17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Числя че има потъпкване на религиозна основа. Мюсулманите защо мълчат ? А може би от ЛГБТИ е нужно да видят какви ги вършат мюсулманите ... хмммм

Борисов започва да ме съмнява ....

Кой ще плаща?

Е, не тая паплач смотана и тук ли дойде....

Обратните си мислят, че соросоидите ги защитават от злите хомофоби, които изобилстват в уж недемократичната Източна Европа,а всъщност не се усещат, че ги използват за политически цели.

ЕДНО ПИТАНЕ ИМАМ,ПО ЕДИН ВЪПРОС : ЗАЩО АКО СИ ВЪОБРАЗЯ, ЧЕ СЪМ НАПОЛЕОН ИЛИ ЛЕНИН, ИЛИ КАКВОТО СИ ИСКАМ, ТУТАКСИ ЩЕ МЕ ПРИБЕРАТ ДА МЕ ЛЕКУВАТ В ЕДНО СПЕЦИАЛНО ЗАВЕДЕНИЕ, А АКО СИ ВЪОБРАЗЯ,ЧЕ СЪМ ДРУГ ПОЛ, ИЛИ НЯКОЛКО ПОЛА В ЕДНО, НЕ САМО,ЧЕ НЯМА ДА МЕ ПРИБЕРАТ, АМИ ЩЕ МЕ ОБЯВЯТ ЗА ДИСКРИМИНИРАНА, ЩЕ МЕ ПОКАНЯТ НА ПАРАД И ПР. ДРУГИТЕ ПАЦИЕНТИ НЯМАТ ЛИ ПРАВО НА ПАРАДИ??! ТЕРЗАЯ СЕ ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ...!

Ами вече НЕ, нама да те приберат във ЛУДНИЦАТА, но само яко се намираш във държава приела(легитимирала) ЛУДОСТТА със Истанбулската конвенция!!! Така например ако се мислиш, че си Ленин, Наполеон, морско свинче, куче, котка, динозавър, вълк и т.н. Ист. конвенция те "признава" за ТРАНСДЖЕНДЪР, ако пък мислиш, че си "стол", "маса", "врата", "клечки за уши" или друг НЕУДУШЕВЕН предмет тогава те "признава" за ИНТЕРДЖЕНДЪР, ако си мислиш, че не си нито МЪЖ нито ЖЕНА те признава, че си от ПРАВНИЯ ПОЛ(според ИК от "правилния" пол) и т.н. Джендър идеологията легитимирана с ИК ни ИЗЯДЕ хляба на лекарите-психиатри!!!...

Ще падне майтап............на гол гъз! Валерката ще се включи ли?

Организаторите на прайдовете прибират едни пари от разни евроорганизации и джендърофондации и продължават да организират нелепи акции и мероприятия тип вандалски арт, "парад на любовта" или мъже на токчета. НО! не забравяйте, че има различни, на които дори не им личи, че са такива. Мъже и жени отговарящи на пола си, които не коментират ориентацията и личния си живот еле пък да ги натрапват на "нормалните"!!

Яко пара се налива за извращения! По всякакъв начин НОРМАЛНИТЕ /МЪЖ + ЖЕНА + ДЕЦА/ семейства се обезличават, вече е нормално да си разведен, да гледаш чужди деца, докато твоите ги гледа някой друг и т.н. ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕУСТАНОВИ ДЕЙНОСТТА В БЪЛГАРИЯ НА "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" , "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" и другите фондации и НПО-та финансирани от СОРОС и други като него, МИР В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ДА ИМА!!!

Путинопитекът вие на умряло, защото развитието му е изостанало на ниво маймуна - неандерталец. Знае само да яде, бие, еве и за пие тоалетни химии като идола си от проссията.

В християнската антропология не съществува понятието "трети пол". В първата книга на Библията ­ Битие, в разказа за Сътворението, казано е много ясно, че Бог е сътворил човека "мъж и жена" (Бит.1:27). Той ги благославя за съвместен живот с думите: "Плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я" (Бит. 1:28).Оттук става ясно, че хората са сътворени мъже или жени. В Божия замисъл не съществува средно положение между тези два пола. Тъй като и мъжът, и жената са създадени по Божи образ, могат да творят, да създават деца. Но вследствие на грехопадението се появяват отклонения и в отношенията между мъжете и жените, обаче това отклонение е заклеймено недвусмислено в Свещ. Писание като грях. За това, че сексуалната връзка между двама мъже (или две жени) е греховна, ненормална и неблагословена от Бога,ГОВОРИ ФАКТЪТ,ЧЕ ТЯ Е БЕЗПЛОДНА т.е. не може да даде поколение. Това е положението!Точка! И колкото и да се пънат ненормалниците да се опитват да ми втълпяват гнусните си версии,няма как да успеят.

ТАКА Е! ВСЯКО НЕЩО ДЕТО НЕ ДАВА ПЛОД,НЕЗАВИСИМО ЧОВЕК,ЖИВОТНО,ДЪРВО, РАБОТА И ПР. СА ОБРЕЧЕНИ!!!

русофил, хомофоб, ксенофоб - едно и също.

се лее една ''ксенофилия''... ''Умнико'', България е християнска, демек ''ксенофобска'' и ''хомофобска'' ''малко'' преди ''любимата'' ти Русия...

Тука само мизерни хомофоби и ксенофоби ли са се събрали? Незадоволени сексуално индивиди с много злоба в душата си? Или по-голямата част от човекоподобните в България е наистина лош материал, готов да погуби себеподобния, воден от вътрешния си примитивизъм? Някой бе написал по-долу: "Това е Европа, свиквайте" и е много прав! Трябва да свиквате с различните от вас, да приемате света такъв, какъвто е, иначе сте аут! Кой се навира пред изквивените ви лица, бе, нещастници? Ако новината не беше разпространена, нямаше да научите за нея! В София се провежда форум на ЛГБТИ, това касае само тези хора, никой не е нахлул в скапаните ви панелки, за да ви изнасилва и дърпа към форума насила! А може би тайно за това си мечтаете, притиснати от тежестта на жалкото си битие и мизерията , за която вие, вие и само вие сте си виновни! Иронията, сарказмът, изтърканите ви вицове са неуместни ! Те показват само, че не подлежите на никакво развитие и сте застинали духовно в тъмното средновековие. В душите ви е мрак, тъмнина и омраза - такава е и държавата ви! И си набийте един път завинаги в празните кратуни, че хомосексуалността не е болест. Болестотворна е вашата омраза, злоба и хомофобия. Както вие имате сексуални желания, инстинкти и ги осъществявате - така е човешката природа- така са и хомосексуалните! Вие не сте тези, които ще им забранявате да живеят живота си! Вие сте болните, а не те !

ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО И ЗАДЪЛЖЕНИЕ,КОЕТО ТЕЗИ ИНДИВИДИ ИМАТ Е ДА СЕ ЛЕКУВАТ!!! ЗАЩОТО ВРЕДЯТ И НА СЕБЕ СИ И НА ОБЩЕСТВОТО!!! ТЕ СА БОЛНИ ХОРА И КАТО ВСЕКИ БОЛЕН ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ПОТЪРСЯТ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПОМОЩ!

Содом и Гомор за теб, педераст мизерен и за прокълнатото ви племе и да не личи къде сте били! Било е и пак ще бъде!

Каква злоба се лее от думите на Иво! Фобията му към нормалните хора е чудовищна. вероятно, собственото му семейство и близкото му обкръжение са човекоподобни същества, които са го лишили от хуманитарния дискурс въобще. Мозъкът му не може да се примири със сивата реалност- ЛГБТИ са шепа хора, които не влизат в дневния ред на обществото! Това е положението!

Отврат

Ще има събор на генно модифицирани хора значи

Като се замисля в БСП има много повече педерасти отколкото в ГЕРБ … За Атака няма да споменавам ...

Вижте, истинските гейове и лесбийки не размахват шарени пера и не врещят по измислени паради на любовта. Няма да чуете нищо за тях, защото не парадират с ориентацията си нито кого обичат. Това е лична работа, която не коментират, нито претендират да има гейолюбиви учебници в училище с всичките им вредни ролеви игри и натрапване на псевдоценности. Спомнете си за Парцалев, Куркински, Минчев! Някои различни се държат достойно.

Е, сега вече може основателно и директно понятието "европейски ценности" да се замени ОФИЦИАЛНО с понятието 'ЕвроГЕЙски ценности"

Европа ти е виновна, щото в Русия на Путин гейове няма … Много вероятно руските педерасти да са доста повече като процент от населението

Е как така европейските педераси и ценности винаги са най! Не може някаква си Русия да е по

Помните ли стиха : "...наши и чужди гости...Грабете я неразбрани ''Нормално и ненормално се смесва и идва анархия и разпад, под надлов за човешките права.Това е голямата любов към " всичко българско и родно любя тача и милея".Всеки ще си отговаря за делата си.

ГЕРБ и парламента активно рекламират и популяризират еднополовите връзки и различните в сексуално отношение!!! ГЕРБ сриват устоите на основната градивна единица на обществото - СЕМЕЙСТВОТО!!! Не знаят ли нашите политици за демографската катастрофа в България?!? Не са ли нужни деца на България и продължаване на съществуването на България?!? Кой ще ражда деца, хомосексуалните или деца ще правят лесбийките? Никога не са ме дразнили - да си живеят живота както го разбират, НО... Те започнаха постоянно да се рекламират, да правят всичко за да се навират пред очите ни! Аз имам подрастващ син и искам да е заобиколен от хора с нормални човешки нужди и нормални разбирания! Да си живеят спокойно без да искат специално внимание! Ние нормалните мъже да не сме тръгнали да правим форуми или паради и да скандираме какви гърди и дупета харесваме или нормалните жени да са тръгнали на шестия скандиращи как искат да бъдат задоволявани?!

""Изключително сме развълнувани от възможността да домакинстваме събитие от такава важност и такъв мащаб.""Само не мога да разбера ,дали това сборище е повод за национална гордост.Такова "го-о-олямо" събитие трябва да получи и съответното медийно отражение.Както се казва "Всичко Мара втасала ,даже р.дераст станала".На някои възлови места в столицата ще се веят шарени байрачета.

Какви ти гейове братче. Гейове има в Англия и в Америка. Това са си живи натурални педеруги с развален анален статус. Или казано по народен начин- с разширени халки. Само се питам. Този форум на живо ли ще бъде излъчен и по кой канал.

ГЕРП се бори с ДЕМОГРАФСКИЯТ ПРОБЛЕМ

Това което ви се казва е, че до 2020 тези ще са надсмогнали в обществото.

Започва терора на обратните и отмъщението им загдето отхвърлихме анадолската конвенция. Сега гейове, лесбоси, бита, трансове и всякакви екскременти ще се развяват по форуми, мегдани, медии и прочее масовки, за да търсят права и да натрапват извратеното си поведение за норма. Поне 3-4 педераста яко мятат фекалии тук във форума срещу противниците на това извратено сборище и си сменят никовете през минути. Разни игнисовци, нормални и прочее прасета грухтят в помията.

Известен станах! Да ме мразят боклуците на България за дето ги разобличавам кви са дебили ми е детската мечта :D

това на снимката не са искрени усмивки, а зъбене, вгледайте се...

Виждат се едни нещастни и комплексирани същества които се опитват да се усмихват но не им се получава, и единственото нещо което ги обединява е как и къде да си запълват дупките!

ей, хора, цензорите на дира не могат да ви насмогнат....

Бог е посочил в Библията кое е нормално и е създал два биологични пола, чрез които да се продължава и да пребъде човешкият род, но безбожниците въстават срещу Божиите наредби. Много журналисти, а и повечето от троловете и модераторите в тези форуми са хомосексуални и под всяка църковна тема хулят Църквата, защото тя отхвърля и заклеймява тяхното болно битие.

Човек създаде Бог

Глупостите на други безбожници комуняги като вас няма да разисквам. От едно котило сте с тези параноично ухилените на снимката. Ако не и със същата сексуална ориентация. Човек, който живее 70-80 най-много 100 години и отива в пръстта бил създал Бог. А смъртният човек се самосъздал от маймуните. Ти чуваш ли се какво говориш болен мозък?

НА ПРЪСТ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ ВСИЧКИ,НЕ СИ ПРИДАВАЙТЕ ВАЖНОСТ!!!

Синчето на Курнелата ще присъства ли? Щото нали, там в презряната Америка пИдали много? Мама дЪл ша го пусне?

Дааааа, и на боко внучето /не уточнявам пола/ ще дойде от презряната му Америка и ще вее шарено байраче.....

евгени минчев ще определя дрес кода, и тия на снимката няма да ги пуснат на проявата!

Ами да се съберат, бе! Само да не тръгнат по улиците, щото както са се събрали...!

някои да им се "израдват" здравата! Сами си идват на крак за да ни докажат че въпреки отхвърлянето от нас, българите, на Истанбулската конвенция и сбърканите им норми за живот и обществено поведение, те ще продължават да ни се натрапват! Че отгоре на всичко демонстративно ни посплашват като показват с коя европейска институция как и защо работят и какво ще постигнат! И въпреки категоричното позиция на обществото ни, изразена по повод на ИК, правителството се прави на спяща и нищо не разбираща красавица, която в името на "демокрацията" не се съобразява с негативното към извратеняците от ЛГТБИ мнение на българското общество! Няма как да не се съобразите с мнението на хората, защото след всички ваши изцепки и издънки по време на цялото ви управление , и особено в последните няколко месеца, при следващите избори тази "гостоприемност" ще е пирона в капака на управленческия ви ковчег !

педалите откриха тяхното място!

ги чакат с охота и нескривано радост!

Интерсексуален - човек, който прави секс с привърженици на Интер ли е?

2О20 ке биде трус СТРАШЕН трус 8 по Рихтер сепицентьр с.Иваняне и хиледи геиове и лгбт ке бьдат затрупани в Лшлин Обеля2 Овча купел Бояна Лозенец ке настьпи страшен бич

Ca Бойо Симитлийски или Цецо Пипонестия са се съгласили на тази гавра с традиционните християнски семейства в България ? Питам за един приятел ...

Принципно съм за! Да се откажеш от мъжкото дупета е равноеднакво да се откажеш от половините налични дупета на земите

"разпознаване на правния пол" - това пък кво значи по дяволите? Между другото, повечето от хората на снимката изобщо не мога да разпозная от какъв пол са!

Бравос! Отлична оценка за наш'та евроатлантическа ориентация!

Може ли след форума да се почисти всичко в залите с белина?

И защо точно в София?

щото "кой не скача е червен!" Ето, достигнахме пълния евроатлантически връх! тоест падение!

Една бърза рецепта, позволяваща да се гарантира светлото бъдеще на ЛГБТИ общностите, към които е приложена: - 44% Бариев нитрат - 6% Калиев нитрат - 21% Железен окис - 13% Алуминиев прах - 12% Магнезиев прах - 4% Бакелит

лгбти?? много сложен начин да кажеш сбъркани! няма да е зле да поканят за патрон на проявата адриана. първия транс който от прилично изглеждащ мъж стана ужасна жена!

Мислите че това е просто един форум,мислите,че обратните имат нужда от него,с него или без те пак си остават обратни.но,каква е истината,още Цезар я е казал,разделяй и владей.просто това е един от начините обществото ни да бъде разединено,разслоено,разбито и най- важното противопоставено.дали по етнически,дали по верски,дали чрез глад и богатство,или чрез насаждането,на различни социални прослойки,обществото ни е в пълен хаос.и едни грозни,злобни и богати чичковци доволно потриват ръце.защото заблудата и лъжата да тяхната храна,и ако не по дебели,стават по богати

Сайдер Воленов ще води ли парада под масата?

Няма щото ще клати мамка ти през това време :)

5G_ме_утрепа

Га-га-га-га! Гуй Сайдеру и Путлеру!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Един колега твърди, че е от третия пол, и си падал само по третополови. Въпрос: От офиса се чудим как да му викаме, не е нито аааст, нито ааайка? Та как се казва третополов хомосексуалист по народномоу?

Казва се "жица"

Син казва на баща си: - Тате, станах гей. - Къща купи ли си? - отвръща бащата. - Не. - А кола купи ли си? - Не. - А колко хилядарки натрупа в банката? - Николко. - Е, сине, не си гей ти, а педераст!

Защо не го организират в Саудитска Арабия,например? Или в Обединени арабски емирства?

педал ду пе дал.

На форума ще се обсъждат важни въпроси. Ето и дневния ред: Какво е необходимо на обикновения български педерас за да бъде признат за истински гей. Защо има мъже които изпитват удовоствие от това някой да имго вкарва в аналния отвор. Може ли мъж да забременее и ако не защо продължават опитите Влиянието на мъжкия полов орган върху състоянието на хемороидите. Положително. Или ги влошава.

Пропуснал си само влиението на аналния сех върху гъбичките по ноктите :)