афект. Но за да пребие някой човек или животно до смърт. Трябва или да е поне малко изверг или пък да ти се е наожило да се защитава.

Не всички майстори, но една доста голяма част от майсторите са за пребиване. Пък част и част и от останалото население на България също са за пребиване. Необразоваи, некадърн, но за сметка на това нагли и с претенции огромно самочувствие, но без капка покритие. 30 години около 30% от населението, гласуват за БСП, ДПС и 10 години за ГЕРБ. И наивно продължават да им вярват и не могат да разберат. Че тези "стари" партии и лидерите им са неспособни да оправят държавата. Много е глупаво 30 годни да упорстваш и да правиш една и съща "грешка" да гласуваш за едни и същи хора и да чакаш нещо да се промени към "ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ".

Този е бил поредния ГЕРБЕРАСТ натъпксл се с еврофонфове! Алчен и ненаситен! Кой вдига къща на това време - я да ви чуя? После строитля му крив!

с нещо вонящо...

Къщи вдигат предприемчивите и работещи хора а не чакащите кебапче от Бузлуджа другарю!

Предполагам се е опитал да ги ограби. Има много такива провинциалисти придошли в София. Уж строител, а той крадец, маскиран като строител.

"Предполагам", че трябва да ти Е.П.М!!;))

Помня един човек точно в горна баня как си провери арматурата на основите преди наливане на бетона и се оказало, че част от арматурата я нямало. Годината беше 2000. Явно си продължава съществуването на пишман майстори.

Напоследък са се навъдили бая "баш майстори" - особено в София. Този е прекалил, но да си призная честно и на мен ми е идвало да забия в нечия хитрееща селяндурска мутра някой от своите крайници.

"Баш софиянци" са такива Tъпаци,... за да не плащат наемат цигани и после ревът !! Софийски селяци!!

Договорих се с фирма, българска, собственика е българин, уж работи с българи. Затова и им се доверих. В последствие ми докараха бригада мангали, които си оставиха ръцете. Изгоних ги и си довърших всичко сам. Повече майстор - никога.

"Падналият" 100% е бил самоковски циганин-те са такива пишман строители,че....

много „строители„ и най вече техните менаджери предлагат такова качество на работа, че наелите ги по препоръка собственици дълбоко съжеляват

Егати отрепките дето се навъдиха!

Ъъъъ. значи, според експертите - ако паднеш от високо няма как да получиш: "тежка съчетана черепно-мозъчна и гръдна травми. Установени са множество увреждания - в областта на главата, счупвания на ребра и лявата лъчева кост, кръвонасядания на горните крайници." Т.е. като паднеш умираш от какво?

Очевидно съдебните медици знаят точно как изглеждат травмите от падане. И ако е нямало съществени разлики с това, което се получава при падане от високо, въобще е нямало да се замислят. Не им приписвай заигравки заради самия спорт, все едно им е много интересно и им е хоби.

без да съм експерт как може при падане да имаш наранявания по гърдите и гърба? Или си паднал по очи, или по гръб. Ако черепно-мозъчната травма е на тила, явно не е едновременна с гръдната.

Лесно. Просто падаш многократно в различни пози. Нали имаше наскоро самоубили се, дето се ръгали множество пъти с ножа, докато не умрат.

Сега тъпака ще гледа къщата си на снимка докато го опъват