София протестира пред Анкара заради изявлението на Чавушоглу

Захариева определи изказването на колегата си от Турция като крайно неприемливо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудо голямо. Братска Турция винаги ни е помагала.

Сега започват мероприятия, с цел разлайване на кучетата, за да отклонят вниманието от корупцията с апартаментите.

задача с повишена трудност: отиваш на другия край на света. Огладняваш. Търсиш какво да ядеш. Къде ще се почувстваш най-добре? - турски кебап ресторант ? (мусака, баклава, фалафель, салата домати магданоз) - руски ресторант ? (квас, пелмени, конфети) - японско суши?

Как не го е срам българското правителство да набеждава най близките приятели на русия, турците...чувствам се засегнат в качеството си на двестаторен освободител на Балхария! И за да съм още по руснак да възкликна на руски ОЙ, ОЙ, ОЙ.

Русия, пряники, кефир, квас .... и руска салата

Не протестирайте,а направо прекъснете всякакви дипломатически отношения с Русия.Изгонете дипломатите им - първо трябва да изгониме сегашния окупатор а след това и бившия(Турция)

Гербери, за апартаментите можеше и да ви се размине, но за намесата на Турция няма прошка. БСП-ДПС са една партия, така че тях не ги броим за живи. Единственото ни спасение от турците е да направим патриотите управляваща партия.

станем много маймуни на даден клан, нали?

Какво е това руска салата - дай рецептата

Турция е единственият ни съсед който никога не ни е нападал. Турците се отнасят добре с нас, който е бил на почивка в Турция го знае.

Бил съм и в япония и в турция и къде ли не. На русия кухнята и особено готвачите им са чудесни, но там няма да стпя никога нямам работа в държава с мавзолей на човек като ленин на баша. И за да не мислиш че няма да ида по финансови съображения, да те успокоя, меко казано проблеми нямам и по реституция нищо не съм получил.

Я пак? А това дето турските полицаи биха наш техен нарушител на наша територия в Хасковско ти как го смяташ?

Когато се държиш като червей,не се сърди,че те мачкат. Преведено за герберастите това значи,когато се дъжиш като слуга и без достойнство,ще те третират като слуга и човек без достоинство! Ще сърбате,това,което сте си надробили.Лошото е,че цял народ страда заради шепа крадливи некадърници!

Както ви казах ГРОБ цели отново България да бъде поробена! Явно ПЕТ века турско робство и клане ни е било малко! Бог да прости хората борили се за свободата ни! Ако знаеха че век по късно ще дойде бивш комунист пазач на власт обявяващ се за българин и демократ щяха мирно да доизживеят дните си!

Ето защо трябва да ни управляват националисти, защото останалите са национални предатели - БСП си създаде ДПС и управлява с тях всеки път когато спечели избори. Сега и ГЕРБ решиха да се възползват. Затова онези, които обичат България, те трябва да са на власт.

винаги в България никой нищо не казва- кажете кво се случва с думи прости, иначе е ясно, че пак някви нечисти, гадни игрички се играят. искат да ни скарат с турците ли?

Обаче забележете. Екатерина Плевнелиева не протестира срещу турската намеса, а срещу изказването на Чауша за намесата. Баси продажното племе от СИК ни управлява.

Външният министър Екатерина Захариева извика посланика на Турция у нас и му направи ...

ти па къф си бе? възрожденец или дабегеец? или нещо още по-така?

А кои са националистите? Няма такива.

Винаги това недоразумение - пенкилер, министърка, разбираща от всичко - Екатерина Захариева не спира да говори, а сега само мънка .

ти си зелено-розов, тва е ясно.

Няма да се учудя ако направо турците са диктували закона. Като ги знам нашите политици!

А какво са гласували в тоя закон, че от тия апартаменти нещо нямаше много инфо?

разбрах- тука Две големи мерят пешки и ние с турците требва да го отнесем. но пасаран сички къш

Човеко се похвалил как ги е онодил и тези сега бесни, че ги е издал какви са си ги играли

Като наближат избори патриоти атакисти и турци внезапно започват да се плюят и да създават етническо напрежение. И двете дтрани това искат. И двете от това живеят. И двете стрсни ги е яд че обикновенните Българи и Турци живеем и работим заедно без напрежения и пристеснения и без омраза. Мрете Турски шпиони и Патриоти парцали, България ще я бъде и ще си съжителстваме спокойно мезависимо от етническата принадлежност!

Какъв си? Гледай като се надупиш да е в правилната посока, че поне едно удоволствие да изпиташ! Трол безбожен си.......

niksan46

Герберастката руска партия защо не протестира против постоянната руска агресия в България , непрекъснатата намеса на руския поп от КГБ и на руския посерко в София ,защо бе герберасти или сте заети с получаването на апартаменти.

Баце си бере плодовете на своя труд.Можеше пак да покани Ердоган за трети март.И да вика какво кажат началниците.А имаше и изказване по холандската телевизия преди година с намек да се обединим с Турция .Меркел беше втрещена от това баце да подкрепи Турция да влезе в Евросъюза чрез обединение с България.Сърбай баце сърбай.....................

Няма значени какво са казали турците. Важно е какво ще каже- Б. Борисов. Ако както Стефан Стамболов и поп Кръстьо каже че иска да дава пари на Ислямисти - араби и на китайци- будисти, трябва да го убият както тия предатели... И както сме убивали- Ислямисти и китайци в продължение на 1500 години, за да я има България.

Готви се коалиция между турската партия и гробарите. Това и с просто око се вижда.

ГЕРБ-ерите са ги обрязали ритуално

Тези хора постоянно ни тестват.Може би сега се надценяват.

Я си гледай работата-партиен лигльо трето поколение. ти ше ми кажеш на мен кво да правя. айде иди да си четеш маркс от оригинала на дядо ти. и да си отглеждаш био-мушкато в саксия.

Когато наместан се криеше в турското посолство баце се криеше в американското вмето да е наместан в първо на софийския затвор сега.

не беха ли негрите бе дето са ги били?

Драги хора, ето как се работи задкулисно- етническата ни омраза и вражда- за да се няма в България и турски поток. ББ е обещал на БН м Евксиноград да влачи времето, да се създават дразги, докато еврейските тръби се сложат и потече по тях газ. В момента се води иконом. война в Света- а в любовта и войната всичко е разрешено- дори невероятно нелогичните мръсни трикове.

Щом не искаш на тебе да ти се казва какво да правиш, с какво основание казваш на другите какво да правят? Какъв си ти?

Дежа вю: напомня ми на едно изказване на Доган, че той казвал кое как да се прави в България. Случаеносссс?

Много точно казано.

Абе и аз забелязвам, че протестираш защото вчера Хасан те оноди, а не срещу каквото съм написал току що.

Тази крава няма ли да я разкарат? Само глупости върши.

Имайки в предвид отношението на турците към жените познайте къде са си сложили протеста. дано да е бил написан на тоалетна хартия, та да не надере нежните турски задници.

Като закрихме ракетни войски и нарязахме ракетите, които имахме сега само ще си протестираме, а резаците ще си правят каквото искат. Преди 30 години доста щяха да си мерят приказките и да си налягат миризливите задниците в Анадоля. Защото си спомняме как преди около 40 години ей така както бяха съюзници в НАТО с гърците им окупираха 2/3 от Кипър.