17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И те си го преместиха от единия крачол в другия....

Има ли осигурено място за спиране за камионите в колоната и последният ще бъде ли обвинен ако някой работник на известен бг хайдук с връзки се блъсне в него като предния път?

_stankow

И какво има да се обяснява ? Бизнес ! Продават ги на тройна цена от закупната, на едро.

И какво очакват като разхлабват мерките , а броя на заразените и бр / 100 хил заболели се увеличава всеки ден !

Какви заболели те гонят? Много станахте психарите и това е опасно!

Кукувицата защо не се е обадила още преди седмица на колегата си, а ръчка посланика да обикаля като уличен пес?

А на посланика каква му е работата ?

на малаките им желая 45 години комунизъм. ще станат хора, да не се притесняват .. само търпение

При тях комунизмът ще е много по бесен и ще са по надъхани.Справка хунтата в сравнение с която управлението на Тато е напълно демократично по западните стандарти

Да знайш , че ако си взимаш редовно хапчетата няма да плещиш подобни глупости ! Справка , видял съм какво беше по татово та да кажеш , това което каза трябва да си силно малоумен !

Започна да иска обяснения от всички. Астра Зенека ,сега от гърците,утре от Бил Гейтс

Една седмица се чудехте какво да правите и как да им го кажете,Кой ви бръсне за нещо бе нещастници.Цял свят ни се подиграва за робския манталитет.С този страхлив идиот,който Константинов ни избра за премиер,ще има много да подскачаме а те да ни се присмиват.

И от цялата работа, казано на нормален език, гърците са пратили на Марс за боровинки МВнР! При условие, че така се самоощетяват откъм доставка на суровини или износ на готова продукция, ограничавайки движението на камиони, на тях им все тази- за нормалните хора е по- важен живота на населението на държавата, отколкото върховенството на " бизнеса" !

да направят един пункт за тестване САМО на гръцки коли при влизане ва БГ и проблема ще се реши за 1 ден. Гърците разбират само от твърда ръка.

Вие, освен в района на Кулата, Петрич и околните села, виждал ли сте автомобили с гръцка регистрация в България? Не! На тях им е по- лесно, изгодно и евтино да пътуват към Европа по море, през Италия, дори до Испания има ферибот! Никой не желае да преминава през милата ни родна Сибирска Индия....